ggazas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια το μεγεθος πως σας φαινεται; Χωραει σε τσεπη; Μπορεις να το χειριστεις με ενα χερι; Αυτό φίλε μου πρέπει να το απαντήσεις μόνο σου. Να πας κάπου και να το πιάσεις στα χέρια σου για να δεις αν σε βολεύει.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αυτό φίλε μου πρέπει να το απαντήσεις μόνο σου. Να πας κάπου και να το πιάσεις στα χέρια σου για να δεις αν σε βολεύει.:) Καλα σιγουρα θα το δω απο κοντα απλα ειχα παει την Δευτερα στα public και δεν το ειχαν. Παντως αν δεν εχω προβλημα με το μεγεθος ειναι σχεδον σιγουρη αγορα! Πολλα μπραβο στην Μοτορολα για τις τιμες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παραγγειλα απο eshop. Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι πραγματικά διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 να υποθεσω οτι και σε αυτο,αν κανεις ρουτ δεν μπορεις να κανεις πισω μετα και χανεται η εγγυηση.σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 το έχω το κινητό εδω και δυο μέρες άνετα χωράει στην τσέπη πολύ καλή κατασκευή καμιά θήκη που θα βρούμε γιατί για screen protector δεν νομίζω να βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Το παρηγγειλα κι εγώ από τα public και θα το έχω μεθαύριο. Χαζή ερώτηση αλλά είναι τόσο σημαντική η θήκη και το screen protector? Εννοώ δεν υποτίθεται ότι έχει gorilla glass, άρα η οθόνη είναι θεωρητικά προστατευμένη από γρατσουνιές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σ αυτό το unboxing έχει φορτιστή+ακουστικά κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 να υποθεσω οτι και σε αυτο,αν κανεις ρουτ δεν μπορεις να κανεις πισω μετα και χανεται η εγγυηση.σωστα; Ειναι λεπτο το ζήτημα, μπορει να μπορει και οχι, θεωρητικα αν ξεκλειδωσεις τον bootloader χανεται η εγγυηση, αλλα μπορεις να το ξανακλειδωσεις, δεν ξερω τι ακριβως παιζει εδω στην Ελλάδα. . Το παρηγγειλα κι εγώ από τα public και θα το έχω μεθαύριο. Χαζή ερώτηση αλλά είναι τόσο σημαντική η θήκη και το screen protector? Εννοώ δεν υποτίθεται ότι έχει gorilla glass, άρα η οθόνη είναι θεωρητικά προστατευμένη από γρατσουνιές? Εχει gorilla glass 3 αλλα υπαρχει περίπτωση να γίνουν γρατσουνιές,δύσκολα βέβαια. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick185 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχω το Motorola Moto G (2rd Gen). Είναι πολύ ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc. Το pc κάνει τον σχετικό ήχο ότι συνδέεται, την πρώτη φορά μου έκανε τις προβλεπόμενες διαδικασίες (εγκατάσταση ρυθμίσεων κτλ) αλλά και πάλι δεν μου το βγάζει έτσι ώστε να κάνω μεταφορά αρχείων κτλ. Κατέβασα και τους επίσημους drivers από την εταιρία από εδώ αλλά και πάλι τίποτα. Πήγα στην διαχείριση συσκευών και μου δείχνει αυτό (XT1068): http://www.forums.gr/attachment.php?attachmentid=55214&d=1411598706&thumb=1 Σημείωση: το δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή (Win7) και μου το αναγνώρισε κανονικά ενώ στον δικό μου (Win8.1) τίποτα. Δοκίμασα και μέσω του "USB debugging" (από επιλογές για προγραμματιστές) αλλά και πάλι τίποτα. Δείχνει όμως ότι φορτίζει. Αλλά δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων. Το έχω ενεργό το MTP (Συσκευή Πολυμέσων). Επίσης έχω και ένα HP tablet που και πάλι ούτε αυτό μου το αναγνωρίζει. Μπορείτε να μου δώσετε καμία λύση κάποιος που μπορεί να έπαθε κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Έχω το Motorola Moto G (2rd Gen). Είναι πολύ ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc. Το pc κάνει τον σχετικό ήχο ότι συνδέεται, την πρώτη φορά μου έκανε τις προβλεπόμενες διαδικασίες (εγκατάσταση ρυθμίσεων κτλ) αλλά και πάλι δεν μου το βγάζει έτσι ώστε να κάνω μεταφορά αρχείων κτλ. Κατέβασα και τους επίσημους drivers από την εταιρία από εδώ αλλά και πάλι τίποτα. Πήγα στην διαχείριση συσκευών και μου δείχνει αυτό (XT1068): http://www.forums.gr/attachment.php?attachmentid=55214&d=1411598706&thumb=1 Σημείωση: το δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή (Win7) και μου το αναγνώρισε κανονικά ενώ στον δικό μου (Win8.1) τίποτα. Δοκίμασα και μέσω του "USB debugging" (από επιλογές για προγραμματιστές) αλλά και πάλι τίποτα. Δείχνει όμως ότι φορτίζει. Αλλά δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων. Το έχω ενεργό το MTP (Συσκευή Πολυμέσων). Επίσης έχω και ένα HP tablet που και πάλι ούτε αυτό μου το αναγνωρίζει. Μπορείτε να μου δώσετε καμία λύση κάποιος που μπορεί να έπαθε κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Εχεις δοκιμασει ολες τις USB θυρες σου? Δοκιμασε σε USB της μητρικης και με το επισημο καλωδιο. Ειχα παθει κατι παρομοιο παλια στο optimus 2x μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Παιδια τα public αναφερουν "Περιεχόμενα συσκευασίας Μπαταρία, Φορτιστής, Οδηγίες Χρήσης". Εσεις λετε πως δεν εχει φορτιστη. Τι γινετε ρε παιδια; Εχει η δεν εχει φορτιστη; Και δεν εχω φορτιστη usb απο παλιο κινητο. Στα unboxing reviews στο youtube δειχνει πως εχει φορτιστη αλλα και ακουστικα στην συσκευασια στην Ινδια. Δηλαδη εμεις στην Ελλαδα τι ειμαστε; Και σε τελικη κοστιζει και περισσοτερο εδω απο Αμερικα. Ξεκαθαριστε σας παρακαλω το θεμα των περιοεχομενων της συσκευασιας. Οσοι το αγορασαν απο public τι εχει τελικα η συσκευασια; Edited September 25, 2014 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδια τα public αναφερουν "Περιεχόμενα συσκευασίας Μπαταρία, Φορτιστής, Οδηγίες Χρήσης". Εσεις λετε πως δεν εχει φορτιστη. Τι γινετε ρε παιδια; Εχει η δεν εχει φορτιστη; Και δεν εχω φορτιστη usb απο παλιο κινητο. Στα unboxing reviews στο youtube δειχνει πως εχει φορτιστη αλλα και ακουστικα στην συσκευασια. Δηλαδη εμεις στην Ελλαδα τι ειμαστε; Και σε τελικη κοστιζει και περισσοτερο εδω απο Αμερικα. Ξεκαθαριστε σας παρακαλω το θεμα των περιοεχομενων της συσκευασιας. Προχτες το πηρε φιλος και δεν ειχε φορτιστη μεσα. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 το αγορασε απο Public ομως; Γιατι αναφερουν οτι εχουν φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Στην Γαλλία υπάρχει νόμος που όλες οι συσκευές έχουν ακουστικά και φορτιστη,μήπως βλέπεται Γαλλικό unboxing??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Οχι δεν ειναι γαλλικο. Ειναι απο Ινδια αλλα και αγγλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν έχει φορτιστή από public, προφανώς κάνουν λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ε, ρε τους ξεφτιλες. Το κανουν λαθος δεν το δεχομαι. Θα πεσει τηλεφωνο. Εγω παντως αν ειχα αγορασει απο public θα απαιτουσα και δωρεαν φορτιστηξ καθως ετσι αναφερουν. Το "λαθος" τους να το πληρωσουν αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν σε αυτό το ραδιόφωνο παίζει μέσω ηχείου και όχι μόνο ακουστικών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εναλλακτικά αντί για φορτιστή μπορείς να απαιτήσεις ενα ps4.Ασχέτως αν τα ελληνικά G ΔΕΝ έχουν φορτιστή.Νταηλίκι. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Aγαπητε φιλε αν μου εγραφαν οτι παιρνοντας το moto g μου εγραφαν οτι παιρνω δωρο ενα ps4 η ενα αυτοκινητο θα το ζητουσα νταηλικι οπως λες. Μονο που δεν ειναι νταηλικι. Το αναφερουν στα περιεχομενα οτι υπαρχει φορτιστης και να μην στο δινουν εσυ το θεωρεις κανονικο. Το τι θα βαλει καθε retailer στην συσκευασια ειναι δικο του θεμα. Αναφερει οτι εχει φορτιστη > απαιτω φορτιστη. Δες στην σελιδα των public στα περιεχομενα της συκευασιας τι γραφει και αντι να ειρωνευεσαι εμενα κοιτα να σχολιασεις το μαγαζακι. http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-motorola-new-moto-g-dual-sim-8gb-mayro/prod6670114pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αν μέσα είχε φορτιστή και στο site ανέγραφε ξεκάθαρα ότι δεν περιέχεται, θα τον επέστρεφες;Είσαι τόσο ακριβοδίκαιος; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Η καμερά του τί λέει ρε παιδιά? Από βίντεο έχει μόνο 720p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ειναι λεπτο το ζήτημα, μπορει να μπορει και οχι, θεωρητικα αν ξεκλειδωσεις τον bootloader χανεται η εγγυηση, αλλα μπορεις να το ξανακλειδωσεις, δεν ξερω τι ακριβως παιζει εδω στην Ελλάδα. . Εχει gorilla glass 3 αλλα υπαρχει περίπτωση να γίνουν γρατσουνιές,δύσκολα βέβαια. . νομιζω οτι στο πρωτο μοντελο,καιγοταν μια αντισταση κανωντας ρουτ.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Lacrymosa δεν μπορω να σε πιασω το νοημα σου. Να σε ρωτησω εγω κατι. Αγοραζες ενα αυτοκινητο με εργοστασιακο συναγερμο και esp και επαιρνες το αυτοκινητο και δεν τα ειχε. Εσυ θα μιλαγες; Καταλαβαινεις οτι με τον τροπο που θελεις να μας πλασαρεις δεν βγαινει πουθενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Lacrymosa δεν μπορω να σε πιασω το νοημα σου. Να σε ρωτησω εγω κατι. Αγοραζες ενα αυτοκινητο με εργοστασιακο συναγερμο και esp και επαιρνες το αυτοκινητο και δεν τα ειχε. Εσυ θα μιλαγες; Καταλαβαινεις οτι με τον τροπο που θελεις να μας πλασαρεις δεν βγαινει πουθενα; Συγνώμη κιόλας , αλλα κάθεσαι και συγκρίνεις πράγματα ανόμοια μεταξύ τους. Προφανώς πρόκειται για λάθος ,η αναφορά ύπαρξης φορτιστή. Δεν μιλάμε για έλλειψη ιδιότητας του ίδιου του κινητού. Αν σου έλεγε οτι έχει 2 giga RAM και είχε 1 , καλώς να έκανες παρατήρηση. Αλλα τωρα γιατί; Στο κάτω κάτω αν για εσένα η έλλειψη φορτιστή ειναι deal breaker, προτίμησε κάποια κινεζιά στα ιδια χρήματα. Και κάτι ακόμα , αναφορικά με τον δείκτη SAR που ακούω εδω μεσα και ειναι σκέτη παραπληροφόρηση. Αλλιώς μετράνε τον δείκτη στην Ευρώπη , αλλιώς στον υπόλοιπο κόσμο . Ειναι διαφορετικά τα όρια που προβλέπει ο κανονισμός. Μην λέτε και ξαναλέτε λοιπόν οτι έχει sar 1,5 , γιατί δεν ισχύει. Μπαίνει ο άλλος στην ιστοσελίδα της flipkart που εισάγει το κινητό στην Ινδία ( αν ειναι δυνατόν :wacko: ) και νομίζει οτι το ίδιο sar ισχύει και Ευρώπη. Το κινητό για τα λεφτά αυτά ειναι super . Μονο μειονέκτημα ειναι η έλλειψη 4G. Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts