Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση σε όλλους.

Ερώτηση: Παίζει ρόλο αν ΔΕΝ έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα που θα έχουμε τον διακόπτη στην ομιλία; Σπίτι για παράδειγμα, είμαι με wifi ανοιχτό μόνιμα και κλειστά τα δεδομένα. Το 3G μέτριο. Δεν το χάνω αλλά δεν είναι και τέρμα. Παίζει ρόλο λοιπόν αν μην έχοντας ανοιχτά τα δεδομένα που θα έχω τον διακόπτη; Ρωτάω κυρίως για την μπαταρία και τη ποιότητα κλήσης.

Καλή ερώτηση, εύλογη απορία. Σίγουρα σε 2G θα έχεις καλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Για την ποιότητα κλήσης αν αναφέρεσαι σε HD voice δεν υποστηρίζεται απο το 2G δίκτυο. Αν όχι θεωρώ λόγω φύσης δικτύου σε 2G έχεις καλύτερη ποιότητα κλήσης, λιγότερα handovers.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση σε όλλους.

Ερώτηση: Παίζει ρόλο αν ΔΕΝ έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα που θα έχουμε τον διακόπτη στην ομιλία; Σπίτι για παράδειγμα, είμαι με wifi ανοιχτό μόνιμα και κλειστά τα δεδομένα. Το 3G μέτριο. Δεν το χάνω αλλά δεν είναι και τέρμα. Παίζει ρόλο λοιπόν αν μην έχοντας ανοιχτά τα δεδομένα που θα έχω τον διακόπτη; Ρωτάω κυρίως για την μπαταρία και τη ποιότητα κλήσης.

Για αυτό εγινε όλος ο ντόρος με αυτόν τον διακόπτη.

Εννοείται όπου δεν χρειάζεσαι ταχύτατα δεδομένα μπορείς να βάζεις την επιλογή 2g έτσι έχεις καλύτερη ποιότητα κλήσης χωρίς drops και καλύτερη αυτονομία όπως αναφέρθηκε πιο πάνω

Nokia 8800 Scirocco

Για αυτό εγινε όλος ο ντόρος με αυτόν τον διακόπτη.

Εννοείται όπου δεν χρειάζεσαι ταχύτατα δεδομένα μπορείς να βάζεις την επιλογή 2g έτσι έχεις καλύτερη ποιότητα κλήσης χωρίς drops και καλύτερη αυτονομία όπως αναφέρθηκε πιο πάνω

Δεν παίζει ρόλο μόνο για τα δεδομένα. Προσωπικά στο δικό μου 5S δεν είχα γενικά θέμα και ποτέ δεν με ένοιαζε σε τι δίκτυο θα συνδεθεί όταν μιλάμε για τηλεφωνικές κλήσεις (Για θέμα Internet αλλάζουν τα πράγματα αλλά εκεί όλοι επιδιώκουμε την καλύτερη και πιο γρήγορη σύνδεση). Έτσι, ακόμα και με το android κινητό που έχει επιλογή ποτέ δεν την πείραξα. Ωστόσο, πολλοί αναφέρουν πως σε περιοχές με "δύσκολο" ή κακό σήμα "κλειδώνοντας" σε 2g παρατηρούν βελτίωση της απόδοσης αλλά και της μπαταρίας. Αν ο διακόπτης λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε το κόλπο που κάναμε με το αρχείο όσοι είχαμε JB τότε δεν είναι μόνο για δεδομένα αλλά και για το τηλέφωνο.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Δεν παίζει ρόλο μόνο για τα δεδομένα. Προσωπικά στο δικό μου 5S δεν είχα γενικά θέμα και ποτέ δεν με ένοιαζε σε τι δίκτυο θα συνδεθεί όταν μιλάμε για τηλεφωνικές κλήσεις (Για θέμα Internet αλλάζουν τα πράγματα αλλά εκεί όλοι επιδιώκουμε την καλύτερη και πιο γρήγορη σύνδεση). Έτσι, ακόμα και με το android κινητό που έχει επιλογή ποτέ δεν την πείραξα. Ωστόσο, πολλοί αναφέρουν πως σε περιοχές με "δύσκολο" ή κακό σήμα "κλειδώνοντας" σε 2g παρατηρούν βελτίωση της απόδοσης αλλά και της μπαταρίας. Αν ο διακόπτης λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε το κόλπο που κάναμε με το αρχείο όσοι είχαμε JB τότε δεν είναι μόνο για δεδομένα αλλά και για το τηλέφωνο.

Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά σε εμάς με χάλια κάλυψη ειναι σωτηρία ο διακόπτης.

Δουλεύει κανονικά όπως σε όλα τα τηλέφωνα ότι επιλέξεις αυτό γίνεται.

Επιλέγοντας ένα τύπο έχεις τον ίδιο τύπο και όλους τους κατώτερους σε αυτόματη εναλλαγή.

Nokia 8800 Scirocco

Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά σε εμάς με χάλια κάλυψη ειναι σωτηρία ο διακόπτης.

Δουλεύει κανονικά όπως σε όλα τα τηλέφωνα ότι επιλέξεις αυτό γίνεται.

Επιλέγοντας ένα τύπο έχεις τον ίδιο τύπο και όλους τους κατώτερους σε αυτόματη εναλλαγή.

Δεν είναι θέμα περιεργιας. Εγώ και με το νοτε δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά είτε το έχω στο αυτόματο είτε κλειδωνω στο 2g. Θα σε στείλω το διάγραμμα για να δεις. Δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω απλά εγώ σαν χρήστης και στην δουλειά μου με πολύ χάλια σήμα (και υπόγειο) δεν είδα τρελή διαφορά για να το δικαιολογησω. Θεωρητικά ισχύει αυτό που λες γιατί δεν κάνει εναλλαγές το δίκτυο αλλά εκεί όπου δεν πιάνει καν 3g δεν ψάχνει πάρα μόνο μετά από κάποια ώρα. Σε κάθε περίπτωση είναι καλοδεχουμενο να μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο. Άλλο ένα tweak του jb έγινε feature :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Δεν είναι θέμα περιεργιας. Εγώ και με το νοτε δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά είτε το έχω στο αυτόματο είτε κλειδωνω στο 2g. Θα σε στείλω το διάγραμμα για να δεις. Δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω απλά εγώ σαν χρήστης και στην δουλειά μου με πολύ χάλια σήμα (και υπόγειο) δεν είδα τρελή διαφορά για να το δικαιολογησω. Θεωρητικά ισχύει αυτό που λες γιατί δεν κάνει εναλλαγές το δίκτυο αλλά εκεί όπου δεν πιάνει καν 3g δεν ψάχνει πάρα μόνο μετά από κάποια ώρα. Σε κάθε περίπτωση είναι καλοδεχουμενο να μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο. Άλλο ένα tweak του jb έγινε feature :)

Το πρόβλημα ειναι σε περιοχές με χάλια 3G εκεί γίνεται συνέχεια drop σε 2g δηλαδή μια βλέπεις 3-4 γραμμές 2G μετά βλέπεις μια γραμμή 3G. Μιλάω για 5-10 φορές την ώρα και παραπάνω

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχει περίπτωση τώρα π έχουμε 2g να τραβάει περισσότερη μπαταρία όταν ενημερώνει τις ειδοποιήσεις μέσω Ίντερνετ επειδή είναι αργή η σύνδεση κ "δουλεύει" περισσότερο μέχρι ν τα κατεβάσει; Επίσης θυμάμαι σε sites να λέει ότι όταν έχεις 3G έχεις καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με 2g. Πάντως εγώ με 2g δεν έχω δει μείωση της κατανάλωσης.

Υπάρχει περίπτωση τώρα π έχουμε 2g να τραβάει περισσότερη μπαταρία όταν ενημερώνει τις ειδοποιήσεις μέσω Ίντερνετ επειδή είναι αργή η σύνδεση κ "δουλεύει" περισσότερο μέχρι ν τα κατεβάσει; Επίσης θυμάμαι σε sites να λέει ότι όταν έχεις 3G έχεις καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με 2g. Πάντως εγώ με 2g δεν έχω δει μείωση της κατανάλωσης.

το 2g είναι πιο πολύ για όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα, όταν θες να μπεις ιντερνέτ γύρνα το στο 3g Μόνο έτσι θα καταλάβεις διαφορά.Επίσης αν πας ένα ταξίδι οδικό και το έχεις στο 3g αντί του 2g εκεί θα καταλάβεις διαφορά στην κατανάλωση από τις εναλλαγές στις κεραίες που θα κάνεις...

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Οι ειδοποιήσεις δεν χρειάζονται πολλά mb όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό που λες.

Ίσως έχεις καλό σημα στην περιοχή σου όποτε δεν κερδίσεις και πολυ απο το να το έχεις στο 3G

Επίσης εγω έβαλα την 8.3 και μου τρώει αρκετή μπαταρία το τιποτα. Δηλαδή πριν με 8.1.2 και 3G παραπάνω με πήγαινε.

Τωρα με 8.3 και συνέχεια 2g έχω αρκετή κατανάλωση.

Έχει θέματα η 8.3 προφανώς

Σε iOS 8.2, 8.3 παρατήρησε κανεις μέσα στα διαγνωστικά μια καταγραφή με όνομα coretime.ips?

Έχει μέσα δραστηριότητα όλης της ημέρας και μου πέφτει η μπαταρία αρκετά γρήγορα ακόμα και το βράδυ που το έχω σε αναμονή.

Πριν με 8.1.3 ήμουν μια χαρά

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά Καλημέρα.έχω ένα ιφον 6 και πηγα να κάνω ενημέρωση και κόλλησε στο μήλο.δεν είναι σπασμένο το κινητό και επίσης δεν είναι κλεμμένο.ξέρει κανείς τι μπορεί μα παιζει?

Παιδιά Καλημέρα.έχω ένα ιφον 6 και πηγα να κάνω ενημέρωση και κόλλησε στο μήλο.δεν είναι σπασμένο το κινητό και επίσης δεν είναι κλεμμένο.ξέρει κανείς τι μπορεί μα παιζει?

Καλησπέρα φίλε μου.

Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο, η αναβάθμιση έγινε μέσα από τη συσκευή. Για αρχή πάτησε παρατεταμένα home + power buttons μέχρι να σβήσει και να ανάψει ξανά το μήλο και άφησέ το να κάνει επανεκκίνηση. κι ενημέρωσέ μας. :)

Μπες σε recovery mode και κανε restore απο την αρχή.

Οδηγίες για recovery γράψε στο YouTube και θα βρεις άπειρα βίντεο

Nokia 8800 Scirocco

Επίσης εγω έβαλα την 8.3 και μου τρώει αρκετή μπαταρία το τιποτα. Δηλαδή πριν με 8.1.2 και 3G παραπάνω με πήγαινε.

Τωρα με 8.3 και συνέχεια 2g έχω αρκετή κατανάλωση.

Έχει θέματα η 8.3 προφανώς

Σε iOS 8.2, 8.3 παρατήρησε κανεις μέσα στα διαγνωστικά μια καταγραφή με όνομα coretime.ips?

Έχει μέσα δραστηριότητα όλης της ημέρας και μου πέφτει η μπαταρία αρκετά γρήγορα ακόμα και το βράδυ που το έχω σε αναμονή.

Πριν με 8.1.3 ήμουν μια χαρά

Πως την έκανες την αναβάθμιση; Κάνε restore και setup as new. Σε όσους έχουν βάλει ταν αναβάθμιση βλέπουν καλύτερους χρόνους ειδικά με το 2G.

Πως την έκανες την αναβάθμιση; Κάνε restore και setup as new. Σε όσους έχουν βάλει ταν αναβάθμιση βλέπουν καλύτερους χρόνους ειδικά με το 2G.

Το είχα κάνει και με την 8.2 δεν είχα δει καμία διαφορά.

Κάτι άλλο συμβαίνει.

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα παιδιά,

Χτες μόλις έγινα και γω κάτοχος του iphone 6 και δυστυχώς σήμερα ανακάλυψα ότι η κάτω δεξιά γωνία δεν εφαρμόζει άριστα, με αποτέλεσμα πιέζοντας ελαφρά να ακούγεται ένα κλικ και να νιώθεις ότι κουνιέται ελάχιστα προς τα μέσα. Το πήρα από σκρουτζομάγαζο το οποίο υποστηρίζει DOA μόνο εφόσον η συσκευή είναι τελείως μπρίκι (δεν αναβει καθόλου κτλ) και για οτιδήποτε άλλο μου είπαν να απευθυνθώ στην apple. Πήρα τηλ στο 00800... support του istorm ο ευγενέστατος κύριος μου είπε ότι είναι γνωστό θέμα σε μερικές συσκευές (όχι σε όλες) και ότι δεν θεωρείται "ελαττωματικό" παρόλο αυτά επειδή τηλεφωνικά δεν μπορεί να αποφανθεί (και πολύ σωστά) με παρέπεμψε να το πάω σε service.

Επικοινώνησα εν συνεχεία με το istorm στο golden hall που έχει και service όπως λέει αλλά τηλεφωνικά έμαθα ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρα να το στείλουν στα κεντρικά και μετά απο 5-6 εργάσιμες να με ενημερώσουν για το αν επισκευάζεται, αν αντικαθίσταται κτλ.

Αντιμετώπισε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και τι έκανε;

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Καλησπέρα παιδιά,

Χτες μόλις έγινα και γω κάτοχος του iphone 6 και δυστυχώς σήμερα ανακάλυψα ότι η κάτω δεξιά γωνία δεν εφαρμόζει άριστα, με αποτέλεσμα πιέζοντας ελαφρά να ακούγεται ένα κλικ και να νιώθεις ότι κουνιέται ελάχιστα προς τα μέσα. Το πήρα από σκρουτζομάγαζο το οποίο υποστηρίζει DOA μόνο εφόσον η συσκευή είναι τελείως μπρίκι (δεν αναβει καθόλου κτλ) και για οτιδήποτε άλλο μου είπαν να απευθυνθώ στην apple. Πήρα τηλ στο 00800... support του istorm ο ευγενέστατος κύριος μου είπε ότι είναι γνωστό θέμα σε μερικές συσκευές (όχι σε όλες) και ότι δεν θεωρείται "ελαττωματικό" παρόλο αυτά επειδή τηλεφωνικά δεν μπορεί να αποφανθεί (και πολύ σωστά) με παρέπεμψε να το πάω σε service.

Επικοινώνησα εν συνεχεία με το istorm στο golden hall που έχει και service όπως λέει αλλά τηλεφωνικά έμαθα ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρα να το στείλουν στα κεντρικά και μετά απο 5-6 εργάσιμες να με ενημερώσουν για το αν επισκευάζεται, αν αντικαθίσταται κτλ.

Αντιμετώπισε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και τι έκανε;

Σε συμβουλεύω να πάρεις τηλέφωνο το μαγαζί από το οποίο αγόρασες και να πείς ότι ασκείς δικαίωμα υπαναχώρησης. Δηλαδή δίνεις πίσω το τηλέφωνο και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου ή άλλη συσκευή σφραγισμένη. Η υπαναχώρηση είναι δικαίωμα που παρέχεται από το νόμο , χωρίς κάποια δικαιολογία (δεν χρειάζεται να έχεις λόγο ή να έχει πρόβλημα η συσκευή, αρκεί ότι θέλεις να την επιστρέψεις απλά) , μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά, εφόσον η αγορά έγινε μακριά απο το κατάστημα, δηλαδή αν το παρήγγειλες μέσω ίντερνετ κλπ. Αφού λες σκρουτζομάγαζο, υποθέτω ότι το παρήγγειλες μέσω ίντερνετ.

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μπορεί να το κάνει ακόμα και με ανοιγμένη συσκευή;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μπορεί να το κάνει ακόμα και με ανοιγμένη συσκευή;

Βεβαίως. Αρκεί να είναι πλήρης η συσκευασία και βέβαια χωρίς φορές κλπ.

Ευχαριστώ παιδιά, θα σκεφτώ τι θα κάνω αφού το να ασκήσω το δικαίωμα υπαναχώρησης σίγουρα θα έχει τρέξιμο και μπλέξιμο (τηλέφωνα, emails ινστιτούτο καταναλωτή, καυγάδες κτλ) καθώς το μαγαζί στο site του αναφέρει προϋπόθεση για αλλαγή με καινούρια συσκευή (ασχέτως iphone, οποιοδήποτε εμπόρευμα του) είναι να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία, επιστροφή χρημάτων δε γίνεται παρά μόνο κουπόνι για άλλη αγορά στα ίδια λεφτά.

Άρα δεν πρόκειται να δεχτούν να μου το αντικαταστήσουν (μίλησα ήδη μαζί τους τηλεφωνικά) με νέο παρά μόνο να το στείλουν οι ίδιοι για επισκευή ή αντικατάσταση (πάντα με refurbished όπως είναι η πολιτική της apple). Και αν τελικά δεχτούν να μου δώσουν καινούρια (πάντα από το κατάστημά τους και από τις παρτίδες που φέρνουν αυτοί) τίποτα δεν μου εγγυάται ότι δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα ή κάποιο άλλο με φτου και από την αρχή τρέξιμο. Επίσης από το να πάρω κάποιο refurbished προτιμώ το ολοκαίνουριο δικό μου και ας τρίζει λίγο η κάτω δεξιά γωνία (ήδη του έβαλα θήκη σιλικόνης της apple και είναι τόσο σφιχτή που έχει εξαλείψει το πρόβλημα).

Εγγύηση έχω, οπότε αν διαπιστώσω ότι το πρόβλημα είναι σοβαρότερο από αυτό που νομίζω το πάω τελικά για service όποτε εγώ θέλω είτε τώρα είτε σε 1 μήνα είτε σε 1 χρόνο. Το να βιαστώ να το πάω τώρα δε νομίζω να κερδίζω κάτι ίσα ίσα θα χάσω αν τελικά πάρω πίσω κάποιο refurbished.

Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ απλά θεώρησα ότι είναι σωστό να ενημερώσω όσους ενδιαφέρθηκαν να μου απαντήσουν, τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη και προφανώς δεν προτρέπω κανέναν να μην ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του σαν καταναλωτής. Εγώ προσωπικά θεωρώ άσχημο για την apple να μην έχει DOA πολιτική (μου το ανέφερε πολλάκις ο κύριος στο τηλεφωνικό support της) να μην σου αλλάζουν δηλαδή ολοκαίνουριο ελαττωματικό προϊόν με νέο αλλά με refurbished. Επίσης σαν καταναλωτής πήρα ένα μεγάλο μάθημα ότι αγοράζοντας φθηνότερα από σκρουτζομάγαζα ελλοχεύουν τέτοιοι κίνδυνοι (θαρρώ ότι στο πλαίσιο π.χ. θα μου το χαν αλλάξει αμέσως με καινούριο και ας μην τους υποστηρίζει η apple σε αυτό). Στην τελική έχω ακόμα 12 μέρες για το δικαίωμα υπαναχώρησης σίγουρα θα το ξανασκεφτώ αν πρέπει να πράξω διαφορετικά.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Εγώ θα σου έλεγα να σεβαστείς τα χρήματα που έδωσες και να τους στείλεις με ένα φαξ το αίτημά σου για υπαναχώρηση. Ο νόμος υπερισχύει από τις δηλώσεις του κάθε εμπόρου στο site του.

Δεν σου λέω να τσακωθείς, αλλά να καταστήσεις σαφές ότι γνωρίζεις τα δικαιώματά σου και δεν σκοπεύεις να παραστήσεις το θύμα.

Καλησπερα. Δεν ξερω αν απευθυνομαι στη σωστη κατηγορια αλλα ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει να μεταβω απο iphone 5s σε iphone 6. Καθε αποψη δεκτη. Επισης αν ρωταω σε λαθος θεμα υπαρχει εδω μεσα κατι να διαβασω απ8ψεις χρηστων που συγκρινουν τα δυο κινητα? Ευχαριστω και χρονια πολλα.
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Καλησπερα. Δεν ξερω αν απευθυνομαι στη σωστη κατηγορια αλλα ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει να μεταβω απο iphone 5s σε iphone 6. Καθε αποψη δεκτη. Επισης αν ρωταω σε λαθος θεμα υπαρχει εδω μεσα κατι να διαβασω απ8ψεις χρηστων που συγκρινουν τα δυο κινητα? Ευχαριστω και χρονια πολλα.

Μόνο αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη. Το 5s είναι κορυφή ακόμα σε ταχύτητα κάμερα και λοιπά

Nokia 8800 Scirocco

Μόνο αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη. Το 5s είναι κορυφή ακόμα σε ταχύτητα κάμερα και λοιπά

Δηλαδη μονο η οθονη ειναι στην ουσια η διαφορα? Επισης κι ο σχεδιασμος του 6 δεν μου αρεσει τοσο οπως του 5s που τον θεωρω ομορφοτερο.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Δηλαδη μονο η οθονη ειναι στην ουσια η διαφορα? Επισης κι ο σχεδιασμος του 6 δεν μου αρεσει τοσο οπως του 5s που τον θεωρω ομορφοτερο.

Προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει η μεταβαση. Γι αυτο και δεν την εκανα αλλωστε ;)

Προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει η μεταβαση. Γι αυτο και δεν την εκανα αλλωστε ;)

Ναι ε... ? Ομως η οθονη ειναι πιο μεγαλη. Μηπως τελικα αυτο και μονο κανει τη μεγαλη διαφορα η δεν αξιζει τον κοπο κι ειναι τζαμπα λεφτα?

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned