glouk7 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλορίζικο και αναμένουμε σύντομα φωτογραφίες πληροφορίες και ότι άλλο μπορεί να μας φανεί χρήσιμο Ευχαριστω, δεν το εχω ανοιξει ακομα το πακετο λογο δουλειας...θα το ανοιξω σε λιγο και θα ποσταρω καμια φωτο :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν πρωτη αισθηση που το πιανω στα χερια μου, εχω να πω οτι εχει φοβερη αισθηση....σαν κατασκευη.... ακομα δεν εχω πατησει το power :p Μου εχει μετρησει ασχημα...απο iphone 4s σε αυτο Edited October 8, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μου εχει μετρησει ασχημα...απο iphone 4s σε αυτο Με γειά την κινητάρα φίλε!! Θα το συνηθίσεις το μέγεθος δεν λέει κάτι!! :p ΥΓ και σε μαύρο κάτι λέει ε;;;) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Πολύ ευχαρίστως να σε απαλλαξω απο τον κόπο αν δεν το θες με μια πάσα σε εμένα :lol: Αργεί το δικο μου! Edited October 8, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glouk7 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Με γειά την κινητάρα φίλε!! Θα το συνηθίσεις το μέγεθος δεν λέει κάτι!! :p ΥΓ και σε μαύρο κάτι λέει ε;;;) Ευχαριστω φιλε, με καλη εννοια το λεω το εχει μετρησει ασχημα...εννοω οτι εχω σοκαριστει :D τωρα κοιταζω το iphone 4s και μου φαινεται μια κλανια, οθονουλα...ουτε να το βλεπω δε μπορω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Επίσης και στο eshop (μόνο σε άσπρο και μαύρο δυστυχώς) στα 539 (καλύτερη τιμή φυσικά από το plaisio αλλά και πάλι τσιμπημένα για μένα) (επίσης 633 πάλι σε άσπρο-μαύρο το κανονικό Z3) http://www.e-shop.gr/sony-xperia-z3-compact-d5803-white-gr-p-TEL.002295 Το έχει απ την προηγούμενη βδομάδα αν θυμάμαι καλά και είχε 4-7 μέρες παράδοση ενώ τώρα το πήγαν σκέτο "κατόπιν παραγγελίας", αν ισχύει το GR στον τίτλο και δεν είναι παραεισαγωγή τότε αυτό μου δείχνει ότι πιθανόν όντως το περίμεναν για Δευτέρα και γειώθηκαν. Δεν τα αξίζει,από τη στιγμή πού κάθε 6 μήνες πετάει νέο μοντέλο καλύτερα να περιμένεις να πέσει. Είμαι κι εγώ στην σκέψη βέβαια,όμως με 2 ενστάσεις. Είναι sony,την φοβάμαι την άτιμη. Να πέσει σύντομα στα 450. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glouk7 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πολύ ευχαρίστως να σε απαλλαξω απο τον κόπο αν δεν το θες με μια πάσα σε εμένα :lol: Αργεί το δικο μου! Καλα και εγω πηγα και το πηρα απο το ελ. βενιζελος...απο την αποθηκη του ελτα...αλλιως θα περιμενα 2-3 μερες ακομα στανταρ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν τα αξίζει,από τη στιγμή πού κάθε 6 μήνες πετάει νέο μοντέλο καλύτερα να περιμένεις να πέσει. Είμαι κι εγώ στην σκέψη βέβαια,όμως με 2 ενστάσεις. Είναι sony,την φοβάμαι την άτιμη. Να πέσει σύντομα στα 450. Είναι sony = είναι εγγύηση . Κινητά σκυλιά! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλα και εγω πηγα και το πηρα απο το ελ. βενιζελος...απο την αποθηκη του ελτα...αλλιως θα περιμενα 2-3 μερες ακομα στανταρ :p Λες και το δικού μου ήδη να έφτασε και να παραμείνει Αεροδρόμιο έως Παρασκευή αρχές επόμενης εβδομαδας.:cry: Εχω tracking number αλλα δεν γνωρίζω αν μέσω ΕΛΤΑ η κούριερ θα παραλάβω. Θα περιμένω διότι δεν εχω καμία όρεξη να τραβιέμαι Ελ Βενιζέλος ακόμα και αν εχει φτάσει που χλωμό το κόβω μιας και μου λέει in transit στις πληροφορίες της αποστολής. Δεν χάλασε ο κόσμος!! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Λες και το δικού μου ήδη να έφτασε και να παραμείνει Αεροδρόμιο έως Παρασκευή αρχές επόμενης εβδομαδας.:cry: Εχω tracking number αλλα δεν γνωρίζω αν μέσω ΕΛΤΑ η κούριερ θα παραλάβω. Θα περιμένω διότι δεν εχω καμία όρεξη να τραβιέμαι Ελ Βενιζέλος ακόμα και αν εχει φτάσει που χλωμό το κόβω μιας και μου λέει in transit στις πληροφορίες της αποστολής. Δεν χάλασε ο κόσμος!! Ποιο θα χεις μέχρι τότε; Το 3310; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ποιο θα χεις μέχρι τότε; Το 3310; :lol: Το τρομερό killer smartphone 1800:p http://www.gsmarena.com/nokia_1800-3006.php Στο συρτάρι πάντα ετοιμοπόλεμο σε δύσκολες καταστάσεις :lol: Btw:μάλλον με ups θα παραλάβω,αύριο θα τους πάρω τηλ να μάθω περισσότερα,διότι αν ειναι με ΕΛΤΑ 2-3 ημέρες παραπάνω στάνταρ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Είναι sony = είναι εγγύηση . Κινητά σκυλιά! Ουδέποτε ήταν.παρόλο πού τα συμπαθώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 αυτα ειναι τεστ! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ουδέποτε ήταν.παρόλο πού τα συμπαθώ. Τι ουδέποτε ήταν ρε συ;; Που τα είδες εσύ τα προβλήματα;; Σε αντίθεση με τα lg που αυτά δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Αν μιλάς για κάποιες παρτίδες προβληματικές αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.. και γω έπιασα στα χέρια μου ενα LG g2 και είχε καμμένα pixel ούτε ενός χρόνου δεν ήταν... και το live with walkman μου δεν έχει ούτε ένα! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του και να τις εκφράζει. Δεν χρειάζεται να υψώνουμε τους τόνους και να υιοθετούμε ένα (μάλλον) επιθετικό ύφος. Αν παρεξήγησα το ύφος συνεχίστε, αγνοώντας με! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τι ουδέποτε ήταν ρε συ;; Που τα είδες εσύ τα προβλήματα;; Σε αντίθεση με τα lg που αυτά δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Αν μιλάς για κάποιες παρτίδες προβληματικές αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.. και γω έπιασα στα χέρια μου ενα LG g2 και είχε καμμένα pixel ούτε ενός χρόνου δεν ήταν... και το live with walkman μου δεν έχει ούτε ένα! Ω ναι,οι πρώτες παρτίδες των g2 είχαν,όπως και οι πρώτες παρτίδες των sony. Μόνο πού τουλάχιστον την lg την στηρίζει κι ένα καλό σέρβις εδώ στην ελλάδα,μακριά από μας βέβαια... Α και ουδέποτε κινητό της δεν παρουσίασε κατασκευαστικό παράπτωμα,όπως κενά,μη σωστή κατασκευή μεταξύ αλουμινίο-οθόνης.κάτι τέτοια τέλος πάντων. Αν πάντως το κινητό είναι καλό και με πραγματικά καλή κάμερα,κι όχι μόνο ονομαστικά σούπερ,ίσως να το τολμήσω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonoif Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα, παρακολουθώ τα 2 καινουργια Z3 γιατι με ενδιαφερουν ως συσκευες και σκοπεύω μια απο τις 2 να την αποκτήσω. Περιμένω απλά να έχω μια πρώτη επαφή απο κοντά για να καταλήξω. Μόλις είδα στο σκρουτζ τιμές για το Z3 στα 550 και για το Z3C στα 500.. Είναι λογικές τέτοιες αρχικές τιμές για το Z3 ή κάτι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα, παρακολουθώ τα 2 καινουργια Z3 γιατι με ενδιαφερουν ως συσκευες και σκοπεύω μια απο τις 2 να την αποκτήσω. Περιμένω απλά να έχω μια πρώτη επαφή απο κοντά για να καταλήξω. Μόλις είδα στο σκρουτζ τιμές για το Z3 στα 550 και για το Z3C στα 500.. Είναι λογικές τέτοιες αρχικές τιμές για το Z3 ή κάτι παίζει; Δεν το βρίσκω περίεργο. Στο εξωτερικό ήδη εχουν παίξει και πιο χαμηλές τιμές για το compact ως μέρος προωθητικές ενεργειών της Sony. Και στο μεγάλο στην Αγγλία(amazon)έπαιξε εξίσου προσφορά στα 550 πριν 2 εβδομάδες και που εγώ προσωπικά το τςιμπηςα και το αναμένω έως αρχές επόμενης εβδομαδας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Με ενδιαφέρει το Ζ3 να το πάρω, αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει, για ποιο - ποιους , λόγους να το προτιμήσω από το Ζ2 , που είναι τώρα πια και αρκετά πιο φθηνό, εκτός φυσικά του ότι είναι πιο καινούργιο και λίγο διαφορετική σχεδίαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ΤοΖ2 από το Ζ3...μπαταρία θηρίο έχουν και τα δύο,φοβερές οθόνες, ποιότητα κατασκευής άριστη...εάν οικονομικά είσαι άνετος χτύπα Ζ3 λόγο καινούργιου..αλλά και Ζ2 να πάρεις δεν θα το μετανιώσεις.. Μηδέν προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πάρε z3,ανανεωμένο σε σημεία πού μάλλον πονούσε ο προκάτοχος του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πάρε z3,ανανεωμένο σε σημεία πού μάλλον πονούσε ο προκάτοχος του. Σε ποία σήμεια πονάει; Επειδή τα έβαλα χθες στο Media markt δίπλα δίπλα και δεν είδα να πονάει το Ζ2...ήθελα να δώσω το Ζ2 για να το πάρω αλλά δεν έχει κάτι το παραπάνω το Ζ3 για να το αλλάξω το Ζ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Σε ποία σήμεια πονάει; Επειδή τα έβαλα χθες στο Media markt δίπλα δίπλα και δεν είδα να πονάει το Ζ2...ήθελα να δώσω το Ζ2 για να το πάρω αλλά δεν έχει κάτι το παραπάνω το Ζ3 για να το αλλάξω το Ζ2 Κάνεις λάθος φίλε μου αλλά δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω γιατί.. Είχα z2 και έχω το z3 τώρα. Μόνο και μόνο αισθητικά αλλά και από οθόνη είναι αναβάθμιση. Επίσης είναι είναι αρκετά πιο λεπτό και πιο κομψό.. Συν αλλά που θα τα πούμε άλλη φορά. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ίσως με μία πρώτη ματιά ο κάτοχος του Ζ2 να μην μπορεί να καταλάβει και να χρειάζεται να έχει στην κατοχή του το Ζ3 μερικές μέρες για να διαπιστώσει αν όντως και που κερδίζει το Ζ3. Φυσικά με κανένα δεν θα έχεις παράπονο αλλά λίγο η οθόνη, λίγο η μπαταρία, λίγο ο ήχος, λίγο το πιάσιμο στο χέρι μαζεύονται, ίσως, αρκετά μικροπραγματάκια για να το προτιμήσει κάποιος έναντι του Ζ2 αλλά, ίσως, όχι κάποιος κάτοχος του Ζ2. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Κάνεις λάθος φίλε μου αλλά δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω γιατί.. Είχα z2 και έχω το z3 τώρα. Μόνο και μόνο αισθητικά αλλά και από οθόνη είναι αναβάθμιση. Επίσης είναι είναι αρκετά πιο λεπτό και πιο κομψό.. Συν αλλά που θα τα πούμε άλλη φορά. Το αισθητικό είναι θέμα γούστου του καθενός και σεβαστό, αν και κατά την άποψή μου δεν είναι και τόσο σημαντικές οι διαφορές, άσε που από φωτογραφίες πάντα που έχω δει , σε κάποια σημεία μου αρέσει καλύτερα το Ζ2, αλλά είπαμε αυτά είναι υποκειμενικά. Η οθόνη είναι πράγματι από ότι διαβάζω, αναβαθμισμένη, πιο φωτεινή μαθαίνω, που όμως θέλει και << ψιλοκαλιμπράρισμα >> γιατί πάει πολύ προς το ψυχρό. Ούτε πάντως και αυτό για μένα είναι ουσιαστική αναβάθμιση, γιατί και το Ζ2 που έχω επεξεργαστεί αρκετά , μια χαρά χαρούλα είναι. Αυτό λοιπόν που θα με ενδιέφερε να μάθω άμεσα , είναι τα << άλλα >> που λες, για να κρίνω και εγώ βάσει των δικών μου απαιτήσεων, αν μου είναι σημαντικά, για να δώσω το παραπάνω κόστος, ας πούμε π.χ. η κάμερα, είναι αισθητά καλύτερη ή ψάχνεις τη διαφορά για να δεις που είναι , αν έιναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το κόπο σου , αν κάνεις, να μου απαντήσεις, γιατί θα αποφασίσω σήμερα , αύριο για την αγορά του ενός ή του άλλου και δεν είναι καιρός για πολύ αλόγιστα έξοδα..... άντε λιγουλάκι ...χα!χα!χα! Επίσης πότε έρχεται στα << μεγάλα >> μαγαζιά στην Ελλάδα, μήπως το δω από κοντά και το επεξεργαστώ πριν πάρω απόφαση; Edited October 9, 2014 by Leonid111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Κάνεις λάθος φίλε μου αλλά δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω γιατί.. Είχα z2 και έχω το z3 τώρα. Μόνο και μόνο αισθητικά αλλά και από οθόνη είναι αναβάθμιση. Επίσης είναι είναι αρκετά πιο λεπτό και πιο κομψό.. Συν αλλά που θα τα πούμε άλλη φορά. Ένα θέλω να μου πεις,σχετικά στις φωτό με χαμηλό φωτισμό. Είναι καλύτερο το Z3 or not ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts