stendor Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Να ρωτησω κατι;;;;οι αγορασμενες μου εφαρμογες πχ navigon θα παιζουν το ιδιο καλα στην νεα μεγαλυτερη οθονη;;;;; Λογικά θα πρέπει να αναβαθμιστούν έτσι ώστε να υποστηρίζουν όλη και τις οθόνες/αναλύσεις των 5/5c/5s αλλά και των 6/6 plus. Όπως έγινε και με την μετάβαση από τις 3,5" στις 4". Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δεν έχουν μεγάλη διάφορα η αναλύσεις ο επεξεργαστής αυτός δεν μασάει σε τέτοια. Ram μπορεί και 1,5 να έχει. Σε κανε νέα σειρά βάζει παραπάνω. Το 4 είχε 512. Το 5 είχα 1024 Το 6 λίγο δύσκολα 2048 μάλλον κάπου στα μισά πιστεύω θα είμαστε. Πιστεύω ομως μια χαρά δουλεύει δεν έχει θέμα η ram. Το 6 έχει 1GB RAM και το 6+ έχει 2GB Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Nα ξεκαθαρίσουμε πωε χωρίς κάρτα η οποία να έχει εκδοθεί στην Αμερική, δεν μπορείς να κάνεις αγορά. Τώρα εάν σου επιτρέπει αγορά χωρίς σύνδεση είναι factory unlocked, ειδάλλως είναι κλειδωμένη στον πάροχο που θα επιλέξεις. Το ξεκλείδωμα σε νέες συσκευές κλειδωμένες σε πάροχο, είναι σχεδόν αδύνατο από όσο γνωρίζω :) Δεν εχει σημασία που εχει εκδοθεί η κάρτα. Η διεύθυνση παράδοσης μονο και το ip που θα γίνει η παραγγελία να ειναι στην Αμερικη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν εχει σημασία που εχει εκδοθεί η κάρτα. Η διεύθυνση παράδοσης μονο και το ip που θα γίνει η παραγγελία να ειναι στην Αμερικη:) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνική κάρτα; Αυτό δεν το γνώριζα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνική κάρτα; Αυτό δεν το γνώριζα :) Αντίστοιχα και στο Αγγλικό Apple store. :) εκανε προ παραγγελία η κορη μου που μένει Λονδινο με την κάρτα μου εχθες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αντίστοιχα και στο Αγγλικό Apple store. :) εκανε προ παραγγελία η κορη μου που μένει Λονδινο με την κάρτα μου εχθες:) καλώς να το δεχθείς τότε, τι αναμονή δίνει το UK store; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 καλώς να το δεχθείς τότε, τι αναμονή δίνει το UK store; :) Η κορη μου το πήρε για τον εαυτο της:p Θελω να το δω απο κοντα πριν αποφασίσω τι θα πάρω:) θα την ρωτήσω και θα σας ενημερώσω:) παντως πήρε το 6 στα 64gb. Η διάφορα τιμής ηταν μικρή απο το 16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Η κορη μου το πήρε για τον εαυτο της:p Θελω να το δω απο κοντα πριν αποφασίσω τι θα πάρω:) θα την ρωτήσω και θα σας ενημερώσω:) παντως πήρε το 6 στα 64gb. Η διάφορα τιμής ηταν μικρή απο το 16 Ναι πλέον στην τιμή των 32 GB που δεν υπάρχει πλέον δίδονται τα 64 GB μία έξυπνη κίνηση της Apple :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 καλώς να το δεχθείς τότε, τι αναμονή δίνει το UK store; :) 10-17/10 delivered:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά το Plus είναι σίγουρα 2GB ram? και αν ναι πιστεύετε αξίζει να προτιμηθεί σε σχέση με το μικρότερο με βάση μόνο αυτό το κριτήριο ή δεν είναι και τόσο σημαντικό κατά την γνώμη σας? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν εχει σημασία που εχει εκδοθεί η κάρτα. Η διεύθυνση παράδοσης μονο και το ip που θα γίνει η παραγγελία να ειναι στην Αμερικη:) Ούτε η IP παίζει ρόλο. Εγώ έκανα παραγγελία με Κυπριακή κάρτα και Κυπριακή IP. Απλά έβαλα διεύθυνση φίλου μου στο Λονδίνο για την παράδοση. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ούτε η IP παίζει ρόλο. Εγώ έκανα παραγγελία με Κυπριακή κάρτα και Κυπριακή IP. Απλά έβαλα διεύθυνση φίλου μου στο Λονδίνο για την παράδοση. Delivery time ποτε σας έδωσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Εγώ το παράγγειλα Παρασκευή πρωί 10:20 και θα το έχω στις 19/09 [ATTACH]49772[/ATTACH] Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μια από τα ίδια κι εγώ. Παρασκευή 10:10 έκανα την παραγγελία και 19/9 έχω edlivery στο Λονδίνο. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Βλέπω ότι εσάς προχώρησε η παραγγελία σας, μόνο σ'εμένα κόλλησε στο processing items; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Βλέπω εσύ όμως έχεις και delivery date 29/9, δηλαδή 10 μέρες μετά. Οπότε προφανώς δεν έχει γίνει καν και η χρέωση στην κάρτα σου. Έχεις λάβει μήνυμα χρέωσης; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Βλέπω εσύ όμως έχεις και delivery date 29/9, δηλαδή 10 μέρες μετά. Οπότε προφανώς δεν έχει γίνει καν και η χρέωση στην κάρτα σου. Έχεις λάβει μήνυμα χρέωσης; Όχι ακόμη δεν έχουν δεσμευτεί χρήματα από την κάρτα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 πολλες ανακριβειες γραφουν για τις τιμες στη αυστραλια το 6αρι 16γιγα εχει 869 δολλαρια αυστραλιας ητοι 608 ευρω το 5s το δεκεμβριο το ειχα παρει 520 ευρω ξεκλειδωτο σε apple store εδω ειμαστε ουγκαντα με τους χαμηλοτερους μισθους και ακουω τιμες εξωπραγματικες για τα δεδομενα μας δεν πειραζει σε 1 χρονο που θα κατεβω θα το τσιμπησω και θα εχουμε και τα σχολια θετικα και αρνητικα μεχρι τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Λοιπόν σημερα έγινε η χρέωση στην κάρτα μου. Την Παρασκευή απλώς είχε δεσμευτεί το πόσο. Αυτό που ανακάλυψα ειναι οτι έφαγα και μια έξτρα χρέωση 3% του συνολικού ποσού της αγοράς η οποία ειναι η προμήθεια της Visa επειδή η κάρτα μου έκανε συναλλαγή σε νόμισμα διαφορετικό από εκείνο της χώρας στην οποία εκδόθηκε. Μίλησα και με τέσσερις ακόμη φίλους και όλοι έπαθαν το ίδιο. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 σε τι νομισμα εγινε η συναλλαγη??δολλαριο η λιρα αγγλιας ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Σχετικά με τις πιςτωτικες κάρτες πληρωμής στο Αμερικανικό store ισχύει αυτό που λέει ο DINFUN de facto. Με ελληνική MasterCard και ελληνική visa δεν πέρναγε με τίποτα. Μόνο American express και παράδοση φυσικά σε αμερικανική διεύθυνση. Γενικά αξίζει απο US Store. Ειναι τουλάχιστον 20% πιο φθηνά απο εδω. Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα της ισοτιμίας USD/EUR. Το iphone 6 gold 64Gb μου ήρθε συνολικά €580. Ελλάδα μην το περιμένετε κάτω απο €700. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης όσοι αγοράσαμε το contract free ας κρατάμε μικρό καλάθι σχετικά με το κατα ποσο unlocked θα ειναι. Διαβάζω και τα δυο ενδεχόμενα απο διαφορά fora Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Σχετικά με τις πιςτωτικες κάρτες πληρωμής στο Αμερικανικό store ισχύει αυτό που λέει ο DINFUN de facto. Με ελληνική MasterCard και ελληνική visa δεν πέρναγε με τίποτα. Μόνο American express και παράδοση φυσικά σε αμερικανική διεύθυνση. Γενικά αξίζει απο US Store. Ειναι τουλάχιστον 20% πιο φθηνά απο εδω. Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα της ισοτιμίας USD/EUR. Το iphone 6 gold 64Gb μου ήρθε συνολικά €580. Ελλάδα μην το περιμένετε κάτω απο €700. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης όσοι αγοράσαμε το contract free ας κρατάμε μικρό καλάθι σχετικά με το κατα ποσο unlocked θα ειναι. Διαβάζω και τα δυο ενδεχόμενα απο διαφορά fora Στο αμερικάνικο Apple Store αναφέρει ως παράδειγμα τη χρήση με T-Mobile card. Η συμφωνία της Apple έχει γίνει με την at&t και τη Verizon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Στο αμερικάνικο Apple Store αναφέρει ως παράδειγμα τη χρήση με T-Mobile card. Η συμφωνία της Apple έχει γίνει με την at&t και τη Verizon. That's good news :-) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) σε τι νομισμα εγινε η συναλλαγη??δολλαριο η λιρα αγγλιας ??? Σε λίρες Αγγλίας. Η κάρτα παρότι δεν είναι Αγγλική πέρασε απλά έφαγα έξτρα το 3% της Visa... Edited September 15, 2014 by Idomeneas80 Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) ειναι και αυτο ενα θεμα οταν πας σε αλλο νομισμα συναλλαγης (νταβατζιλικι των τραπεζων) θα ελεγα να βρει ενας ενα φτηνο εισητηριο και να παει να φερει 10 οσο αστειο και αν ακουγεται:D 675 euro στην αγγλια το 16αρι χωρις τελωνειακες διατυπωσεις αν σταλει ταχυδρομκα ενω απο αμερικη αυστραλια μπορει να κολλησουν και να εχουν επιπλεον κοστος 501 euro στην αμερικη το 16αρι 605 euro στην αυστραλια το 16αρι Edited September 16, 2014 by kostasbmw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts