Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις δίκιο, ηχογραφεί με τόσα πολλά παράσιτα, που ο συνομιλητης ακούγεται ελάχιστα ή καθόλου. Αντιθέτως ηχογραφεί άψογα με ενεργοποιημενη την ανοιχτή ακρόαση.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς εάν μπορεί να βγεί η μπάρα της Google απο την αρχική οθόνη και αν γίνετε πώς;:)

Μόνο αν αλλάξεις launcher γιατί με τον στοκ δεν γίνεται. Βάλε τον nova πχ και μπορείς να κανείς ότι θέλεις.

¨Εβαλα το tap tap για να ανοίγω την οθόνη χωρίς το power button.Μια χαρα δουλευει.Δοκιμαστε το.

Αν συνεχίσει να δουλευει έτσι ,χωρίς επιπλοκές μάλλον δε παρω θήκη.

Edited by kostis20

Επείσης ,επειδή προέρχομαι απο το moto g 1st generation,υπήρχε η δυνατότητα να βάζεις στην μπάρα τον πάροχο. Εδώ που το έψαξα δεν βρίσκω κάτι. Ισχύει ή είναι σε κάποιο άλλο σημείο που δεν το βρίσκω;:confused:

Δεν δουλεύει στο συγκεκριμένο. Έχοντας βάλει το widget των power toggles στην επιλογή για το δίκτυο που του έχω προσθέσει (αυτό που γράφει 2G ή 3G ανάλογα) βγάζει 2 επιλογές για ρύθμιση. Στην πρώτη επιλογή υπάρχει η δυνατότητα "προβολή δικτύου τηλεφωνίας" με επεξήγηση "Προβολή τρέχοντος ονόματος δικτύου στη γραμμή κατάστασης". Κάτι που δεν εμφανίζεται στο ίδιο μενού που είναι προσπελάσιμο από τις ρυθμίσεις. Παρά του ότι μπορώ να το τσεκάρω εκεί, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Συμπεραίνω πως το έχουν απενεργοποιήσει καθώς δεν δουλεύει είτε είναι τσεκαρισμένο είτε όχι. Δοκίμασα και με μία SIM ενεργή μπας και παίζει ρόλο αλλά τίποτα. Edited by Mark_K

¨Εβαλα το tap tap για να ανοίγω την οθόνη χωρίς το power button.Μια χαρα δουλευει.Δοκιμαστε το.

Αν συνεχίσει να δουλευει έτσι ,χωρίς επιπλοκές μάλλον δε παρω θήκη.

Πως το εκανες?

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Όχι, πρέπει να αγοράσεις αν δεν έχεις.

Ναι

Μικρά όταν τρέχεις βαριές εφαρμογές. Όχι κάτι το ενοχλητικό.

Παιδες αλλη μια ερωτηση, λιγο noobικη αλλα εχω μεινει λιγο πισω :p

Πηρα μια θηκη για το κινητο απο το amazon σαν αυτες που μοιαζουν με πορτοφολι και κλεινουν μπροστα με ενα μαγνητακι, και εχω μια απορια... Οταν ανοιγω την το cover της οθονης το κινητο αντιδραει σαν να παταω το κουμπι για να ξεκληδωσω την την οθονη, και οταν πχ κλεινω απλα το cover, κλειδωνει η οθονη... Πως γινεται αυτο? ειναι σαν εχει ''ενεργο πορτακι'' :p

Ναι και εγω αυτο πιστευα αλλα αν κλεισω απλα το καπακι χωρις να βαλω το μαγνητακι δεν το κανει... κατι πρεπει να παιζει με τον μαγνητη

Edit: Και εκει που ηταν ολα καλα μου ηρθε μια αναβαθμιση 120Mb, την κατεβαζω, κανει εγκατασταση αλλα εδω και κανα μισαωρο εχει κολλησει στην οθονη ""Το Android αναβαθμιζεται...'''' και απο κατω λεει '' Ολοκληρωση εκκινησης'' και διπλα εχει το συμβολακι του load.... τι κανουμε τωρα? :(

Edited by yanniliki

Και σε εμένα ήρθε μόλις η 23. Μπράβο στο Motorola που παρόλο το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την εν λόγω αναβάθμιση, κατάφερε και όχι μόνο το έφτιαξε αλλά και την έδωσε πρός τους καταναλωτές της, λίγο πρίν την έλευση του Android L. Ας ελπίσουμε ότι και αυτή θα τη δώσει σχετικά νωρίς. Την είχα σαν preview στο Nexus 5 και περιμένω πώς και πώς να τη δώ ολοκληρωμένη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η αναβαθμιση εγινε κανονικα. Ξερει κανεις τι διαφορες εχει;

http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/ota-update-t2880432

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Ψαξε για tap tap app.

Καλή η εφαρμογή. Thx. Βέβαια ο αισθητηρας εγκυτητας για να ανάψει πρέπει να έχει καλό φωτισμό θεωρώ και πρέπει να κάνεις περάσματα από πάνω που δεν θα είναι γρήγορα. Έχει κάνει κανείς πειράματα για να δει την πιο οικονομική ρύθμιση σε ενέργεια?

Από την άλλη υπάρχει η εφαρμογή gravity on off που ειναι εξαιρετική αλλά πρέπει να τρώει πολύ μπαταρία. Την έβαλα δοκιμαστικά στο τάμπλετ μου να δω πόσο τρώει

Xθες παρατήρησα οτι με το tap tap ο αισθητηρας μ΄νει συνεχώς ανοιχτος...Φαινεται ένα κοκκινο φωτάκι.

Δε ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτο στη διαρκεια ζωής του...

Xθες παρατήρησα οτι με το tap tap ο αισθητηρας μ΄νει συνεχώς ανοιχτος...Φαινεται ένα κοκκινο φωτάκι.

Δε ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτο στη διαρκεια ζωής του...

Μπορείς εάν θέλεις να βάλεις nova luncher μαζί με ένα οποιοδήποτε lock screen app και να το ορίσεις να λειτουργεί σαν double tap μέσω των gestures του Nova όπως λειτουργεί και το knock knock των Lg.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Μπορείς εάν θέλεις να βάλεις nova luncher μαζί με ένα οποιοδήποτε lock screen app και να το ορίσεις να λειτουργεί σαν double tap μέσω των gestures του Nova όπως λειτουργεί και το knock knock των Lg.

.....για σβησιμο μόνο της οθόνης ή και αναμα..????/...γιατι στο lg που εχω πραγματι λειτουργει με το knock knock !!!!!

LG G4

Eχω βάλει nova prime.Εμενα με ενδιαφέρει να ανοιγει η οθόνη κυρίως..

Για πες κανενα lock screen app.

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)