Nikos_Mpl Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ότι να ναι η Sony.η τακτική του κάθε 6 μήνες νέα συσκευή δεν ξέρω κατά πόσο αποδίδει. Για μας τους καταναλωτές μια χαρά τακτική έχει. .Μπορείς να αλλάζεις κινητό πιο συχνά και να μην το πληρώνες χρυσάφι. . Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Έχω την πεποίθηση οτι το z4 θα είναι η μοναδική ναυαρχίδα για το 15 με τα θετικά και αρνητικά που απορρέουν απο μια τέτοια κίνηση. Αλλα νωρίτερα απο το Πάσχα κυκλοφορία δεν αναμένεται. Μακάρι να παραμείνει στις 5.2 ίντσες αλλα φοβάμαι πως οχι και οτι θα πάει στις 5.5 ίντσες(και τότε θα κοιτάξουμε άλλου) Παραμένουμε στο z3 που το τελειοποίησε σχεδόν απόλυτα και είναι η πιο εξαιρετική υλοποιηςη στην αγορά σήμερα στο σύνολο μακραν. Edited December 20, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 τελικα με ελληνικη rom υπαρχει επιλογη για 160 χαρακτηρες(επιλογη εξοικονομηση κοστους στις ρυθμισεις μηνυματων ) :):D Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπερα στην παρεα κ απο εμενα ... δεν θα σας κουράσω. Προερχόμενός απο S3 εχω κατασταλάξει το επομενο κιν να ειναι το Ζ3 . Εχω διαβασει προσεκτικα κ τις 62 σελ. του νηματος για τα πολλα κ δυνατα του σημεια κ το ενα μολις τρωτό (ναι αυτο της φωτο εννοω ). Απο οτι βλεπω η διαφορα με το S5 ειναι υπερ του τελευταιου ( σε αυτοματη ληψη παντα) ... η διαφορα με το S3 αντικειμενικα ? Τι θέλω να πω ... αν περα απο ταχυτητα , 0 lag , design κτλ. που υπερεχει ευκολα σε ολα .... αναπολήσω το αθανατο W810i που εχω στο ντουλαπι (απο τοτε εξαλλου εχω να ψωνισω sony). ! Εχει καποιος την καλη διαθεση να ανεβασει 2-3 φωτο μερα κ νυχτα απο το μπαλκονι η ενα κλειστο χορο να δω τι παιζει ? Επίσης ρε παιδια ... επειδη βλεπω να αλλαζουν μοντελο καθε 3 μηνες ... μετα την lolipop θα μασ ξεχάσουν ? Κ για το τελος το servis τους εχει φτιαξει καθολου (αχρειαστο να ειναι ). Ζητω συγνώμη αν σας κουρασα ... ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντησουν ... καλες γιορτες με υγεια. ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπερα στην παρεα κ απο εμενα ... δεν θα σας κουράσω. Προερχόμενός απο S3 εχω κατασταλάξει το επομενο κιν να ειναι το Ζ3 . Εχω διαβασει προσεκτικα κ τις 62 σελ. του νηματος για τα πολλα κ δυνατα του σημεια κ το ενα μολις τρωτό (ναι αυτο της φωτο εννοω ). Απο οτι βλεπω η διαφορα με το S5 ειναι υπερ του τελευταιου ( σε αυτοματη ληψη παντα) ... η διαφορα με το S3 αντικειμενικα ? Τι θέλω να πω ... αν περα απο ταχυτητα , 0 lag , design κτλ. που υπερεχει ευκολα σε ολα .... αναπολήσω το αθανατο W810i που εχω στο ντουλαπι (απο τοτε εξαλλου εχω να ψωνισω sony). ! Εχει καποιος την καλη διαθεση να ανεβασει 2-3 φωτο μερα κ νυχτα απο το μπαλκονι η ενα κλειστο χορο να δω τι παιζει ? Επίσης ρε παιδια ... επειδη βλεπω να αλλαζουν μοντελο καθε 3 μηνες ... μετα την lolipop θα μασ ξεχάσουν ? Κ για το τελος το servis τους εχει φτιαξει καθολου (αχρειαστο να ειναι ). Ζητω συγνώμη αν σας κουρασα ... ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντησουν ... καλες γιορτες με υγεια. ! :) Ποιο s3 ??? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!!!! Μερα με τη νυχτα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Νομίζω πως αν περάσεις Ελληνική rom θα έχεις 170 χαρακτήρες αλλά θα συμφωνήσω με την λύση του Alex. Βάλε handcent ,textra(αυτό έχω, απλό και ελαφρύ) ή μια άλλη εφαρμογή από το μάρκετ για sms. Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για 170 χαρακτήρες. Από την στοκ στις ρυθμίσεις απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και άνοιξε την άλλη εφαρμογή που επέλεξες. Με το πρώτο άνοιγμα θα σε ρωτήσει αν θέλεις να είναι η προεπίλεγμένη εφαρμογή sms και επιλέγεις ναι. Αν κάποια στιγμή ανοίξεις την στοκ θα σε ρωτήσει αν θέλεις αυτή για προεπιλογή. Αλλάζεις όποτε θέλεις. Αδερφε΄αυτό το "textra" έχει αναφορά παράδοσης; Διότι αυτό με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αδερφε΄αυτό το "textra" έχει αναφορά παράδοσης; Διότι αυτό με ενδιαφέρει. Δυστυχως δεν εχει οσονεχω ψαξει. Το handcent εχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Έχει αναφορά παράδοσης. Δοκίμασε το. Δωρεάν είναι η εφαρμογή. Αν δεν σου αρέσει uninstall και πας για άλλα. Κωνσταντίνε το handcent το είχα για χρόνια αλλά είναι πιο βαρύ σε σχέση με το textra του οποίου μου άρεσε και η εμφάνιση περισσότερο(...γούστα αυτά). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Έχει αναφορά παράδοσης. Δοκίμασε το. Δωρεάν είναι η εφαρμογή. Αν δεν σου αρέσει uninstall και πας για άλλα. Κωνσταντίνε το handcent το είχα για χρόνια αλλά είναι πιο βαρύ σε σχέση με το textra του οποίου μου άρεσε και η εμφάνιση περισσότερο(...γούστα αυτά). Μαλλον εννοει αναφορα παραδοσης στην στατους μπαρ. Ενα εξαιρετικα χρησιμο χαρακτηριστικο που εχει το handcent. Συμφωνω οτι ειναι βαρυ αλλα ειναι πληρως παραμετροποιησιμο. Οπως και να χει και γω το textra χρησιοποιω τωρα. Πολυ σταθερη εφαρμογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για μας τους καταναλωτές μια χαρά τακτική έχει. .Μπορείς να αλλάζεις κινητό πιο συχνά και να μην το πληρώνες χρυσάφι. . Την βρίσκεις να είσαι θύμα? δηλαδή να αγοράζεις μία συσκευή με ένα όχι και απαρατήρητο ποσό και μετά από 5 μήνες να έχει πετάξει άλλο μοντέλο στην αγορά? Η μήπως σού αρέσει να αγοράζεις προηγούμενη συσκευή.έστω κι αν είναι καλή σαν χαρακτηριστικά. Προσωπικά αυτό θα με χαλούσε αφάνταστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Την βρίσκεις να είσαι θύμα? δηλαδή να αγοράζεις μία συσκευή με ένα όχι και απαρατήρητο ποσό και μετά από 5 μήνες να έχει πετάξει άλλο μοντέλο στην αγορά? Η μήπως σού αρέσει να αγοράζεις προηγούμενη συσκευή.έστω κι αν είναι καλή σαν χαρακτηριστικά. Προσωπικά αυτό θα με χαλούσε αφάνταστα. Φίλε μου εσύ πάρε ότι νομίζεις, εγώ θεωρώ ότι είναι θύμα οποίος παίρνει s5 ή αν φόν ή Μ8.. Το γιατί το πιστεύω θα σας το γράψω απόψε ή αύριο γιατί είμαι ταξίδι τώρα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Την βρίσκεις να είσαι θύμα? δηλαδή να αγοράζεις μία συσκευή με ένα όχι και απαρατήρητο ποσό και μετά από 5 μήνες να έχει πετάξει άλλο μοντέλο στην αγορά? Η μήπως σού αρέσει να αγοράζεις προηγούμενη συσκευή.έστω κι αν είναι καλή σαν χαρακτηριστικά. Προσωπικά αυτό θα με χαλούσε αφάνταστα. Με αυτήν την τακτική να μεγαλώνουν συνέχεια τις ίντσες το z3 θα παίζει μπάλα μονο του και το 15 με μονο ικανό αντίπαλο το m9 εφόσον βελτιώσει 2-3 πραγματάκια η HTC και παραμείνει στις 5 με 5.2 ίντσες. Για την Sammy έχω πολλες αμφιβολίες αν το s6 κάνει τη μεγάλη διαφορά οχι σε σχεςη με τον ανταγωνισμό αλλα σε σχεςη με το επιεικώς μέτριο s5. Ούτε και την lg την εμπιστεύομαι μετά το εξαιρετικό και ιςορροπημενο g2. Και αμφιβάλλω πολύ αν θα βγάλει άλλη ναυαρχίδα μεςα στο 15 η Sony παρά μονο το z4 που αν πάει στις 5.5 ίντσες θα ισχυροποιηθεί το επιχείρημα μου για το z3. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δεν έχω το Ζ3 αλλά το έψαξα αρκετά όταν σκεφτόμουν να το αγορασω. Πραγματικά είναι ένα άριστο κινητό αλλά η φωτογραφική του δεν ειναι άξια του ονόματος της Sony και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί παρότι τα οπτικα, ο σενσορας κτλ είναι πάρα πολύ καλοι. Ειλικρινά νομίζω ότι κατι κάνει η Sony λάθος με το post processing γιατί από την άλλη η φωτογραφική Sony που έχω κάνει απλά θαύματα! Μάλιστα είχα ανεβάσει πριν κάποιες σελίδες ένα blind test μεταξύ Ζ3 και G3 και η συντριπτική πλειοψηφία χωρίς να ξέρει ποιο είναι ποιο επέλεξε το G3. Στο συγκεκριμένο θέμα πάντως δεν ασχολήθηκε κάνεις να το σχολιάσει. Τέλος πάντων δεν εννοώ πως είναι κακή απλά δεν είναι κορυφαία και είναι κρίμα για την Sony γιατι κατά την άποψή μου θα έπρεπε να εχει τα κορυφαία φωτογραφικά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Στο αυτόματα υστερεί σε σχεςη με ανταγωνισμό αλλα η πλειοψηφία των καταναλωτών θα τους καλυψει και με το παραπάνω. Λίγο με τις ρυθμίσεις να παίξεις η να βάλεις και αλλο προγράμμα απο το μαμισιο μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος πως όσοι ενδιαφέρονται για τις φωτογραφικές δυνατότητες τους θα παίζουν μπάλα 100% με τις ρυθμίσεις της κάμερας να πετύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα(δεν είναι και πυρηνική φυσική εδω που τα λεμε) Αλλιώς όπως είπα θα τους καλυψει στη συντριπτική πλειοψηφία πχ για ανέβασμα σε social media που κάνει συνήθως ο κόσμος. Και απο την άλλη τέλεια συσκευη δεν υπάρχει και αμφιβάλλω αν και μελλοντικά θα υπάρξει. Δεν συμφέρει καμία εταιρία διότι τι θα βάλει στον διάδοχο. Άρα κάπου ο ένας κερδίζει σε κατι κάπου ο άλλος σε κατι διαφορετικό. Μην ξεχνάμαι και οτι η Sony πουλάει τεράστιες ποσότητες σε Apple και Sammy σε οπτικά μέρη και οτι και η ίδια βγάζει φωτογραφικές μηχανές άρα και αυτό μπορει να παίζει το ρόλο του η γιατί οχι να μην εχει την ικανότητα στο mobile software όσον αφορα το κομμάτι κάμερα των κινητών. Αλλα αυτη τη στιγμή συγκεντρώνει την καλύτερη υλοποιηςη mobile συσκευη στις 5 με 5.2 ίντσες στην συντριπτική πλειοψηφία των παραμέτρων ενός σύγχρονου smartphone. Οθόνη,αυτονομία,ποιότητα καταςκευης,ντιζάιν,βάρος, υλοποιηςη λογισμικού κάμερα και τιμή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Αλεξ, σε πάρα πολλά από αυτα που λες έχεις δίκιο, και γενικά έχεις ισορροπημένο λόγο. Σε αυτό που διαφωνώ όμως είναι στις φωτογραφίες. Ακόμα και όσοι ξεζουμιζουν τις φωτογραφικές δυνατότητες των κινητών, σε πραγματικές συνθήκες τραβουν με αυτόματο. Μην κοροιδευομαστε, στα κινητά δεν έχεις τον χρόνο να ψάχνεσαι με ρυθμίσεις για να αποθανατίσεις κάτι. Αλλιώς όλοι θα γυρνούσαμε με τις dslr κρεμασμένες στο λαιμό. Σε πραγματικές συνθήκες αυτό που μετράει είναι οι αυτόματες λήψεις, κι εκεί το Ζ3 δυστυχώς χάνει πολύ. Τα είπαμε και στο άλλο θέμα εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για αυτό πάντα λέω οτι ο καθένας επιλέγει με βάση που δίνει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και προβαίνει στην ανάλογα κίνηση αγοράς. Αλλα πάντα οτι και να παρει ο οποιοςδηποτε,έναν τουλαχιςτον συμβιβασμό θα κάνει(εγω προσωπικά επιλέγω τις λίγο χειρότερες φωτό στο αυτόματα σε μια συσκευη αλλα ολα τα υπόλοιπα να είναι στο μέγιστο δυνατό) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Απλά στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο του Android και με δεδομένη την άριστη υλοποίηση του Ζ3 είναι σχεδόν αυτοκτονικο όταν είσαι η Sony να μην έχεις τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Απλά εκεί που θα ήθελα να σταθώ, είναι στο ότι η sony εκεί που θα μπορούσε να κάνει το μεγάλο μπαμ, χάνει την ευκαιρία. Γιατί πραγματικά το η συσκευη της είναι τουλάχιστον χάρμα οφθαλμών. Έτσι την πάτησε και η HTC με το Μ8. Υστερούσε σε κάμερα και μπαταρια και χάθηκε η ευκαιρία. Με αυτά και με αυτά, έχουν κάνει με τα λάθη τους, τον κάθε κινέζο και κορεατη μάγκα. Την στιγμή που θα μπορούσαν να μονοπωλούν την αγορά με την καλή εννοια. Αυτό είναι απλά μια προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Απλά στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο του Android και με δεδομένη την άριστη υλοποίηση του Ζ3 είναι σχεδόν αυτοκτονικο όταν είσαι η Sony να μην έχεις τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά. Νομίζω στην Sony άλλου είναι τα θέματα που έχεις να επιλύσει/διορθωςει στο mobile κομμάτι των δραστηριοτήτων της και οχι τοςο οι φωτογραφικές δυνατότητες των συσκευών της. Διότι ενώ καταφέρνει να φτιάξει εξαιρετικές υλοποιήσεις σε όλη τη z3 σειρά παρ ολα αυτα χωλαίνει να τα προωθήσει στον καταναλωτή πχ είναι αδιανόητο για εμένα να πουλάνε η Samsung,lg,HTC στην Αμερική κατα πολύ παραπάνω και η Sony να εχει ισχνή παρουσία(να δούμε αν καταφέρει να αυξήσει την παρουσία της με την z3 σειρά που φαίνεται για πρώτη φορά να κάνει μια σωστή προσπάθεια στην αμερικανική αγορά που είναι τεράστια για να αποσπάσει ένα σεβαστό μερίδιο αγοράς που της αρμόζει με βάση τις πολύ ποιοτικές προτάσεις της) Πιο πολύ στο τομέα μάρκετινγκ-προώθηση χωλαίνει όπου οι Κορεάτες είναι ικανότεροι χωρις να βγάζουν ανώτερες υλοποιήσεις απο την ίδια. Ακόμα και στο τομέα phablet θα μπορούσε να βγάλει διαμάντι αν αξιοποιούσε την τεχνογνωσία που εχει απο την Vaio σειρά που είχε μιας και active digitazer τεχνολογία το κατέχει παρά πολύ καλά. Και σε Windows και σε Android θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλά αν έκανε τις κατάλληλες σωστές επιλογές. Θα μπορούσε άνετα να γίνει η Apple του android/windows σήμερα με μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία προϊόντων λόγω των δυνατοτήτων και ελευθερίας/παραμετροποίησης που προσφέρουν τα 2 τελευταία λειτουργικά. Edited December 21, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα στην παρεα κ απο εμενα ... δεν θα σας κουράσω. Προερχόμενός απο S3 εχω κατασταλάξει το επομενο κιν να ειναι το Ζ3 . Εχω διαβασει προσεκτικα κ τις 62 σελ. του νηματος για τα πολλα κ δυνατα του σημεια κ το ενα μολις τρωτό (ναι αυτο της φωτο εννοω ). Απο οτι βλεπω η διαφορα με το S5 ειναι υπερ του τελευταιου ( σε αυτοματη ληψη παντα) ... η διαφορα με το S3 αντικειμενικα ? Τι θέλω να πω ... αν περα απο ταχυτητα , 0 lag , design κτλ. που υπερεχει ευκολα σε ολα .... αναπολήσω το αθανατο W810i που εχω στο ντουλαπι (απο τοτε εξαλλου εχω να ψωνισω sony). ! Εχει καποιος την καλη διαθεση να ανεβασει 2-3 φωτο μερα κ νυχτα απο το μπαλκονι η ενα κλειστο χορο να δω τι παιζει ? Επίσης ρε παιδια ... επειδη βλεπω να αλλαζουν μοντελο καθε 3 μηνες ... μετα την lolipop θα μασ ξεχάσουν ? Κ για το τελος το servis τους εχει φτιαξει καθολου (αχρειαστο να ειναι ). Ζητω συγνώμη αν σας κουρασα ... ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντησουν ... καλες γιορτες με υγεια. ! :) Καλημέρα παιδιά κάποιος άλλος μία βοήθεια στα ερωτήματα μου κ 2 φώτο αν είναι εύκολο. ?.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλημέρα παιδιά κάποιος άλλος μία βοήθεια στα ερωτήματα μου κ 2 φώτο αν είναι εύκολο. ?.! Δες μερικές εδώ https://m.flickr.com/#/photos/129264052@N07/15849555062/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δες μερικές εδώ https://m.flickr.com/#/photos/129264052@N07/15849555062/ Σε ευχαριστώ πολύ ... εντάξει δεν είναι κ τραγικά τα πράγματα όπως τα έχουν παρουσιάσει μερικοί εδώ μέσα κ μας έχουν φοβίσει άδικα ! Αν είχα κ απάντηση κ στα άλλα μου θέματα θα ήμουν σούπερ. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από HTC M8 σε Ζ3 Κανένα μα κανένα παράπονο από το Μ8. Απλά είχα και το Μ7 και το βαρέθηκα λίγο... :) Βρήκα το Ζ3 σκέτη συσκευή σε αγγελία από επιδότηση από τη Vodafone.. Όχι από συμβόλαιο... Ξέρουμε αν θα είναι branded? Thanks παιδιά... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ ... εντάξει δεν είναι κ τραγικά τα πράγματα όπως τα έχουν παρουσιάσει μερικοί εδώ μέσα κ μας έχουν φοβίσει άδικα ! Αν είχα κ απάντηση κ στα άλλα μου θέματα θα ήμουν σούπερ. ! Το service παραμένει το ίδιο δηλαδή η arvato. Δεν νομίζω να μας ξεχάσουν με το android 5 και τέλος,σιγουρα θα παρει και άλλες αναβαθμίσεις. Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από HTC M8 σε Ζ3 Κανένα μα κανένα παράπονο από το Μ8. Απλά είχα και το Μ7 και το βαρέθηκα λίγο... :) Βρήκα το Ζ3 σκέτη συσκευή σε αγγελία από επιδότηση από τη Vodafone.. Όχι από συμβόλαιο... Ξέρουμε αν θα είναι branded? Thanks παιδιά... Καλύτερα να πάρεις τη Vodafone τηλέφωνο να ρωτήσεις, αν δεν ξέρει αυτος που το έχει που πρέπει να ξέρει 100% εφόσον την έχει χρησιμοποιήσει. Που και branded να είναι της φλασαρεις μια unbranded rom οποιαδήποτε χωρας και άρχοντας είσαι,η το αφήνεις έτσι όπως είναι, δεν είναι τα branded χειρότερα version. Να την κάνεις την αλλαγή,πιστευω ευχάριστα θα εκπλαγείς συνολικά από την υλοποίηση. Και ειδικά σε copper η silver green είναι και ιδιαίτερα όμορφη η συσκευή που μαγνητίζει τα βλέμματα όπου και να βρεθείς όλοι θα σου λένε τι υπέροχο και θετικά ιδιαίτερο χρώμα είναι:p Edited December 21, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 το προβλημα της σονυ ειναι η φωτογραφια. αν τα μοντελα βγαζουν καλυτερες φωτο θα πανε μπροστα. απορω γιατι ενω εχουν και φτιαχνουν φακους και τους δινουν και σε αλλες εταιρειες , οι δικες τους υλοποιησεις δεν ειναι κορυφαιες οπως θα επερεπε να ειναι. και για να μην χαζα πραγματα το 95% τουλαχιστον θελουν στο αυτοματο να βγει καλη φωτο. δεν ψαχνουν ολοι ρυθμισεις και εφαρμογες για να βγαλουν πιο καλη φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts