Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοβαρά;;;Πω... Ευχαριστώ πάρα πολύ!Μου κόπηκε η χολή όταν είδα την τιμή.Εσκασα 320€ όχι και άλλα βρε παιδί.... Ευχαριστώ και πάλι!

Το καλύτερο είναι να πάρεις το αυθεντικό αλλά να το βρεις από πουθενά πιο φθηνά

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το καλύτερο είναι να πάρεις το αυθεντικό αλλά να το βρεις από πουθενά πιο φθηνά

Όλες οι γνωστές αλυσίδες σε αυτή την τιμή παίζουν...Θα δω μήπως μπορώ έστω μεταχειρισμένο να το βρω.

Όλες οι γνωστές αλυσίδες σε αυτή την τιμή παίζουν...Θα δω μήπως μπορώ έστω μεταχειρισμένο να το βρω.

Όλες οι γνωστές αλυσίδες ήταν πάντα οι πιο ακριβές σε όλα

Nokia 8800 Scirocco

Πήρα γνήσιο usb τελικά .Έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τα iTunes επαναφορά την συσκευη και πάλι συγχρονισμό δεν κάνει....!!!Παίζει να έχει θέμα η συσκευή;;;Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Πήρα γνήσιο usb τελικά .Έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τα iTunes επαναφορά την συσκευη και πάλι συγχρονισμό δεν κάνει....!!!Παίζει να έχει θέμα η συσκευή;;;Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Η συσκευή σου δύσκολα

Πιθανόν ο υπολογιστής και πιο ειδικά μάλλον οι drivers

Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή

Nokia 8800 Scirocco

Η συσκευή σου δύσκολα

Πιθανόν ο υπολογιστής και πιο ειδικά μάλλον οι drivers

Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή

Ευχαριστώ πάρα πολύ Τάσο.Ευχομαι να γίνει!

Κάνε το εξής: Απεγκατέστησε όλες τις παρακάτω εφαρμογές κι εγκατέστησε πάλι μόνο το iTunes. (οι υπόλοιπες εμπεριέχονται).

• iTunes
  • Apple Software Update
  • Apple Mobile Device Support
  • Bonjour
  • Apple Application Support 32-bit
  • Apple Application Support 64-bit

Κάνε το εξής: Απεγκατέστησε όλες τις παρακάτω εφαρμογές κι εγκατέστησε πάλι μόνο το iTunes. (οι υπόλοιπες εμπεριέχονται).

• iTunes
  • Apple Software Update
  • Apple Mobile Device Support
  • Bonjour
  • Apple Application Support 32-bit
  • Apple Application Support 64-bit

Οκ θα το κάνω και θα σου πω.Ευχαριστω πολύ!

Ευχαριστώ πάρα πολύ Τάσο.Ευχομαι να γίνει!

Με το revo uninstalled εγώ θα ελυνα κάτι τέτοιο

Πετάει όλα τα κατάλοιπα από την εφαρμογή κανείς μια επανεκκίνηση και ξανά κανείς το iTunes εγκατάσταση

Το USB πάντα το συνδέω σε πίσω θύρες στον υπολογιστή. Σε κάποιους υπολογιστές στις μπροστά θύρες δεν δουλεύει σωστά

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά το έφτιαξα!!!!Το πρόβλημα ήταν ότι δεν το αναγνωριζε σαν usb διάβασα τις οδηγίες από την σελίδα και έγινε!Αν με ρωτήσει κάποιος πως το έκανα ούτε που θυμάμαι,η τύχη του πρωτάρη που λέμε....

Ευχαριστώ και τους δύο για τον χρόνο σας!!!!!

Παιδιά το έφτιαξα!!!!Το πρόβλημα ήταν ότι δεν το αναγνωριζε σαν usb διάβασα τις οδηγίες από την σελίδα και έγινε!Αν με ρωτήσει κάποιος πως το έκανα ούτε που θυμάμαι,η τύχη του πρωτάρη που λέμε.... ������

Ευχαριστώ και τους δύο για τον χρόνο σας!!!!!

Αγορασες το 6αρι; Πως σου φαινεται σαν συσκευη; κολληματα εχει;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αγορασες το 6αρι; Πως σου φαινεται σαν συσκευη; κολληματα εχει;

Μία χαρά άριστο καθόλου κολλήματα,για τις δικές μου απαιτήσεις γρήγορο!Και έχω τα 128 gb με ατελείωτο χώρο!!!!

Μία χαρά άριστο καθόλου κολλήματα,για τις δικές μου απαιτήσεις γρήγορο!Και έχω τα 128 gb με ατελείωτο χώρο!!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα.

Να χάσεις την συσκευή

Μπορείς να πατήσεις παρακολούθηση του θέματος και ειδοποίηση άμεσα με email εδώ στο συγκεκριμένο νήμα για να παρακολουθείς άμεσα όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συγκεκριμένη συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Καλα εισαι,και εγω θα ηθελα τοσο χωρο αλλα και με 16 στο 5s ειμαι οκ.

Εχω 8 Apps,τα βασικα δηλαδη και 5 βιντεο+190 τραγουδια και 620 φωτογραφιες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πήρες ακριβώς ίδιο με της γυναίκας μου αν και το έχω για πούλημα γιατί θέλει να αναβαθμιστεί σε 7αρι......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πήρες ακριβώς ίδιο με της γυναίκας μου αν και το έχω για πούλημα γιατί θέλει να αναβαθμιστεί σε 7αρι......

Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ με το τηλεφωνο και το παλικάρι που το πήρα το είχε πραγματικά σε άριστη κατάσταση! Πρώην κάτοχος του 4s που πραγματικά ήταν σκυλί,το γύρισα σε p9 lite που είναι πραγματικά πολύ καλό,αλλά μου έλειπε η αίσθηση του iphone....

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλώς ήρθες στην παρέα.

Να χάσεις την συσκευή

Μπορείς να πατήσεις παρακολούθηση του θέματος και ειδοποίηση άμεσα με email εδώ στο συγκεκριμένο νήμα για να παρακολουθείς άμεσα όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συγκεκριμένη συσκευή

Υποθέτω λες "να χαρώ την συσκευή" :lol:

Το παρακολουθώ το θέμα αλλά για κάποιο λόγο αργούν να έρθουν τα mail...

Να ρωτήσω κάτι ακόμη;Όταν μου κάνουν κλήση,κάποιες φορές εμφανίζει και το κόκκινο της απόρριψης και το πράσινο για απάντηση,άλλες πάλι μόνο το να σύρω για απάντηση,είναι κάποιο θέμα η έτσι λειτουργεί; Γιατί το είχα προσέξει και στο 4s μου αυτό...

Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ με το τηλεφωνο και το παλικάρι που το πήρα το είχε πραγματικά σε άριστη κατάσταση! Πρώην κάτοχος του 4s που πραγματικά ήταν σκυλί,το γύρισα σε p9 lite που είναι πραγματικά πολύ καλό,αλλά μου έλειπε η αίσθηση του iphone....

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποθέτω λες "να χαρώ την συσκευή" :lol:

Το παρακολουθώ το θέμα αλλά για κάποιο λόγο αργούν να έρθουν τα mail...

Να ρωτήσω κάτι ακόμη;Όταν μου κάνουν κλήση,κάποιες φορές εμφανίζει και το κόκκινο της απόρριψης και το πράσινο για απάντηση,άλλες πάλι μόνο το να σύρω για απάντηση,είναι κάποιο θέμα η έτσι λειτουργεί; Γιατί το είχα προσέξει και στο 4s μου αυτό...

Να το χαρείς εννοώ φυσικά

Χαχαχα

Όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη σου εμφανίζει και το πράσινο και το κόκκινο

Όταν είναι κλειδωμένη εμφανίζει μόνο το slide. Για να κανείς απόρριψη πατάς το power button

Έτσι δουλεύει

Nokia 8800 Scirocco

Να το χαρείς εννοώ φυσικά

Χαχαχα

Όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη σου εμφανίζει και το πράσινο και το κόκκινο

Όταν είναι κλειδωμένη εμφανίζει μόνο το slide. Για να κανείς απόρριψη πατάς το power button

Έτσι δουλεύει

Ευχαριστώ πολύ Τάσο!!! Από τις απαντήσεις σου γενικά στο φόρουμ πρέπει να είσαι μεγάλος γκουρού της τεχνολογίας!!!χαχα

Ευχαριστώ πολύ Τάσο!!! Από τις απαντήσεις σου γενικά στο φόρουμ πρέπει να είσαι μεγάλος γκουρού της τεχνολογίας!!!χαχα

Μαθαίνω σιγά σιγά από τους παλαιότερους εδώ.

Μέχρι να μάθουμε βγαίνουν καινούργια iOS και άντε πάλι από την αρχή

Δεν υπάρχουν γκουρού όλοι έχουμε ερωτήσεις απορίες προβλήματα αλλά και το μικρόβιο της τεχνολογίας γι αυτό είμαστε εδώ.

Nokia 8800 Scirocco

Μαθαίνω σιγά σιγά από τους παλαιότερους εδώ.

Μέχρι να μάθουμε βγαίνουν καινούργια iOS και άντε πάλι από την αρχή

Δεν υπάρχουν γκουρού όλοι έχουμε ερωτήσεις απορίες προβλήματα αλλά και το μικρόβιο της τεχνολογίας γι αυτό είμαστε εδώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως και εσένα και το άλλο το παλικάρι για την βοήθεια με το πρόβλημα του συγχρονισμού που είχα!

Καλημέρα. Ένας φίλος έχει το iphone 6. Προσπαθώ να του στείλω μέσω wetransfer ένα βιντεάκι τύπου .mts

(avcd από Panasonic camera) και ενώ δείχνει οτι το κατεβάζει κανονικά μετά του δείχνει οτι πρέπει να το δει με την εφαρμογή ...viber.

Επείδή έχω μαύρα μεσάνυχτα από ios μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος τον τρόπο να μπορέσει να το κατεβάσει και να το προβάλλει στο τηλέφωνό του;

Για την ιστορία και μόνο έχω κατεβάσει τον vlc player από App store και έναν File manager αλλά δεν κατάφερα να κάνω κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις

Καλημέρα. Ένας φίλος έχει το iphone 6. Προσπαθώ να του στείλω μέσω wetransfer ένα βιντεάκι τύπου .mts

(avcd από Panasonic camera) και ενώ δείχνει οτι το κατεβάζει κανονικά μετά του δείχνει οτι πρέπει να το δει με την εφαρμογή ...viber.

Επείδή έχω μαύρα μεσάνυχτα από ios μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος τον τρόπο να μπορέσει να το κατεβάσει και να το προβάλλει στο τηλέφωνό του;

Για την ιστορία και μόνο έχω κατεβάσει τον vlc player από App store και έναν File manager αλλά δεν κατάφερα να κάνω κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις

Ίσως κάνετε δουλειά με το Google drive

Nokia 8800 Scirocco

Εγκατέστησε κάποιον player από itunes όπως τον

https://itunes.apple.com/gr/app/kmplayer/id835776444?mt=8

και άνοιξε το αρχείο από εκεί. Δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά από την περιγραφή του φαίνεται να υποστηρίζει το φορμά .mts

Καλησπέρα είχα διαβάσει κάπου το θέμα όσον αφορά τον ήχο σε viber και messenger που και ίδιος με τον ήχο κλήσης όταν κάποιος σε καλεί με αποτέλεσμα να μην γνωρίζεις αν σε παίρνουν απλά τηλέφωνο ή αν είναι από κάποια εφαρμογή.Εχει αλλάξει κάτι βρε παιδιά στο να αλλάξει και να γίνει όπως ήταν πριν;

Καλησπέρα είχα διαβάσει κάπου το θέμα όσον αφορά τον ήχο σε viber και messenger που και ίδιος με τον ήχο κλήσης όταν κάποιος σε καλεί με αποτέλεσμα να μην γνωρίζεις αν σε παίρνουν απλά τηλέφωνο ή αν είναι από κάποια εφαρμογή.Εχει αλλάξει κάτι βρε παιδιά στο να αλλάξει και να γίνει όπως ήταν πριν;

Στο δικό μου παίζει άλλος ήχος για viber αποτι για κλήση μεσω παρόχου! Δεν έχω πειράξει τίποτα και φοράω την τελευταία επίσημη έκδοση του iOS.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned