geo35 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Υπάρχει σε κάποιες συσκευές ένα θέμα με την μπροστινή camera, το λεγόμενο crescent, (http://static1.businessinsider.com/image/547c62c2dd0895b4368b459a-1200-924/iphone-6-camera-misaligned-3.jpg). Στην Αμερική σου άλλαζαν συσκευή επιτόπου, εδώ στην Ελλάδα, ξέρει κανείς τι γίνεται; τι ακριβως ειναι αυτο φιλε μου?εννοεις δεν ειναι κεντραρισμενη η εμπρος καμερα.ισχυει οντως? Edited February 4, 2015 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Υπάρχει σε κάποιες συσκευές ένα θέμα με την μπροστινή camera, το λεγόμενο crescent, (http://static1.businessinsider.com/image/547c62c2dd0895b4368b459a-1200-924/iphone-6-camera-misaligned-3.jpg). Στην Αμερική σου άλλαζαν συσκευή επιτόπου, εδώ στην Ελλάδα, ξέρει κανείς τι γίνεται; και το δικό μου το έχει αλλά δεν νομίζω να ειναι πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 και το δικό μου το έχει αλλά δεν νομίζω να ειναι πρόβλημα Πως το παρατηρεις?το εβαλα εξω στο φως της ημερας αλλα δεν μπορω να δω κατι με το ματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Πως το παρατηρεις?το εβαλα εξω στο φως της ημερας αλλα δεν μπορω να δω κατι με το ματι. Εγώ το παρατηρώ οταν το κοιτάω απο τα πλαγιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εγώ το παρατηρώ οταν το κοιτάω απο τα πλαγιά ειναι εμφανες?εγω εχω το λευκο,εβαλα κ φακο απο επανω,το μονο που βλεπω ειναι ολο το στρογγυλο μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 ειναι εμφανες?εγω εχω το λευκο,εβαλα κ φακο απο επανω,το μονο που βλεπω ειναι ολο το στρογγυλο μαυρο. Βάλε τον φακό και μετά πλάγιασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saoul_77 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Αν το ψάξετε λίγο στο διαδίκτυο (camera crescent) θα σου βγάλει πληροφορίες. Είναι καθαρά αισθητικό το θέμα δεν προκαλεί κάποια δυσλειτουργία. Απλά επειδή διάβασα ότι η Apple στην Αμερική αν τους έλεγες ότι με ενοχλεί, στο άλλαζαν επί τόπου. Αναρωτήθηκα ποιά είναι η πολιτική της εδώ αντιπροσωπείας. Edited February 4, 2015 by Saoul_77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Βάλε τον φακό και μετά πλάγιασε το το εκανα,αλλα δεν βλεπω με τα δικα μου λεγομενα κατι, ολο το περιμετρικο φενεται μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλημέρα συνδέω το τηλέφωνο στο PC που τρέχει XP και δεν μπορώ να κατεβάσω της φωτογραφίες , τις βλέπω αλλά όταν κάνω αντιγραφή - επικόλληση δεν κατεβάζει ? Πώς αλλιώς μπορώ να κατεβάζω τις φωτογραφίες σε αυτό το pc που τρέχει xp (ειναι τις δουλειάς)? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλημέρα συνδέω το τηλέφωνο στο PC που τρέχει XP και δεν μπορώ να κατεβάσω της φωτογραφίες , τις βλέπω αλλά όταν κάνω αντιγραφή - επικόλληση δεν κατεβάζει ? Πώς αλλιώς μπορώ να κατεβάζω τις φωτογραφίες σε αυτό το pc που τρέχει xp (ειναι τις δουλειάς)? Καλησπέρα φιλε μου άνοιξε το iCloud Photo Library και συγχρονίσε τες με το http://www.icloud.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ξέρει κάποιος φίλος αν υπάρχει πρόγραμμα για να βλέπω τα βίντεο που τράβηξα με το iPhone στα windows? Ακόμα και της Apple το player για windows την οριζόντια λήψη την δείχνει κάθετα. Τα υπόλοιπα players την δείχνουν ανάποδα.. Δεν βγαίνει άκρη. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ξέρει κάποιος φίλος αν υπάρχει πρόγραμμα για να βλέπω τα βίντεο που τράβηξα με το iPhone στα windows? Ακόμα και της Apple το player για windows την οριζόντια λήψη την δείχνει κάθετα. Τα υπόλοιπα players την δείχνουν ανάποδα.. Δεν βγαίνει άκρη. :( Για δοκίμασε το potplayer είναι για windows όπως θέλεις. Και πιστεύω είναι το καλύτερο player: https://potplayer.daum.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Για δοκίμασε το potplayer είναι για windows όπως θέλεις. Και πιστεύω είναι το καλύτερο player: https://potplayer.daum.net/ Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Sorry, τη ξέχασα τη Q. Προσθέτεις ! (θαυμαστικό), αφήνεις κενό και μετά πληκτρολογείς το μήνυμά σου. Οι αναφορες με αυτο το τροπο χρεωνονται σαν εξτρα sms η κοτσανα λεω? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Οι αναφορες με αυτο το τροπο χρεωνονται σαν εξτρα sms η κοτσανα λεω? Όχι δεν υπάρχει έξτρα χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 αυτο το icloud σωζει ζωες παντως. Μεγαλη υποθεση να αγοραζεις πχ απο 5αρι σε 6αρι και να τα εχεις ολα στο cloud και να μην χρειαζεται να περασεις τιποτα να ειναι ολα οπως στο παλιο σου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 αυτο το icloud σωζει ζωες παντως. Μεγαλη υποθεση να αγοραζεις πχ απο 5αρι σε 6αρι και να τα εχεις ολα στο cloud και να μην χρειαζεται να περασεις τιποτα να ειναι ολα οπως στο παλιο σου. Σωστά εάν κάνει σωστό συγχρονισμό ο,τι και να συμβεί, τα δεδομένα σου δεν χάνονται. Παίρνεις νέα και σε δέκα λεπτά έχεις πανομοιότυπη συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπέρα.....εκανα μεταφορά επαφων απο το gmail μου στο icloud με v card.....σταμάτησα τον συγχρονισμό επαφών απο το gmail και πάτησα στον λογαριασμό icloud στη συσκευή για να συγχρονίσουν οι επαφές απο το icloud εφόσον μετέφερα τις επαφές εκεί αλλά δεν γίνεται τίποτα ... γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπέρα.....εκανα μεταφορά επαφων απο το gmail μου στο icloud με v card.....σταμάτησα τον συγχρονισμό επαφών απο το gmail και πάτησα στον λογαριασμό icloud στη συσκευή για να συγχρονίσουν οι επαφές απο το icloud εφόσον μετέφερα τις επαφές εκεί αλλά δεν γίνεται τίποτα ... γιατι? Στις ρυθμίσεις έχει θέσει την εναλλαγή Επαφές στη θέση on; Έχει επιλέξει το iCloud ως τον προεπιλεγμένο λογαριασμό για τις επαφές; Εάν ναι κλείσε και άνοιξε τις επαφές. Επίσης δημιούργησε μία demo επαφή στη συσκευή να δεις εάν θα περάσει στο iCloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Οι αναφορες με αυτο το τροπο χρεωνονται σαν εξτρα sms η κοτσανα λεω? Εδω δε χρεωνονται! Οχι ομως και παντου ;) πχ στην ιταλια χρεωνονται ως κονονικο μηνυμα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Στις ρυθμίσεις έχει θέσει την εναλλαγή Επαφές στη θέση on; Έχει επιλέξει το iCloud ως τον προεπιλεγμένο λογαριασμό για τις επαφές; Εάν ναι κλείσε και άνοιξε τις επαφές. Επίσης δημιούργησε μία demo επαφή στη συσκευή να δεις εάν θα περάσει στο iCloud. Τα κατάφερα αλλά τα μισά :lol:Οταν φτειάχνω μια επαφή στη συσκευή η αλλάζω κάποια στοιχεία της αλλάζει και στο icloud στο pc.....Οταν ομως προσθέσω πχ μια επαφή στο icloud δεν ενημερώνεται στη συσκευή :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος κανενα σιγουρο αξιολογο μερος για αγορα iphone απο εξωτερικο!!! γιατι τα 800 κ κατι ευρω για αγορα απο εδω ειναι παααααρα πολλα Απο Σκρουτζ η τιμή για το 16αρι ειναι στα 640 αν θυμάμαι καλα φίλε μ Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τα κατάφερα αλλά τα μισά :lol:Οταν φτειάχνω μια επαφή στη συσκευή η αλλάζω κάποια στοιχεία της αλλάζει και στο icloud στο pc.....Οταν ομως προσθέσω πχ μια επαφή στο icloud δεν ενημερώνεται στη συσκευή :worry: Ενδεχομένως να μη γίνεται αμέσως, ειναι παράλογο να συγχρονίζει μόνο απο το iPhone στο icloud κι όταν φτιάχνεις μια νέα στο icloud.com να μην περνάει κλείσε και άνοιξε πάλι το δικοπτη επΦων στις ρυθμίσεις > icloud :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ενδεχομένως να μη γίνεται αμέσως, ειναι παράλογο να συγχρονίζει μόνο απο το iPhone στο icloud κι όταν φτιάχνεις μια νέα στο icloud.com να μην περνάει κλείσε και άνοιξε πάλι το δικοπτη επΦων στις ρυθμίσεις > icloud :) Όλα οκ σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά Να ρωτήσω κάτι 1) Μπορώ να ενεργοποιώ το βιβλιοθήκη φωτο στο icloud στο iphone οποτε θέλω ? Αυτή η ρύθμιση στο cloud drive για ενημέρωση εαν θέλουμε χωρίς δικτυο κινητής τηλεφωνίας παρά μονο με wifi ισχύει και για τις φωτογραφίες ? 2) Γιατί οταν απενεργοποιώ την βιβλιοθηκη φωτο εξαφανίζται το αλμπουμ ροής φωτο ?...επανέρχεται πάλι αλλα δεν θυμάμαι πως το εκανα:) Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts