vezyro Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καθε που φορα βλέπω γραμμένο το ΕΣΥ με κεφαλαία γράμματα με πιάνουν τα γέλια. Ειναι το σήμα κατατεθέν των μηλαράδων ! :lol: :) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καθε που φορα βλέπω γραμμένο το ΕΣΥ με κεφαλαία γράμματα με πιάνουν τα γέλια. Ειναι το σήμα κατατεθέν των μηλαράδων ! :lol: :) οι οποίοι να συμπληρώσω δεν έχουν καλή σχέση με τους τόνους, καθώς αν βάζεις τόνους το iPhone είναι υπάκουο και δεν κάνει λάθη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 οι οποίοι να συμπληρώσω δεν έχουν καλή σχέση με τους τόνους, καθώς αν βάζεις τόνους το iPhone είναι υπάκουο και δεν κάνει λάθη :) Επισης αν το διορθωσεις 2-3 φορες εστω και χωρις τονο, μετα το βγαζει κανονικα ;) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ισχύει απο μια πλευρά. Έχουμε φαγωθεί τα τελευταία χρόνια με τα σκορ και τα benchmarks. Διαπιστώνεις ΕΣΥ καποιο προβλημα στην συσκευη σου που να σε χαλάει .? κανενα.τετοιο προγραμμα ειναι για να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη(τη συσκευη) και για τιποτε αλλο.καλα τα νουμερα αλλα η αισθηση στο χερι δε μετριεται Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th0d0ris89 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 οχι δεν διαπιστωνω καποιο προβλημα απλα αυτο που θελω να πω ειναι το τι παραπανω εχουν οι συσκευες αυτες με τα διπλασια score; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 https://www.dropbox.com/s/4oycok7afxs55gp/2015-02-11%2019.33.45.png?dl=0 τι καλυτερο θα πιασω με το πλας?η φωτο ειναι απο το απλο 6ρι.γυρω στις 7-8 ειμαι στο 20% μπορει και πιο κατω,αναλογα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Έχω την εξής απορία: κατεβάζω και εγκαθιστώ μία εφαρμογή οπως το viber η οποία ειναι ας πουμε 80 mb. Μετά από κάποιους μήνες χρήσης η εφαρμογή πιανει περίπου 900 mb . Γιατί γίνεται αυτό και πώς μπορω να επαναφερω την εφαρμογή στο αρχικό μεγεθός της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έχω την εξής απορία: κατεβάζω και εγκαθιστώ μία εφαρμογή οπως το viber η οποία ειναι ας πουμε 80 mb. Μετά από κάποιους μήνες χρήσης η εφαρμογή πιανει περίπου 900 mb . Γιατί γίνεται αυτό και πώς μπορω να επαναφερω την εφαρμογή στο αρχικό μεγεθός της; ειναι απολυτα λογικο μιας και ειναι απο τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες. φυσικα φταινε οι φωτο και τα βιντεο που σου στελνουν η στελνεις..ολα αυτα συσσωρευονται Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δηλαδή δεν μειώνεται με τίποτα; μήπως πρέπειθ να σβήσω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δηλαδή δεν μειώνεται με τίποτα; μήπως πρέπειθ να σβήσω κάτι; η αληθεια ειναι οτι δε τα γνωριζω τα iphone καλα.αν εχεις φακελο με φωτο και βιντεο απο το viber,να τα σβησεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δηλαδή δεν μειώνεται με τίποτα; μήπως πρέπειθ να σβήσω κάτι; Αν εχεις επιλεξει να αποθηκευονται διαλογοι και φωτος/βιντεος λογικο ειναι να μεγαλωνει σε μεγεθος! Εγω που δεν το εχω επιλεξει δεν εχω δει να μεγαλωνει το μεγεθος του viber! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Απο που επιλέγεται αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αν εχεις επιλεξει να αποθηκευονται διαλογοι και φωτος/βιντεος λογικο ειναι να μεγαλωνει σε μεγεθος! Εγω που δεν το εχω επιλεξει δεν εχω δει να μεγαλωνει το μεγεθος του viber! πόσα mb καταλαμβάνει εσένα η εφαρμογή σου δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Απο που επιλέγεται αυτό;; Viber/Περισσοτερα/Ρυθμισεις Εχω κλεισει τη Συλλογη δεδομενων αναλυσης και την αποθηκευση εικονων πόσα mb καταλαμβάνει εσένα η εφαρμογή σου δηλαδη; το viber? 188 λεει μετα την τελευταια αναβαθμιση Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ρυθμίσεις γενίκα χρήση διαχείρηση και επιλέγεις το viber. Εκεί σου δείχνει ποσό πιάνει η εφαρμογή απο μόνη της και ποσό τα διαφορά αρχεία και έγραφα που τυχών αποθηκεύει και σου δεσμεύουν έξτρα μνημη Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malefrag Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα... Έχω γύρω στα 7 χρόνια να μπω στο forum... Έχω στα χέρια μου το 6+ και το έχω σκύλο-μετανιώσει. Πόνεσαν τα χεράκια μου... Πως μπορώ να το ανταλλάξω με ένα εξίσου καινούριο 6άρι;;; Παράθεση You will be wise not to seek too much from others. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδιά καλησπέρα... Έχω γύρω στα 7 χρόνια να μπω στο forum... Έχω στα χέρια μου το 6+ και το έχω σκύλο-μετανιώσει. Πόνεσαν τα χεράκια μου... Πως μπορώ να το ανταλλάξω με ένα εξίσου καινούριο 6άρι;;; Καλώς όρισες φιλε μου στην ενότητα buy & sell μπορείς να ανεβάσεις μια αγγελία για ανταλλαγή ή πώληση ή απευθύνςου σε ένα κατάστημα που κάνει ανταλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μία βοήθεια. Στο android (google) πληκτρολόγιο υπάρχει η δυνατότητα να υπαγορεύεις το κείμενο που θέλεις να γράψεις. Η δυνατότητα αυτή μάλιστα λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια. Υπάρχει κάτι παρόμοιο στο iphone; Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μία βοήθεια. Στο android (google) πληκτρολόγιο υπάρχει η δυνατότητα να υπαγορεύεις το κείμενο που θέλεις να γράψεις. Η δυνατότητα αυτή μάλιστα λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια. Υπάρχει κάτι παρόμοιο στο iphone; Υπάρχει, αρκεί το κινητό να είναι συνδεδεμένο στο διαδύκτιο. (Το κείμενο γράφτηκε με αυτή την λειτουργία) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Υπάρχει, αρκεί το κινητό να είναι συνδεδεμένο στο διαδύκτιο. (Το κείμενο γράφτηκε με αυτή την λειτουργία) Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται; Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται; Εκει που γραφεις το κειμενο, πατας το μικροφωνακι διπλα στο κενο και "οτι" του λες το γραφει! Επισης πρεπει να ειναι ενεργη η siri! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εκει που γραφεις το κειμενο, πατας το μικροφωνακι διπλα στο κενο και "οτι" του λες το γραφει! Επισης πρεπει να ειναι ενεργη η siri! Πολύ εξυπηρετικό. Ευχαριστώ και πάλι θερμά. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται; Πας ρυθμίσεις > γενικά > πληκτρολόγια και επιλέγεις την ενεργοποίησης υπαγόρευσης. Δεν χρειάζεται η Siri, την έχω απενεργοποιημένη. (Λογικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι καθώς είναι ενεργοποιημένο από το κουτί, απλά πατάς το μικρόφωνο δίπλα από το κουμπί "διάστημα" - space bar. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πας ρυθμίσεις > γενικά > πληκτρολόγια και επιλέγεις την ενεργοποίησης υπαγόρευσης. Δεν χρειάζεται η Siri, την έχω απενεργοποιημένη. (Λογικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι καθώς είναι ενεργοποιημένο από το κουτί, απλά πατάς το μικρόφωνο δίπλα από το κουμπί "διάστημα" - space bar. Μάλιστα. Ναι λειτουργεί. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δυο ερωτήσεις μόνο. Αποφάσισα να κάνω την μετάβαση περισσότερο επειδή νιώθω πως το Android το τερμάτισα. :) Δεν είχα ποτέ μου iPhone και πραγματικά δεν έχω ιδέα. Ειμαι ανάμεσα σε nexus6 και iPhone 6+ α) Η μπαταρία του πως τα πάει σε βαριά χρήση; 07:00 - 23:00 β) Υπάρχει κάποιο θεματάκι που θα πρέπει να προσέξω κατά την αγορά του. Εννοώ τις πρώτες ημέρες που υπάρχει η doa. γ) Πρέπει να δημιουργήσω κάποιο νέο λογαριασμό ή ο Gmail μου αρκεί; Τώρα ξεκινάω το διάβασμα.:) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts