ganza1 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ναι κανονικα σφραγισμενο κουτι και μεσα τα παντα σε ζελατινες, απλα μου προκαλεσε εντυπωση η αναγοραβστο εν λογω site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπέρα !!! Αυτές τις μέρες εχω το εξής πρόβλημα . Όταν στέλνω sms κολλάει το πληκτρολόγιο ,παγώνει η οθόνη και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω την συςκευη για να επανέλθει . Καμία ιδέα για το τι φταίει ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παιδια καλησπέρα αγορασα σημερα ένα iPhone 6 και χτυπωντασ το serial number στο γνωστο link http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html μου εμφανιζει σε καποιο σημειο σε μια παρενθεση maybe refurbished και ερωτηματικο! Σας εχει ξανατυχεικατι τετοιο? Τι να υποθεσω?Το τηλ είναι αψογο! Αγορασμενο από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Επιδοτηση ή σκετη συσκευη; Το maybe refurbished μπορει απλα επειδη ειναι φρεσκια συσκευη απλα να μην εχει επιβεβαιωθει το s/n! Δοκιμασε ξανα σε μερικες μερες! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπέρα !!! Αυτές τις μέρες εχω το εξής πρόβλημα . Όταν στέλνω sms κολλάει το πληκτρολόγιο ,παγώνει η οθόνη και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω την συςκευη για να επανέλθει . Καμία ιδέα για το τι φταίει ; :( Καμία βοήθεια ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Γνωστό πρόβλημα. Κλείνεις και ξανανοίγεις το iCloud Drive και για λίγο διάστημα το πληκτρολόγιο δεν θα κολλάει. Όταν το ξαναπαρουσιάσει κάνεις πάλι το ίδιο. Σιγά σιγά θα κολλάει όλο και πιο αραιά Κάποια στιγμή το έκανα και δυο απανωτά hard resets (home button + power on/off) και έστρωσε , έκτοτε δεν το ξαναπαρουσίασε. Θέλει υπομονή , θα ξεμπλοκάρει καποια στιγμή ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ιστορία σε εμένα κράτησε γύρω στο 20ημερο , αλλα έχω διαβάσει και για άλλους με πάνω απο μήνα. Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καμία βοήθεια ; :( Καλημέρα, δοκίμασε να κανείς μια επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου. Ρυθμίσεις > Γενικά > επαναφορά > Ρυθμίσεων δικτύου. Και παρακολούθησέ το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Παιδια SOS Εβαλα το κινητο να φορτισει και παραλληλα εκανα update σε 8.1.3 και απο τη στιγμη που ξανανοιξε δν φορτιζει με τιποτα Ακυρο παιδια ειχε τραβηχτει το καλωδιο usb απο τον ανταπτορα Edited March 2, 2015 by ganza1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά Ξέρετε καμμιά υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων αλλά να συγχρονίζει κιόλας εκτός του I Cloud ? Εχω το τηλ κοντά ενα μήνα και εχει φτάσει κιόλας τα μισά γίγα....εχω το onedrive αλλά δεν συγχρονίζει..και νομίζω ουτε το dropbox Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά Ξέρετε καμμιά υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων αλλά να συγχρονίζει κιόλας εκτός του I Cloud ? Εχω το τηλ κοντά ενα μήνα και εχει φτάσει κιόλας τα μισά γίγα....εχω το onedrive αλλά δεν συγχρονίζει..και νομίζω ουτε το dropbox Ευχαριστώ Γιατί δεν σκέφτεσαι το γεγονός να αυξήσεις τον αποθηκευτικό χώρο στο icloud; Το κόστος του δεν ειναι απαγορευτικό. 0,99€ ανά μήνα για 25 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και 3 μέρες έχει φάει φλασιά το instagram μου! Κράσαρε μια φορά και με πέταξε κι από τότε δε μπορώ να ξαναμπώ! Μόλις ανοίξω την εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί για 1-2 δευτερόλεπτα και κρασάρει πάλι! Το περίεργο όμως είναι πως όταν είμαι σε safe mode, μπαίνω κανονικά!!!!! Τι παίζει? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και 3 μέρες έχει φάει φλασιά το instagram μου! Κράσαρε μια φορά και με πέταξε κι από τότε δε μπορώ να ξαναμπώ! Μόλις ανοίξω την εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί για 1-2 δευτερόλεπτα και κρασάρει πάλι! Το περίεργο όμως είναι πως όταν είμαι σε safe mode, μπαίνω κανονικά!!!!! Τι παίζει? Τα update της εφαρμογής τα έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τα update της εφαρμογής τα έκανες? Ναι,κανονικά όλα! Δοκίμασα και επανεκκίνηση στο κινητό,επανεγκατάσταση της εφαρμογής..αλλά τίποτα!:( Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ναι,κανονικά όλα! Δοκίμασα και επανεκκίνηση στο κινητό,επανεγκατάσταση της εφαρμογής..αλλά τίποτα!:( Το εχεις jailbreak το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το εχεις jailbreak το κινητό; Ναι φίλε μου! Όπως έγραψα και στο αρχικό μου ποστ, όταν μπαίνω σε safe mode παραδόξως η εφαρμογή ανοίγει κανονικότατα!! :confused: Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ναι φίλε μου! Όπως έγραψα και στο αρχικό μου ποστ, όταν μπαίνω σε safe mode παραδόξως η εφαρμογή ανοίγει κανονικότατα!! :confused: Οπότε όλα είναι πιθανά δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τη Δευτέρα απ' ότι διάβασα βγαίνει η 8.2, ξέρουμε τι αλλαγές θα έχει; Πάντως η Apple δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο συχνά update, καλό αυτό βέβαια!!!:D Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπέρα, αυτό που ψάχνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα για αγορά είναι το Α1586? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ναι. Αναφέρονται όλα τα μοντέλα στο πρώτο post του θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Σήμερα δίπλα στον Λευκό Πύργο 4G+ Cosmote με iPhone 6 73.14 download, 45.76 upload ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλησπέρα, αυτό που ψάχνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα για αγορά είναι το Α1586? Για αγορά από Ελλάδα ναι στο 1586 Για να δουλευει στην Ελλαδα και το 1549 οκ είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Σήμερα δίπλα στον Λευκό Πύργο 4G+ Cosmote με iPhone 6 73.14 download, 45.76 upload ;) :X εξηγησε μου κατι φιλαρακι; Αφου το 4g+ το φερνει μονο για τα galaxy note 4 και galaxy s5 εσυ πως επιασες 4g+ ??? :blink: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 :X εξηγησε μου κατι φιλαρακι; Αφου το 4g+ το φερνει μονο για τα galaxy note 4 και galaxy s5 εσυ πως επιασες 4g+ ??? :blink: Στο μέλλον θα προσθέσουν και το iPhone 6 και iPad Air 2 όπως μου είπαν από Cosmote. Το ότι δεν τα έβαλαν ακόμα στο site τους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν την δυνατότητα για 4G+ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Στο μέλλον θα προσθέσουν και το iPhone 6 και iPad Air 2 όπως μου είπαν από Cosmote. Το ότι δεν τα έβαλαν ακόμα στο site τους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν την δυνατότητα για 4G+ ;) Εγω βεβαια βοντα εχω αλλα κατι λεγανε οτι θελει καποιες συχνοτητες που ακομη τα 6αρια δεν τις υποστηριζουν. Μακαρι οπως λες να το φερει η κοσμο αφου θα το φερει κ η βοντα (μαζι τα κανουν). Αν εγω προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος ακομη καλα καλα απο το 4g της βοδα στην αθηνα :!: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εγω βεβαια βοντα εχω αλλα κατι λεγανε οτι θελει καποιες συχνοτητες που ακομη τα 6αρια δεν τις υποστηριζουν. Μακαρι οπως λες να το φερει η κοσμο αφου θα το φερει κ η βοντα (μαζι τα κανουν). Αν εγω προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος ακομη καλα καλα απο το 4g της βοδα στην αθηνα :!: Ότι μου είπαν στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Cosmote σου λέω, αν δεν ισχύουν τι να πω? Μου φάνηκε λογικό πάντως να υποστηρίζουν τα δυο αυτά μοντέλα το 4G+ και δεν το έψαξα παραπάνω. Επίσης μου είπαν ότι για αρχή Θεσσαλονίκη 4G+ έχει κυρίως κέντρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ότι μου είπαν στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Cosmote σου λέω, αν δεν ισχύουν τι να πω? Μου φάνηκε λογικό πάντως να υποστηρίζουν τα δυο αυτά μοντέλα το 4G+ και δεν το έψαξα παραπάνω. Επίσης μου είπαν ότι για αρχή Θεσσαλονίκη 4G+ έχει κυρίως κέντρο! Οπως λεγανε βοδα και κοσμο οτι θα δωσουν κ την επιλογη 2g 3g και 4g στα iphone με το ios 8 αλλα ακοοοομα περιμενουμε. Και ειναι επιλογη του φορεα κινητης και οχι της apple οπως εχει ηδη χιλιοαναφερθει. Οποτε κραταω μικρο καλαθι ΠΑΝΤΑ μεχρι να γινει 1000% :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts