Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα. Γιατι εχω την αισθηση οτι τα γραφικα οταν ανοιγεις κλεινεις μια εφαρμογη ειναι πιο γρηγορα απο το Plus? Επειδη εχει μικροτερη οθονη;
Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το παρήγγειλα από το kaizer.gr σήμερα και ειπα να σας ρωτήσω αν είναι ένα ok κατάστημα(επειδή είμαι Κύπρο και δεν έχω ιδέα από καταστήματα στην Ελλάδα)? Στο τηλέφωνο μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί

64gb gold

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Παιδιά πως μπορούμε να καταλάβουμε εάν η συσκευή είναι refurbished?

Όχι όλες αλλα αρκετές έχουν κάποια γδαρσίματα και πολλές φορες πρέπει να βάλεις το κινητό κάτω από το μάτι σου να τις διακρίνεις. Επίσης αρκετές φορες δεν έχουν καν το original κουτί στις refurbished συσκευές. Αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος αν είναι σε τέλεια κατάσταση το refurbished. ξέρω στο ebay σου τονίζουν ότι αν είναι ότι είναι refurbished το κινητό.

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Παιδιά συγχωρήστε το ηλίθιο της ερώτησης,

Το αγόρασα κι εγώ τελικά (δεν έχω λόγια) κι αγόρασα μια iLuv TPU θήκη. Μπορώ να την τοποθετήσω άφοβα; Γιατί είναι αρκετά tight fitting και φοβάμαι μη το κάνει bend :p Πραγματικά δε κάνω πλάκα, με αυτά που έχω ακούσει τρέμω μη πάθει τίποτα έτσι που το κοιτάζω :X

Στα android υπάρχει πρόγραμμα που το τσεκάρει έλπιζα πως ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στα apple.... Γιατι εάν είναι factory refurbished έρχονται κανονικά στο κουτί τους σφραγισμένα με τις ζελατίνες επάνω κομπλέ

Στα android υπάρχει πρόγραμμα που το τσεκάρει έλπιζα πως ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στα apple.... Γιατι εάν είναι factory refurbished έρχονται κανονικά στο κουτί τους σφραγισμένα με τις ζελατίνες επάνω κομπλέ

http://www.wikihow.com/Identify-a-Refurbished-Iphone

Παιδιά συγχωρήστε το ηλίθιο της ερώτησης,

Το αγόρασα κι εγώ τελικά (δεν έχω λόγια) κι αγόρασα μια iLuv TPU θήκη. Μπορώ να την τοποθετήσω άφοβα; Γιατί είναι αρκετά tight fitting και φοβάμαι μη το κάνει bend :p Πραγματικά δε κάνω πλάκα, με αυτά που έχω ακούσει τρέμω μη πάθει τίποτα έτσι που το κοιτάζω :X

Βάλτο καλύτερα σε μια γυάλα και κλείστο σε ένα χρηματοκιβώτιο μην πάθει κάτι.

Έλεος με τέτοιες υπερβολές…

Edited by bromiaris

καλησπερα σας,μετα απο 18 μηνες σε android και εχοντας κανει χρηση ολων των ναυαρχιδων των εταιρειων(htc one7--lg g3---sony z3---galaxy alpha...)μετα χαρας επεστρεψα στην οικογενεια των νεων iphone.καλα και τα android τηλεφωνα αλλα αυτη την ικανοποιηση οτι κρατας στα χερια σου αυτο το κοσμημα,δεν υπαρχει.O,τι πιο smooth στην αισθηση!!!

σας ζητω να με ενημερωσετε προς το παρον πως εμφανιζονται οι φωτο των επαφων σε μεγαλη διασταση,γιαι μονο σε κυκλακι τις βλεπω.

ευχαριστω πολυ.

καλησπερα σας,μετα απο 18 μηνες σε android και εχοντας κανει χρηση ολων των ναυαρχιδων των εταιρειων(htc one7--lg g3---sony z3---galaxy alpha...)μετα χαρας επεστρεψα στην οικογενεια των νεων iphone.καλα και τα android τηλεφωνα αλλα αυτη την ικανοποιηση οτι κρατας στα χερια σου αυτο το κοσμημα,δεν υπαρχει.O,τι πιο smooth στην αισθηση!!!

σας ζητω να με ενημερωσετε προς το παρον πως εμφανιζονται οι φωτο των επαφων σε μεγαλη διασταση,γιαι μονο σε κυκλακι τις βλεπω.

ευχαριστω πολυ.

Καλώς όρισες στην iPhone οικογένεια!!! Η φωτογραφία στις επαφές φαίνεται σε κυκλακι. Αλλα όταν σε καλούν ειναι σε ολόκληρη την οθονη!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

ευχαριστω πολυ!!!...και εαν δεν συμβαινει αυτο;

Φίλε μου λάθος, όντως δεν εμφανίζεται μεγάλο. Μπερδεύτηκα, ζήτω συγνώμη!!!

Edited by gadget19

• Apple iPhone X •

—————————————————

Χθες παρήγγειλα ένα 64άρι μαύρο από extreme-mobile και Τρίτη-Τετάρτη περιμένω να το έχω στα χέρια μου...:cool:
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Χθες παρήγγειλα ένα 64άρι μαύρο από extreme-mobile και Τρίτη-Τετάρτη περιμένω να το έχω στα χέρια μου...:cool:

Την καλύτερη επιλογή έκανες!!! Κι εγω ετσι το ήθελα αλλα πήρα το 128GB!!! Με το καλό να σου έρθει και καλη χρήση!!!:D

• Apple iPhone X •

—————————————————

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω στην ελλάδα edge to edge προστατευτικό; Δε θα είχα θέμα να πάρω από έξω, όμως τώρα με τις γιορτές θα αργήσει. Εκτός του ότι αυτό που εφάρμοσα δεν προστατεύει και όλη την οθόνη, αισθητικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Σήμερα πήγα στα Public για θήκη και είδα μια μαύρη της iLuv, όμως δεν ήξερα αν θα την πάρω. Με βλέπει ο υπάλληλος και με ρωτάει "Θα την αγοράσετε, μπορώ να τη δείξω στον κύριο;" του τη δίνω, τη βλέπει και την πήρε και ήταν η τελευταία και ο μα*άκας δεν είπα τίποτα! Ένιωσα να μου παίρνουν τη μπουκιά απ' το στόμα! Λες και μου τρώγανε το γύρο! Αναγκάστηκα και πήρα την ίδια σε γκρι!

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω στην ελλάδα edge to edge προστατευτικό; Δε θα είχα θέμα να πάρω από έξω, όμως τώρα με τις γιορτές θα αργήσει. Εκτός του ότι αυτό που εφάρμοσα δεν προστατεύει και όλη την οθόνη, αισθητικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Σήμερα πήγα στα Public για θήκη και είδα μια μαύρη της iLuv, όμως δεν ήξερα αν θα την πάρω. Με βλέπει ο υπάλληλος και με ρωτάει "Θα την αγοράσετε, μπορώ να τη δείξω στον κύριο;" του τη δίνω, τη βλέπει και την πήρε και ήταν η τελευταία και ο μα*άκας δεν είπα τίποτα! Ένιωσα να μου παίρνουν τη μπουκιά απ' το στόμα! Λες και μου τρώγανε το γύρο! Αναγκάστηκα και πήρα την ίδια σε γκρι!

http://www.moshi.com/screen-protector-ivisor-glass-iphone-6-plus#black

Καλημέρα παιδιά! Μετά απο το πρώτο iphone,στη συνέχεια 3g,3gs,4 αγανάκτησα τότε και τα παράτησα.. Μου την είχε σπάσει πολύ τότε το ios! Ήμουν ψαγμένος χρήστης.. Με jailbreak,installous(τότε) κτλ.. Με είχε ξενερώσει επίσης η μικρή οθόνη που δε με εξυπηρετούσε πλέον καθώς και η μπαταρία του! Το γύρισα λοιπόν σε android και συγκεκριμένα σε samsung galaxy s2.s3 και s4... Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος μεν αλλά αισθανόμουν ότι κάτι μου έλειπε πάντα!! Να σημειώσω ότι και στο android δεν καθόμουν ήσυχος..root,custon roms κτλ.. :P Έπιασα το 6άρι ενός φίλου τις προάλλες και μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αρκετά ικανοποιητικό!! Καλή(πλέον) κάμερα,δυνατό ηχείο,ωραία οθόνη! Επικεντρώνομαι στα βασικά.. Το λειτουργικό δεν ξέρω πως είναι..Ακούω θετικά και αρνητικά.Σκέφτομαι να κάνω την μετακίνηση πάλι με ένα 64άρι white silver! Στο μόνο που ξέρω ότι θα ξενερώσω σίγουρα είναι η μπαταρία μιας και είμαι κάτοχος ενός sony z3 compact απ'όταν βγήκε και παιδιά πραγματικά δεν υπάρχει η μπαταρία του! 3 μέρες με μέτρια προς βαριά χρήση!!!!!!!! Κατά τα άλλα λέτε να κάνω την μετάβαση? Άτομα που είχατε όλα τα iphone,θεωρείται ότι αυτό έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο?? Σας ευχαριστώ!! Edited by rogers
Rogers

Καλημέρα παιδιά! Μετά απο το πρώτο iphone,στη συνέχεια 3g,3gs,4 αγανάκτησα τότε και τα παράτησα.. Μου την είχε σπάσει πολύ τότε το ios! Ήμουν ψαγμένος χρήστης.. Με jailbreak,installous(τότε) κτλ.. Με είχε ξενερώσει επίσης η μικρή οθόνη που δε με εξυπηρετούσε πλέον καθώς και η μπαταρία του! Το γύρισα λοιπόν σε android και συγκεκριμένα σε samsung galaxy s2.s3 και s4... Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος μεν αλλά αισθανόμουν ότι κάτι μου έλειπε πάντα!! Να σημειώσω ότι και στο android δεν καθόμουν ήσυχος..root,custon roms κτλ.. :P Έπιασα το 6άρι ενός φίλου τις προάλλες και μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αρκετά ικανοποιητικό!! Καλή(πλέον) κάμερα,δυνατό ηχείο,ωραία οθόνη! Επικεντρώνομαι στα βασικά.. Το λειτουργικό δεν ξέρω πως είναι..Ακούω θετικά και αρνητικά.Σκέφτομαι να κάνω την μετακίνηση πάλι με ένα 64άρι white silver! Στο μόνο που ξέρω ότι θα ξενερώσω σίγουρα είναι η μπαταρία μιας και είμαι κάτοχος ενός sony z3 compact απ'όταν βγήκε και παιδιά πραγματικά δεν υπάρχει η μπαταρία του! 3 μέρες με μέτρια προς βαριά χρήση!!!!!!!! Κατά τα άλλα λέτε να κάνω την μετάβαση? Άτομα που είχατε όλα τα iphone,θεωρείται ότι αυτό έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο?? Σας ευχαριστώ!!

Και τα προηγούμενα ηταν σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Μπαταρία σαν το Ζ3 δεν εχουν. Ειναι μια πολυ κακή συσκευή αυτη που έχεις.

Φυσικά εξαρτάται τι θέλεις να κανεις με την συσκευή.

Το iOS εχει κάποια έξτρα σε σχέση με παλαιότερα αλλα πάλι δεν δίνει πολλές δυνατότητες για παραμετροποίηση. Φυσικά εμένα μ αρέσει αυτό που ειναι πιο λιτό και χωρίς πολλές ρυθμίσεις και υπομενου.

Το Ζ3 mini κι εγώ το γλυκο κοιτάω να πω την αλήθεια γιατι τα μεγάλα της Sony ειναι πολυ μεγάλα ξεφεύγει το μέγεθος

Nokia 8800 Scirocco

Έχει reseller σε Θεσ/νίκη; Μου βγάζει ένα ανθρωπάκι στην Αγ. Δημητρίου αλλά το πατώ και δε κάνει κάτι

Και τα προηγούμενα ηταν σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Μπαταρία σαν το Ζ3 δεν εχουν. Ειναι μια πολυ κακή συσκευή αυτη που έχεις.

Φυσικά εξαρτάται τι θέλεις να κανεις με την συσκευή.

Το iOS εχει κάποια έξτρα σε σχέση με παλαιότερα αλλα πάλι δεν δίνει πολλές δυνατότητες για παραμετροποίηση. Φυσικά εμένα μ αρέσει αυτό που ειναι πιο λιτό και χωρίς πολλές ρυθμίσεις και υπομενου.

Το Ζ3 mini κι εγώ το γλυκο κοιτάω να πω την αλήθεια γιατι τα μεγάλα της Sony ειναι πολυ μεγάλα ξεφεύγει το μέγεθος

Καλά, εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις το πάρω είναι jailbreak για να μπορώ να το παραμετροποιήσω όσο μπορώ! Πιστεύω χωρίς αυτό η συσκευή είναι κάπως "εγκλωβισμένη"! Υγ Το Z3 compact, πέραν της κάμερας που έχει κάποια θέματα είναι πολύ καλή συσκευή! Sorry για το off-topic!

Rogers

Έχει reseller σε Θεσ/νίκη; Μου βγάζει ένα ανθρωπάκι στην Αγ. Δημητρίου αλλά το πατώ και δε κάνει κάτι

Στην Αγ. Δημητρίου είναι το milaraki. Πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.

http://service.milaraki.com/main/%CE%A0%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλημέρα παιδιά! Μετά απο το πρώτο iphone,στη συνέχεια 3g,3gs,4 αγανάκτησα τότε και τα παράτησα.. Μου την είχε σπάσει πολύ τότε το ios! Ήμουν ψαγμένος χρήστης.. Με jailbreak,installous(τότε) κτλ.. Με είχε ξενερώσει επίσης η μικρή οθόνη που δε με εξυπηρετούσε πλέον καθώς και η μπαταρία του! Το γύρισα λοιπόν σε android και συγκεκριμένα σε samsung galaxy s2.s3 και s4... Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος μεν αλλά αισθανόμουν ότι κάτι μου έλειπε πάντα!! Να σημειώσω ότι και στο android δεν καθόμουν ήσυχος..root,custon roms κτλ.. :P Έπιασα το 6άρι ενός φίλου τις προάλλες και μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αρκετά ικανοποιητικό!! Καλή(πλέον) κάμερα,δυνατό ηχείο,ωραία οθόνη! Επικεντρώνομαι στα βασικά.. Το λειτουργικό δεν ξέρω πως είναι..Ακούω θετικά και αρνητικά.Σκέφτομαι να κάνω την μετακίνηση πάλι με ένα 64άρι white silver! Στο μόνο που ξέρω ότι θα ξενερώσω σίγουρα είναι η μπαταρία μιας και είμαι κάτοχος ενός sony z3 compact απ'όταν βγήκε και παιδιά πραγματικά δεν υπάρχει η μπαταρία του! 3 μέρες με μέτρια προς βαριά χρήση!!!!!!!! Κατά τα άλλα λέτε να κάνω την μετάβαση? Άτομα που είχατε όλα τα iphone,θεωρείται ότι αυτό έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο?? Σας ευχαριστώ!!

Οπως ειπες η συσκευή ειναι "εγκλωβισμένη" αλλα με jb μπορεις να κανεις πολλα ωραια πραγματα. Η οθονη πλέον ειναι απλά φοβερή, το ηχείο δυνατό και καθαρό, η κάμερα του δε συγκρίνεται κατα τη δίκη μου άποψη. Η μπαταρία ειναι ανώτερη απο τα προηγούμενα μοντέλα. Και τέλος, η σχεδίαση πολυ smooth, χαίρεσαι να το κρατάς(χωρίς θήκη, αλλα ειναι ριψοκίνδυνο)

• Apple iPhone X •

—————————————————

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned