Jump to content

Meizu MX4 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια οσο αφορα στα μηνυματα ξερει κανεις πως να εμφανιζεται απο διπλα ποσα γραμματα χρησιμοποιω στο μηνυμα? να ξερω δηλαδη αν ειναι 2 μηνυματα σε 1 τους χαρακτηρες δηλαδη να μπορω να βλεπω. το εψαξα αλλα δεν βρηκα καμια τετοια επιλογη

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την στοκ εφαρμογή μιλάς;

Με τη στοκ μπορείς να στείλεις μόνο μέχρι 70 (τόσο δεν είναι το όριο; ) ελληνικούς χαρακτήρες, μετά σε χρεώνει 2ο sms.

Με το textra πχ που αναφέραμε προηγουμένως έχει επιλογή και για μετρητή και να τα κάνει Unicode (κεφαλαία ας το πούμε κι έτσι) για να στέλνεις 160 χαρακτήρες.

Ερώτηση σχετική με την Κάμερα MX 4 pro βοήθεια φίλοι μου

στο manual mode όταν κατεβάζω το iso στο 100 σκοτεινιάζει η οθόνη και πρέπει να αλλάξω και την ταχύτητα για να βγει σωστά η φωτογραφία, υπάρχει τρόπος αν πειράξω το iso να ρυθμιστούν αυτόματα οι άλλες ρυθμίσεις και ταυτόγχρονα να έχω και σωστή προεπισκοπηση;

ευχαριστώ εκ των προτέρων.............

Καλησπέρα σε όλους.

Ακολούθησα τα βήματα όπως περιγράφονται στο post αλλα μετά από 20 λεπτά δεν είχε βγαλει # στο terminal και μετά από 10 λεπτά όπου δεν έκανε tpt το κινητό έσβησε...

Από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να μπω σε recovery με power off + button ούτε μπορώ να δω κάτι στον υπολογιστή...Βγαίνει στην οθόνη ΤΟΥ flyme κάνει check το firmware και μετά σε οθόνη όπου λέει ότι είναι corrupted...καμια Ιδέα?

Η έστω ο gmnk να μου πει το μαγαζί στον πειραιά όπου το πήγε!

Καλησπέρα φιλε μου το πηγα στην αρβατο στην κοκκινια.εκει βεβαια το μονο που κανανε ηταν να μου το ανοίξουν δεν ξερουν να το κανουν international.νομιζω οτι αν κατεβάσεις μια Α rom και βάλεις το κινητό στον υπολογιστή θα δεις ενα φάκελο recovery περνας την rom στο τηλ. και είναι εντάξει. Ας με διορθώση καποιος αν κανω λαθος.

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να το πάρω σε χρυσό... Το βρήκα στο Spemall . Τι άποψη έχετε? Επίσης λέει ότι έχει μόνο Αγγλικά και κινέζικα στις γλώσσες ????

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να το πάρω σε χρυσό... Το βρήκα στο Spemall . Τι άποψη έχετε? Επίσης λέει ότι έχει μόνο Αγγλικά και κινέζικα στις γλώσσες ????

Το spemall δεν το ξέρω, όσο για τις γλώσσες το κάνεις International κ έχεις τα παντα

With great power, comes great responsibility...

αδέρφια help

έδωσα mx4 όλα τζετ εκτος φωτο που με δυσκολευε..εε και μπαταρια λιγο..

ειμαι mx4 pro vs g3 με 801,805 και τα 2 παιζουν ως μτχ,πολύ φθηνα

απλα πειτε μου οτι σε ολα τζετ το Mx4 pro,με καλυτερη φωτο και μπαταρια,έστω κ λίγο, απτο Mx4....

σωστε μεε εχω λιωσει στο διαβασμααα ναποφασισωω χα

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Επειδή έχω μπερδευτεί με ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα....μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να περάσω Global ή International έκδοση στο κινητό μου που έχει αγγλοκινέζικη Α έκδοση? Μου είπε ένας φίλος ότι πρώτα κάνω root κι έπειτα απλά κατεβάζω το αρχείο zip της Global και το περνάω. Ισχύει?

Επειδή έχω μπερδευτεί με ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα....μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να περάσω Global ή International έκδοση στο κινητό μου που έχει αγγλοκινέζικη Α έκδοση? Μου είπε ένας φίλος ότι πρώτα κάνω root κι έπειτα απλά κατεβάζω το αρχείο zip της Global και το περνάω. Ισχύει?

https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Το έκανα τελικά αλλά.....μετά από 1 λεπτό ή και περισσότερο κάνει επανεκκίνηση..... ΒΟΗΘΕΙΑ!

Το έκανα τελικά αλλά.....μετά από 1 λεπτό ή και περισσότερο κάνει επανεκκίνηση..... ΒΟΗΘΕΙΑ!

Έκανες τη μέθοδο 2? Όταν τελείωσες έκανες factory reset μέσα από τη συσκευή;

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Για να πάμε απο 4.5.7 Ι (rooted) σε flyme 5 beta η stable Α απλά κατεβάζουμε το update.zip και το τρεχουμε απο το file explorer της meizu με clear dara ?

Τοσο απλά ή υπάρχει κάτι άλλο;

Επίσης, σε flyme 5 Α όλα καλά με 4G κλπ ;

Για να πάμε απο 4.5.7 Ι (rooted) σε flyme 5 beta η stable Α απλά κατεβάζουμε το update.zip και το τρεχουμε απο το file explorer της meizu με clear dara ?

Τοσο απλά ή υπάρχει κάτι άλλο;

Επίσης, σε flyme 5 Α όλα καλά με 4G κλπ ;

Εγώ έτσι το έκανα και όλα καλά , μια χαρά δουλεύουν όλα! Έχω βάλει την 5.6.4.12Beta . Πρέπει μετά να εγκαταστήσεις το goole istaller ..

Εγώ έτσι το έκανα και όλα καλά , μια χαρά δουλεύουν όλα! Έχω βάλει την 5.6.4.12Beta . Πρέπει μετά να εγκαταστήσεις το goole istaller ..

Clear data πως κανείς;

Τελικά βλέπω ο προγραμματισμός ειναι για Flyme 5 Global για το MX4 Pro για αρχές Μαίου, οπότε οποιος δεν έχει κάποιο σημαντικό θέμα, ας περιμένει μέχρι τοτε οπως και εγω.

Πηγή: http://forum.flymeos.com/thread-2804-1-1.html