Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα θέλω να μου πεις,σχετικά στις φωτό με χαμηλό φωτισμό.

Είναι καλύτερο το Z3 or not ?

Ναι αυτό ειδικά , με ενδιαφέρει και εμένα πάρα πολύ, αν μπορούμε να έχουμε μια σίγουρη απάντηση, κυρίως από χρήση που έχουν κάνει κάποιοι και όχι από reviews

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αυτό ειδικά , με ενδιαφέρει και εμένα πάρα πολύ, αν μπορούμε να έχουμε μια σίγουρη απάντηση, κυρίως από χρήση που έχουν κάνει κάποιοι και όχι από reviews

Πάντως Leonid111 ο μόνος λόγος που με κάνει να καθυστερώ να αγοράσω το Ζ2 έναντι του Ζ3 είναι το ότι θέλω και δίκαρτο και το Ζ3 θα έρθει και σε δίκαρτο... αλλά μέχρι να πέσει η τιμή του...

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Πάντως Leonid111 ο μόνος λόγος που με κάνει να καθυστερώ να αγοράσω το Ζ2 έναντι του Ζ3 είναι το ότι θέλω και δίκαρτο και το Ζ3 θα έρθει και σε δίκαρτο... αλλά μέχρι να πέσει η τιμή του...

Καταλαβαίνω τι λες.

Εμένα πάντως αυτό δε με ενδιαφέρει και αν οι διαφορές Ζ2 με Ζ3 είναι κυρίως εξωτερικές σχεδιαστικές και η οθόνη, που και στο Ζ2 είναι πολύ καλή, εξάλλου εγώ δε θα δω ταινίες από το κινητό, τότε μου κάνει το Ζ2.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει σημαντικά ορατές διαφορές στη φωτογραφία , κυρίως στις δύσκολες συνθήκες φωτισμού και αν η μπαταρία κρατάει αισθητά πιο πολύ, αν δεν ισχύουν αυτά, τότε στη τιμή που είναι το Ζ2 είναι πολύ καλό για μένα.

Καταλαβαίνω τι λες.

Εμένα πάντως αυτό δε με ενδιαφέρει και αν οι διαφορές Ζ2 με Ζ3 είναι κυρίως εξωτερικές σχεδιαστικές και η οθόνη, που και στο Ζ2 είναι πολύ καλή, εξάλλου εγώ δε θα δω ταινίες από το κινητό, τότε μου κάνει το Ζ2.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει σημαντικά ορατές διαφορές στη φωτογραφία , κυρίως στις δύσκολες συνθήκες φωτισμού και αν η μπαταρία κρατάει αισθητά πιο πολύ, αν δεν ισχύουν αυτά, τότε στη τιμή που είναι το Ζ2 είναι πολύ καλό για μένα.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις να έρθει στα καταστήματα το Ζ3 να το δεις .. έτσι θα κάνω και εγώ... για τις βραδινές φωτό ίσως εμπιστευθείς ένα μελλοντικό συγκριτικό μεταξύ Ζ2 & Ζ3..

Στα public ακόμα το φέρνουν..

Ορίστε και οι αρχικές τιμές -->http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z3-699-euro-2995/

και το Ζ3 tablet compact --->http://techblog.gr/tablet/sony-xperia-z3-tablet-compact-november-499-euro-3785/

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Κάτι που δεν μας αφορά αλλά μου έκανε εντύπωση:

Ζ3v: αυτή είναι μια παραλλαγή του Ζ3 που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική από τον πάροχο Verizon.

Διαφορές από το original z3:

Θα έχει Qi wireless charging!

Το ωραίο μεταλλικό πλαίσιο του Ζ3 αντικαταστάθηκε

Η μπαταρία του αυξήθηκε λίγο στα 3200mAh

Μπρος(και πίσω!) έχει το χαλιά logo Verizon.

http://cdn3.vox-cdn.com/entry_photo_images/12843116/theverge4_1020_verge_super_wide.jpg

http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzEwLzA5Lzk4L1ZpemlvRXZlbnQyLjE2ZTQ0LmpwZwpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/5522899a/ad6/Vizio-Event-27.jpg

http://www.theverge.com/2014/10/9/6952901/sony-xperia-z3v-verizon-october-23-announcement

Στο τρίτο λινκ που δίνει ο BILLY5 συνεκρινα Z2, Z3, iPhone 6 Plus (που θεωρείται "εξαιρετικό" στις photo απο τα διάφορα reviews) και στις τρεις συνθηκες που διαθέτει το τεστ (Good light, Low light, ISO chart) και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά για το Z3...

Ας το δει και καποιος άλλος να επιβεβαιώσει αυτό που είδα γιατί δεν νιώθω και ειδικός στο θέμα.

Άλλο ένα review για το Z3:

http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z3-Smartphone-Review.127641.0.html

Τα σημαντικά σημεία που εντοπίζω είναι:

1. μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με ήδη καλό Ζ2. Καλύτερη διαχείριση ενέργειας σε standby. (αλλά: χειρότερη διάρκεια σε full load κυρίως λόγω της φωτεινότερης οθόνης)

2. Η οθόνη έχει πολύ καλή ευκρίνεια σε ηλιοφάνεια.

3. Η camera εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ καλή (και οριακά καλύτερη σε σχέση με το Ζ2).

Συνολικά το θεωρεί καλύτερο στις λεπτομέρειες από το Ζ2.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Και σε standby αλλά και σε full load η μπαταρία είναι εκπληκτική χωρίς καθόλου stamina...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Και επίσημα το z3 παίρνει δικαιωματικά τα σκήπτρα με την καλύτερη αυτονομία συν φωτεινότητα οθόνης ever στα χρονικά των συγχρόνων ναυαρχίδων-smartphone.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και επίσημα το z3 παίρνει δικαιωματικά τα σκήπτρα με την καλύτερη αυτονομία συν φωτεινότητα οθόνης ever στα χρονικά των συγχρόνων ναυαρχίδων-smartphone.

Εσένα περιμένω να το πάρεις για να φτιάξουμε λίγο τα χρώματα, κυρίως το λευκό από την στοκ εφαρμογή που έχει.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, και περιμένω να το πάρεις στα χέρια σου για να δώσεις τις σωστές τιμές -ρυθμίσεις!!!

Edit.

Επίσης παιδιά σε manual και 20.3 η κάμερα αν και 4.3 είναι μαγεία σε όλες τις συνθήκες, ειδικά μερα.

Σε 15.5 και 16/9 δύσκολα καταλαβαινεις την διαφορά.

Στο Auto και στα 8mp επίσης 16/9 καλές φωτογραφίες θα μπορούσαν καλύτερες.

Έχω στείλει σε φίλο που ασχολείται πιο πολύ με το θέμα όλα τα δείγματα καθώς και συγκρίσεις με το iPhone 6 and galaxy alpha και λογικά σήμερα θα ποσταρει και θα γραψει εντυπώσεις

Edited by galanakop

Εσένα περιμένω να το πάρεις για να φτιάξουμε λίγο τα χρώματα, κυρίως το λευκό από την στοκ εφαρμογή που έχει.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, και περιμένω να το πάρεις στα χέρια σου για να δώσεις τις σωστές τιμές -ρυθμίσεις!!!

Ένας απο εξωτερικό είχε δώσει σωστές τιμές ρυθμίσεις.

Θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ και θα ενημερώσω.

Και σε standby αλλά και σε full load η μπαταρία είναι εκπληκτική χωρίς καθόλου stamina...

Μιλάμε για 100% φωτεινότητα; :confused::worry::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το review όταν λέει full load εννοεί 100% και όλα ανοιχτά.

100%αλλά αυτόματη...

Και μενα η φωτεινοτητα ειναι ενα θεμα που σκεφτομαι...δεν μου αρεσει στον "αυτοματο" και το εχω καπου στο 80% μονιμα

Και μιας και μιλατε για μπαταρια..απο χθες τις 8 το πρωι που το εχω σερι ανοικτο (1η μερα του) σημερα αυτη τη στιγμη ειναι στο 30%

με αρκετη χρηση μπορω να πω...δηλαδη εβαλα-εβγαλα αρκετες εφαρμογες..και γενικα το χρησιμοποιησα το κινητο

Και εγώ το είχα δει και σπάω το κεφάλι μου.

Σχετικά με τη φόρτιση,

πόση ώρα θέλει για πλήρη φόρτιση απο 0-5% σε 100% με φορτιστή και πόση με usb (ή και από το dock connector);

Επίσης, ο φορτιστής πόσα amber είναι;

Επίσης, κάτι για noise cancellation ακουστικά που νομίζω έχω διαβάσει σε κάποια αρθρα/reviews το προηγουμενο διάστημα... τι ισχύει;;

Σχετικά με τη φόρτιση,

πόση ώρα θέλει για πλήρη φόρτιση απο 0-5% σε 100% με φορτιστή και πόση με usb (ή και από το dock connector);

Επίσης, ο φορτιστής πόσα amber είναι;

Επίσης, κάτι για noise cancellation ακουστικά που νομίζω έχω διαβάσει σε κάποια αρθρα/reviews το προηγουμενο διάστημα... τι ισχύει;;

Εγω δε μπορω να σου πω ακομα αυτη τη πληροφορια γιατι απο Τεταρτη που εχω το κινητο το εχω φορτισει 1 φορα...και αυτο το αφησα σα πρωτη φορτιση 5 ωρες

σαν πρωτη πληροφορια μπορω αν σου πω οτι απο το 0 που ηταν ...νομιζω το τσεκαρα μετα απο 30-40 λεπτα που το ειχα βαλει και ειχε παει στο 60%...αυτο με επιφυλαξη ομως...(δεν ειμαι σιγουρος για τα λεπτα αλλα νομιζω τοσα ειχαν περασει οταν το κοιταξα)

....

Τα ακουστικά αυτά υποστηρίζονται από το Ζ3. Αλλά δεν είναι στη συσκευασία, τουλάχιστον όχι σε όλες τις χώρες.

Root έχουμε?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και εγώ το είχα δει και σπάω το κεφάλι μου.

Αν λετε για τον φωτογραφο που εκανε το review και συγκρινε την οθονη με το μονιτορ που εχει τοτε οι ρυθμισεις rgb που εκανε ειναι αυτες :

I used white balance setting for RGB as follows:

178

188

47

Δεν το αναφερει στο review αλλά το πετυχα σε ενα ποστ του στο xda που τον ρωτησε καποιος. Να και το review αν και νομιζω εχει ξαναμπει http://www.neowin.net/news/sony-xperia-z3-and-official-magnetic-dock-review

Αν λετε για τον φωτογραφο που εκανε το review και συγκρινε την οθονη με το μονιτορ που εχει τοτε οι ρυθμισεις rgb που εκανε ειναι αυτες :

178

188

47

Δεν το αναφερει στο review αλλά το πετυχα σε ενα ποστ του στο xda που τον ρωτησε καποιος. Να και το review αν και νομιζω εχει ξαναμπει http://www.neowin.net/news/sony-xperia-z3-and-official-magnetic-dock-review

Ναι μάλλον αυτός ήταν,αλλα δεν θυμόμουν που το είχα διαβάσει :p

178

188

47

Τις περασα τις ρυθμισεις και μου αρεσει καλυτερα με αυτος...απο το 0-0-0 που ειχε by default!

Ειναι πιο "ζεστο" το ασπρο...

Να σημειωσω επισης οτι 1,5 μερα και ειμαι στο 18%...φοβερη η μπαταρια και ακομα δεν εχει ρολαρει αφου εχει γινει 1 φορτιση...

Edited by glouk7

• The title was changed to Sony Xperia Z3