dhmhtrhsg2 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με το θεμα για ενεργοποίηση απενεργοποίηση 2g 3G 4g δικτύου έχετε βρει εσείς καμία άκρη ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με το θεμα για ενεργοποίηση απενεργοποίηση 2g 3G 4g δικτύου έχετε βρει εσείς καμία άκρη ? Απο επίσημη πλευρά δεν θα υπάρξει κάτι θα μείνει ως έχει πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα! Απο χθες το μεσημέρι μπαίνω στο AppStore και όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάτι,πατάω λήψη και ο κύκλος(που δείχνει ότι γίνεται λήψη) γυρίζει συνέχεια χωρίς να κατεβαίνει τίποτα!! Γνωρίζει κάποιος γιατι? Ευχαριστώ! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα! Απο χθες το μεσημέρι μπαίνω στο AppStore και όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάτι,πατάω λήψη και ο κύκλος(που δείχνει ότι γίνεται λήψη) γυρίζει συνέχεια χωρίς να κατεβαίνει τίποτα!! Γνωρίζει κάποιος γιατι? Ευχαριστώ! Κάνε ένα hard reset για αρχή .... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα! Απο χθες το μεσημέρι μπαίνω στο AppStore και όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάτι,πατάω λήψη και ο κύκλος(που δείχνει ότι γίνεται λήψη) γυρίζει συνέχεια χωρίς να κατεβαίνει τίποτα!! Γνωρίζει κάποιος γιατι? Ευχαριστώ! Απενεργοποίηση κάνε την συσκευή και ξανά άνοιξε την. Δοκίμασε και σε άλλο δίκτυο μήπως κόλλησε το Ιντερνετ σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα! Απο χθες το μεσημέρι μπαίνω στο AppStore και όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάτι,πατάω λήψη και ο κύκλος(που δείχνει ότι γίνεται λήψη) γυρίζει συνέχεια χωρίς να κατεβαίνει τίποτα!! Γνωρίζει κάποιος γιατι? Ευχαριστώ! Tο εχει κάνει και σε εμένα παλιά στο ipad και δεν εφταιγε η συσκευή Πήγαινε ρυθμισεις iunes και apple store αποσυνδέσου απο το id και επανασυνδέσου...εαν δεν φτείξει δοκίμασε αν γενικά μπαίνεις στο internet..εαν ναί τότε...οπως τότε και σε εμένα.....τοτε φταίει το apple store.....θα φτειάξει μονο του...τώρα τι είχε πάθει δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδία! Δοκίμασα σε πολλά δίκτυα. Δεν κατεβάζει σε κανένα. Στο ίντερνετ μπαίνω κανονικά! Δοκίμασα κι αποσύνδεση-επανασύνδεση αλλα τίποτα... :/ Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδία! Δοκίμασα σε πολλά δίκτυα. Δεν κατεβάζει σε κανένα. Στο ίντερνετ μπαίνω κανονικά! Δοκίμασα κι αποσύνδεση-επανασύνδεση αλλα τίποτα... :/ Πηγαινε στο μενού πολύ διεργασιών με διπλό πάτημα του home button και κλείσε την εφαρμογή στη συνέχεια ξαναπροσπσπθησε. Επιπλέον μπορείς να κανείς log out και sign in απο ρυθμίσεις > iTunes και App Store > αποσύνδεση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Κάνε ένα hard reset για αρχή .... Με hard reset τι διαγράφεται από την συσκεύη? Χάνεται και το jailbreak? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηγαινε στο μενού πολύ διεργασιών με διπλό πάτημα του home button και κλείσε την εφαρμογή στη συνέχεια ξαναπροσπσπθησε. Επιπλέον μπορείς να κανείς log out και sign in απο ρυθμίσεις > iTunes και App Store > αποσύνδεση :) Το δοκίμασα 2-3 φορές και τίποτα.. :( Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Με hard reset τι διαγράφεται από την συσκεύη? Χάνεται και το jailbreak? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δοκίμασα 2-3 φορές και τίποτα.. :( Οχι δεν διαγράφεται τίποτα, μια αναδιοργάνωση ρυθμίσεων είναι πατώντας παρατέταμενα home+Power buttons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Οχι δεν διαγράφεται τίποτα, μια αναδιοργάνωση ρυθμίσεων είναι πατώντας παρατέταμενα home+Power buttons Καλημέρα! Τζίφος και το hard reset! Τι μπορεί να φταίει? θα σκάσω! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Kαλησπέρα παιδιά.......μια χαζή ερώτηση μπορώ να κάνω? σε Iphone του κουτιού αν κάνω επαναφορά μεσω itunes θα επανέλθει στ κατάσταση που το αγοράζεις η θα λείπουν εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Kαλησπέρα παιδιά.......μια χαζή ερώτηση μπορώ να κάνω? σε Iphone του κουτιού αν κάνω επαναφορά μεσω itunes θα επανέλθει στ κατάσταση που το αγοράζεις η θα λείπουν εφαρμογές? Θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση, δεν χάνεται τίποτα από τις μαμά εφαρμογές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημέρα! Τζίφος και το hard reset! Τι μπορεί να φταίει? θα σκάσω! Φίλε μου μάλλον είσαι για restore και setup as new, κάτι τρέχει είτε με την εφαρμογή είτε με το λογαριασμό σου. Για να επιβεβαιώσεις πως δεν φταίει το λειτουργικό της συσκευής κάνε restore και setup as new. Θα γίνει πλήρης διαγραφή γι' αυτό διασφάλισε τα δεδομένα σου.. φωτογραφίες, video, έγγραφα κλπ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Φίλε μου μάλλον είσαι για restore και setup as new, κάτι τρέχει είτε με την εφαρμογή είτε με το λογαριασμό σου. Για να επιβεβαιώσεις πως δεν φταίει το λειτουργικό της συσκευής κάνε restore και setup as new. Θα γίνει πλήρης διαγραφή γι' αυτό διασφάλισε τα δεδομένα σου.. φωτογραφίες, video, έγγραφα κλπ. :) Όλα οκ τελικά. Έκανα reset all settings και έστρωσε!!!! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Όλα οκ τελικά. Έκανα reset all settings και έστρωσε!!!! χαίρομαι φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλημέρα παιδια, στο skroutz υπάρχουν συσκευές eu και us. Πρακτικά ποια είναι η διαφορά τους; Ευχαριστώ. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλημέρα παιδια, στο skroutz υπάρχουν συσκευές eu και us. Πρακτικά ποια είναι η διαφορά τους; Ευχαριστώ. Εφόσον είναι unlocked, και προφανώς είναι, μόνη τους διαφορά η πρίζα του φορτιστή. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Είχα καιρό να σχοληθώ με iphone και κάτι έχω χάσει. Μου συμβαίνει το εξής και δεν ξέρω τι είναι. Εχουμε σπιτι 2 iphone (1 6αρι δικό μου και ένα 5c για τη σύζυγο). Αμφότερα είναι με το δικό μου itunes account για να χρησιμοποιούμε και οι 2 κάποιες εφαρμογές που έχω εγώ αγοράσει. Οταν ειμαστε συνδεδεμένοι στο οικιακό ασύρματο δίκτυο και με καλούν, ταυτόχρονα χτυπά και το κινητό της γυναικας με τη σημειωση κάτω από τον αριθμό "from your iphone" ή κάτι τέτοιο. Το ίδιο γίνεται και όταν καλούν τη σύζυγο στη δική μου συσκευή. Τι feature είναι αυτό και πως απενεργοπείται; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Είχα καιρό να σχοληθώ με iphone και κάτι έχω χάσει. Μου συμβαίνει το εξής και δεν ξέρω τι είναι. Εχουμε σπιτι 2 iphone (1 6αρι δικό μου και ένα 5c για τη σύζυγο). Αμφότερα είναι με το δικό μου itunes account για να χρησιμοποιούμε και οι 2 κάποιες εφαρμογές που έχω εγώ αγοράσει. Οταν ειμαστε συνδεδεμένοι στο οικιακό ασύρματο δίκτυο και με καλούν, ταυτόχρονα χτυπά και το κινητό της γυναικας με τη σημειωση κάτω από τον αριθμό "from your iphone" ή κάτι τέτοιο. Το ίδιο γίνεται και όταν καλούν τη σύζυγο στη δική μου συσκευή. Τι feature είναι αυτό και πως απενεργοπείται; Είναι ενεργοποιημένη η επιλογή call relay, κατα την οποία μπορείτε να απαντήσετε σε μια εισερχόμενη κλήση, απο οποιαδήποτε δίκη σας iOS συσκευή. Απενεργοποιείται ανοίγοντας τις Ρυθμίσεις > FaceTime > και θέτοντας την εναλλαγή κλήσεις κινητού στη θέση OFF. Θα σας συμβούλευα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Family sharing ώστε να μην είστε αναγκασμένοι να έχετε το ίδιο Apple ID για να μοιράζεστε τις εφαρμογές σας. :) Edited January 18, 2015 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) ευχαριστώ πολύ ! Με την ευκαιρία βλέπω επίσης όταν στέλνω μήνυμα στη σύζυγο μου βγάζει και δεύτερο μήνυμα προς εμένα. Άπενεργοποιειται κάπως αυτο; Edited January 18, 2015 by iceman Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ευχαριστώ πολύ ! Με την ευκαιρία βλέπω επίσης όταν στέλνω μήνυμα στη σύζυγο μου βγάζει και δεύτερο μήνυμα προς εμένα. Άπενεργοποιειται κάπως αυτο; Κατά τον ίδιο τρόπο από τα μηνύματα, Ρυθμίσεις > Μηνύματα >Προώθηση μηνυμάτων κειμένου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Γεια σας έχω το iPhone 6 και της τελευταίες μέρες παρακολουθώ την μπαταρία και βλέπω ότι πολλές φορές αντί να πέφτει ανα 1% πέφτει 2 πχ απο το 55 να μου πάει στο 53 είναι τίποτα σοβαρό? Μήπως θέλει αλλαγη η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Γεια σας έχω το iPhone 6 και της τελευταίες μέρες παρακολουθώ την μπαταρία και βλέπω ότι πολλές φορές αντί να πέφτει ανα 1% πέφτει 2 πχ απο το 55 να μου πάει στο 53 είναι τίποτα σοβαρό? Μήπως θέλει αλλαγη η μπαταρία H συσκευή σου είναι καινούρια δεν έχει ανάγκη αλλαγής, μπορείς να κλείσεις το ποσοστό μπαταρίας για να μην σε αγχώνει, και να υπολογίζεις από την εμφάνιση του εικονιδίου. Ψυχολογικά η μπαταρία σου θα διαρκεί περισσότερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Γεια σας έχω το iPhone 6 και της τελευταίες μέρες παρακολουθώ την μπαταρία και βλέπω ότι πολλές φορές αντί να πέφτει ανα 1% πέφτει 2 πχ απο το 55 να μου πάει στο 53 είναι τίποτα σοβαρό? Μήπως θέλει αλλαγη η μπαταρία Καλημέρα. Κι εγω το εχω παρατηρησει. Φυσικα και δεν ειναι προβλημα. Mην τρελενεσαι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts