Jump to content

Coolpad F2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα το πρόσεξα ό,τι τόση ώρα γράφω λάθος το SMSC της Cosmote... +3097100000 είναι... πήγαινε αυτόματα το χέρι από θα νούμερα κινητών, και πρόσθετα ένα "6" πριν το εννιά...

Πάντως πάλι error μου βγάζει, και πάλι το νούμερο έχει από πίσω του το 145... τι είναι αυτό τώρα ιδέα δεν έχω...

Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

• Administrators
ρε παιδιά τρέξατε κανα antutu ή κάποιο άλλο να δούμε λίγο πως τα πάει ? (αν δεν βαριέται κάποιος ας βάλει και κανα screen shot με τα αναλυτικά αποτελέσματα )

Αν περιμένεις από το antutu να βγάλεις σοβαρά συμπεράσματα... :X

Modpic.gif

Αν περιμένεις από το antutu να βγάλεις σοβαρά συμπεράσματα... :X

δεν κοιτάω ποτέ το γενικό νούμερο απο το antutu ειδικά, αλλά τα επιμέρους αποτελέσματα για συγκρίσεις με άλλα κινητά νομίζω οτι βοηθάει πολύ ...

Τώρα το πρόσεξα ό,τι τόση ώρα γράφω λάθος το SMSC της Cosmote... +3097100000 είναι... πήγαινε αυτόματα το χέρι από θα νούμερα κινητών, και πρόσθετα ένα "6" πριν το εννιά...

Πάντως πάλι error μου βγάζει, και πάλι το νούμερο έχει από πίσω του το 145... τι είναι αυτό τώρα ιδέα δεν έχω...

Δοκίμασε για Cosmote SMSC σε PDU Format αυτό: 06910379010000

Πάλι τίποτα... τώρα δεν μπορώ να λάβω, ούτε καν κανονικά μηνύματα... μόνο να στείλω μπορώ... :(
Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

Πάλι τίποτα... τώρα δεν μπορώ να λάβω, ούτε καν κανονικά μηνύματα... μόνο να στείλω μπορώ... :(

Ρίξε μια μάτια εδώ μπας και σε βοηθήσει, πάνω κάτω τα ίδια μπορεί να είναι περίπου.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5551455#post5551455

Αλλιώς γύρνα στα αρχικά μέχρι να βρούμε την άκρη.

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ;

Πιθανότητα να είναι το επομενό μου κινητό .Έχω κάποιες απορίες και αν θα μπορούσατε να μου τις λύσετε θα ήμουν ευγνώμων. Διάβασα και κάποιες προηγούμενες σελίδες αλλά δεν τα κατάφερα να τις διαβάσω όλες .

1)Θεωρείται κινητό το οποίο μπορεί να κρατήσει και 1-2 χρόνια ;

2) Η rom με την οποία έρχεται δεν είναι και τόσο καλή για καθημερινή χρήση ;Δηλαδή θα αναγκαστώ να περάσω άλλες μέχρι να βρω μια να με βολέψει ;

3)Θα πάρει lollipop, ξέρετε ;

4) Τι αρνητικά του βρήκατε ;

1η φορά θα παραγγείλω κινέζικο κινητό και θα μπω σε αυτή τη διαδικασία οπότε μην με παρεξηγήσετε

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ;

Πιθανότητα να είναι το επομενό μου κινητό .Έχω κάποιες απορίες και αν θα μπορούσατε να μου τις λύσετε θα ήμουν ευγνώμων. Διάβασα και κάποιες προηγούμενες σελίδες αλλά δεν τα κατάφερα να τις διαβάσω όλες .

1)Θεωρείται κινητό το οποίο μπορεί να κρατήσει και 1-2 χρόνια ;

2) Η rom με την οποία έρχεται δεν είναι και τόσο καλή για καθημερινή χρήση ;Δηλαδή θα αναγκαστώ να περάσω άλλες μέχρι να βρω μια να με βολέψει ;

3)Θα πάρει lollipop, ξέρετε ;

4) Τι αρνητικά του βρήκατε ;

1η φορά θα παραγγείλω κινέζικο κινητό και θα μπω σε αυτή τη διαδικασία οπότε μην με παρεξηγήσετε

1,Ναι αλλά εξαρτάται και αυτό από τις απαιτήσεις σου..

2,Εχει θέματα η rom, έχουν ειπωθεί, αλλά για καθημερινή χρήση που λες είναι μια χαρά, πάντα με μερικές επεμβάσεις.

3,Αυτο είναι το λιγότερο, το λογικό να εξασφαλίσει σωστό για μας λειτουργικό.

4,Μπαταρία θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη.

1,Ναι αλλά εξαρτάται και αυτό από τις απαιτήσεις σου..

2,Εχει θέματα η rom, έχουν ειπωθεί, αλλά για καθημερινή χρήση που λες είναι μια χαρά, πάντα με μερικές επεμβάσεις.

3,Αυτο είναι το λιγότερο, το λογικό να εξασφαλίσει σωστό για μας λειτουργικό.

4,Μπαταρία θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη.

Eνταξει σε ευχαριστω πολύ .Σκεφτομουν μηπως εκανα υπομονη και έπαιρνα meizu m1 ή jiayu s3 αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο !

Edited by gamiolero

Τι θήκες έχετε ; Αν έχετε αυτήν με το dual window σας βολέυει ; ποία μου προτείνετε ώστε άμα φάει τούμπα το κινητό ( :X ) να εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να μεινει σωο και κυριως αβλαβες !!;

Τι θήκες έχετε ; Αν έχετε αυτήν με το dual window σας βολέυει ; ποία μου προτείνετε ώστε άμα φάει τούμπα το κινητό ( :X ) να εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να μεινει σωο και κυριως αβλαβες !!;

Εγω επειδη την εχω πάθει με τηλέφωνο που μου έφυγε από τα χέρια κι έσπασε κι επειδη συνηθιζω να το κρατω στο χέρι κι οχι σε τσέπη, παρήγγειλα αυτη

http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-phone-case-for-Coolpad-F2-8675-Flip-Business-Style-leather-Case-Cover-For/32236406103.html

(from AliExpress Android)[/url]

Εγω επειδη την εχω πάθει με τηλέφωνο που μου έφυγε από τα χέρια κι έσπασε κι επειδη συνηθιζω να το κρατω στο χέρι κι οχι σε τσέπη, παρήγγειλα αυτη

http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-phone-case-for-Coolpad-F2-8675-Flip-Business-Style-leather-Case-Cover-For/32236406103.html

(from AliExpress Android)[/url]

νομίζω θα ακολουθήσω το παραδειγμά σου και θα την παραγγειλω και γω .

εμένα με βολεύει αυτή από banggood , προστατεύει καλά , καθώς έχει μέσα σιλικονάτη θήκη και κολλάει με βεντούζα στην οθόνη το μπροστινό μέρος . Δεν το έχω δοκιμάσει με πτώση ( ελπίζω να μην χρειαστεί :p ) , το απογευματάκι θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

Ωράια ειναι !

περιμενουμε λινκ ! Μολις το παρηγγειλα το εργαλείο απο vickmall ! Μιλησα με τη selina και θα μου δωσει ενα screenprotector Και μια θηκη οπότε δεν θα αγορασω ακόμη .

Edited by gamiolero

Το δικό μου εμφανίστηκε Ελλάδα σήμερα.

2015-01-13 08:43, ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

2014-12-27 14:22

Despatched to overseas (Country code: GR)

Παραγγελία από Vickmall 23.12.2014. Αρκετά γρήγοροι απ΄ ότι φαίνεται.

Καμία σχέση με 1949deal που ακόμα περιμένω να παραλάβω άλλη συσκευή από 14.10.2014. Στο 17track πλέον έχει ένδειξη

expired και άντε τώρα να βγάλω άκρη με τους Κινέζους. Μάλλον το δέμα χάθηκε και εγώ έχασα τα λεφτά μου...

Καμία σχέση με 1949deal που ακόμα περιμένω να παραλάβω άλλη συσκευή από 14.10.2014. Στο 17track πλέον έχει ένδειξη

expired και άντε τώρα να βγάλω άκρη με τους Κινέζους. Μάλλον το δέμα χάθηκε και εγώ έχασα τα λεφτά μου...

Εννοείς οτι δεν ανοιξες case στις 45 μέρες; Αν όχι...σφάλμα σου.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Πρώτη παραγγελία από Κίνα και δεν ήξερα. Τώρα που ''πλήρωσα'' έμαθα.

Επί τη ευκαιρία το paypal με ενημέρωσε ότι το διάστημα αυτό των 45 ημερών

για να ανοίξει κάποιος dispute, από τέλος Γενάρη θα γίνει 120 μέρες, ώστε να καλύπτει

περισσότερες αργοπορημένες υποθέσεις.

Ας ελπίσουμε τώρα να είναι καλό το coolpad

Το δικό μου εμφανίστηκε Ελλάδα σήμερα.

2015-01-13 08:43, ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

2014-12-27 14:22

Despatched to overseas (Country code: GR)

Παραγγελία από Vickmall 23.12.2014. Αρκετά γρήγοροι απ΄ ότι φαίνεται.

Τι σχέση έχει το κατάστημα με το χρόνο που έκανε το πακέτο να έρθει Ελλάδα ? έχουν δικά τους αεροπλάνα ? :p

Όλα είναι τυχερά όσον αφορά τις μεταφορές .

Ξέρει κανείς τι να κάνω για να δουλέψει ο proximity sencor , με το viber ?

LeEco Le max 2 [x820]

Τι σχέση έχει το κατάστημα με το χρόνο που έκανε το πακέτο να έρθει Ελλάδα ? έχουν δικά τους αεροπλάνα ? :p

Όλα είναι τυχερά όσον αφορά τις μεταφορές .

Το κατάστημα έχει σχέση με το χρόνο που κάνει το πακέτο να έρθει Ελλάδα, όταν

μετά από 3 μήνες σου στέλνει αυτή την απάντηση :

''Dear Friend,really sorry about this .There are many packages like yours .we just choose the wrong delivery company

at that time .We change it .we also asked the company many times .They are trying too.we can do nothing just wait .

Really sorry.Have a nice day.

Best regards,''

1949deal, 2lenovo

''Dear Friend,really sorry about this .There are many packages like yours .we just choose the wrong delivery company

at that time .We change it .we also asked the company many times .They are trying too.we can do nothing just wait .

Really sorry.Have a nice day.

Best regards,''

1949deal, 2lenovo

Εδώ από ότι φαίνεται είχε λάθος το κατάστημα , αλλά αν το κατάστημα το δώσει στην μεταφορική εταιρεία εντός 2-3 ημερών από εκεί και πέρα όλα είναι στο έλεος των μεταφορικών , το δικό μου να σου πω την αλήθεια το πήρα από το vickmall , πήρα tracking number εντός 24ώρου , το πακέτο παραδόθηκε μετά από 47 μέρες .

LeEco Le max 2 [x820]

Έρχεται cm Lollipop πολύ σύντομα !

http://forum.xda-developers.com/yureka/help/download-rom-t2980809

(δείτε 12ο ποστ !)

Να μην το ματιάσουμε αλλά αν όλα πάνε καλά ,θα είναι από τις καλύτερες vfm αγορές

Edited by gamiolero

Έρχεται cm Lollipop πολύ σύντομα !

http://forum.xda-developers.com/yureka/help/download-rom-t2980809

(δείτε 12ο ποστ !)

Να μην το ματιάσουμε αλλά αν όλα πάνε καλά ,θα είναι από τις καλύτερες vfm αγορές

Δεν είδα να τα λένε και τόσο ευοιωνα τα πραγματα πάντως στο θρεντ αυτό. Ειδες εσύ κάτι άλλο; εγώ διάβασα οτι δεν θα μπαίνει απευθείας (λογικό, μιας κι ηδη έχουμε διαβασει οτι υπαρχουν ψιλοδιαφορες στο hardware) αλλά χρειαζεται port. Για την ώρα λοιπον κράτα μικρο καλάθι κι όχι μεγαλο.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Δεν είδα να τα λένε και τόσο ευοιωνα τα πραγματα πάντως στο θρεντ αυτό. Ειδες εσύ κάτι άλλο; εγώ διάβασα οτι δεν θα μπαίνει απευθείας (λογικό, μιας κι ηδη έχουμε διαβασει οτι υπαρχουν ψιλοδιαφορες στο hardware) αλλά χρειαζεται port. Για την ώρα λοιπον κράτα μικρο καλάθι κι όχι μεγαλο.

Είπαν να κανουμε υπομονη για να δουμε τις εξελιξεις. O τελευταιος (#12) ισχυριζεται οτι έκανε μια προσπάθεια (όχι Port ) και απλως εχει καποια bugs προφανως .αλλά ακομα και port να χρειαστει όλο και

καποιος θα βρεθει , στη χειροτερη εγω :P το θεμα ειναι οτι υπαρχει υλικο για να ασχοληθουμε εαν η coolpad μας γυρισει την πλατη.

Ποιες ειναι οι διαφορες στο hardware ;Γιατι εγω δεν βρηκα κατι

Edited by gamiolero