zerokill Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 παρατηρώ πως η ταχύτητα του 6 έχει πέσει αρκετά πλέον ειδικά στο άνοιγμα εφαρμογών μετά την εγκατάσταση της 10.3.1. Το έχει διαπιστώσει και κανενας άλλος αυτό; Ναι και μερικα ψιλοκολληματα επισης.... πολλες εφαρμογες ελληνικες χρειαζονται αναβαθμιση επισης και γιαυτο και κολανε!Γενικοτερα βελτιωση δεν εχω δει σε 6αρι Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καλησπερα στην παρεα του iphone 6!! Η συσκευη ειναι απο Αμερικη της ξαδερφης μου και εχει τα εξης θεματακια: η μπαταρια του εχει αποδυναμωθει τελειως, το home button δε λειτουργει καθολου (το ανοιξα και ειναι εντελως κομμενη η καλοδιοτενια) και η οθονη εχει κανει μια μικρη σταμπα γιατι προσπαθησα με οινοπνευμα να φτιαξω το home button πριν το ανοιξω και εγινε το λαθος... Εχω ηδη παραγγηλει μπαταρια και home button, ισως αργοτερα αλλαξω κ οθονη απλα διαβαζω οτι δε θα μπορω πλεον να χρησιμοποιω το δακτυλικο αποτυπωμα.. Γνωριζετε κατι επι του θεματος? Συγνωμη αν εχει ειπωθει ξανα αλλα ειναι αδυνατο να διαβασω 200 σελιδες απ την αρχη μονομιας :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ναι, είναι αλήθεια. Το Touch ID δε θα είναι πια λειτουργικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καλησπερα στην παρεα του iphone 6!! Η συσκευη ειναι απο Αμερικη της ξαδερφης μου και εχει τα εξης θεματακια: η μπαταρια του εχει αποδυναμωθει τελειως, το home button δε λειτουργει καθολου (το ανοιξα και ειναι εντελως κομμενη η καλοδιοτενια) και η οθονη εχει κανει μια μικρη σταμπα γιατι προσπαθησα με οινοπνευμα να φτιαξω το home button πριν το ανοιξω και εγινε το λαθος... Εχω ηδη παραγγηλει μπαταρια και home button, ισως αργοτερα αλλαξω κ οθονη απλα διαβαζω οτι δε θα μπορω πλεον να χρησιμοποιω το δακτυλικο αποτυπωμα.. Γνωριζετε κατι επι του θεματος? Συγνωμη αν εχει ειπωθει ξανα αλλα ειναι αδυνατο να διαβασω 200 σελιδες απ την αρχη μονομιας :/ Κάθε αισθητήρας TOUCH ID συνδέεται αποκλειστικά με μια Logicboard. Για τον λόγο αυτό παύει να είναι λειτουργικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Σας ευχαριστω παιδια για την επιβεβαιωση! Εχω αλλη μια ερωτηση :P εχετε να μου προτεινετε καποιο λινκ για οθονη καλης ποιοτητας και λεγοντας αυτο εννοω και την ανταποκριση σε αφη αλλα και οπτικα να ειναι οπως η αυθεντικη του οθονη;; Σας ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πως μπορώ να διακρίνω ένα 6 με ένα 6S ? Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πως μπορώ να διακρίνω ένα 6 με ένα 6S ? Στη πλάτη υπάρχει κάτω ένα S Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παιδια υπαρχει καπου ρυθμιση στις σελφι να μη τις δεχνει ανεστραμενες σαν καθρεπτης εννοω, αλλα ετσι οπως τη στιγμη που βγαζεις τη φωτο?? Χρησημοποιειτε καποιο app γ'αυτη τη δουλεια? Αν ναι ποιο?? Σας ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παιδια υπαρχει καπου ρυθμιση στις σελφι να μη τις δεχνει ανεστραμενες σαν καθρεπτης εννοω, αλλα ετσι οπως τη στιγμη που βγαζεις τη φωτο?? Χρησημοποιειτε καποιο app γ'αυτη τη δουλεια? Αν ναι ποιο?? Σας ευχαριστω πολυ! :) Στο Retrica υπάρχει τέτοια επιλογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) Στο Retrica υπάρχει τέτοια επιλογή Σε ευχαριστω πολυ! Πληροφοριακα να συμπληρωσω οτι βρηκα app το οποιο αναστρεφει απλα την φωτο οπως τη βλεπουμε αρχικα στην καμερα και οχι ανεστραμμενη οπως αφου βγαλουμε τη φωτο χωρις να αλλοιωνει την ποιοτητα της εικονας! Edited May 19, 2017 by akis_evo_9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Σε ευχαριστω πολυ! Πληροφοριακα να συμπληρωσω οτι βρηκα app το οποιο αναστρεφει απλα την φωτο οπως τη βλεπουμε αρχικα στην καμερα και οχι ανεστραμμενη οπως αφου βγαλουμε τη φωτο χωρις να αλλοιωνει την ποιοτητα της εικονας! Για πες ποιό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Για πες ποιό είναι Flip Photos λεγεται! Ειναι ενα ασπρο εικονιδιο με γκρι και μπλε ορθογωνια τριγωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παιδια που μπορω να δω ποση ωρα SOT εχει η συσκευη μου;; Το "Χρονος απ την τελευταια πληρη φορτιση" ειναι αυτο το οποιο ζηταω;; Χρησημοποιειτε καποιο app για την παρακολουθηση της μπαταριας, αν ναι ποιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παιδια που μπορω να δω ποση ωρα SOT εχει η συσκευη μου;; Το "Χρονος απ την τελευταια πληρη φορτιση" ειναι αυτο το οποιο ζηταω;; Χρησημοποιειτε καποιο app για την παρακολουθηση της μπαταριας, αν ναι ποιο;; Ρυθμισεις/μπαταρια. Κάτω κάτω εμφανίζει ποσοστά και χρόνους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παιδια που μπορω να δω ποση ωρα SOT εχει η συσκευη μου;; Το "Χρονος απ την τελευταια πληρη φορτιση" ειναι αυτο το οποιο ζηταω;; Χρησημοποιειτε καποιο app για την παρακολουθηση της μπαταριας, αν ναι ποιο;; Ένδειξη screen-on-time δεν έχει το iOS. Αυτό που αναφέρεις δείχνει το χρόνο που συσκευή δεν είναι σε αναμονή και περιλαμβάνει: το χρόνο που είναι αναμμένη η οθόνη, ενώ εσύ χρησιμοποιείς τη συσκευή, το χρόνο που τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο και ταυτόχρονα η οθόνη είναι σβηστή. Δε γνωρίζω αν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παιδια που μπορω να δω ποση ωρα SOT εχει η συσκευη μου;; Το "Χρονος απ την τελευταια πληρη φορτιση" ειναι αυτο το οποιο ζηταω;; Χρησημοποιειτε καποιο app για την παρακολουθηση της μπαταριας, αν ναι ποιο;; για να δεις το SOT μια καλη εφαρμογη ειναι αυτη. https://itunes.apple.com/us/app/moment-screen-time-tracker/id771541926?mt=8 δεν υπάρχει και αλλη πιστευω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 για να δεις το SOT μια καλη εφαρμογη ειναι αυτη. https://itunes.apple.com/us/app/moment-screen-time-tracker/id771541926?mt=8 δεν υπάρχει και αλλη πιστευω. Σ'ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλημέρα στην παρέα, αύριο πρωί θα μου φέρει ένας φίλος ένα Apple iPhone 6 16GB το οποίο δεν ακούγεται το ακουστικό και η οθόνη έχει περιμετρικά κάποιες κιτρινίλες (φαίνονται δηλαδή σε άσπρο φόντο) προκειμένου να αλλάξουμε ακουστικό και οθόνη (φαντάζομαι δηλαδή) :confused: Πόσο σίγουροι είμαστε ότι φταίει το Panel της συσκευής και όχι κάποιο τσιπάκι που βρίσκεται στην μητρική ? και αν έχετε να προτείνετε μια καλή οθόνη που να μοιάζει σχεδόν σαν την γνήσια ? Κάποιο link ? Και για το ακουστικό επίσης αν γίνεται. Τώρα σε περίπτωση που θέλει να αλλάξουμε μπαταρία μετά από κάποιο διάστημα, μπορείτε να μας βοηθήσετε με το τι να πάρουμε. Είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξω ένα iPhone 6 (βάση video από το youtube). (Δουλεύω σε εταιρία πληροφορικής οπότε σκαμπάζω να το ανοίξω χωρίς να γίνει ζημιά, απλά το παλικάρι δεν θέλει να δώσει χρήματα σε εταιρίες επισκευής λόγο του αυξημένου κόστους και χαμηλού μισθού πλέον). Σας ευχαριστούμε ! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλημέρα στην παρέα, αύριο πρωί θα μου φέρει ένας φίλος ένα Apple iPhone 6 16GB το οποίο δεν ακούγεται το ακουστικό και η οθόνη έχει περιμετρικά κάποιες κιτρινίλες (φαίνονται δηλαδή σε άσπρο φόντο) προκειμένου να αλλάξουμε ακουστικό και οθόνη (φαντάζομαι δηλαδή) :confused: Πόσο σίγουροι είμαστε ότι φταίει το Panel της συσκευής και όχι κάποιο τσιπάκι που βρίσκεται στην μητρική ? και αν έχετε να προτείνετε μια καλή οθόνη που να μοιάζει σχεδόν σαν την γνήσια ? Κάποιο link ? Και για το ακουστικό επίσης αν γίνεται. Τώρα σε περίπτωση που θέλει να αλλάξουμε μπαταρία μετά από κάποιο διάστημα, μπορείτε να μας βοηθήσετε με το τι να πάρουμε. Είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξω ένα iPhone 6 (βάση video από το youtube). (Δουλεύω σε εταιρία πληροφορικής οπότε σκαμπάζω να το ανοίξω χωρίς να γίνει ζημιά, απλά το παλικάρι δεν θέλει να δώσει χρήματα σε εταιρίες επισκευής λόγο του αυξημένου κόστους και χαμηλού μισθού πλέον). Σας ευχαριστούμε ! :happy: Εταιρεία πληροφορικής με γνώσεις σε επισκευές κινητών είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα Οθόνη 100% γνήσια δεν υπάρχει στο εμπόριο Ούτε ακουστικό Ούτε μπαταρία Μπορείς να βρεις ότι θέλεις στο eBay. Εκεί νομίζω ότι ισχύει το Ότι πληρώνεις παίρνεις Για τις κιτρινιλες φταίει η οθόνη Θα έλεγα μην πολύ ρισκάρεις να το πειράξεις γιατί είναι κάπως περίπλοκη διαδικασία και μπορεί να κανείς ζημιά Παρόλα αυτά να προσέξεις με θρησκευτική ευλάβεια να βάλεις τις βίδες Ακριβώς την καθεμία από εκεί που την έβγαλες. Υπάρχει πιθανότητα να κάψεις μητρική αν τις μπερδέψεις Δεν είναι όλες απλές βίδες. Κάποιες είναι για γείωση και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Εταιρεία πληροφορικής με γνώσεις σε επισκευές κινητών είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα Οθόνη 100% γνήσια δεν υπάρχει στο εμπόριο Ούτε ακουστικό Ούτε μπαταρία Μπορείς να βρεις ότι θέλεις στο eBay. Εκεί νομίζω ότι ισχύει το Ότι πληρώνεις παίρνεις Για τις κιτρινιλες φταίει η οθόνη Θα έλεγα μην πολύ ρισκάρεις να το πειράξεις γιατί είναι κάπως περίπλοκη διαδικασία και μπορεί να κανείς ζημιά Παρόλα αυτά να προσέξεις με θρησκευτική ευλάβεια να βάλεις τις βίδες Ακριβώς την καθεμία από εκεί που την έβγαλες. Υπάρχει πιθανότητα να κάψεις μητρική αν τις μπερδέψεις Δεν είναι όλες απλές βίδες. Κάποιες είναι για γείωση και λοιπά Δεν είπα οτι ξέρω κιόλας και βέβαια είναι διαφορετικά αλλά όταν έχεις ανοίξει από tablet, ultra portables κ.τ.λ. είναι αυτονόητο ότι έχεις κάνει προσεκτική δουλειά λόγο μειωμένου χώρου και μικρών βιδών. Τώρα πάμε παρακάτω... Δεν ζήτησα γνήσια πράγματα καθώς γνωρίζω οτι η μαμά εταιρία δεν τα διαθέτει η εταιρία σε τρίτους, είπα όσο μπορεί ποιοτικά να φέρει σε οθόνη / εξαρτήματα γνήσιου έστω με κάποια μικρή σχεδόν απόκλιση. Μην είναι η μέρα και η νύχτα. Όλο και κάποιος θα έχει πάρει αυτά τα ανταλλακτικά, ζήτησα την άποψη του λοιπόν. Εφόσον λοιπόν το πρόβλημα η είναι η οθόνη κομπλέ, την αλλάζουμε όπως και το ακουστικό. Σε θέμα βίδας προσέχω αρκετά, δεν είμαι τεχνικός που θα σου ξεχάσει βίδα και θα το πάρεις ελαφρωμένο, εξυπηρέτηση κάνω σε γνωστό με τα γνωστά ρίσκα που επιθυμεί να πάρει ο ίδιος. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία της βίδας, δεν το γνώριζα πραγματικά αυτό, θα το προσέξω όσο γίνεται!!!. Σε ευχαριστώ και εν αναμονή για κάποιον που έχει πάρει τέτοια ανταλλακτικά! :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Δεν είπα οτι ξέρω κιόλας και βέβαια είναι διαφορετικά αλλά όταν έχεις ανοίξει από tablet, ultra portables κ.τ.λ. είναι αυτονόητο ότι έχεις κάνει προσεκτική δουλειά λόγο μειωμένου χώρου και μικρών βιδών. Τώρα πάμε παρακάτω... Δεν ζήτησα γνήσια πράγματα καθώς γνωρίζω οτι η μαμά εταιρία δεν τα διαθέτει η εταιρία σε τρίτους, είπα όσο μπορεί ποιοτικά να φέρει σε οθόνη / εξαρτήματα γνήσιου έστω με κάποια μικρή σχεδόν απόκλιση. Μην είναι η μέρα και η νύχτα. Όλο και κάποιος θα έχει πάρει αυτά τα ανταλλακτικά, ζήτησα την άποψη του λοιπόν. Εφόσον λοιπόν το πρόβλημα η είναι η οθόνη κομπλέ, την αλλάζουμε όπως και το ακουστικό. Σε θέμα βίδας προσέχω αρκετά, δεν είμαι τεχνικός που θα σου ξεχάσει βίδα και θα το πάρεις ελαφρωμένο, εξυπηρέτηση κάνω σε γνωστό με τα γνωστά ρίσκα που επιθυμεί να πάρει ο ίδιος. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία της βίδας, δεν το γνώριζα πραγματικά αυτό, θα το προσέξω όσο γίνεται!!!. Σε ευχαριστώ και εν αναμονή για κάποιον που έχει πάρει τέτοια ανταλλακτικά! :):):):) Έχω πάρει κι εγώ πολλές φορές τέτοια ανταλλακτικά Ψάξε στο eBay όπως είπα και πριν και γράψε original στην αναζήτησή Τώρα τι θα πετύχεις είναι θέμα του ποσού που θα πληρώσεις και πάλι παίζεται. Το θέμα είναι η οθόνη Ακουστικό και μπαταρία δεν παίζει τόσο ρόλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδια παρατηρησα οτι εχει κουνηθει ελαχιστα η μπροστινη καμερα (που ηταν ενα προβλημα σε πολλους). Επηρεαζει πουθενα, μιας και εχει τελειωσει η εγγυηση μου; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδια παρατηρησα οτι εχει κουνηθει ελαχιστα η μπροστινη καμερα (που ηταν ενα προβλημα σε πολλους). Επηρεαζει πουθενα, μιας και εχει τελειωσει η εγγυηση μου; Λίγο δύσκολο αυτό γιατί έχει θέση που κουμπώνει ακριβώς η κάμερα Αν όντως έχει ξεκουμπωσει πάλι αν το ανοίξει κάποιος εύκολα μπορεί να την βάλει σε σωστή θέση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδια παρατηρησα οτι εχει κουνηθει ελαχιστα η μπροστινη καμερα (που ηταν ενα προβλημα σε πολλους). Επηρεαζει πουθενα, μιας και εχει τελειωσει η εγγυηση μου; το κλασικο θεμα με το ''φεγγαρακι'' που ειχαν αρκετα 6/plus. Βασικα καλο ειναι να μην το αφησεις ασχετα αν επηρεάζει η οχι. Φανταζομαι σε καποιο εξουσιοδοτημενο σερβισ ειναι υποθεση 5 λεπτων να στο φτιαξουν. http://static1.businessinsider.com/image/547c62c2dd0895b4368b459a-1200-924/iphone-6-camera-misaligned-3.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ναι panafron4 αυτο το προβλημα εχω. Το θεμα ειναι ποσο θα μου παρουν για να το φτιαξουν. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts