easytarget Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Συγγνώμη παιδιά μπερδεψα τα ποστ έχω της πρώτης γενιάς το g ! Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι φυσιολογικό να αναβαθμίζονται της πρώτης γενιάς και της δεύτερης οχι; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ίσως από 5.0.2 δώσουν κατευθείαν το 6.Χ στα 2nd gen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ή ουσία όμως είναι να λυθούν τα προβλήματα της 5.0.2 όχι να πάρουμε την 6 και να πρέπει μετά να λυθούν τα προβλήματα της 6 Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ναι αλλά μην ξεχνάτε ότι το 1st gen δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση μετά την 5,1. Εγώ πιστεύω ότι η 6 που θα πάρουμε εμείς θα είναι πολύ καλή έκδοση με λυμένα αρκετά προβλήματα και λιγότερη κατανάλωση. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εκ των πραγμάτων το τηλέφωνο δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες. Θέλει μηνιαίως wipe cache ενώ στους οκτώ μήνες χρήσης χρειάστηκε και πάλι ένα hard reset για να συνέλθει. Οι βαριές εφαρμογές όπως chrome & facebook μετά από λίγη ώρα χρήσης, εκ των πραγμάτων κολλάνε. Το έχω με τον ελαφρύ kk launcher (γιατί μου αρέσει να προσθέτω πακέτα εικονιδίων και γιατί μισώ τα τεράστια μαμίσια εικονίδια) και με τρεις ώρες οθόνη αναμένη, κρατάει 20 + ώρες. Και πολλές google εφαρμογές απενεργοποιημένες εννοείται. Το πρόβλημα ποιότητας τελικά ισχύει. Τρία ραγίσματα στο άνω glossy πλαστικό γύρω από το power button και χωρίς ποτέ να έχω αφαιρέσει τη θήκη του είναι απαράδεκτο. Αλλά το τηλέφωνο είναι καλό. Όθόνη, ήχος, μπαταρία είναι μια χαρά. Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Chrome τον έχω απενεργοποιήσει και χρησιμοποιώ opera που είναι πιο ελαφρύς και με βολεύει. Με αυτόν μπαίνω και στο m.facebook το οποίο με καλύπτει ως επί το πλείστον. Έχω όμως και το lite για τις ειδοποιήσεις κυρίως. Kανονική εφαρμογή του facebook δεν ξαναβάζω στο κινητό! Για launcher κι εγώ το σκεφτόμουν, καθώς έρχομαι από LG και το stock μου φαίνεται πολύ «άδειο» με λιγότερες ευκολίες από αυτές που είχα πριν, αλλά το έχω προσαρμόσει κάπως. Το μόνο που θα ήθελα στα εικονίδια είναι να ταξινομούνται με βάση την ημερομηνία και όχι το όνομα. Εφαρμογές της google έχω απενεργοποιήσει αρκετές γιατί δεν μου χρειάζονται. Όσο αφορά τα ραγίσματα, έχω κι εγώ ένα μικρό πάνω από το power button. Ελπίζω να μην κάνει άλλα, και το κακό είναι ότι δεν αλλάζει η πρόσοψη αλλά το πίσω καπάκι μόνο. Τέλος πάντων παραβλέπω κάποια θεματάκια που έχει και ελπίζω να μη με απογοητεύσει στην πορεία... Ερώτηση/απορία: Το wipe cache που βοηθάει ακριβώς; Edited October 24, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ερώτηση/απορία: Το wipe cache που βοηθάει ακριβώς; Διαγράφει τις προσωρινές μνήμες από τις εφαρμογές και το σύστημα γενικά και ξανά δημιουργούνται από την αρχή. Θεωρητικά βελτιώνει την ταχύτητα και την απόκριση σε έναν βαθμό, καθώς παλιά προσωρινά δεδομένα που τυχόν καθυστερούσαν τη συσκευή, διαγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, το έκανα κι εγώ ένα wipe. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να λειτουργεί πιο «ομαλά» τώρα, όχι ότι είχα κάνα ιδιαίτερο πρόβλημα πριν. Σχετικά με τον φορτιστή που λέγαμε παραπάνω, για τυχόν ενδιαφερόμενους πήρα αυτόν και είναι πολύ καλός. Edited October 26, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πριν απο λιγο μου ηρθε ενα update περιπου 135mb αλλα τελικα η εκδοση παραμενει 5.0.2 Τζαμπα η χαρα που νομισα οτι θα ηταν η 5.1 :( Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 είδες αλλαγές; Δεν είναι κακό, το changelog τι έγραφε; ήσουν ήδη στην 5,0,2? Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πάντως δεν είναι απίθανο να δούμε και την 5,1 σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Στην 5.02 ημουν και πριν την αναβαθμιση.Δεν ειδα changelog αλλα το συγκεκριμενο build απ οτι διαβασα διορθωνει ενα bug του android stagefright.Αλλαγη εμφανη δεν ειδα καμια οσο το σκαλισα. Edit:Μολις ειδα οτι τωρα εχει μεγαλυτερο Η οταν συνδεομαι με δεδομενα κινητης Edited October 26, 2015 by Alex-T Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πάντως δεν είναι απίθανο να δούμε και την 5,1 σύντομα... Λογικά θα πάμε σε Marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πηγα να κανω εγκατασταση μια εφαρμογη και μου εβγαλε οτι δεν επαρκει ο χωρος! Ριχνω μια ματια στις ρυθμισεις και βλεπω διαθεσιμος μονο 480 ΜΒ,παρολο που μετακινω ολες τις εφαρμογες στην SD(εννοειται και φωτογραφιες,βιντεο κτλ). Βλέπω οτι οι εφαρμογες στην εσωτερικη αποθηκευση πιανουν 5,29 GB!! επισης παρατηρησα οτι κολλαει στα βιντεο οταν τα βαζω να παιζουν απο τη συλλογη. Χωρις να ειμαι ειδικος θα χρειαστει wipe cache?Σωστα το λεω?Η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 δες μήπως έχεις καμια εφαρμογή που εχει παραπανω χώρο απ'όσο πρέπει... εμενα ειχε σκαλωσει το fb μια φορά και έπιανε 1,5 GB :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 δες μήπως έχεις καμια εφαρμογή που εχει παραπανω χώρο απ'όσο πρέπει... εμενα ειχε σκαλωσει το fb μια φορά και έπιανε 1,5 GB :P τι να κοιταξω οταν μπαινω αναλυτικα στα στοιχεια του ποσο καταλαμβανει? ποιο δειχνει οτι κατι δε παει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 μπαίνεις στις εφαρμογές και κοιτάς την προσωρινή τους μνήμη που μπορείς να εκκαθαρίσεις. Εγώ έχω το AppMgr III που μετακινει, διαγράφει και εκκαθαρίζει. Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Απορία ύστερα από ερώτηση φίλου μιας και εγώ δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρααφού δε με ενδιαφέρει.Γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p? Όλες οι 8άρες που κυκλοφορούν πλέον το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Λογικά θα πάμε σε Marshmallow Καλημερα ναι αλλα ποτε ομως ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 καλά ρε παίδες τι βιάζεστε όλοι? Δόξα τω θεό, πολλές ρομ υπάρχουν και η 5.1 είναι σταθερή λένε... τι φαγούρα είναι αυτή που σας έπιασε ξαφνικά για την 6...Και σιγά τα αυγά τις τρελές διαφορές που θα έχει με την lolli, βάζω στοίχημα η ίδια θα είναι με ελάχιστες αισθητικές διαφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε την 5.1 αλλα την 5.02 που ειναι ψιλομαπα. Για αυτο καιγομαστε για την 6.0 γιατι η καλη μας μοτο μας παρατησε στην 5.02 και δεν μας περασε στην 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ξέρω οτι πολλοί δεν θέλουν να ακυρώσουν την εγγύησή τους βάζοντας custom rom, το κατανοώ και το σέβομαι. Παρόλα αυτά, η μοτορόλα τον τελευταίο καιρό δεν κρατάει την υπόσχεση που είχε κάνει στη παρουσίαση του πρώτου moto g, οτι δηλαδή οι ενημερώσεις του λογισμικού της google θα έρχονται πρώτα σε μας και μετά στους υπόλοιπους. Με αποτέλεσμα, το κινητό να έχει την 5.0.2, που είναι ΜΑΠΑ και πραγματικά αλλοιώνει την εμπειρία του χρήστη. Για αυτό το λόγο, έβαλα custom rom βασισμένη στην 5.1. Από τη στιγμή που την έβαλα δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα (χωρίς υπερβολή) και το τηλέφωνο τρέχει όπως τη μέρα που το άνοιξα. Για ποιό λόγο λοιπόν να περιμένω τη μοτορόλα να μου στείλει μια ενημέρωση, που στο κάτω κάτω της γραφής με τα τωρινά δεδομένα, θα μου έρθει το άλλο καλοκαίρι? Αφού άλλοι μου προσφέρουν μια εμπειρία που είμαι σίγουρος ούτε η 6.0 θα μου προσφέρει, καθώς τις πρώτες εκδόσεις της τις περιμένω με πολλά bugs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 . . .Παρόλα αυτά, η μοτορόλα τον τελευταίο καιρό δεν κρατάει την υπόσχεση που είχε κάνει στη παρουσίαση του πρώτου moto g, οτι δηλαδή οι ενημερώσεις του λογισμικού της google θα έρχονται πρώτα σε μας και μετά στους υπόλοιπους. . . Αυτό είχε να κάνει με το ότι ήταν εταιρεία της Google. Από τότε που άλλαξε αυτό μην περιμένετε πολλά πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το τόσο σοβαρό πρόβλημα που έχετε αρκετοί με την 5.0.2. Βέβαια, δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά με την 4.2 γιατί εγώ το πήρα με την Lollipop, αλλά...ειλικρινά είναι τόσο κακό; Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Και το λέω έχοντας πριν ένα LG L90 που το πήρα με την 4.2 και αναβάθμισα σε 5.0.2. Πέρα από κάποιες λειτουργίες που δεν υπήρχαν πλέον στην 5, το κινητό ήταν το ίδιο. Ίδια ταχύτητα, ίδια μπαταρία...και ύστερα από hard reset λειτουργούσε ακόμα καλύτερα με περισσότερη ελεύθερη RAM από πριν! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι γενικά δεν έχω παράπονο και μου κάνουν εντύπωση οι τόσο αρνητικές κριτικές. Όχι ότι αμφιβάλλω πως η 5.1 είναι καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts