npil Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Ισως το τηλεφωνο εχει προβλημα. Προσωπικα νομιζω οτι εχει πραγματικα κορυφαιο ηχο, καμμια σχεση με ηχο "κονσερβας" που εχουν αλλα τηλ. δεν ξερω , εντωμεταξυ σημερα μου ειπαν οτι ακουνε τη φωνη τους οταν μου μιλανε σαν να μικροφωνηζει , Εχει κανενας καμια αποψη ,. Μηπως φταιει η windq και δεν φταιει το τηλεφωνο . Αν ειναι να το παω πισω 3 μερες το εχω . Δεν ξερω αλλα σαν τηλεφωνο σε λειτουργίες smartphone παει σφαιρα,,,σε ολα τα επιπεδα, ΑΛΛΑ οταν ειναι να κανω η να μου κανουν κληση , κλαψτα,,,,,αργη αποκριση, ηχος "μαπα" , καμια φορα δεν πιανει, Δεν ειναι δυνατον να ειναι χειροτερο απο ενα samsung 2 ετων που ειχα . Τι να πω μηπως φταιει η wind γιατι μου αλλαξανε τις καρτες και μου εδωσαν micro και οι καινουργες δεν ειναι .....ξερω γω ... Aν μπορει καποιος να μου πει αν ξερει..... Edited June 20, 2015 by npil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Απο την πρωτη ημερα, και με kit kat και με lolipop, το χρησιμοποιω πολυ συχνα, ειμαι στη wind. Μήπως γίνετε να βάλεις ένα screenshot από τις ρυθμίσεις access point? Συγκεκριμενα το apn? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Μήπως γίνετε να βάλεις ένα screenshot από τις ρυθμίσεις access point? Συγκεκριμενα το apn? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Δεν ξερω πως να παρω screenshot οποτε: Name: Q MMS APN: myq MMSC: 192.168.200.95/servelets/mms MMS PROXY: 192.168.200.11 MMS Port: 9401 MCC: 202 MNC: 09 APN Type: Internet APN Protocol: IPv4 APN Roaming Protocol: IPv4 APN Enable: Disable: APN Enabled (Greyed Out) Οσες επιλογες ειναι κενες δεν συμπεριλαμβανονται. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν ξερω , εντωμεταξυ σημερα μου ειπαν οτι ακουνε τη φωνη τους οταν μου μιλανε σαν να μικροφωνηζει Αυτο μου λενε οτι το κανει οταν μιλαω απο το bluetooth του αυτοκινητου, οχι σε ομιλια με μεγαφωνο η χωρις. Αν ειναι 3 ημερων προτεινω να το πας πισω με διαδικασια DOA, με λιγα λογια αμεση αντικατασταση. Αν αρνηθουν μη μασησεις, μετα την εβδομαδα ξεκινας το γολγοθα του επισημου service, οχι καλο για την εγκεφαλικη σου πιεση :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Εγω παντως οχι με αυτο αλλα με τα προηγουμενα μου δυο τηλεφωνα ειχα το ιδιο προβλημα. Δηλαδη ακουγαν οι αλλοι την τωνη τους στις κλησεις ενω πολλες φορες ακουγα και εγω την δικη μου. Ειχα q. Επομενως μαλλιν ειναι θεμα της wind. Και συγγενης με wind παλι το ιδιο θεμα ειχε. Τωρα με το moto εχω cosmote και δεν ξερω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δεν ξερω πως να παρω screenshot οποτε: Name: Q MMS APN: myq MMSC: 192.168.200.95/servelets/mms MMS PROXY: 192.168.200.11 MMS Port: 9401 MCC: 202 MNC: 09 APN Type: Internet APN Protocol: IPv4 APN Roaming Protocol: IPv4 APN Enable: Disable: APN Enabled (Greyed Out) Οσες επιλογες ειναι κενες δεν συμπεριλαμβανονται. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο μου λενε οτι το κανει οταν μιλαω απο το bluetooth του αυτοκινητου, οχι σε ομιλια με μεγαφωνο η χωρις. Αν ειναι 3 ημερων προτεινω να το πας πισω με διαδικασια DOA, με λιγα λογια αμεση αντικατασταση. Αν αρνηθουν μη μασησεις, μετα την εβδομαδα ξεκινας το γολγοθα του επισημου service, οχι καλο για την εγκεφαλικη σου πιεση :cry: Τα δοκίμασα αλλά τίποτα. Ξέχασα να γράψω ότι από την 1η κάρτα που είναι συμβόλαιο cosmote, το tethering δουλεύει κανονικά. Θα πάρω τηλέφωνο στη Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 καλημέρα σας. έχει βγει η αναβάθμιση σε 5.1 για το κινητό μας. αν ναι και το έχει βάλει κανείς, ας μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 καλημερα και καλη βδομαδα, Ο κολλητος μου εχει την εν λογο συσκευη και θελει να αγορασει μια sd card. Η συσκευη παιρνει microsdHC ( class 10) δηλαδη , ΑΝ βαλει UHS (speed class 3) ξερετε αν θα την διαβαζει? Ή να προτιμησει την microsdHC? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Τα δοκίμασα αλλά τίποτα. Ξέχασα να γράψω ότι από την 1η κάρτα που είναι συμβόλαιο cosmote, το tethering δουλεύει κανονικά. Θα πάρω τηλέφωνο στη Vodafone Συνέχισα το ψαξιμο για το θέμα και μπαίνοντας στη σελίδα της Vodafone ,βρήκα ένα αρχείο για download.Αν και έλεγε οτι ήταν μόνο για USB tethering το κατεβασα.Και τελικά δούλεψε και το wifi tethering!Οπότε,μάλλον ,όλα καλα!Θα το δοκιμάσω ξανά τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 καλημερα και καλη βδομαδα, Ο κολλητος μου εχει την εν λογο συσκευη και θελει να αγορασει μια sd card. Η συσκευη παιρνει microsdHC ( class 10) δηλαδη , ΑΝ βαλει UHS (speed class 3) ξερετε αν θα την διαβαζει? Ή να προτιμησει την microsdHC? Ευχαριστω. Αν βασιστούμε σε αυτό, το πιθανότερο είναι πως δεν θα την υποστηρίζει (αφού φαίνεται να μην υποστηρίζει την uhs-1). Άλλωστε, η uhs-3 είναι για εγγραφή 4k video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα! έχω ένα πολύ μικρό αλλά ενοχλητικό θεματάκι με το κινητό. Όταν διαγράφω φωτογραφίες που δεν χρειάζομαι, μένουν για λίγο καιρό διαγραμμένες και μετά επανεμφανίζονται. Δεν νομίζω να είναι θέμα της custom rom που φοράει, καθώς η ρομ έχει ενσωματωμένη τη motorola gallery. Ο συγχρονισμός των φωτογραφιών κτλ είναι όλα απενεργοποιημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ήρθε σε κανένα η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 25/06... no updates yet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Με τη μπαταρία σας πώς τα πάτε?Εμένα πλέον είναι τραγική η κατάσταση .Σήμερα σεν αντεξε ουτε 14 ώρες και χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Με τη μπαταρία σας πώς τα πάτε?Εμένα πλέον είναι τραγική η κατάσταση .Σήμερα σεν αντεξε ουτε 14 ώρες και χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο... Συμφωνώ φιλε είναι απαράδεκτη μάξιμουμ μου βγάζει 2 ώρες οθόνη και το αφήνω με κλειστά τα πάντα και κατεβαίνει φουλ γρηγορα Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Συνέχισα το ψαξιμο για το θέμα και μπαίνοντας στη σελίδα της Vodafone ,βρήκα ένα αρχείο για download.Αν και έλεγε οτι ήταν μόνο για USB tethering το κατεβασα.Και τελικά δούλεψε και το wifi tethering!Οπότε,μάλλον ,όλα καλα!Θα το δοκιμάσω ξανά τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω! Αν μπορεις στειλε μου λεπτομεριες για το αρχειο γιατι και εγω με voda ειμαι και δεν δουλευει το tethering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10355 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10355 Ευχαριστω πολυ φιλε μου, θα το δοκιμασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) καλημέρα σας. έχω το κινητάκι εδώ και 7 μήνες και απλά τα σπάει. τρέχει android 4.4.4 αυτό που έχω κολλήσει όμως είναι με τον χώρο του. ενώ έχω μια 32GB sd κάρτα και λέω να γράφουν οι εφαρμογές στην κάρτα, παρόλα αυτά ο εσωτερικός χώρος του κινητού έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά. προσπαθώ με κάθε τρόπο να ελευθερώσω χώρο και ξεκίνησα από το email. όπως θα δείτε στο επιστυναπτόμενο screenshot μου τρώει 512ΜΒ χώρο. υπάρχει τρόπος να μεταφέρω αυτόν τον όγκο στην κάρτα? δεν μπορώ να βρω με τίποτα που έχει ρυθμίσεις για να γράφει στην κάρτα. Επίσης, κάτι ακόμη. Στο μενου υπάρχει ένα εικονίδιο 'λήψεις' εκεί καταβαίνουν οτιδήποτε γίνει download από τον browser/email client, δεν το τροποποίησα, έτσι ήταν. Δεν μπορώ να βρω το path που είναι μέσα στο λειτουργικό, ώστε να τα βλέπω από τον υπολογιστή μου αυτα τα αρχεία. Edited June 28, 2015 by atux_null Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Έχεις σετάρει κάποιον λογαριασμό e-mail και σου καταλαμβάνει τόσο χώρο? Κάποιες εφαρμογές δε μετακινούνται στην κάρτα (πρέπει να είναι στο τηλέφωνο). Θα μπορέσεις να τις δεις αν μπεις στις Ρυθμίσεις-Εφαρμογές - Στην κάρτα SD: αυτές που σου δίνει τη δυνατότητα να τις τικάρεις, μπορείς να τις μετακινήσεις. Αλλά και πάλι, κάποια παιχνίδια δε μετακινούνται εξολοκλήρου στην sd, αλλά μόνο ένα (μικρό) μέρος τους. Όσο για τις Λήψεις, για να βρεις το path, βάλε έναν file manager (π.χ. ES file manager) και θα δεις το path: Μέσω το ES, θα το βρεις απευθείας στο Τοπικός (αριστερά στο μενού) -> Λήψη, όπου μπορείς να δεις όλα τα αρχεία που έχουν κατέβει και να σβήσεις αυτά που δε θέλεις. Αλλά και στον υπολογιστή όταν συνδέσεις το τηλέφωνο, επιλέγεις το φάκελο "Εσωτερική Αποθήκευση" και στο φάκελο "Downloads" υπάρχουν οι λήψεις. Edited June 29, 2015 by SpySif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastanita Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μια γρηγορη ερωτηση για οποιον γνωριζει: Η US version θα παιζει στο δικτυο της Cosmote? Eστω 3G? Aν οχι, σε ποιο ελληνικο δικτυο θα παιζει? 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - Global model HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 - USA model Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι το US δεν εχει την band των 900 αλλα παει κατευθειαν στα 1700. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Πέρισυ θυμάμαι είχαν γίνει αρκετά σχόλια σχετικά με το πλήκτρο on off , ότι είναι πολύ ευαίσθητο κλπ. Είχε κάνεις πρόβλημα που να χρειάστηκε επισκευή η αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Έχεις σετάρει κάποιον λογαριασμό e-mail και σου καταλαμβάνει τόσο χώρο? Κάποιες εφαρμογές δε μετακινούνται στην κάρτα (πρέπει να είναι στο τηλέφωνο). Θα μπορέσεις να τις δεις αν μπεις στις Ρυθμίσεις-Εφαρμογές - Στην κάρτα SD: αυτές που σου δίνει τη δυνατότητα να τις τικάρεις, μπορείς να τις μετακινήσεις. Αλλά και πάλι, κάποια παιχνίδια δε μετακινούνται εξολοκλήρου στην sd, αλλά μόνο ένα (μικρό) μέρος τους. καλημέρα. έχω ρυθμίσει έναν λογαριασμό email και όλα πηγαίνουν εκεί. το ερώτημα είναι αν μπορώ τουλάχιστον τα email να αποθηκεύονται στην SD, ώστε να γλυτώσω χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πέρισυ θυμάμαι είχαν γίνει αρκετά σχόλια σχετικά με το πλήκτρο on off , ότι είναι πολύ ευαίσθητο κλπ. Είχε κάνεις πρόβλημα που να χρειάστηκε επισκευή η αντικατάσταση; Κανένα πρόβλημα απολύτως, και το έψαξα αναλυτικά αυτό που λες. Αν και το έχω περίπου μόνο 4 μήνες το κινητό, ούτε το δικό μου ούτε της κοπέλας μου είχε το πρόβλημα με το πλήκτρο. Η ποιότητά του δεν είναι και ποιότητα πλήκτρου που βρίσκεις σε κινητά 700 ευρώ αλλά τη δουλειά του μια χαρά την κάνει. Όπως και το θέμα με τις οθόνες που έλεγαν παλιά, ότι κάνουν νερά, και αυτό το έψαξα και πρέπει να βάλεις υπερβολική πίεση στην οθόνη για να κάνει ελάχιστα νερά. Αυτά που λέγανε ίσως ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις ή κατασκευαστικά λάθη στις συγκεκριμένες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 ενημερωτικα κυκλοφορησε και αλλη αναβαθμιση του Android 5.x.x για το tablet google nexus 7 (2013) που εχω (θα ανεβασω σχετικη εικονα σε λιγο που θα ολοκληρωθει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο ποτε θα την δουμε αραγε...ρωτησα στα φορουμς της Motorola και στο προγραμμα που συμμετεχω καμια απαντηση... Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 ενημερωτικα κυκλοφορησε και αλλη αναβαθμιση του Android 5.x.x για το tablet google nexus 7 (2013) που εχω (θα ανεβασω σχετικη εικονα σε λιγο που θα ολοκληρωθει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο ποτε θα την δουμε αραγε...ρωτησα στα φορουμς της Motorola και στο προγραμμα που συμμετεχω καμια απαντηση... Ξεκίνησε να ρολάρει για το moto x2 χθες... για το δικό μας το βλέπω μετά το καλοκαίρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts