Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους . υπαρχει κανενα νεο για το αν η συσκευη παρει και την 6.01 ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν έβαλα την mm από την πρώτη μέρα έκανα μόνο wipe cache παρατήρησα ότι το τηλέφωνο πήγαινε καλύτερα και έτσι αποφάσισα να μην κάνω επαναφορά. Έβαλα τον Nova Launcher και το τηλέφωνο πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Ωστόσο εχθές παρατήρησα κάτι άφησα το τηλ στο 100% στης 12 το βράδυ και στης 7 το πρωί ή μπαταρία ήταν στο 88% μεγάλη κατανάλωση ενέργειας ενώ το τηλ είχε σβηστεί οθόνη. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει ο Nova Launcher? Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; μήπως δεν υποστηρίζει ο Nova το doze Mode? Αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα ας μου πει κάποια λύση.
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σχετικά με την SD card και πως δουλεύει πλέον, ακολουθεί ένα link της Motorola που εξηγεί τα πάντα:

https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/109134/p/1449,9582

Λοιπόν έβαλα την mm από την πρώτη μέρα έκανα μόνο wipe cache παρατήρησα ότι το τηλέφωνο πήγαινε καλύτερα και έτσι αποφάσισα να μην κάνω επαναφορά. Έβαλα τον Nova Launcher και το τηλέφωνο πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Ωστόσο εχθές παρατήρησα κάτι άφησα το τηλ στο 100% στης 12 το βράδυ και στης 7 το πρωί ή μπαταρία ήταν στο 88% μεγάλη κατανάλωση ενέργειας ενώ το τηλ είχε σβηστεί οθόνη. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει ο Nova Launcher? Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; μήπως δεν υποστηρίζει ο Nova το doze Mode? Αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα ας μου πει κάποια λύση.

Δεν ξερω αν για σενα ηταν ποτε διαφορετικη η καταναλωση, τα νουμερα που αναφερεις ειναι η συνηθης καταναλωση για μενα.

Όχι 12% κατά την διάρκεια της νύχτας δεν έπεφτε η μπαταρία

Θα σημφωνήσω το 12% είναι μεγάλο ποσοστό.. Εμένα πάντως για 6 ώρες η κατανάλωση είναι στο 0% το doze λειτουργεί φανταστικά.. Κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει κάνει την ζημία..

Της ίδιες εφαρμογές που είχα έχω. Υποψιάζομαι τον Nova Launcher

Εδώ με Nova δεν έχω δει τέτοιο leak

Μήπως χρησιμοποίησες κάποια εφαρμογή που ενεργοποίησε την τοποθεσία σε "Υψηλή Ακρίβεια" και δεν την απενεργοποίησες; Εγώ σε flight mode έχω σε 7 ώρες κατανάλωση 1% και αν δε το βάλω σε flight mode με ενεργοποιημένο wi-fi έχω 5-6% κατανάλωση. Edited by Prince_Zamouda

Όχι το κοίταξα. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά και wipe cache να το ξανά στήσω από την αρχή και να δω πως θα πάει. Θα διορθωθεί άραγε το πρόβλημα;
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σε κινητό φίλου μετά το update τα εικονίδια ,icons ,στο μενού πήραν όλα την μορφή του logo του android. Μετά από ενημέρωση των εφαρμογών επανήλθαν στο αρχικό τους logo ενώ στις υπόλοιπες που δεν έχουν ενημέρωση διαθέσιμη, πχ αριθμομηχανή παρέμεινε το logo του android το οποίο μετά από απενεργοποίηση της εφαρμογής διορθώθηκε. Το θέμα είναι ότι οι "Ρυθμίσεις" δεν έχουν απενεργοποίηση με σκοπό να μην γίνεται να διορθωθεί αυτό ( από android δηλαδή να γίνει πάλι το γρανάζι που είχε). Έτυχε σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο ? Πως μπορώ να το διορθωσω?

Όχι το κοίταξα. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά και wipe cache να το ξανά στήσω από την αρχή και να δω πως θα πάει. Θα διορθωθεί άραγε το πρόβλημα;

Το εχω παθει και εγω και θυμαμαι με ενα απλο restart εστρωσε.

Κάνε μία επανεκκίνηση και βλέπεις . πήγαινε ρυθμίσεις,μπαταρία και πατά τις 3 τελείες πάνω δεξιά στην οθόνη μετά βελτιστοποίηση μπαταρίας και δες ποιές εφαρμογές δεν έχουν την δυνατότητα ..

Οσοι ειχαμε περασει την 6.0, πως μπορουμε να βαλουμε την official που ηρθε προσφατα;
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Οσοι ειχαμε περασει την 6.0, πως μπορουμε να βαλουμε την official που ηρθε προσφατα;

Θα πρέπει να ξεκλειδωσεις αρχικά τον bootloader (fastboot, λογικα γνωρίζεις) και στην συνέχεια να φλασαρεις την stock image 5.0 του moto g2 xt(...) ,οποίο έχεις.

Και μετά κανονικά από OTA. Αλλιώς δυτηχως δεν γίνεται, θα πρέπει δλδ να έχεις την official "εικόνα" που είχε το κινητό από την αγορά, χωρίς τροποποιήσεις (root κλπ).

Θα πρέπει να ξεκλειδωσεις αρχικά τον bootloader (fastboot, λογικα γνωρίζεις) και στην συνέχεια να φλασαρεις την stock image 5.0 του moto g2 xt(...) ,οποίο έχεις.

Και μετά κανονικά από OTA. Αλλιώς δυτηχως δεν γίνεται, θα πρέπει δλδ να έχεις την official "εικόνα" που είχε το κινητό από την αγορά, χωρίς τροποποιήσεις (root κλπ).

Η 6 ειχε περαστει μεσω recovery mode και update απο SD. Ειναι απαραιτητο το flash;

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Η 6 ειχε περαστει μεσω recovery mode και update απο SD. Ειναι απαραιτητο το flash;

Ναι, είναι απαραίτητο. Από OTA δεν μπορείς να κάνεις update αν δεν έχεις την stock system image κ stock recovery επίσης... Μπορείς αν θες να φλασαρεις κατευθείαν την 6.0 από official link (ξεκλειδωμενος bootloader απαιτείται κ πάλι μέσω fastboot) δες εδω

Κάνε μία επανεκκίνηση και βλέπεις . πήγαινε ρυθμίσεις,μπαταρία και πατά τις 3 τελείες πάνω δεξιά στην οθόνη μετά βελτιστοποίηση μπαταρίας και δες ποιές εφαρμογές δεν έχουν την δυνατότητα ..

απο οτι ειδα οι εφαρμογες που βγαζει οτι δεν δεχονται βελτιστοποιηση ειναι

-ειδοποιηση motorola

-υπηρεσιες google play

-dmservice

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

απο οτι ειδα οι εφαρμογες που βγαζει οτι δεν δεχονται βελτιστοποιηση ειναι

-ειδοποιηση motorola

-υπηρεσιες google play

-dmservice

Ναι αυτές έχει και σε μένα ...μήπως έκαναν τίποτα διεργασίες οι παραπάνω εφαρμογές και γιαυτό η μεγάλη κατανάλωση;

και εγω μολις πριν 3 μερες εκανα ΟΤΑ σε 6.0. Και εχω καρτα μνημης και δεν αντιμετωπιζω προβλημα μεχρι στιγμης.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Δυστυχώς σήμερα αποφάσισα να περάσω και εγώ την 6 και να κάνω την κάρτα μου εσωτερική καθώς δεν έχω την επιλογή για εξωτερική λόγω των πολλών εφαρμογών που χρησιμοποιώ και του περιορισμένου εσωτερικού χώρου του Moto G.

Η εμπειρία μου τραγική, το κινητό σέρνεται ακόμα και στις πιο ελαφριές εφαρμογές. Και μιλάμε για kingston class 10 κάρτα, αν ήταν καμιά της πλάκας να το καταλαβαινα...

Η ερώτηση μου είναι η εξής, ξέρει κανείς αν έχει βγει καμία custom rom της 6 που να επιτρέπει την μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα sd χωρίς να την έχεις κάνει εσωτερική, όπως λειτουργούσε μέχρι τώρα δηλαδή.

Αν όχι δυστυχώς με βλέπω να πετάω πάνω κάποια custom rom της 5,η οποία αν και είχε φάει πολύ κραξιμο γενικότερα, εμένα με είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένο καθώς το κινητό ποτέ δεν έπεσε σε απόδοση.

Δεν έχεις την επιλογή για εξωτερική, αλλά μέχρι τώρα έτσι κι αλλιώς εσωτερική την έχεις αναγκαστικά. Εγώ θα την άφηνα έτσι, καθώς είναι επιβεβαιωμένο ότι αυτό προκαλεί το πρόβλημα, και θα έκανα υπομονή.

Δυστυχώς σήμερα αποφάσισα να περάσω και εγώ την 6 και να κάνω την κάρτα μου εσωτερική καθώς δεν έχω την επιλογή για εξωτερική λόγω των πολλών εφαρμογών που χρησιμοποιώ και του περιορισμένου εσωτερικού χώρου του Moto G.

Η εμπειρία μου τραγική, το κινητό σέρνεται ακόμα και στις πιο ελαφριές εφαρμογές. Και μιλάμε για kingston class 10 κάρτα, αν ήταν καμιά της πλάκας να το καταλαβαινα...

Η ερώτηση μου είναι η εξής, ξέρει κανείς αν έχει βγει καμία custom rom της 6 που να επιτρέπει την μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα sd χωρίς να την έχεις κάνει εσωτερική, όπως λειτουργούσε μέχρι τώρα δηλαδή.

Αν όχι δυστυχώς με βλέπω να πετάω πάνω κάποια custom rom της 5,η οποία αν και είχε φάει πολύ κραξιμο γενικότερα, εμένα με είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένο καθώς το κινητό ποτέ δεν έπεσε σε απόδοση.

To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με ίδια κάρτα την οποία άλλαξα με SDXC 32GB UHS-1 U3 (e-gate 16€) και όλα εντάξει.

Όπως και ο φίλος και εγω με kingston class 10 νόμιζα ότι θα το παλέψει. Ελεγα δεν γίνεται να σέρνεται έτσι το τηλέφωνο. Την έβγαλα και ηρεμησα
Θοδωρής

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)