PULMAN Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ομολογώ ότι πολύ σπάνια χρησιμοποιώ Bluetooth. Αν δε το έχεις συνδεδεμένο με Bluetooth το ίδιο σιγανό είναι; Μήπως κάτι το επηρεάζει; Δες κιόλας μήπως έχεις ενεργοποίησει την επιλογή αυξουσα ένταση ήχου κλήσης στις ρυθμισεις στις κλήσεις. Ενα τσικ ποιο λιγο ακουγεται με το bt το οποιο δεν το καταλαβαινεις. Ειναι φυσιολογικο αυτο με ολα τα bt, το ξερω αλλα εδω μιλαμε ειναι πολυ φανερο το θεμα. Οχι η κληση ειναι στο φουλ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα φίλε μου. Πάντως τσέκαρε την ρύθμιση που σου είπα μήπως την έχεις ενεργοποιημενη. Αν ναι η ένταση του ήχου κλήσης ξεκινήσει αρκετά χαμηλά και δυναμώνει με σχετικά αργό ρυθμό. Φαντασου οτι του εχω περασει μεχρι και καποιο προγραμμα απο play αλλα και ετσι μουλαρι ο αστραχαν:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κάνε μία παλικαριά. Δοκίμασε την ώρα που χτυπάει η κλίση κλείσε εναλλάξ το κάτω ηχείο με το πάνω (μπορείς να το δεις και παίζοντας μουσική) Το πιο πιθανό είναι να μην δουλεύει ένα από τα δύο (μάλλον το κάτω) Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Κάνε μία παλικαριά. Δοκίμασε την ώρα που χτυπάει η κλίση κλείσε εναλλάξ το κάτω ηχείο με το πάνω (μπορείς να το δεις και παίζοντας μουσική) Το πιο πιθανό είναι να μην δουλεύει ένα από τα δύο (μάλλον το κάτω) Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου σωστα το ειπες , με την διαφορα οτι δεν δουλευει το επανω:lol::lol::D Οποτε το βρηκαμε το προβλημα 'η ειναι γενικο το κακο? Παντως βαζοντας το ξυπνητηρι σε δοκιμη ακουγεται ο ηχος και απο τα δυο ηχεια και μαλιστα δυνατα ?!!!! Τι γινεται ρε παιδι μου,παντως να σε προλαβω το ringotone σε ολα εχει προβλημα δεν ειναι το συγκεκριμενο. Και οταν ερχεται μηνυμα ακουγεται δυνατα, ξεχασα να το αναφερω. Edited April 14, 2016 by PULMAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Φιλε μου σωστα το ειπες , με την διαφορα οτι δεν δουλευει το επανω:lol::lol::D Οποτε το βρηκαμε το προβλημα 'η ειναι γενικο το κακο? Παντως βαζοντας το ξυπνητηρι σε δοκιμη ακουγεται ο ηχος και απο τα δυο ηχεια και μαλιστα δυνατα ?!!!! Τι γινεται ρε παιδι μου,παντως να σε προλαβω το ringotone σε ολα εχει προβλημα δεν ειναι το συγκεκριμενο. Και οταν ερχεται μηνυμα ακουγεται δυνατα, ξεχασα να το αναφερω. Εχω ringtone απο το zedge το Saber Rider και οταν χτυπάει το κινητο στο γραφείο τρομαζουμε ομαδικως. Για ξυπνητήρι εχω το loud louder επισης απο zedge. Εψαξα και βρήκα αυτα τα ringtone οταν ειχα το G2 γιατι τα ηδη υπάρχοντα της LG ή mp3 τραγούδια δεν ακουγονταν δυνατα. Δοκιμασε να βρεις κανενα ηχο απο Zedge. Μόλις με τρόμαξε ο ήχος του sms, megaman shiny, απο zedge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Aν θες δοκιμασε και αυτον τον ηχο https://cloud.mail.ru/public/1e3277ecc5d9/Standard.ogg Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Φιλε μου σωστα το ειπες , με την διαφορα οτι δεν δουλευει το επανω:lol::lol::D Οποτε το βρηκαμε το προβλημα 'η ειναι γενικο το κακο? Παντως βαζοντας το ξυπνητηρι σε δοκιμη ακουγεται ο ηχος και απο τα δυο ηχεια και μαλιστα δυνατα ?!!!! Τι γινεται ρε παιδι μου,παντως να σε προλαβω το ringotone σε ολα εχει προβλημα δεν ειναι το συγκεκριμενο. Και οταν ερχεται μηνυμα ακουγεται δυνατα, ξεχασα να το αναφερω. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τηλέφωνο, σε όλα τα Z3 χτυπάει μόνο το κάτω ηχειάκι σε εισερχόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τηλέφωνο, σε όλα τα Z3 χτυπάει μόνο το κάτω ηχειάκι σε εισερχόμενες. Σε εμένα μετά το σέρβις χτυπάνε και το δύο. Το κάτω είναι απλά πιο δυνατό και βγάζει οξυτερο ήχο (μεσαίες και υψηλές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Σε εμένα μετά το σέρβις χτυπάνε και το δύο. Το κάτω είναι απλά πιο δυνατό και βγάζει οξυτερο ήχο (μεσαίες και υψηλές) Παει για σερβις απο βδομαδα. 7:30 το πρωι με 92% μπαταρια και 1:40 κλησεις gsm μονο και κανα 2λεπτο ιντερνετ 20:50 η μπαταρια 6%. Απλα τραγικο , 'η εχει θεμα το κινητο .:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αν και δεν κανουμε την ιδια χρηση νομιζω πως τα αποτελεσματα σου δεν ειναι καθολου καλα :( Μιας και θα το πας για σερβις απο βδομαδα θα ελεγα να παρεις backup στο pc σου οτι αρχεια εχεις μεσα στο τηλεφωνο και στην sd και να δοκιμασεις μια επιδιορθωση με το pcc και δες το πως θα τα παει το σαββατοκυριακο Αν χρησιμοποιεις micro sd μετα την επιδιορθωση να κανεις ''διαγραφη καρτας sd'' μεσα απο το τηλεφωνο και μετα "στησε'' προσωρινα το τηλεφωνο σου με της εφαρμογες σου Παρε backup στο pc σου πρωτα. Επισης μηπως εχεις καμια υποπτη εφαρμογη ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αν και δεν κανουμε την ιδια χρηση νομιζω πως τα αποτελεσματα σου δεν ειναι καθολου καλα :( Μιας και θα το πας για σερβις απο βδομαδα θα ελεγα να παρεις backup στο pc σου οτι αρχεια εχεις μεσα στο τηλεφωνο και στην sd και να δοκιμασεις μια επιδιορθωση με το pcc και δες το πως θα τα παει το σαββατοκυριακο Αν χρησιμοποιεις micro sd μετα την επιδιορθωση να κανεις ''διαγραφη καρτας sd'' μεσα απο το τηλεφωνο και μετα "στησε'' προσωρινα το τηλεφωνο σου με της εφαρμογες σου Παρε backup στο pc σου πρωτα. Επισης μηπως εχεις καμια υποπτη εφαρμογη ? Ευχαριστω για τις συμβουλες. Οχι δεν νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αυτό σου προτείνω και εγώ. Πρώτα κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων (ή επιδιόρθωση από pc companion) μήπως γλυτωσεις το σέρβις. Αν δεν στρώσει ξανακανε φορματ πριν το στείλεις για να μην υπάρχουν λογαριασμοί και δεδομένα σου μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έβαλα marshmallow , βρήκα ένα pre rooted zip, ολα καλα μόνο που έχασα το custom recovery. Θα την δοκιμάσω καμία δεκαριά μέρες και θα σας πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Σε εμένα μετά το σέρβις χτυπάνε και το δύο. Το κάτω είναι απλά πιο δυνατό και βγάζει οξυτερο ήχο (μεσαίες και υψηλές) KitKat έχεις; νόμιζα πως ισχύει σε όλα, ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος με την τελευταία έκδοση λογισμικού να μας πει. Λογικά είναι safety feature για να μην κουφαθεί κανείς καταλάθος. Edited April 17, 2016 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 KitKat έχεις; νόμιζα πως ισχύει σε όλα, ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος με την τελευταία έκδοση λογισμικού να μας πει. Λογικά είναι safety feature για να μην κουφαθεί κανείς καταλάθος. Όχι Lollipop απειραχτη (23.4.A.1.264) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μήπως απενεργοποιείται το πάνω ηχείο όταν έχουμε ενεργή την αυτόματη απάντηση?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Έβαλα marshmallow , βρήκα ένα pre rooted zip, ολα καλα μόνο που έχασα το custom recovery. Θα την δοκιμάσω καμία δεκαριά μέρες και θα σας πω εντυπώσεις. Tην Pre-Rooted : D6603_23.5.A.0.570_Customized-MEA.flashable.zip εβαλες ? Δοκιμασες αυτο το recovery ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66232031&postcount=328 Επισης διαβασα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66196736&postcount=7077 Τωρα κατεβαζω και εγω και με την πρωτη ευκαιρια θα την περασω, θελω να παρω τα backup μου πρωτα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μήπως απενεργοποιείται το πάνω ηχείο όταν έχουμε ενεργή την αυτόματη απάντηση?? Εγώ την έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη απάντηση πάντως, αλλά και πάλι δεν παίζει ο ήχος κλήσης στο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Tην Pre-Rooted : D6603_23.5.A.0.570_Customized-MEA.flashable.zip εβαλες ? Δοκιμασες αυτο το recovery ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66232031&postcount=328 Επισης διαβασα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66196736&postcount=7077 Τωρα κατεβαζω και εγω και με την πρωτη ευκαιρια θα την περασω, θελω να παρω τα backup μου πρωτα Καλησπέρα, ναι αυτη εβαλα, και εχω αυτο το recovery και ολα τα αρχεια ειναι στη θεση τους. Θα κοιτάξω τα permissions αν και καποια βλακεια εχω κανει γιατι ειχα dualrecovery και εβαλα το mm_twrp με λαθος τρόπο. Προς το παρόν μου αρέσει, εχει γινει πολυ σβελτο το κινητο. Νομίζω η μπαταρία τελειώνει ελαφρως πιο γρήγορα αλλα χαλαλι αν συνεχίσει να δουλεύει ετσι το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπέρα, ναι αυτη εβαλα, και εχω αυτο το recovery και ολα τα αρχεια ειναι στη θεση τους. Θα κοιτάξω τα permissions αν και καποια βλακεια εχω κανει γιατι ειχα dualrecovery και εβαλα το mm_twrp με λαθος τρόπο. Προς το παρόν μου αρέσει, εχει γινει πολυ σβελτο το κινητο. Νομίζω η μπαταρία τελειώνει ελαφρως πιο γρήγορα αλλα χαλαλι αν συνεχίσει να δουλεύει ετσι το κινητο. Τωρα κατεβηκε η rom, ειδα οτι μεσα στο zip της rom εκτος απο το supersu zip υπαρχει και dualrecovery zip. Θα κανω και εγω εγκατασταση και θα γραψω σχετικα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 επιστρεφει η σταμινα στην επομενη διορθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλα οταν βγει καλα κρασια σε εσας σε εμας με Ζ5 και ακομα δεν εχουν βγαλει το Ν της google Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εβαλα την Pre-Rooted : D6603_23.5.A.0.570_Customized-MEA.flashable.zip και το xposed-v80-sdk23-arm Εκανε 12-14 λεπτα να κανει το πρωτο boot. Με το titanium δεν μπορεσα να διαγραψω εφαρμογες, μετα απο reboot ηταν παλι εκει οποτε διεγραψα καποιες εφαρμογες με την εφαρμογη System app remover Καλησπέρα, ναι αυτη εβαλα, και εχω αυτο το recovery και ολα τα αρχεια ειναι στη θεση τους. Θα κοιτάξω τα permissions αν και καποια βλακεια εχω κανει γιατι ειχα dualrecovery και εβαλα το mm_twrp με λαθος τρόπο. Προς το παρόν μου αρέσει, εχει γινει πολυ σβελτο το κινητο. Νομίζω η μπαταρία τελειώνει ελαφρως πιο γρήγορα αλλα χαλαλι αν συνεχίσει να δουλεύει ετσι το κινητο. Δεν εχω δοκιμασει να μπω σε recovery, θα το κοιταξω της επομενες ημερες Το τηλεφωνο βλεπω και εγω να ειναι αρκετα ποιο γρηγορο :superman::dance: απο την 4.4.4 που ειχα πριν Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εβαλα την Pre-Rooted : D6603_23.5.A.0.570_Customized-MEA.flashable.zip και το xposed-v80-sdk23-arm Εκανε 12-14 λεπτα να κανει το πρωτο boot. Με το titanium δεν μπορεσα να διαγραψω εφαρμογες, μετα απο reboot ηταν παλι εκει οποτε διεγραψα καποιες εφαρμογες με την εφαρμογη System app remover Δεν εχω δοκιμασει να μπω σε recovery, θα το κοιταξω της επομενες ημερες Το τηλεφωνο βλεπω και εγω να ειναι αρκετα ποιο γρηγορο :superman::dance: απο την 4.4.4 που ειχα πριν Εγω μετα το Install εκανα factory reset απο τις ρυθμισεις και εβαλα και αλλη micro sd και το τηλεφωνο ειναι εντελως αδειο. Συνεχιζει να ειναι κεφατο ακομα και μετα το installation του skype και του viber. Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειχα και εγω 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πόσο πιο γρήγορο μπορει να γίνει το Ζ3 ρε παιδιά; To θέμα είναι αν η αναβάθμιση φέρει κάποια ουσιαστική βελτίωση στην πράξη και δεν έχει bugs για να πούμε ότι αξίζει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πόσο πιο γρήγορο μπορει να γίνει το Ζ3 ρε παιδιά; To θέμα είναι αν η αναβάθμιση φέρει κάποια ουσιαστική βελτίωση στην πράξη και δεν έχει bugs για να πούμε ότι αξίζει. Εγω ειχα γυρισει σε Κιτ Κατ γιατι η Lollipop δεν μου προσέφερε τίποτα και ειχα μειωμένη αυτονομία. Τώρα η marshmallow μου προσφέρει μια ωραια εμπειρία χρήσης, μου αρέσει και η αλλαγη με τα permissions και βλεπω την αυτονομία να είναι σε νορμαλ επιπεδα. Δεν χρησιμοποιω κατι αλλο σπεσιαλ για να δω αν αλλαξε και κατι αλλο. Μπορεί κάποιος Lollipop να μην βλέπει διαφορά, δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts