lympero Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ενδιαφέρεται η γυναίκα μου για το 6 plus. Το μόνο που με αγχώνει είναι το 1gb μνήμη. Κάνει γενικά πολλά reloads στο safari? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvupp Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Και εγώ έκανα την ίδια "βόλτα" με τον φίλο παραπάνω! Ο λόγος: ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία(και τα βρήκα στο note 3 και στο 4) αλλά τι να το κανείς δεν έχουν iOS και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μιλάω πάντα για την δίκη μου εμπειρία χρήσης! Τώρα πλέον είμαι με το plus!! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενδιαφέρεται η γυναίκα μου για το 6 plus. Το μόνο που με αγχώνει είναι το 1gb μνήμη. Κάνει γενικά πολλά reloads στο safari? Εγώ θα σου έλεγα πρώτα να κοιτάξει αν την βολεύει-εξυπηρετεί ένα τόσο μεγάλο τηλέφωνο και όσο για την μνήμη μην σε αγχώνει τίποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ενδιαφέρεται η γυναίκα μου για το 6 plus. Το μόνο που με αγχώνει είναι το 1gb μνήμη. Κάνει γενικά πολλά reloads στο safari? Η Apple αναπτύσσει τόσο το hardware όσο και το software τη συσκευής. Αυτό σημαίνει πως αν κρίνει απαραίτητο να αναβαθμίσει τη μνήμη θα το πράξει. Τόσο το iPhone 6 όσο και το Plus λειτουργούν χωρίς προβλήματα καθυστέρησης ή reloading σελίδων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ενδιαφέρεται η γυναίκα μου για το 6 plus. Το μόνο που με αγχώνει είναι το 1gb μνήμη. Κάνει γενικά πολλά reloads στο safari? Δεν παρατήρησα κάποιο θέμα με reloads στο Safari δύο μέρες που το έχω τώρα... αν ανακαλύψω κάτι θα σας το μεταφέρω. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 μια χαρά τα πάει και με μόνο 1gb μνήμη , σπανίως δε όπως όλες οι συσκευές κολλάει αλλά τρέχει τα πάντα απροβλημάτιστα . αν δεν βιάζεσαι οι φήμες λένε για το επόμενο με 2gb αλλά υπολόγισε το κατα Νοέμβριο Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός iphone 5, εδώ και 2+ χρόνια.. δεν θα το άλλαζα για κανένα λόγο, απλά μου βγήκε η επιδότηση από το οικογενειακό μας πακέτο(Cosmote) και κάνοντας τη γνωστή σε όλους πια κίνηση "εκφοβισμού"(πάω προς Vodafone επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποσό που μου δίνουν..) έχω στην κατοχή μου μια "γερή" επιδότηση... Μπορείτε να μου πείτε 2 λόγους για να πάρω το iphone 6 plus και 2 για να πήγαινα στο iphone 6 (στα 64 GB και τα 2..)... Το μέγεθος δεν με απασχολεί μιας και έχω "χερούκλες" και δεν με χαλάει.. Έχει βγει "ζημιάρικο"??? (κατά πάσα πιθανότητα λάθος έκφραση, μιας και κανένα κινητό της Apple από την 5ετή εμπειρία μου~από iphone 4 ξεκίνησα..~ δεν μου έχει βγεί ζημιάρικο) Και ένα τελευταίο θεματάκι: μια ωραία θηκούλα ρε παιδιά... είμαι fan των pocket θηκών (belkin κατά προτίμηση).. και δεν νομίζω να βγαίνει στο Plus... thanks a priori Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το 6+ θα το πάρεις μόνο για την μπαταρία του. Το βλέπω καθημερινά γι' αυτό στο λέω. Τέρας αυτονομίας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το 6+ θα το πάρεις μόνο για την μπαταρία του. Το βλέπω καθημερινά γι' αυτό στο λέω. Τέρας αυτονομίας...:) Αυτος ειναι ο μοναδικος λογος;;; (Οχι οτι ειναι λιγο... αλλα...) Αλλα επιχειρηματα...; Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αυτος ειναι ο μοναδικος λογος;;; (Οχι οτι ειναι λιγο... αλλα...) Αλλα επιχειρηματα...; Μεγαλυτερης αναλυσης οθονη. ΟΙS στην καμερα.. Γενικα αν αντεχεις το μεγεθος το plus ειναι μονοδρομος. Εγω ας πουμε δεν το αντεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μεγαλυτερης αναλυσης οθονη. ΟΙS στην καμερα.. Γενικα αν αντεχεις το μεγεθος το plus ειναι μονοδρομος. Εγω ας πουμε δεν το αντεξα. OIS - σίγουρο plus Ανάλυση οθόνης - δεν φαίνεται πραγματικά η διαφορά έναντι του απλού 6 και δεν το θεωρώ ούτε συν ούτε πλην Καλύτερη αυτονομία - είναι σίγουρα καλύτερη περί του 20% αλλά και το 6 είναι πολύ καλό πραγματικά Landscape στο μενου - είναι καλό Μεγάλες διαστάσεις - είναι λίγο δυσχρηστο αν δεν έχεις πραγματικά μεγάλα χέρια και μεγάλες τσέπες ΔΕν βλέπω τον μονόδρομο για το 6+ αλλά νομίζω πως αν θέλεις τα παραπάνω το παίρνεις. Αλλιώς το 6 είναι σίγουρα μια τέλεια επιλογή Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα. Επειδή θα αγοράσω το 64ρι μέσα στην εβδομάδα να ρωτήσω ένα δύο πράγματα. Ποτέ δεν έβαζα ζελατίνα στη οθόνη στα κινητά μου και βασικά δεν είχα πρόβλημα. Είναι απαραίτητο να βάλω, έχει η οθόνη ανθεκτικοτητα στις γρατζουνιές;; Αν βάλω χάνει καθόλου από την ευκρίνεια και την αίσθηση του touch;; Αυτό βασικά, τα υπόλοιπα για ios τα γνωρίζω, είχα παλαιότερα iPhone και έχω ipad. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα. Επειδή θα αγοράσω το 64ρι μέσα στην εβδομάδα να ρωτήσω ένα δύο πράγματα. Ποτέ δεν έβαζα ζελατίνα στη οθόνη στα κινητά μου και βασικά δεν είχα πρόβλημα. Είναι απαραίτητο να βάλω, έχει η οθόνη ανθεκτικοτητα στις γρατζουνιές;; Αν βάλω χάνει καθόλου από την ευκρίνεια και την αίσθηση του touch;; Αυτό βασικά, τα υπόλοιπα για ios τα γνωρίζω, είχα παλαιότερα iPhone και έχω ipad. Αν βαλεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την ευκρινεια και το touch. Απο εκει και περα, η οθονη ειναι μεν ανθεκτικη, αλλα ποτε δεν ξερεις...αν εισαι πολυ απαιτητικος και δεν θελεις το παραμικρο, βαλε προστασια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα. Επειδή θα αγοράσω το 64ρι μέσα στην εβδομάδα να ρωτήσω ένα δύο πράγματα. Ποτέ δεν έβαζα ζελατίνα στη οθόνη στα κινητά μου και βασικά δεν είχα πρόβλημα. Είναι απαραίτητο να βάλω, έχει η οθόνη ανθεκτικοτητα στις γρατζουνιές;; Αν βάλω χάνει καθόλου από την ευκρίνεια και την αίσθηση του touch;; Αυτό βασικά, τα υπόλοιπα για ios τα γνωρίζω, είχα παλαιότερα iPhone και έχω ipad. Παλιά το τζαμί καταλάμβανε λίγο ποσοστό σε σχέση με το όλο κινητό όποτε λιγότερες πιθανότητες για ζημιά σε περίπτωση πτώσης. Πλέον όλο το κινητό το καταλαμβάνει το τζαμί όποτε είναι μονόδρομος για μένα να βάλεις ενα tempered glass. Σε πτώση σίγουρα θα σε προστατέψει. Μολις εχθές έπεσε της κοπέλας μου στην άσφαλτο γύρω γύρω έχει πλέον χτυπήματα. Είχα βάλει tempered glass το οποίο έσπασε με την πτώση. Ευτυχώς το έβγαλα και η οθόνη ήταν εντάξει. Έβαλα πάλι ενα καινούργιο. Δεν χάνει σε αίσθηση αφής σε τίποτα γενικά δεν χάνει. Μόνο κερδίζεις. Δίνεις 5-6€ και σώνεται το κινητό απο ζημιά 100€ και άνω. Απο την πρώτη στιγμή να βάλεις ήδη παράγγειλε το να έρθει όσο πιο γρήγορα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Συμφωνώ απόλυτα με τον Τάσο το γυαλί είναι μονόδρομος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημέρα συμφορουμιτες και καλό μήνα εύχομαι!Μετα απο 2 χρόνια απουσίας απο το ios ήρθε ξανά η ωρα να επιστρέψω!Είχα στην κατοχή μου iphone 4s και ipad mini retina!Πλεον αφού εκανα την περατζαδα μου απο τα ανδροειδή παρηγγειλα το 6αρι το plus με τα 128 γιγα!Αυτό που παρατήρησα απο το διάβασμα όλου του τοπικ είναι οτι ορισμένοι έχετε θέμα με το σήμα του wifi !Βλέπω μετα λύπης μου οτι ακόμα η apple δεν το έχει διορθώσει αυτό το θέμα!Το είχα κ εγώ στο 4αρι και θυμάμαι οτι τα 4αρια γενικά έπασχαν σε αυτό το θέμα!Ελπίζω να είναι μεμονομένες περιπτωσεις γιατί όπως και να το κανεις όταν δίνεις ενα τόσο μεγαλο ποσο για ενα smartphone περιμένεις και τα αντίστοιχα οφέλη!Τεσπα πιστεύω οτι θα μείνω ευχαριστημένος γιατί όπως και να το κάνουμε τα ριμαδια τα μηλαρακια έχουν αυτό το κάτι που όταν τα γνωρισεις δύσκολα τα ξεχνάς τελείως και δεν ξαναγυρνας σε αυτά!Αναμονή λοιπον μέχρι την τέταρτη και θα στείλω feedback με τις σχετικές εντυπώσεις! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Θέμα με το wifi εγω δεν έχω ίσα ίσα έχει πολυ καλο σήμα!εγω πιάνω σήμα απο τον πρώτο που μένω μεχρι τον τρίτο όροφο οταν ανεβαίνω σε φίλη μου :) πραγματικά πολυ καλο κινητό σε ολα του!θα το κατευχαριστήθης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημέρα συμφορουμιτες και καλό μήνα εύχομαι!Μετα απο 2 χρόνια απουσίας απο το ios ήρθε ξανά η ωρα να επιστρέψω!Είχα στην κατοχή μου iphone 4s και ipad mini retina!Πλεον αφού εκανα την περατζαδα μου απο τα ανδροειδή παρηγγειλα το 6αρι το plus με τα 128 γιγα!Αυτό που παρατήρησα απο το διάβασμα όλου του τοπικ είναι οτι ορισμένοι έχετε θέμα με το σήμα του wifi !Βλέπω μετα λύπης μου οτι ακόμα η apple δεν το έχει διορθώσει αυτό το θέμα!Το είχα κ εγώ στο 4αρι και θυμάμαι οτι τα 4αρια γενικά έπασχαν σε αυτό το θέμα!Ελπίζω να είναι μεμονομένες περιπτωσεις γιατί όπως και να το κανεις όταν δίνεις ενα τόσο μεγαλο ποσο για ενα smartphone περιμένεις και τα αντίστοιχα οφέλη!Τεσπα πιστεύω οτι θα μείνω ευχαριστημένος γιατί όπως και να το κάνουμε τα ριμαδια τα μηλαρακια έχουν αυτό το κάτι που όταν τα γνωρισεις δύσκολα τα ξεχνάς τελείως και δεν ξαναγυρνας σε αυτά!Αναμονή λοιπον μέχρι την τέταρτη και θα στείλω feedback με τις σχετικές εντυπώσεις! Καλημέρα, καλό μήνα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Η λήψη του wifi είναι μια χαρά. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Αυτό πιστεύω μέσα μου οτι όλα θα είναι άψογα ;)!!!Καμια καλη θηκουλα πολύ λεπτή και καλής ποιότητας έχετε να προτείνεται?Θα του βάλω θήκη και προστασία οθόνης αμέσως μόλις το βγάλω απο το κουτί γιατί το θέλω να μείνει αψεγάδιαστο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Τελικά η μπαταρία του plus όντως κρατάει πολύ!Το παρέλαβα με 80% και απο 2 που ασχολούμενος με κατεβάσματα,ανοιχτα wifi και συνεχές ψαχουλεμα το Βάλα τώρα για φόρτιση στο 25%!Πιστεύω όταν στρώσει και η μπαταρία θα είναι ακόμα καλυτερα!Κατα τα αλλά η συσκευή είναι υπεροχή και προσωπικά εμένα δεν μου φαίνεται τόσο τεραστια που την περιγράφουν!Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου!Η οθόνη όμως σε αυτό το μέγεθος είναι απολαυστική όπως έχουν πει και όλοι ειδικα αν τραβας βίντεο σε slow motion και κάθεσαι μετα και το περιεργαζεσαι είναι απόλαυση η οθόνη!Κάτι τελευταίο οι ίδιες εφαρμογές που χρησιμοποιουσα στα android δεν έχουν καμια σχέση στο ios!Στο ios όλα κινουνται πιο ομαλά και χωρίς χαζοκολληματα!Αυτή πιστεύω είναι η μεγαλύτερη διάφορα των δυο λογισμικών και εκεί εγγυται και η υψηλή τιμή των iphone χωρίς να έχουν τα specs των ναυαρχιδων των android! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλημέρα και καλό καλοκαίρι,θα ήθελα τη βοήθεια σας σκέφτομαι να ανταλλάξω το note 4 C λόγω του επειδή μ άρεσε το design του iphone 6 plus,τι πρέπει να προσέξω από το κινητό που θα παρω απο το παλικάρι ώστε να μην έχει χάσει την εγγύηση του η κάποιο άλλο ελάττωμα.μια ερώτηση ακόμα αυτό που με ενδιαφέρει πολυ είναι το gps έχει πχ το sygic το iphone ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλημέρα και καλό καλοκαίρι,θα ήθελα τη βοήθεια σας σκέφτομαι να ανταλλάξω το note 4 C λόγω του επειδή μ άρεσε το design του iphone 6 plus,τι πρέπει να προσέξω από το κινητό που θα παρω απο το παλικάρι ώστε να μην έχει χάσει την εγγύηση του η κάποιο άλλο ελάττωμα.μια ερώτηση ακόμα αυτό που με ενδιαφέρει πολυ είναι το gps έχει πχ το sygic το iphone ? Ευχαριστώ Η εφαρμογή που αναφέρεις υπάρχει. Είναι επι πληρωμή. Να προσέξεις να μην έχει σημασία από πέσιμο. Να σου δώσει το κουτί με τα αξεσουάρ. Απόδειξη αν υπάρχει. Το κυριότερο να του πεις μπροστά σου να απενεργοποιήσει την εύρεση iPhone γιατί μετά αν δεν ξέρεις τα στοιχεία του η συσκευή σου θα πάει άχρηστη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 εγγυηση με τα iphone τη παιζει,αν πχ ειναι απο αγγλια το καλυπτει εδω?και αυτο που λες για την ευρεση του κινητου ειναι εφαρμογη στο κινητο ?ωστε να μπορω να δω οτι ειναι απενεργοποιημενη να μη μου πει μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 απο την στιγμη που εχει αγοραστει απο χωρα - καταστημα της Ε.Ε ισχυει για 2 χρονια η εγγυηση!! Η ευρεση iphone ειναι στην ρυθμισεις απορρητου, ειναι επιλογη ασφαλειας. Την απενεργοποιει μονο με το ΙD που εχεις, αλλιως μετα σου ζηταει τα στοιχεια του. ( θα βαλεις το δικο σου μετα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 ευχαριστω παρα πολυ τελικα θα το παρω απο eshop,μια ερωτηση μπορεις να κανεις τα παντα στο iphone οπως και στα αλλα?ΠΧ φωτογραφια για ταπετσαρια φωτο στην οθονη κλειδωματος φωτο στις επαφες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) κανονικα και απροβληματιστα!! αυτα που αναφερεις γινονται πολυ ευκολα! υπαρχει και οδηγος μεταβασης απο το android στο ΙOS , ωστε να μην χασεις τα δεδομενα σου απο το Note. https://support.apple.com/el-gr/HT201196 Edited July 2, 2015 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts