iceman Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εχω δυο iPhone με τον ίδιο λογαριασμό. Τώρα τελευταία στο ενα μου δείχνει τις κλήσεις αναπάντητες και μη του άλλου. Πως το απενεργοποιώ; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Όσον αφορά την διαφορά από το 5S εγώ μπορώ να πω πως άξιζε. Δεν ειναι μόνο η οθόνη αλλά και η διαφορά στην μπαταρία και γενικότερα στο hardware. Για την αποστολή επαφών σε απλή συσκευή θυμιστε μου ποτέ στέλναμε με sms? ακόμα και με τα αειμνηστα Nokia πάντα με bt και πάντα σε Symbian. Έπρεπε να έρθει το series 40 για να το δούμε και στα απλά!! Και αν τελεί η επαφή στέλνεται συνήθως σαν vcf που υποστηρίζεται κανονικά από iOS και android. Πως θα διαβάσει τέτοιο αρχείο μια "απλή συσκευή". Όχι φίλε μου δεν έγινες ρεζίλι. Ρεζίλι έγινε ο άλλος που εν έτη 2015 ειναι με "απλή" και δεν μπορεί να κάνει τέτοιες διαδικασίες. Όποτε την επόμενη φορά μάλλον θα πρέπει να είσαι εσυ αυτός που τον "πειράξει". Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καθε χρονο βγαινει και καινουριο iphone για να μην πω λιγοτερο, αν περιμένεις και το καινουριο δεν θα αγορασεις ποτε συσκευή. Καθε χρόνο 700αρι ειναι πικρα. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Μπα.παλιάς σχολής οπότε θέλω full keyboard Τι εννοείς; έχεις παράδειγμα; Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εχω δυο iPhone με τον ίδιο λογαριασμό. Τώρα τελευταία στο ενα μου δείχνει τις κλήσεις αναπάντητες και μη του άλλου. Πως το απενεργοποιώ; Πας απο ρυθμίσεις -> FaceTime-> κλήσεις κινητού iPhone λογικά είναι ον το δικό σου. Εμένα μου το έκανε με το iPad, τέρμα σπαστικό ( βέβαια γίνεται όταν είναι και τα δυο στο ίδιο wifi). Παντός έχει βολέψει πολύ κόσμο που δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι, και αφήνει το κινητό σε σημείο με καλό σήμα και μιλάει απο άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Swype . Καταπληκτικό Το Ελληνικό λεξικό του είναι για τα μπάζα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Όσον αφορά την διαφορά από το 5S εγώ μπορώ να πω πως άξιζε. Δεν ειναι μόνο η οθόνη αλλά και η διαφορά στην μπαταρία και γενικότερα στο hardware. Για την αποστολή επαφών σε απλή συσκευή θυμιστε μου ποτέ στέλναμε με sms? ακόμα και με τα αειμνηστα Nokia πάντα με bt και πάντα σε Symbian. Έπρεπε να έρθει το series 40 για να το δούμε και στα απλά!! Και αν τελεί η επαφή στέλνεται συνήθως σαν vcf που υποστηρίζεται κανονικά από iOS και android. Πως θα διαβάσει τέτοιο αρχείο μια "απλή συσκευή". Όχι φίλε μου δεν έγινες ρεζίλι. Ρεζίλι έγινε ο άλλος που εν έτη 2015 ειναι με "απλή" και δεν μπορεί να κάνει τέτοιες διαδικασίες. Όποτε την επόμενη φορά μάλλον θα πρέπει να είσαι εσυ αυτός που τον "πειράξει". Σύμφωνοι φίλε μου..αλλά δεν μπορώ να κάνω αποστολή ούτε σε 5 άρι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Σύμφωνοι φίλε μου..αλλά δεν μπορώ να κάνω αποστολή ούτε σε 5 άρι:( Με mail στον λογαριασμό του 5αριού δοκίμασες; με iMessage δοκίμασες να την στείλεις; ως απλό sms δεν μπορεί να την στείλει. Πρέπει να είναι "μπλε" το χρώμα στα μηνύματα για να την στείλεις, σημαίνει και τα 2 κινητά να είναι στο διαδίκτυο συνδεδεμένα και να έχουν ενεργό το iMessage. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Πας απο ρυθμίσεις -> FaceTime-> κλήσεις κινητού iPhone λογικά είναι ον το δικό σου. Απενεργοποιημένα ειναι όλα στο facetime! Δεν είναι πάντως αυτό είναι ότι μου βγάζει στη λίστα κλήσεων του ενός τηλεφώνου τις κλήσεις που έχει κάνει το δεύτερο!!!!!! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Απενεργοποιημένα ειναι όλα στο facetime! Δεν είναι πάντως αυτό είναι ότι μου βγάζει στη λίστα κλήσεων του ενός τηλεφώνου τις κλήσεις που έχει κάνει το δεύτερο!!!!!! Κάτι δεν πάει καλά με τον συγχρονισμό, αναφέρεσαι στις πρόσφατες λύσεις μέσα από την εφαρμογή τηλέφωνο; Εάν δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Hands off, τότε θα χρειαστεί να προχωρήσεις στην αποσύνδεση και επανασύνδεση των συσκευών από το iCloud. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Κάτι δεν πάει καλά με τον συγχρονισμό, αναφέρεσαι στις πρόσφατες λύσεις μέσα από την εφαρμογή τηλέφωνο; Εάν δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Hands off, τότε θα χρειαστεί να προχωρήσεις στην αποσύνδεση και επανασύνδεση των συσκευών από το iCloud. :( Τελικά ψάχνοντας και λίγο στο google κατέληξα να καταργήσω το δικό μου account από το τηλέφωνο της συζυγου και να της κάνω νέο account με τα δικά της στοιχεία. Ευτυχώς δεν σβήστηκε κάτι! Για τις εφαρμογές έβαλα το family sharing, οπότε μέχρι πριν λίγο που κοίταξα δεν υπάρχει θέμα! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εχει δοκιμασει κανενας καμια καλη εφαρμογη για προγραμματισμενα sms απο appstore Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 παιδιά καλησπέρα, σε iphone 6 εχω περάσει backup από το παλιο μου 4s. Από τότε όταν πάω να αποθηκεύσω νέα επαφή από το ιστορικό των κλήσεων μου την αποθηκεύει μεν, αλλά δεν μπορώ να τη βρω στις επαφές μου. Οταν με καλεί φαίνεται το όνομα όμως κανονικά. Με τον κλασικό τρόπο δημιουργίας επαφής όλα καλά. Φοράω 8.3 και όλα είναι ενημερωμένα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianna1000 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ουσιαστικά απο μπαταρία το ιδιο με τα προηγούμενα κ τα δυο μοντέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ουσιαστικά απο μπαταρία το ιδιο με τα προηγούμενα κ τα δυο μοντέλα? Καμία σχέση η μπαταρία των 6/6 plus με τα προηγούμενα iphone. Ειδικά του 6 plus δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Και τα δύο 6άρια είναι πολύ καλύτερα σε μπαταρία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καμία σχέση η μπαταρία των 6/6 plus με τα προηγούμενα iphone. Ειδικά του 6 plus δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Και τα δύο 6άρια είναι πολύ καλύτερα σε μπαταρία. Κάτι έχει γίνει με την τεχνολογίας του hardware γιατί ανάλογα με τις παλιότερες συσκευές και τα 6αρια για την οθόνη τους έχουν μικρή μπαταρία. Έχει γίνει δουλειά στην οικονομία της κατανάλωσης δηλαδή. Ειδικά για το plus έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Κάτι έχει γίνει με την τεχνολογίας του hardware γιατί ανάλογα με τις παλιότερες συσκευές και τα 6αρια για την οθόνη τους έχουν μικρή μπαταρία. Έχει γίνει δουλειά στην οικονομία της κατανάλωσης δηλαδή. Ειδικά για το plus έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα. Έχω το 6 plus για αυτό το είπα. E δεν την λες και μικρή την μπαταρία του, 2915 είναι. Όλες οι μεγάλες συσκευές έχουν γύρω στα 3000 μπαταρία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Έχω το 6 plus για αυτό το είπα. E δεν την λες και μικρή την μπαταρία του, 2915 είναι. Όλες οι μεγάλες συσκευές έχουν γύρω στα 3000 μπαταρία. Για το 6αρι εννόησα μικρή σχετικά με τον ανταγωνισμό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ουσιαστικά απο μπαταρία το ιδιο με τα προηγούμενα κ τα δυο μοντέλα? Αν εισαι και τυχερος με καλο σημα στο σπιτι και αν το κλεινεις τα βραδια θα σου παει 1μιση μερα πολυ ανετα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Κάτοχος iPhone 6 εδώ και μια εβδομάδα περίπου, ερχόμενος από Galaxy s4. Κατασκευή δεν το συζητάω καν είναι απίστευτη. Μπαταρία μια χαρά με βγάζει . Τώρα στο iOS vs android, απλά δεν ξανά γυρνάω σε android :) . Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Κάτοχος iPhone 6 εδώ και μια εβδομάδα περίπου, ερχόμενος από Galaxy s4. Κατασκευή δεν το συζητάω καν είναι απίστευτη. Μπαταρία μια χαρά με βγάζει . Τώρα στο iOS vs android, απλά δεν ξανά γυρνάω σε android :) . Ποτε μη λες ποτε, ειναι ο πρωτος ενθουσιασμος για το κανουργιο! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 προσωπικά πάντως και εμένα με έχει ενθουσιάσει η σταθερότητα , ευχρηστία, ποιότητα κατασκευής, ομαλότητα λειτουργίας. Προερχόμενος από 2 χρόνια από high end android συσκευή μπορώ να πω πως έχουν σκεφτεί κάποια πράγματα καλύτερα στην Apple Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 μπορώ να πω πως έχουν σκεφτεί κάποια πράγματα καλύτερα στην Apple ...και καποια αλλα πραγματα χειροτερα επισης. :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 ...και καποια αλλα πραγματα χειροτερα επισης. :) Εξαρτάται τι ζητάει καθένας από το smartphone του. Εγώ για παράδειγμα κάθε χρόνο αγοράζω iphone και ipad μήπως με τις νέες προσθήκες του ios καταφέρω να μείνω, αλλά δεν....... Το iphone το κράτησα 5 μήνες, τον περισσότερο καιρό στο συρτάρι γιατί χρησιμοποιούσα σαν κυρία συσκευή το One Plus και M8. Το δε ipad Air πήγε δώρο στην γυναίκα μου :) Για απλή χρήση όμως είναι μια χαρά το ios με μόνο αρνητικό ότι ζεσταίνεται υπερβολικά όταν το δουλεύεις με 3g έξω με θερμοκρασίες άνω των 28-30. Συνήθως το προτείνω στους φίλους που με ρωτάνε. Για τον φίλο που πήγε από S4 σε iphone 6 θα του έλεγα να το συγκρίνει με το iphone 5 που είναι της ίδιας χρονιάς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ποτε μη λες ποτε, ειναι ο πρωτος ενθουσιασμος για το κανουργιο! :p Για μένα είναι ακριβως αυτό που λες. Μετά τον πρώτο μήνα μου πέρασε η κάψα και το βλέπω σαν ένα πολύ καλό τηλέφωνο, αλλά μέχρι εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts