Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

Εκανα unroot αλλα δεν βρίσκει την ενημέρωση. Τη rom την έχω στo root της sd. Μήπως δεν γίνεται απ'ευθείας απο την 4.4.4?

μήπως έχει αφήσει custom recovery? (TWRP λογικά)

αν ναι φταίει αυτό..

αλλιώς κάνει όλες τις αναβαθμίσεις μεχρι την τελευταία διαθέσιμη και βάλε μετά την 6 ;)

Φίλε λειτουργει και στο XT1032 16GB??????

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι στο σωστό νήμα? Βγήκε η έκδοση 6???

οχι, το XT1032 ειναι το πρώτο Moto G (2013) και όχι το δεύτερης γενιάς (2014)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έβαλα με τον τροπο που λέτε, επιτέλους έστρωσε το τηλέφωνο, καμμία σχέση. Την sd card την έβαλα ως εξωτερική. Στην φωτογραφική μηχανή δεν με αφήνει να την επιλέξω ως σημείο αποθήκευσης των φωτογραφιών, υπάρχει κάποια λύση;

Είχα το ίδιο πρόβλημα (έβαλα την κάρτα ως εξωτερική, αυτό είναι το λάθος). Η αντιμετώπιση του προβλήματος εδώ.

Nikomas

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δυστυχώς είχα ατύχημα καθώς μου έπεσε το κινητό και ράγισε όλη η οθονη!!!

Ποια είναι η γνώμη σας να το στείλω απ ευθείας για επισκευή στην μοτορολα ή μέσω του καταστήματος που το αγόρασα??

Ευχαριστώ

LG G4

Να παραγγείλεις το ανταλλακτικό από eBay και αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, πάρε τιμές από μαγαζιά που επισκευάζουν κινητά και βρες την καλύτερη προσφορά. Η γνώμη μου, αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι κάτι που καλύπτεται από την εγγύηση για να πας στην αντιπροσωπεία.

Είχα το ίδιο πρόβλημα (έβαλα την κάρτα ως εξωτερική, αυτό είναι το λάθος). Η αντιμετώπιση του προβλήματος εδώ.

Γιατί είναι λάθος?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δυστυχώς είχα ατύχημα καθώς μου έπεσε το κινητό και ράγισε όλη η οθονη!!!

Ποια είναι η γνώμη σας να το στείλω απ ευθείας για επισκευή στην μοτορολα ή μέσω του καταστήματος που το αγόρασα??

Ευχαριστώ

Φίλε μου αντιμετώπιζα ακριβώς το ίδιο θέμα με το moto g2 της αρραβωνιαστικιάς μου.

Μου ζητούσαν πάνω από 100 ευρώ για αλλαγή οθόνης για ένα κινητό που το βρίσκω εύκολα 140 ευρώ καινούριο.

Αυτό που έκανα ήταν να βρω μία οθόνη 22 ευρώ από ebay, είχα κάποια προβληματάκια με την παραγγελία λόγω capital controls αλλά κατάφερα τελικά να την παραγγείλω χρησιμοποιώντας ένα παραθυράκι που έχει το paypal (αν θες λεπτομέρειες πες μου), και γύρισα μερικά μαγαζιά επισκευής κινητών κτλ και τους ρώτησα πόσο θέλουν για να μου αντικαταστήσουν μια οθόνη αν τους παρέχω εγώ το ανταλλακτικό, και όλοι μου ζήτησαν από 10 έως 15 ευρώ.

Η οθόνη που μου έστειλαν είναι τέλεια, καμία διαφορά σε χρώματα με το δικό μου moto g2 που έχει την αυθεντική. Συνολικά από τα 100+ ευρώ που μου ζήταγαν, με ακριβώς 37 ευρώ το κινητό είναι στην κυριολεξία σαν καινούριο!

Παιδια αν βαλουμε το update με τον τροπο που ειπωθηκε πιο πανω θα μπορουμε να παιρνουμε μελλοντικα update μεσω OTA;;

Κλεινω ενα χρονο με το κινητο (απροβληματιστο) και θελω να του κανω δωρο :p

Παιδια αν βαλουμε το update με τον τροπο που ειπωθηκε πιο πανω θα μπορουμε να παιρνουμε μελλοντικα update μεσω OTA;;

Κλεινω ενα χρονο με το κινητο (απροβληματιστο) και θελω να του κανω δωρο :p

Έχω και εγω την ίδια απορία γιατί βιάστηκα και πέρασα το update με τον τρόπο που αναφέρεται παραπάνω.

Μπορώ να πω οτι δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής και η λειτουργία του τηλεφώνου είναι πολύ καλύτερη απο πριν. Ασφαλέστερα συμπεράσματα όμως σε μερικούς μήνες γιατί τώρα μετά το update έγινε και clean cache και factory reset.

Φίλε μου αντιμετώπιζα ακριβώς το ίδιο θέμα με το moto g2 της αρραβωνιαστικιάς μου.

Μου ζητούσαν πάνω από 100 ευρώ για αλλαγή οθόνης για ένα κινητό που το βρίσκω εύκολα 140 ευρώ καινούριο.

Αυτό που έκανα ήταν να βρω μία οθόνη 22 ευρώ από ebay, είχα κάποια προβληματάκια με την παραγγελία λόγω capital controls αλλά κατάφερα τελικά να την παραγγείλω χρησιμοποιώντας ένα παραθυράκι που έχει το paypal (αν θες λεπτομέρειες πες μου), και γύρισα μερικά μαγαζιά επισκευής κινητών κτλ και τους ρώτησα πόσο θέλουν για να μου αντικαταστήσουν μια οθόνη αν τους παρέχω εγώ το ανταλλακτικό, και όλοι μου ζήτησαν από 10 έως 15 ευρώ.

Η οθόνη που μου έστειλαν είναι τέλεια, καμία διαφορά σε χρώματα με το δικό μου moto g2 που έχει την αυθεντική. Συνολικά από τα 100+ ευρώ που μου ζήταγαν, με ακριβώς 37 ευρώ το κινητό είναι στην κυριολεξία σαν καινούριο!

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες

εαν επιτρεπεις σε ποια πολη?

LG G4

Παιδια σορυ αν το γραφω αλλου.(Ας μεταφερθει) εχουμε κανεναν οδηγο για root,custom recovery καμια δοκιμασμενη ρομ κλπ?

edit το βρηκα αν ειναι σβηστε το μηνυμα μην χαλαει τη σειρα

Edited by tpal
Θοδωρής

Γιατί είναι λάθος?

Διότι αυτός ο τρόπος σου δίνει μεν τη δυνατότητα να "διαβάζεις" την κάρτα SD τοποθετώντας τη σε card reader αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές σ' αυτήν.

Με το δεύτερο τρόπο γίνεται ειδική διαμόρφωση της κάρτας ώστε το Android να τη θεωρεί κατά κάποιο τρόπο σαν "προέκταση" της ROM και έτσι μπορούν όλες οι "ληφθείσες" εφαρμογές να μεταφερθούν σ' αυτήν αφήνοντας ελέυθερο μεγαλύτερο μέρος της ROM. Μπορείς να τη "διαβάσεις" συνδέοντας το κινητό μέσω USB στον υπολογιστή, όχι όμως μέσω card reader. Όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή δεν βλέπεις πια την εσωτερική μνήμη, όπως συνέβαινε πριν την αναβάθμιση σε Android 6.

Nikomas

Διότι αυτός ο τρόπος σου δίνει μεν τη δυνατότητα να "διαβάζεις" την κάρτα SD τοποθετώντας τη σε card reader αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές σ' αυτήν.

Με το δεύτερο τρόπο γίνεται ειδική διαμόρφωση της κάρτας ώστε το Android να τη θεωρεί κατά κάποιο τρόπο σαν "προέκταση" της ROM και έτσι μπορούν όλες οι "ληφθείσες" εφαρμογές να μεταφερθούν σ' αυτήν αφήνοντας ελέυθερο μεγαλύτερο μέρος της ROM. Μπορείς να τη "διαβάσεις" συνδέοντας το κινητό μέσω USB στον υπολογιστή, όχι όμως μέσω card reader. Όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή δεν βλέπεις πια την εσωτερική μνήμη, όπως συνέβαινε πριν την αναβάθμιση σε Android 6.

Ευχαριστώ, άρα να πάω να αγοράσω μια καλή sd για όταν 'ερθει η αναβάθμιση

Μάλλον θα πρέπει να αναβαθμίσω σε Lolipop και μετά σε Marshmallow. Αυτή τη rom μπορώ να την περάσω μέσω TWRP?

Εγώ πάντως που το δοκίμασα την πρώτη φορά έτσι. Σαν internal δηλαδή, μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δεν γινόταν αυτόματη μεταφορά αρχείων και ας έκανα οτι λέει η Motorola στον οδηγό της και στο τέλος μου γέμισε η κύρια μνήμη και δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά το τηλέφωνο. Για να το επαναφέρω έκανα πάλι Factory Reset και μετά Mount την μνήμη σαν εξωτερική. Άσε που αν κάνεις την μνήμη εσωτερική την κρυπτογραφεί και δεν μπορείς να την διαβάσεις σε υπολογιστή. Έτσι αν γίνει κάτι και χαλάσει το κινητό, οτι φωτογραφίες και λοιπά αρχεία έχεις χάνονται. Άρα εγω θα πρότεινα να μην κάνετε την μνήμη σας εσωτερική. Εκτός αν βάζετε τόσες πολλές εφαρμογές και έχετε ανάγκη τόση πολύ μνήμη.

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες

εαν επιτρεπεις σε ποια πολη?

Ιωάννινα φίλε μου. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία πες μου!

https://motorola-global-gr.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1976

This site has been disabled for the time being.

Τι φάση; Στις υπόλοιπες χώρες ανοίγει κανονικά η σελίδα https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/standalone/country-selector/software-upgrade

καλημέρα σας. απίστευτο κινητό, αλλά η μπαταρία του είναι μικρή. υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί από κάποια μπαταρία που μπορώ να αγοράσω?

Το all day use που ισχυρίζεται ή μοτοτολα με την 6 τουλάχιστον που την έχω γιατί είμαι νέος χρήστης του κινητού ισχύει.

Μια. Μέρα με βαριά χρήση πολλά τηλέφωνα messenger και whatsapp και διαδρομή με gps το βράδυ είχε μείνει 20%

αν πας στο other european countries εχει μετα επιλογή για greece

Παιδιά μερικές απορίες για εσάς που έχετε βάλει την 6άρα.

Η αναγνώριση της κάρτας SD ως αποθηκευτικού χώρου επιτρέπει και στις εφαρμογές συστήματος να μετακινηθούν; Χωρίς να επηρεάζεται η εφαρμογή τους ως widgets στην αρχική οθόνη;

Επίσης, χρειάζεται να κάνουμε διαμόρφωση στη κάρτα, να σβηστούν δλδ όλα τα δεδομένα;

There's a city trapped in net. Fisherman net.

OTA θα έχουμε επίσημα άραγε?

Τη περιμένω πως κα πως την 6.Αν δεν είναι εντάξει το κινητό και με αυτή θα το αλλάξω...

Edited by kostis20

Μην ανησυχείς, αφού άρχισαν τα soak test κοντεύει η ώρα και για OTA :lol:

Όσοι ανυπόμονοι πέρασαν την 6.0 που κυκλοφορεί στο net εδώ και καιρό έχουν πει καλά λόγια πάντως.

Παιδιά μερικές απορίες για εσάς που έχετε βάλει την 6άρα.

Η αναγνώριση της κάρτας SD ως αποθηκευτικού χώρου επιτρέπει και στις εφαρμογές συστήματος να μετακινηθούν; Χωρίς να επηρεάζεται η εφαρμογή τους ως widgets στην αρχική οθόνη;

Επίσης, χρειάζεται να κάνουμε διαμόρφωση στη κάρτα, να σβηστούν δλδ όλα τα δεδομένα;

Πλέον τη δείχνει σαν ενιαίο χώρο

Δεν ασχολεισαι να μεταφέρεις εφαρμογές ούτε έχει πρόβλημα με widgets

Oταν συνδέσεις με usb το κινητό στο pc βλεπεις τα αρχεία της στο windows explorer. Όπως αν το συνέδεες mtp

Ναι θέλει διαμόρφωση.

Μην ανησυχείς, αφού άρχισαν τα soak test κοντεύει η ώρα και για OTA :lol:

Όσοι ανυπόμονοι πέρασαν την 6.0 που κυκλοφορεί στο net εδώ και καιρό έχουν πει καλά λόγια πάντως.

Παίδες επειδή έχω δώσει το κινητό στον αδερφό μου και έχω χάσει λίγο τα γεγονότα είναι εύκολο το λινκ για να πάω από 5.02 σε 6 και γενικά τη όλη διαδικασία ;;;

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)