Mark_K Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μπορεί να εμφανιστεί καμιά φορά, είναι φυσιολογικό. Υπομονή και στην επόμενη αναβάθμιση του Android νομίζω πως μπορείς να επιλέγεις τις θα σου εμφανίζει στα quick settings και τι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Σε λίγο καιρό, αν δεν το ξαναχρησιμοποιήσεις, θα φύγει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, μου εμφάνισε μία επιλογή για "αντιστροφή χρωμάτων" όταν κατεβάζω την quick bar, το έχει και σε εσάς αυτό? Έγινε καμιά αναβάθμιση χωρίς να το καταλάβω? Ψάχνοντας λίγο βρήκα ότι αυτό το εμφανίζει όταν πατήσεις "αντιστροφή χρωμάτων" από τη "Προσβασιμότητα" στις ρυθμίσεις αλλά εγώ δεν πάτησα τίποτα και εμφάνισε το "αντιστροφή χρωμάτων" στο quick menu από μόνο του. Το έχει κανείς αυτό? Ψάξ'το λίγο στο ίντερνετ.Μου το είχε κάνει και νομίζω κάτι με αλλαγή της ώρας είχα κάνει και έφυγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Και μένα μου εμφανίστηκε σήμερα αυτό το αντίστροφη χρωμάτων. Τι είναι; Τι κανει; Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τα κάνει όλα ασπρόμαυρα απ'οτι είδα. Λοιπόν απενεργοποιουμε την αυτόματη ρύθμιση ώρας,πάμε την ημερομηνία ένα μήνα πίσω, πατάμε δύο φορές το εικονίδιο αυτό στην κουρτίνα και ξαναρυθμιζουμε στη σωστή ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Γιατί να το κάνουμε αυτό; Και μένα μου το εμφάνισε το inverted colors αλλά φεύγει μόνο του νομιζω μετά από λίγο καιρό Edited June 12, 2015 by Dpan9 Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Εμένα μου έφυγε, έμεινε μια μέρα Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, μου εμφάνισε μία επιλογή για "αντιστροφή χρωμάτων" όταν κατεβάζω την quick bar, το έχει και σε εσάς αυτό? Έγινε καμιά αναβάθμιση χωρίς να το καταλάβω? Ψάχνοντας λίγο βρήκα ότι αυτό το εμφανίζει όταν πατήσεις "αντιστροφή χρωμάτων" από τη "Προσβασιμότητα" στις ρυθμίσεις αλλά εγώ δεν πάτησα τίποτα και εμφάνισε το "αντιστροφή χρωμάτων" στο quick menu από μόνο του. Το έχει κανείς αυτό? Αν δεν το χρησιμοποιήσεις για κάποιο διάστημα, φεύγει μόνο του. Αν πάλι δεν το θέλεις εκεί, πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Ημερομηνία & Ώρα -> (αν το έχεις ήδη τικαρισμένο) ξετικάρεις το "Αυτόματη ημ/νία και ώρα" και στην Ημερομηνία βάζεις 1 μήνα μπροστά -> έχει φύγει το "αντιστροφή χρωμάτων" -> Ξανατικάρεις το "Αυτόματη ημ/νία και ώρα" και είσαι έτοιμος.... Δείτε κι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εμένα τωρα τελευταία καθυστερει πάρα πολύ ο dialer σε σημείο που νομίζω οτι κολλάει.Κανει περίπου 5 sec να πραγματοποιησει μια κλήση απο τη στιγμή που δίνω την εντολή... Εχω κανει clear cache ,restart αλλα τίποτα? Να βάλω άλλο dialer απο το lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εμένα τωρα τελευταία καθυστερει πάρα πολύ ο dialer σε σημείο που νομίζω οτι κολλάει.Κανει περίπου 5 sec να πραγματοποιησει μια κλήση απο τη στιγμή που δίνω την εντολή... Εχω κανει clear cache ,restart αλλα τίποτα? Να βάλω άλλο dialer απο το lollipop? Παρόλο που τώρα το έχω με custom rom, καθώς είναι κατά πολύ καλύτερο, όταν είχα την εργοστασιακή είχα αυτό το θεματάκι, αλλά ήταν κάτι που πείραξα εγώ. Είχα πάει στα developer options και έβαλα όλα τα animations στο 0 και ο dialer κολλούσε τρελά. Αν έκανες και εσύ κάτι τέτοιο, γύρνα τα όλα στο 0,5. Αν όχι, δοκίμασε να καθαρίσεις cache μέσω bootloader. Αν πάλι δεν βοηθήσει, σου προτείνω το truecaller dialer, εμένα τουλάχιστον μου άρεσε πολύ αλλά σε άλλους δεν αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Τι εννοείς developer options? edit οκ τα βρήκα Edited June 18, 2015 by kostis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigelis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 χθες ηθελα να ηχογραφησω κατι με το κινητο αλλα δεν μπορεσα να βρω την εφαρμογη,υπαρχει προεγκατεστημενη ή στραβωθηκα και δεν την βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Δεν είδα και καμία αξιοσημείωτη διαφορά....Ειδικά απο τα shortcuts αργει παρα πολύ να ανοίξει ο dialer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημερα παιδια, μια γρηγορη ερωτηση , πηρα το moto g2 (dual) με την εκδοση 5.0.2 , Οτανδεχομαι κλησεις , εμφανιζει το νουμερο στην πανω μπαρα με τις ερωτησεις "απορριψη" "αποδοχη". Στο παλιο android που ειχα οταν δεχομουν κλησεις εμφανιζοταν σε ολητην οθονη και ητνα πιο πρακτικο . Πως μπορω να το αλλαξω αυτο να εμφανιζεται η κληση σε ολη την οθονη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχω πρόβλημα και με το tethering. Μου εμφανίζει limited access... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημερα παιδια, μια γρηγορη ερωτηση , πηρα το moto g2 (dual) με την εκδοση 5.0.2 , Οτανδεχομαι κλησεις , εμφανιζει το νουμερο στην πανω μπαρα με τις ερωτησεις "απορριψη" "αποδοχη". Στο παλιο android που ειχα οταν δεχομουν κλησεις εμφανιζοταν σε ολητην οθονη και ητνα πιο πρακτικο . Πως μπορω να το αλλαξω αυτο να εμφανιζεται η κληση σε ολη την οθονη? ευχαριστω Αυτό νομίζω ότι το κάνει μόνο όταν έχεις ανοιχτή εφαρμογή για να έχεις την επιλογή αν θα απαντήσεις η θα την απορρίψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αυτό νομίζω ότι το κάνει μόνο όταν έχεις ανοιχτή εφαρμογή για να έχεις την επιλογή αν θα απαντήσεις η θα την απορρίψεις οχι το κανει και ενω ειναι ανοιχτη η οθονη και δειχνει τα shortcuts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχω πρόβλημα και με το tethering. Μου εμφανίζει limited access... To έφτιαξα αλλάζεις τις ρυθμίσεις VPN και έβαλα, DUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Βλέπω ότι έχει αρχίσει και ρολλάρει η νέα έκδοση στα υπόλοιπα μοντέλα της μοτορόλα.Για το δικό μας ξέρουμε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 οχι το κανει και ενω ειναι ανοιχτη η οθονη και δειχνει τα shortcuts Και κατι ακομα , εχει παρατηρησει κανεις οτι ο ηχος οταν μιλας σε μια κληση , ειναι λιγο "χαλια" . Οταν με καλουνε τους ακουω λιγο σαν ηχο "τρανσιστορ" Σε συγκριση με το προηγουμενο samsung s2 που ειχα , ο ηχος στην ομιλια στις κλησεις ειναι ενα βημα παρακατω σε ποιοτητα....... Καμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και κατι ακομα , εχει παρατηρησει κανεις οτι ο ηχος οταν μιλας σε μια κληση , ειναι λιγο "χαλια" . Οταν με καλουνε τους ακουω λιγο σαν ηχο "τρανσιστορ" Σε συγκριση με το προηγουμενο samsung s2 που ειχα , ο ηχος στην ομιλια στις κλησεις ειναι ενα βημα παρακατω σε ποιοτητα....... Καμια γνωμη? Ισως το τηλεφωνο εχει προβλημα. Προσωπικα νομιζω οτι εχει πραγματικα κορυφαιο ηχο, καμμια σχεση με ηχο "κονσερβας" που εχουν αλλα τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Παιδιά δυστυχώς το πρόβλημα με το tethering παραμένει. Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει τις ρυθμίσεις του στο apn, εκεί που λέει access point name? Edited June 20, 2015 by kostis2001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά δυστυχώς το πρόβλημα με το tethering παραμένει. Θα περιγράψω την δική μου λύση στο πρόβλημα του tethering. Στην εταιρική Vodafone που χρησιμοποιώ (data only) το tethering δεν λειτουργεί με την Motorola Stock ROM (KitKat ή LP). Η ίδια συμπεριφορά με την ίδια SIM σε iPad (όχι όμως σε Samsung TW ROMs). Αυτό συμβαίνει διότι το λειτουργικό "λέει" στον provider αν γίνεται tethered η σύνδεση και ανάλογα με το συμβόλαιο data plan, μπορεί να το κόβει. Η λύση είναι custom ROM, οι οποίες out of the box δεν στέλνουν αυτή την πληροφορία στον provider (είναι μάλιστα και "selling point"), ή ROOT την Stock ROM με τις παρακάτω ρυθμίσεις: Στο /system/build.prop προσθήκη των γραμμών: net.tethering.noprovisioning=true ro.mot.tether_dun_required=0 Στις ρυθμίσεις του APN: Τύπος APN: default, supl,dun Δεν χρειάζονται τα παραπάνω για CM based ROMs (χρησιμοποιώ την CM12.1) Για το Moto G 2014. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ωχ δε με βλέπω να τα κάνω όλα αυτα.... Ευχαριστώ πάντως... Υπάρχει κάποιος που του δουλευει χωρίς πρόβλημα το tethering? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ωχ δε με βλέπω να τα κάνω όλα αυτα.... Ευχαριστώ πάντως... Υπάρχει κάποιος που του δουλευει χωρίς πρόβλημα το tethering? Απο την πρωτη ημερα, και με kit kat και με lolipop, το χρησιμοποιω πολυ συχνα, ειμαι στη wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts