Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι καλα λες αλλα ειναι της γυναικας και καποιες σειρες τις εβλεπε γιατι τις εχανε και με την 4.4.4 επαιζαν οι πλε ιερ και τωρα αναγκαζιμαι να της δεινω το g2 μου να τις βλεπει κοινως την πατησααα

Το περίεργο είναι πως δοκίμασα πριν λίγο στο web tv των mega,ant1 και alpha σε παλιές εκπομπές και τα έπαιζε όλα κανονικά. Με 5.0.2 εννοείται.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι το γνωρίζω για την εγγύηση και παίρνω το g με σκοπό να μην το πειράξω καθώς η stock είναι ότι καλύτερο. γνωρίζω από custom roms και αν αρχικά δεν νομίζω να το πειράξω πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπω στο πειρασμό της cm και του root έτσι και άνοιξα κουβέντα για ζύγισμα μεταξύ γλειφιτζουριού και cm

Καλά ροοτ θα γίνει το συντομότερο, αλλά δεν βρίσκω λόγο γιατί να πάω σε cm

Καλά ροοτ θα γίνει το συντομότερο, αλλά δεν βρίσκω λόγο γιατί να πάω σε cm

εαν κανεις μονο ρουτ, επιστρεφει στην εργοστασιακη του κατασταση για χρηση της εγγυησης;

Με ψηνει η αγορα της συσκευης και το θεμα ελεγχου ρουτ ειναι μεγαλο κριτηριο.

Όχι. Για να κάνεις root πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να ζητήσεις τον κωδικό από τη Motorola που αυτόματα σε βγάζει εκτός εγγύησης από εκεί και πέρα. Ακόμη και να γινόταν να το ξεκλειδώσεις διαφορετικά, αν πας να το κλειδώσεις ξανά δεν επιστρέφει στην αρχική κατάσταση, δείχνοντας πως έχει πειραχτεί. Οπότε αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση το ξεχνάς.

Όχι. Για να κάνεις root πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να ζητήσεις τον κωδικό από τη Motorola που αυτόματα σε βγάζει εκτός εγγύησης από εκεί και πέρα. Ακόμη και να γινόταν να το ξεκλειδώσεις διαφορετικά, αν πας να το κλειδώσεις ξανά δεν επιστρέφει στην αρχική κατάσταση, δείχνοντας πως έχει πειραχτεί. Οπότε αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση το ξεχνάς.

ευχαριστω πολυ,

κριμα παντως διαβαζω τοση ωρα το θεμα της συσκευης και βλεπω ειστε ικανοποιημενοι με αυτην.

εαν κανεις μονο ρουτ, επιστρεφει στην εργοστασιακη του κατασταση για χρηση της εγγυησης;

Με ψηνει η αγορα της συσκευης και το θεμα ελεγχου ρουτ ειναι μεγαλο κριτηριο.

καλά ο root είναι εύκολο και ο κωδικός δίνετε αυτόματα κατά την διαδικασία μέσο site motorola, όσο για την εγγύηση όλα τα κινητά την χάνουν με "ροοταρισμα"

Δεν μίλησα για το επίπεδο δυσκολίας. Όσο για το root, δεν είναι απόλυτο αυτό. Σε άλλα κινητά που είχα στην κατοχή μου επαναφέρεται στην εργοστασιακή κατάσταση χωρίς να φαίνεται ότι έχει πειραχτεί κάτι. Αρκεί φυσικά να ανάβει για να μπορείς να το δουλέψεις. Με το Motorola απλά δεν μπορείς.

ναι σωστά ειναι και αυτό εχεις δικιο, το μηνυματάκι που σου βγάζει για την εγγύηση είναι λίγο ψαρωτικό και είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας για να προχωρήσεις σε περαιτέρω σκάλισμα

καλά ο root είναι εύκολο και ο κωδικός δίνετε αυτόματα κατά την διαδικασία μέσο site motorola, όσο για την εγγύηση όλα τα κινητά την χάνουν με "ροοταρισμα"

Αυτό το: "όσο για την εγγύηση ΟΛΑ τα κινητά την χάνουν με ροοτάρισμα" δεν ισχύει.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το Sar που είναι 1,52 η μέτρηση είναι και με τις 2 sim μέσα;

Το περίεργο είναι πως δοκίμασα πριν λίγο στο web tv των mega,ant1 και alpha σε παλιές εκπομπές και τα έπαιζε όλα κανονικά. Με 5.0.2 εννοείται.

Τι να σου πω γιαυτο μαμα το εχω απειραχτο Ειμαι γκαντεμης!!!!!!!!!!!

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Για ξαναδοκίμασε μπας και... Και το δικό μου είναι όσο απείραχτο γίνεται.... Αλήθεια έκανες factory reset μετά την αναβάθμιση;

Κάτι άλλο. Έχει πάρει κανένας με αγγλική συσκευή lollipop; Ένας φίλος μου έχει τέτοιο και δοκιμάσαμε εχθές μπας και βρει αναβάθμιση ( μέχρι και μέσω vpn από Αγγλία) αλλά τίποτα. Απλά είχα κάποια ελπίδα επειδή γράφανε στο xda πως αρχίσανε και αυτά να παίρνουν το update.

Αγανάκτησα σήμερα. Έψαχνα να αγοράσω screen protector. Αν σηκωθώ ξανά να πάω να ψωνίσω από μαγαζί να μου τρυπήσετε την μύτη. Πάω στο μαγαζί που υποτίθεται είχε απόθεμα, τελείωσαν λέει. Πάω πλαίσιο αγνοούσαν και το μοντέλο αυτοί. Μόνο τα turbo ξέρουν. Πάω media markt ούτε αυτοί είχαν, πήγαν να μου δώσουν universal-κόψε ράψε με 13€ !!! Γύρισα άπραγος. Τσάμπα ο κόπος. Και σκέψου είναι μοντέλο που έχει πουλήσει σχετικά αρκετά. Ebay και να πουλάτε τσατσάρες κύριοι του Ελλαδιστάν. Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Εγώ πήρα από eBay. 2,10€ τα 5 και ήρθαν σε μια βδομάδα σαν γράμμα από Κίνα, ενώ είναι πολύ καλής ποιότητας.

Βαριέμαι να περιμένω. Ένα πορτοφόλι πήρα πρόσφατα και δεν ήρθε ποτέ. Για αυτό θέλω να αποφύγω Κίνα κτλ.
Ι need a six month vacation, twice a year.

ειά σας. Μία βοήθεια παρακαλώ. Το συγκεκριμένο κινητό σταμάτησε να αναγνωρίζει ακουστικά με 3 γραμμές στο βύσμα (αυτά που έχουν μικρόφωνο) και όταν βάζω μουσική μου τη βγάζει απευθείας στο ηχείο, εκτός αν του κάνω χειροκίνητη αποστολή μέσω soundabout στα ακουστικά (τότε ακούγεται, αλλά με πολλές διακοπές και πρέπει συνέχεια να πατάω το play). Όμως, αναγνωρίζει κανονικά ακουστικά με 2 γραμμές στο βύσμα (αυτά που δεν έχουν μικρόφωνο) και εκεί παίζει ο ήχος κανονικά. Κάποιος που να έχει πάθει το ίδιο; Μπορώ να το διορθώσω; Είμαι με ροοτ και δεν έχω την ευχέρεια να τσακωθώ με τη μοτορολα

Για ξαναδοκίμασε μπας και... Και το δικό μου είναι όσο απείραχτο γίνεται.... Αλήθεια έκανες factory reset μετά την αναβάθμιση;

Κάτι άλλο. Έχει πάρει κανένας με αγγλική συσκευή lollipop; Ένας φίλος μου έχει τέτοιο και δοκιμάσαμε εχθές μπας και βρει αναβάθμιση ( μέχρι και μέσω vpn από Αγγλία) αλλά τίποτα. Απλά είχα κάποια ελπίδα επειδή γράφανε στο xda πως αρχίσανε και αυτά να παίρνουν το update.

Εκανα αλλα δυστιχως τπτ.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αγανάκτησα σήμερα. Έψαχνα να αγοράσω screen protector. Αν σηκωθώ ξανά να πάω να ψωνίσω από μαγαζί να μου τρυπήσετε την μύτη. Πάω στο μαγαζί που υποτίθεται είχε απόθεμα, τελείωσαν λέει. Πάω πλαίσιο αγνοούσαν και το μοντέλο αυτοί. Μόνο τα turbo ξέρουν. Πάω media markt ούτε αυτοί είχαν, πήγαν να μου δώσουν universal-κόψε ράψε με 13€ !!! Γύρισα άπραγος. Τσάμπα ο κόπος. Και σκέψου είναι μοντέλο που έχει πουλήσει σχετικά αρκετά. Ebay και να πουλάτε τσατσάρες κύριοι του Ελλαδιστάν.

http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=index&cPath=252_2336_2338

Απο εδώ πήρα μεμβράνη και θήκη. Για δες....

Βαριέμαι να περιμένω. Ένα πορτοφόλι πήρα πρόσφατα και δεν ήρθε ποτέ. Για αυτό θέλω να αποφύγω Κίνα κτλ.

Αν θες σου τοποθετούν επί τόπου τη μεμβράνη με κόστος 2€. Εγώ αγόρασει την antishock x-one και επειδή μετά από μερικές μέρες παρατήρησα μια μικρή φουσκάλα στην άκρη, μου αλλάξαν την προστασία δωρεάν.

http://www.cellphones.gr/p/4403/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-ancus-screen-protector-motorola-moto-g-2014-dual-sim-clear

ή

http://www.cellphones.gr/p/4844/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-motorola-moto-g-2014-anticrash-antishock-x-one-ultimate

Σε 10 μέρες ήρθε το nillkin tempered glass από κίνα . Μέχρι να έρθει είχα βρει κάτι screen protectors αρκετά ποιοτικά σε ένα κατάστημα της wind.

Δες και αυτό

http://www.cellphones.gr/p/4844/

Edited by saxon_747

Πήρα αυτή. Ευχαριστώ.

Να 'σαι καλά φίλε μου. Εγώ σου οφείλω ευχαριστώ γιατί με έχεις βοηθήσει πολλές φορές με πληροφορίες που παραθέτεις σε δημοσιεύσεις σου.

Υπαρχει καποια εφαρμογη για μουσικη εκτος του google music ?

να ακουω τα mp3 του κινητου δλδ

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)