Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακρυά. Όποιος έχει μείνει σε 10.3.Χ μην το κουνήσει γιατί θα το μετανοιώσει. Η 11 δεν είναι για κινητά με 1G ram. Εδώ το iPad mini 4 μου που έχει 2G κάνει reload με το παραμικρό.

Συν ότι δεν πρόκειται να ξαναδείτε τέτοια αυτονομία 0b0e8f31c19239f0f1334f820ebd2165.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπαταριαρα εχει ακομα το 6αρι.

Εμενα η μπαταρια μου που πραγματικα εχει πολλους κυκλους φορτισης κραταει καλα ακομα.Με την 11.0 ειχα θεμα.

Και εχω ανοιχτο 4G συνεχως με κλειστα Gps,background refresh,bluetooth κλπ.

Μιλαω για iPhone 5s στην 10.3.3.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπαταριαρα εχει ακομα το 6αρι.

Εμενα η μπαταρια μου που πραγματικα εχει πολλους κυκλους φορτισης κραταει καλα ακομα.Με την 11.0 ειχα θεμα.

Και εχω ανοιχτο 4G συνεχως με κλειστα Gps,background refresh,bluetooth κλπ.

τωρα δηλαδη εχεις την 11.2 και βελτιωθηκε η μπαταρία;

Απλα γυρισα στην 10.3.3.Αλλα και παλι βλεπω τις νεες εκδοσεις στο Youtube και πως τρεχουν στο 5s...σκετη απογοητευση απο μενα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ο Nikolas μπορεί να γράφει στο νήμα του iPhone x αλλά να μιλάει για το 5s που έχει

Δυστυχώς δεν αποδίδει το ίδιο σε όλες τις συσκευές το iOS 11

Μην τα ξανά λέμε. Σαν την 10.3.x δεν υπάρχει σε αυτονομία κάποια από τις εκδόσεις του iOS 11

Αναμένουμε νέες εκδόσεις μήπως και κάνουν κάτι σοβαρό επιτέλους

Nokia 8800 Scirocco

Ο Nikolas μπορεί να γράφει στο νήμα του iPhone x αλλά να μιλάει για το 5s που έχει

Δυστυχώς δεν αποδίδει το ίδιο σε όλες τις συσκευές το iOS 11

Μην τα ξανά λέμε. Σαν την 10.3.x δεν υπάρχει σε αυτονομία κάποια από τις εκδόσεις του iOS 11

Αναμένουμε νέες εκδόσεις μήπως και κάνουν κάτι σοβαρό επιτέλους

Τασο,διαβαζω τα νηματα και αναφερομαι καθαρα σε θεματα software.Και απο τη στιγμη που οι συσκευες απο 7 και κατω δουλευαν μια χαρα στην 10.3.3 και η αυτονομια ηταν μια χαρα ειναι καθαρα θεμα της Apple να διορθωσει το iOS.

Σιγουρα δεν αποδιδει το ιδιο,το iPhone 6 εχει ενα υπερχρονισμενο CPU σε σχεση με τον A7 και 1Gb Ram.Οποτε μπορω να κανω συγκριση.Και απο οτι το iOS 11 εχει θεματα σε: 1)Αυτονομια,2)Ταχυτητα,

3)διαχειρηση εφαρμογων/

multitasking,4)Bugs

Απο εκει και περα,εμεινα καγκελο με τα στατιστικα που ειδα τωρα σε i6 με 10.3.2.Και ναι το 5s μου εχει καλα στατιστικα παρολο που η μπαταρια εχει αρκετους κυκλους φορτισης.

Επισης παιζει ρολο και το configuration του δικτυου.Συνηθως με Cosmote βλεπω καλυτερη αυτονομια.Με τις αλλες οχι τοσο και με Wind τολμω να πω οτι ζεσταινεται το κινητο με χρηση δεδομενων πιο ευκολα.Αν και για μενα,φετος που ειχα καρτα Vodafone κυριως και εκανα roaming τοσο με vodafone IT στην Ιταλια αλλα και με Cyta-Voda στην Κυπρο.Εκτος αυτου ειχα πανω και καρτα Wind.

Καλυτερο σημα χωρις να εχω θεμα με ιντερνετ και γενικα να γινονται εναλλαγες αλλα ουτε να ζεσταινεται το κινητο παιρνει τα πρωτεια η Cyta-Voda.Για μενα οι χρονοι χρησης επηρεαζονται απο τον παροχο και την καλυψη.Τα iPhone καινε οση περισσοτερη μπαταρια μπορουν για να κρατησουν σημα κινητης.

To iphone 6 στα 310€ αξίζει για την γυναίκα μου; Αυτή την στιγμή είναι με Iphone 5 με ψιλοτελειωμένη μπαταρία. Εγώ με το SE είμαι μια χαρά.

To iphone 6 στα 310€ αξίζει για την γυναίκα μου; Αυτή την στιγμή είναι με Iphone 5 με ψιλοτελειωμένη μπαταρία. Εγώ με το SE είμαι μια χαρά.

Για 64gb και πανω ναι αν ειναι στην 10.3 εκδοση.

Μιας και είμαι κάτοχος μια χαρα είναι με την τελευταία έκδοση της 11 αράς .Απλά τσιμπάει λίγο παραπάνω μπαταρία αλλα όχι κάτι το ανησυχητικό ...και από αξιοπιστία μια χαρά..Τώρα αν το παίρνεις ακριβά η φτηνά δεν ξέρω.

Επειδή είναι α προβώ σε αγορά συσκευής αν πάρω το 6αρι σφραγισμένο και το αφήσω με το ios που θα έχει χωρίς αναβάθμιση θα έχω κάποιο θέμα;Δηλαδή θα ανοίγει άμεσα τις εφαρμογές κλπ;Σήμερα που πήγα στο πλαίσιο είδα το 6ς οπως και το se πως είχε την 9.3... γιατί ένα από τα δύο έχω σκοπό να πάρω,αλλά φίλος έχει σφραγισμένο ένα 6αρι και με βάλε σε σκέψη...

Επειδή είναι α προβώ σε αγορά συσκευής αν πάρω το 6αρι σφραγισμένο και το αφήσω με το ios που θα έχει χωρίς αναβάθμιση θα έχω κάποιο θέμα;Δηλαδή θα ανοίγει άμεσα τις εφαρμογές κλπ;Σήμερα που πήγα στο πλαίσιο είδα το 6ς οπως και το se πως είχε την 9.3... γιατί ένα από τα δύο έχω σκοπό να πάρω,αλλά φίλος έχει σφραγισμένο ένα 6αρι και με βάλε σε σκέψη...

Δεν ξέρεις ποια έκδοση θα έχει μέσα

Μέχρι το iOS 10 το 6αρι δουλεύει μια χαρά

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά καλησπέρα!

Είμαι άσχετος από iPhone, δεν ξέρω ούτε το μενού τους πως είναι. :O

Μια πολύ κοντινή μου φίλη, έχει μάλλον το iPhone 6 (με σίγουρα iOS κατώτερη έκδοση της 10, πιθανότατα με την αρχική έκδοση iOS). Δυστυχώς της χάλασε το touch της οθόνης και το smartphone έχει "αχρηστευτεί", παρότι όμως ανάβει κανονικά.

Μου είπε επίσης ότι πολύ σπάνια - αλλά συμβαίνει - μπορεί να επανέλθει και λίγα δευτερόλεπτα το touch/ χειρισμός.

Το πήγε "κάπου" και της είπαν ότι η επισκευή κοστίζει 220 ευρώ...

Τρία θέματα έχω:

1. Η φίλη μου έχει πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone της και θέλει να τη βοηθήσω να τα "σώσουμε" κάπως. Υπάρχει ο USB φορτιστής και μπορώ να πάω με το laptop μου να κάνουμε τη "δουλειά". Τι χρειάζεται για να κάνουμε τη διαδικασία;

Πχ κάποιο πρόγραμμα της Apple; Θέλουμε να περισώσουμε ό,τι μπορούμε ως αρχεία.

2. Εαν συνδέσουμε το iPhone με USB, χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση στο menu του iPhone για να γίνει ο συγχρονισμός με το laptop; Ρωτάω γιατί όπως σας είπα, υπάρχει θέμα με το touch. Επίσης πάνω σε αυτό, χρειάζεται να έχει κάνει "login" στο iPhone με τον κωδικό της;

3. Εφόσον περισώσουμε τα δεδομένα, λέμε να το πουλήσουμε. Πόσο λέτε να πιάσει με χαλασμένο touch κτλ;

Παιδιά καλησπέρα!

Είμαι άσχετος από iPhone, δεν ξέρω ούτε το μενού τους πως είναι. :O

Μια πολύ κοντινή μου φίλη, έχει μάλλον το iPhone 6 (με σίγουρα iOS κατώτερη έκδοση της 10, πιθανότατα με την αρχική έκδοση iOS). Δυστυχώς της χάλασε το touch της οθόνης και το smartphone έχει "αχρηστευτεί", παρότι όμως ανάβει κανονικά.

Μου είπε επίσης ότι πολύ σπάνια - αλλά συμβαίνει - μπορεί να επανέλθει και λίγα δευτερόλεπτα το touch/ χειρισμός.

Το πήγε "κάπου" και της είπαν ότι η επισκευή κοστίζει 220 ευρώ...

Τρία θέματα έχω:

1. Η φίλη μου έχει πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone της και θέλει να τη βοηθήσω να τα "σώσουμε" κάπως. Υπάρχει ο USB φορτιστής και μπορώ να πάω με το laptop μου να κάνουμε τη "δουλειά". Τι χρειάζεται για να κάνουμε τη διαδικασία;

Πχ κάποιο πρόγραμμα της Apple; Θέλουμε να περισώσουμε ό,τι μπορούμε ως αρχεία.

2. Εαν συνδέσουμε το iPhone με USB, χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση στο menu του iPhone για να γίνει ο συγχρονισμός με το laptop; Ρωτάω γιατί όπως σας είπα, υπάρχει θέμα με το touch. Επίσης πάνω σε αυτό, χρειάζεται να έχει κάνει "login" στο iPhone με τον κωδικό της;

3. Εφόσον περισώσουμε τα δεδομένα, λέμε να το πουλήσουμε. Πόσο λέτε να πιάσει με χαλασμένο touch κτλ;

iPhone 6 επισκευή οθόνης επίσημα κοστίζει 159€ I system

Συνδέεις κατευθείαν στο laptop αλλά πρέπει στο iPhone να πατήσεις τον κωδικό εάν έχει και επίσης θα βγάλει πι ένα άλλο παραθυράκι και πρέπει να πατήσεις Αξιόπιστος

Μετά θα μπεις από το laptop στον φάκελο της κάμερας του iPhone και θα πάρεις τις φωτογραφίες

Νομίζω αξίζει να το δώσει για επισκευή πάντως

Αν δεν το φτιάξει ίσως βρει να το πουλήσει κανα 80-100€

Nokia 8800 Scirocco

Ξαφνικά στα sms που έχω στο iPhone 6 δεν μου γράφει τον αποστολέα του μηνύματος αλλά μόνο τον αριθμό του τηλεφώνου του .Τι κουλό είναι αυτό ;Έχω την 11.2.1 φυσικά δοκίμασα επανεκκίνηση ,επαναφορά δικτύου αλλά τίποτα

Και εμένα τα ίδια καιρό τώρα (ίσως από όταν πέρασα πρώτη φορά 11.2 beta) αλλά δεν ξέρω το λόγο.

Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι έστειλα πριν μια δύο μέρες μήνυμα σε επαφή που δεν ξανά είχα στείλει και κράτησε το όνομα της επαφής.

Κάτοχος iphone 6 το οποίο και δώρισα στην πολυαγαπημένη μου μήτηρ(τους έχω αδυναμία τους γονείς μου και τους προσέχω πάντα). Άλλαξα μπαταρία στο iphone 6 σε δικό μου τεχνικό και μου έβαλε μια πολύ καλή. Όπου και αν πήγα και βρήκα στο internet μπαταρίες όλες μα όλες(5 άλλαξα μόνος μου)ήταν τελειωμένες και το κινητό έπεφτε σε ασταμάτητα restart. Το εν λόγω παιδί μου έβαλε εξαιρετική μπαταρία και εδώ και 1 μήνα όλα βαίνουν καλώς.

Το κινητό αναβαθμίστηκε σε ios 11. Απορία. Έχω μόνο τα shsh2 για το iphone 6 μου της έκδοσης 10.2 στο repo του Conan έκανα valid και είναι όντως valid. Αξίζει να κάνω downgrade σε έκδοση 10.2 ή όχι?

Θα σας πω και τι εφαρμογές χρησιμοποιεί η μητέρα μου. Snapchat safari youtube προσευχητάρι και τίποτα άλλο. Δεν έχει ιδέα τι είναι facebook και instagram συνεπώς και σε παλαιότερο ios δεν θα έχει θέμα με τις εφαρμογές. Το θέμα είναι από άποψη μπαταρίας αξίζει η 10.2 ή και η 11.1.1 είναι καλή? Αυτή ακόμα και με το ios 11 της φαίνεται εντυπωσιακό κρίνοντας από το Nokia lumia 550 που είχε.

Edited by billy1986

Κάτοχος iphone 6 το οποίο και δώρισα στην πολυαγαπημένη μου μήτηρ(τους έχω αδυναμία τους γονείς μου και τους προσέχω πάντα). Άλλαξα μπαταρία στο iphone 6 σε δικό μου τεχνικό και μου έβαλε μια πολύ καλή. Όπου και αν πήγα και βρήκα στο internet μπαταρίες όλες μα όλες(5 άλλαξα μόνος μου)ήταν τελειωμένες και το κινητό έπεφτε σε ασταμάτητα restart. Το εν λόγω παιδί μου έβαλε εξαιρετική μπαταρία και εδώ και 1 μήνα όλα βαίνουν καλώς.

Το κινητό αναβαθμίστηκε σε ios 11. Απορία. Έχω μόνο τα shsh2 για το iphone 6 μου της έκδοσης 10.2 στο repo του Conan έκανα valid και είναι όντως valid. Αξίζει να κάνω downgrade σε έκδοση 10.2 ή όχι?

Θα σας πω και τι εφαρμογές χρησιμοποιεί η μητέρα μου. Snapchat safari youtube προσευχητάρι και τίποτα άλλο. Δεν έχει ιδέα τι είναι facebook και instagram συνεπώς και σε παλαιότερο ios δεν θα έχει θέμα με τις εφαρμογές. Το θέμα είναι από άποψη μπαταρίας αξίζει η 10.2 ή και η 11.1.1 είναι καλή? Αυτή ακόμα και με το ios 11 της φαίνεται εντυπωσιακό κρίνοντας από το Nokia lumia 550 που είχε.

Βάλε την τελευταία 11.2.1. Πάει μια χαρά και θα είναι όσο ασφαλής είναι και τα σύγχρονα τηλέφωνα. Ειδικά αφού έχει Safari δεν θες να είναι σε κίνδυνο για remote jailbreak.

Βάλε την τελευταία 11.2.1. Πάει μια χαρά και θα είναι όσο ασφαλής είναι και τα σύγχρονα τηλέφωνα. Ειδικά αφού έχει Safari δεν θες να είναι σε κίνδυνο για remote jailbreak.

Σε ευχαριστώ πολύ. Από μπαταρία πως είναι?

Και μια ακόμα ερώτηση αν γνωρίζεις. Είναι τόσο του κιλού οι μπαταρίες για iphone 6 που βρήκα στο ιντερνετ? Όλες μα όλες ήταν σάπιες.

Σάπιες όσο δε πάει. Ένας λόγος που έφυγα από iPhone το ανεπαρκές aftersale. Ο φίλος το έκανε μόνο για σένα, η κάνει γενικότερα αλλαγές μπαταρίας και τα συναφή;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Σάπιες όσο δε πάει. Ένας λόγος που έφυγα από iPhone το ανεπαρκές aftersale. Ο φίλος το έκανε μόνο για σένα, η κάνει γενικότερα αλλαγές μπαταρίας και τα συναφή;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Δεν βρήκα ούτε σε ebay amazon τίποτα αξιόπιστο. Το aftersale είναι ακριβό σε document εάν είσαι εκτός εγγύησης και για συσκευές που είναι αδιάβροχες και unibody. Για συσκευές 4/4s/5s/6 μπορείς αν αν αν αν βρεις καλή μπαταρία να το αλλάξεις και μόνος σου ή και έξω!

Καλησπέρα στην παρέα.Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ γιατί Δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.αγόρασα κατά λάθος μια ταινία από το iTunes που έχει και 17€ αλλά και δεν είναι ταινία που θα έβλεπα.λέει ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και δεν με έχει χρεώσει ακόμα.Δεν έχω χώρο στο κινητό για να την κατεβάσει αλλά την παίζει κανονικά.Πώς θα γίνει να μην την χρεωθω τελικά; μπορώ να κάνω κάτι από το κινητό ή θέλω υπολογιστή; Ευχαριστώ

Καλησπέρα στην παρέα.Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ γιατί Δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.αγόρασα κατά λάθος μια ταινία από το iTunes που έχει και 17€ αλλά και δεν είναι ταινία που θα έβλεπα.λέει ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και δεν με έχει χρεώσει ακόμα.Δεν έχω χώρο στο κινητό για να την κατεβάσει αλλά την παίζει κανονικά.Πώς θα γίνει να μην την χρεωθω τελικά; μπορώ να κάνω κάτι από το κινητό ή θέλω υπολογιστή; Ευχαριστώ

Μπορείς! Επικοινώνησε με mail εδώ https://support.apple.com/en-us/HT204084 και ζήτα να σου κάνουν refund. Το οποίο και θα σου γίνει άμεσα. Το πιο πιθανό είναι να χρεωθείς το ποσό μέχρι αύριο και μετά από 10-11 ημέρες να σου επιστραφεί πίσω.

Μπορείς! Επικοινώνησε με mail εδώ https://support.apple.com/en-us/HT204084 και ζήτα να σου κάνουν refund. Το οποίο και θα σου γίνει άμεσα. Το πιο πιθανό είναι να χρεωθείς το ποσό μέχρι αύριο και μετά από 10-11 ημέρες να σου επιστραφεί πίσω.

Σε Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Σε Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Είναι τυπικοί σε αυτό. Κάνε το ένα κλικ πιο δραματικό όμως, π.χ. οτι το αγόρασε ο γιος σου ή η κόρη σου χωρίς να το ξέρεις αφαίρεσες το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά έγινε η στραβή.

Είναι τυπικοί σε αυτό. Κάνε το ένα κλικ πιο δραματικό όμως, π.χ. οτι το αγόρασε ο γιος σου ή η κόρη σου χωρίς να το ξέρεις αφαίρεσες το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά έγινε η στραβή.

Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα μου το έκανε.ήθελε να κάνει το τρικ που αφαιρεί χώρο από το κινητό γιατί το έσκασε από χώρο και την έκανε την πατάτα.έστειλα και είπα πως απλά έκανα λάθος και μου ήρθε μήνυμα πως θα μου επιστραφούν εντός 2 έως 7 ημερών.τουλάχιστον Δεν διάλεγε και μια ταινία που θα την βλέπαμε!!!!Σε ευχαριστώ ξανά να είσαι καλά!!!! Θα τα φάω τώρα και θα τα πιω στην υγεία σου αυτά τα 17€!!!

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned