agantho Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 παιδια οσο αφορα στα μηνυματα ξερει κανεις πως να εμφανιζεται απο διπλα ποσα γραμματα χρησιμοποιω στο μηνυμα? να ξερω δηλαδη αν ειναι 2 μηνυματα σε 1 τους χαρακτηρες δηλαδη να μπορω να βλεπω. το εψαξα αλλα δεν βρηκα καμια τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Για την στοκ εφαρμογή μιλάς; Με τη στοκ μπορείς να στείλεις μόνο μέχρι 70 (τόσο δεν είναι το όριο; ) ελληνικούς χαρακτήρες, μετά σε χρεώνει 2ο sms. Με το textra πχ που αναφέραμε προηγουμένως έχει επιλογή και για μετρητή και να τα κάνει Unicode (κεφαλαία ας το πούμε κι έτσι) για να στέλνεις 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 οκ!! θα την κατεβασω γιατι με ενδιαφερει να βλεπω το μετρημα των χαρακτηρων. Σ'ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μήπως έχει κανένας περισιο tempered glass,από περιοχή θεσσαλονικης, να του το αγορασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 πως το βαζουμε σε autolaunch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 πως το βαζουμε σε autolaunch? settings > apps > textra > Permissions > και κανεις enable και τα 3 (auto launch, notification, pop-up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Χαιρετω την παρεα μιας και εδωσα το meizu και πηρα xiaomi mi4...καλη συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ερώτηση σχετική με την Κάμερα MX 4 pro βοήθεια φίλοι μου στο manual mode όταν κατεβάζω το iso στο 100 σκοτεινιάζει η οθόνη και πρέπει να αλλάξω και την ταχύτητα για να βγει σωστά η φωτογραφία, υπάρχει τρόπος αν πειράξω το iso να ρυθμιστούν αυτόματα οι άλλες ρυθμίσεις και ταυτόγχρονα να έχω και σωστή προεπισκοπηση; ευχαριστώ εκ των προτέρων............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1kolas79 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ακολούθησα τα βήματα όπως περιγράφονται στο post αλλα μετά από 20 λεπτά δεν είχε βγαλει # στο terminal και μετά από 10 λεπτά όπου δεν έκανε tpt το κινητό έσβησε... Από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να μπω σε recovery με power off + button ούτε μπορώ να δω κάτι στον υπολογιστή...Βγαίνει στην οθόνη ΤΟΥ flyme κάνει check το firmware και μετά σε οθόνη όπου λέει ότι είναι corrupted...καμια Ιδέα? Η έστω ο gmnk να μου πει το μαγαζί στον πειραιά όπου το πήγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλησπέρα φιλε μου το πηγα στην αρβατο στην κοκκινια.εκει βεβαια το μονο που κανανε ηταν να μου το ανοίξουν δεν ξερουν να το κανουν international.νομιζω οτι αν κατεβάσεις μια Α rom και βάλεις το κινητό στον υπολογιστή θα δεις ενα φάκελο recovery περνας την rom στο τηλ. και είναι εντάξει. Ας με διορθώση καποιος αν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlik Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να το πάρω σε χρυσό... Το βρήκα στο Spemall . Τι άποψη έχετε? Επίσης λέει ότι έχει μόνο Αγγλικά και κινέζικα στις γλώσσες ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να το πάρω σε χρυσό... Το βρήκα στο Spemall . Τι άποψη έχετε? Επίσης λέει ότι έχει μόνο Αγγλικά και κινέζικα στις γλώσσες ???? Το spemall δεν το ξέρω, όσο για τις γλώσσες το κάνεις International κ έχεις τα παντα Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 αδέρφια help έδωσα mx4 όλα τζετ εκτος φωτο που με δυσκολευε..εε και μπαταρια λιγο.. ειμαι mx4 pro vs g3 με 801,805 και τα 2 παιζουν ως μτχ,πολύ φθηνα απλα πειτε μου οτι σε ολα τζετ το Mx4 pro,με καλυτερη φωτο και μπαταρια,έστω κ λίγο, απτο Mx4.... σωστε μεε εχω λιωσει στο διαβασμααα ναποφασισωω χα Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Επειδή έχω μπερδευτεί με ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα....μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να περάσω Global ή International έκδοση στο κινητό μου που έχει αγγλοκινέζικη Α έκδοση? Μου είπε ένας φίλος ότι πρώτα κάνω root κι έπειτα απλά κατεβάζω το αρχείο zip της Global και το περνάω. Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Επειδή έχω μπερδευτεί με ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα....μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να περάσω Global ή International έκδοση στο κινητό μου που έχει αγγλοκινέζικη Α έκδοση? Μου είπε ένας φίλος ότι πρώτα κάνω root κι έπειτα απλά κατεβάζω το αρχείο zip της Global και το περνάω. Ισχύει? https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Sent from my MX5 using Tapatalk Το έκανα τελικά αλλά.....μετά από 1 λεπτό ή και περισσότερο κάνει επανεκκίνηση..... ΒΟΗΘΕΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το έκανα τελικά αλλά.....μετά από 1 λεπτό ή και περισσότερο κάνει επανεκκίνηση..... ΒΟΗΘΕΙΑ! Έκανες τη μέθοδο 2? Όταν τελείωσες έκανες factory reset μέσα από τη συσκευή; Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για να πάμε απο 4.5.7 Ι (rooted) σε flyme 5 beta η stable Α απλά κατεβάζουμε το update.zip και το τρεχουμε απο το file explorer της meizu με clear dara ? Τοσο απλά ή υπάρχει κάτι άλλο; Επίσης, σε flyme 5 Α όλα καλά με 4G κλπ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για να πάμε απο 4.5.7 Ι (rooted) σε flyme 5 beta η stable Α απλά κατεβάζουμε το update.zip και το τρεχουμε απο το file explorer της meizu με clear dara ? Τοσο απλά ή υπάρχει κάτι άλλο; Επίσης, σε flyme 5 Α όλα καλά με 4G κλπ ; Εγώ έτσι το έκανα και όλα καλά , μια χαρά δουλεύουν όλα! Έχω βάλει την 5.6.4.12Beta . Πρέπει μετά να εγκαταστήσεις το goole istaller .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ευχαριστημένος με την 5.6.4.12 beta? Φαντάζομαι οι νέες beta περνιούνται μετα με απλο OTA update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ακριβώς. Συνήθως κάθε Τρίτη σκάει ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγώ έτσι το έκανα και όλα καλά , μια χαρά δουλεύουν όλα! Έχω βάλει την 5.6.4.12Beta . Πρέπει μετά να εγκαταστήσεις το goole istaller .. Clear data πως κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Clear data πως κανείς; Κλείσε το τηλ. και πάτα το κουπί του power και της φωνής το up μαζί και κανε το update μαζί με Clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τελικά βλέπω ο προγραμματισμός ειναι για Flyme 5 Global για το MX4 Pro για αρχές Μαίου, οπότε οποιος δεν έχει κάποιο σημαντικό θέμα, ας περιμένει μέχρι τοτε οπως και εγω. Πηγή: http://forum.flymeos.com/thread-2804-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts