Jump to content

Coolpad F2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλη τιμουλα φαινεται για όλο το πακετο , οταν λες το είχες έτοιμο εννοεις ότι ειχε παρόμοιο πρόβλημα ;

Όχι πότε απλά πάντα για συσκευές που έχω μαζεύω τι ανταλλακτικά υπάρχουν και τα βάζω στη λίστα για να μην ψάχνω όταν πότε θα χρειαστώ κάτι.

Δοκίμασε πρώτα και άλλη rom μπας και δεν είναι θέμα hardware.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Miui 7.11.20 multi lan με ελληνικα και πεντακάθαρη ! Μόλις την πέρασα

http://www.needrom.com/download/miui6-5-7-31-multilanguage/

Πώς συμπεριφερεται το incall ui? Κολλάει? Πες εντυπώσεις...

Είναι μπόμπα παιδιά .Τουλάχιστον σε μένα συμπεριφέρεται κομπλέ .Και playstore preinstalled παρακαλώ .Ελληνικά παντού ,double tap , κανέναν θέμα με callui και το φλασαρα απο το recovery της miui που είχα πριν μετά από format φυσικά .

Είναι μπόμπα παιδιά .Τουλάχιστον σε μένα συμπεριφέρεται κομπλέ .Και playstore preinstalled παρακαλώ .Ελληνικά παντού ,double tap , κανέναν θέμα με callui και το φλασαρα απο το recovery της miui που είχα πριν μετά από format φυσικά .[/QUOTΤ

Την εχω κι εγω απο χθες το βραδυ.Συμπεριφερεται καλα.Μονη παραφωνια οτι στη προσβασιμοτητα δε μ αφηνει να επιλεξω το greenify.Παρ ολα αυτα δουλευει μια χαρα.Πολυ καλη!Εκεινη η ρημαδα η cyanogen αραγε δε θα ρθει ποτε???

Είναι μπόμπα παιδιά .Τουλάχιστον σε μένα συμπεριφέρεται κομπλέ .Και playstore preinstalled παρακαλώ .Ελληνικά παντού ,double tap , κανέναν θέμα με callui και το φλασαρα απο το recovery της miui που είχα πριν μετά από format φυσικά .

Στο λινκ που έδωσες έχει δύο rom.

Την 5.10.23 και την 5.11.20. Φαντάζομαι ότι πέρασες απευθείας την 5.11.20 μέσω Twrp σωστά ? Τι εντυπώσεις έχεις από την μέχρι τώρα χρήση της ? Μπαταρία,κάμερα wi fi, gps και τα ρέστα ?

Edited by kostas45

Στο λινκ που έδωσες έχει δύο rom.

Την 5.10.23 και την 5.11.20. Φαντάζομαι ότι πέρασες απευθείας την 5.11.20 μέσω Twrp σωστά ? Τι εντυπώσεις έχεις από την μέχρι τώρα χρήση της ? Μπαταρία,κάμερα wi fi, gps και τα ρέστα ?

Σα να με διάβασες :P . Ναι πέρασα κατευθείαν την τελευταία μέσω του recovery της προηγουμενης Miui που είχα και έκανα και τα σχετικά wipes .

Δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής , όπως και οι προηγούμενες miui . Έχω την εντύπωση ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη ρομ για τα κινητά μας . Wifi gps τούμπανα , μπαταρία είναι σε καλό δρόμο , εξαρτάται από τη χρήση της βέβαια .Α και δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ το κινητό όπως γινόταν παλιότερα και φοβόσουν μην γίνει καμμιά έκρηξη :P

Σα να με διάβασες :P . Ναι πέρασα κατευθείαν την τελευταία μέσω του recovery της προηγουμενης Miui που είχα και έκανα και τα σχετικά wipes .

Δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής , όπως και οι προηγούμενες miui . Έχω την εντύπωση ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη ρομ για τα κινητά μας . Wifi gps τούμπανα , μπαταρία είναι σε καλό δρόμο , εξαρτάται από τη χρήση της βέβαια .Α και δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ το κινητό όπως γινόταν παλιότερα και φοβόσουν μην γίνει καμμιά έκρηξη :P

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Έκανες και το κόλπο του φιλοσόφου με restore τα data?

Να πω κι εγω τις εντυπώσεις μου. Όντως αυτη η miui είναι η καλύτερη που έχει κυκλοφορήσει και η πιο γρήγορη απ ολες. Χωρίς lag. Και με ελληνικα.

Επίσης gamiolero δοκίμασα και τη mokee 5.0.2 για την οποία ρωτησες στο needrom. Πολυ καλη. Σχεδόν aosp Android (βασισμενη σε cm12).Αρκετα ελαφρια. Αλλά.... δουλεύει μόνο η μια σιμ, η αλλη δε φαίνεται πουθενα, και δεν έχει και ραδιόφωνο!!! Τη προτείνω σε οποιον δουλεύει το τηλέφωνό με μια καρτα.

Miui 7.11.20 multi lan με ελληνικα και πεντακάθαρη ! Μόλις την πέρασα

http://www.needrom.com/download/miui6-5-7-31-multilanguage/

πέρασα και εγώ αυτή μετά πήγα να βάλω το gms πακέτο του φιλόσοφου και δεν πήρε playstore , έχει όμως gmail :P , καμια βοήθεια ;

τελικά το βρήκα μόνοσ μου , δεν είχε δικαιώματα να κανει εγκατάσταση απο άγνωστους :P

Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

Ειδα στο κινεζικο bbs.coolpad...... νομίζω, flyme 4.5,καινουρια coolui lollipop κι αλλη μια καινούρια 360os. Αν μπορεί κάποιος να βρει λινκ για να τις δοκιμασουμε...

πέρασα και εγώ αυτή μετά πήγα να βάλω το gms πακέτο του φιλόσοφου και δεν πήρε playstore , έχει όμως gmail :P , καμια βοήθεια ;

τελικά το βρήκα μόνοσ μου , δεν είχε δικαιώματα να κανει εγκατάσταση απο άγνωστους :P

να ρωτησω και εγω εκανες restore τα data? αν ναι πηγαν ολα καλα?

Δεν βρήκα κάποια νέα ρομ για το δικό μας . Δεν έκανα restore data αλλά πιστεύω ότι θα δουλεύει κανονικά (μην σας πάρω και στον λαιμό μου βέβαια ).

Ψιλοασχετο... Εχω τη miui 5.11.19 1-2 βδομάδες τωρα και ρουφαγε πολύ μπαταρία, κάτι φορές το αφηνα στο φορτιστη και το βρισκα στο 50%,εκανα calibration και πραγματικά είδα μεγάλη διαφορά. Το θεωρουσα περιττό αν και νομίζω κάπου το είχε αναφέρει κι ο φιλόσοφος. Μ εσωσε. Σίγουρα χρειάζεται μετά απο αλλαγή ρομ

Ψιλοασχετο... Εχω τη miui 5.11.19 1-2 βδομάδες τωρα και ρουφαγε πολύ μπαταρία, κάτι φορές το αφηνα στο φορτιστη και το βρισκα στο 50%,εκανα calibration και πραγματικά είδα μεγάλη διαφορά. Το θεωρουσα περιττό αν και νομίζω κάπου το είχε αναφέρει κι ο φιλόσοφος. Μ εσωσε. Σίγουρα χρειάζεται μετά απο αλλαγή ρομ

Μπηκα στο νημα για να ρωτησω γιατι ρουφαει μπαταρια ... για πειτε τωρα με ποιο προγραμμα να κανω?

LeEco Le max 2 [x820]

Μπηκα στο νημα για να ρωτησω γιατι ρουφαει μπαταρια ... για πειτε τωρα με ποιο προγραμμα να κανω?

Battery calibration το πρώτο που θα βγάλει στο playstore

Το κινητό δεν bootarei ποτε. μένει στην αρχική οθόνη, image signature verufy failed, πάει στην επόμενη οθόνη (δηλαδητην ίδια χωρις το image signature verify failed) , μετά μαύρη όθονη και ξανα το ίδιο. δεν σβηνει με το on πρέπει να βγάλω την μπαταρία.

Δεν μπαίνει σε recovery. Οταν ξαναβάλω την μπαταρία πάτω το on και μπαίνει σε αυτή την λούπα.

Καμία σκέψη κανείς?

Το κινητό δεν bootarei ποτε. μένει στην αρχική οθόνη, image signature verufy failed, πάει στην επόμενη οθόνη (δηλαδητην ίδια χωρις το image signature verify failed) , μετά μαύρη όθονη και ξανα το ίδιο. δεν σβηνει με το on πρέπει να βγάλω την μπαταρία.

Δεν μπαίνει σε recovery. Οταν ξαναβάλω την μπαταρία πάτω το on και μπαίνει σε αυτή την λούπα.

Καμία σκέψη κανείς?

Φλασαρε καμμια original rom π.χ. v46 σύμφωνα με τον οδηγό του φιλόσοφου.

Καμία σκέψη κανείς?

Ή δοκιμάζεις να μπεις σε recovery,πατάς μαζί volume + / - και power,είτε πάς από αρχή εγκατάσταση official rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6081098#post6081098

• 3 weeks later...
Ρε παίδες έχει δοκιμάσει ή τουλάχιστον υπ'οψιν κανείς κάποια νέα rom που να έχει (προαιρετικά) ελληνικά εκτός από miui; γιατί έχουν αρχίσει και με ενοχλούν τα τόσα bug και να σταλεί report κλπ κλπ. Ένα link μου κάνει και δοκιμάζουμε και βλέπουμε...
Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Ρε παίδες έχει δοκιμάσει ή τουλάχιστον υπ'οψιν κανείς κάποια νέα rom που να έχει (προαιρετικά) ελληνικά εκτός από miui; γιατί έχουν αρχίσει και με ενοχλούν τα τόσα bug και να σταλεί report κλπ κλπ. Ένα link μου κάνει και δοκιμάζουμε και βλέπουμε...

Έχεις δοκιμάσει τη miui απο δώ ; http://www.needrom.com/category/coolpad/8675-f2/ (τέρμα αριστερά ). Αν ναι και εχεις θεματα δοκιμασε τη CM12 και πες μας .

Έχεις δοκιμάσει τη miui απο δώ ; http://www.needrom.com/category/coolpad/8675-f2/ (τέρμα αριστερά ). Αν ναι και εχεις θεματα δοκιμασε τη CM12 και πες μας .

Όχι δεν την έχω δοκιμάσει αυτή αλλά είναι ένα update της 5.11.19 που έχω οπότε μάλλον δε θα τη βάλω. Όσο για τη cm12 είναι single sim μόνο οπότε δεν...

Thx anyway...

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Παιδες έφαγα ήττα με το εργαλείο. Πριν κάνα δίμηνο μου έπεσε κάτω και μου ραγισε η οθόνη. Αρχικά έκανα ότι δεν το βλέπω αλλά τελευταία μου την έδωσε και είπα να την αντικαταστησω.Ρώτησα λοιπόν στο vickmall και μου είπαν μία τιμή κοντά στα 70 δολάρια. Απαγορευτική αν σκεφτείς ότι με άλλα τόσα παίρνεις καινούρια συσκευή. Με μια σύντομη έρευνα στο ebay βρήκα κάτι τιμές κοντά στα 30-35(lcd display +Digitizer). Το κακό είναι ότι δεν αναγράφουν αν είναι original και κατά πόσο είναι συμβατή με το δικό μας.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του με κάποιο λινκ ή όποιο άλλο τρόπο.

Ευχαριστώ προκατβολικα.

Παιδες έφαγα ήττα με το εργαλείο. Πριν κάνα δίμηνο μου έπεσε κάτω και μου ραγισε η οθόνη. Αρχικά έκανα ότι δεν το βλέπω αλλά τελευταία μου την έδωσε και είπα να την αντικαταστησω.Ρώτησα λοιπόν στο vickmall και μου είπαν μία τιμή κοντά στα 70 δολάρια. Απαγορευτική αν σκεφτείς ότι με άλλα τόσα παίρνεις καινούρια συσκευή. Με μια σύντομη έρευνα στο ebay βρήκα κάτι τιμές κοντά στα 30-35(lcd display +Digitizer). Το κακό είναι ότι δεν αναγράφουν αν είναι original και κατά πόσο είναι συμβατή με το δικό μας.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του με κάποιο λινκ ή όποιο άλλο τρόπο.

Ευχαριστώ προκατβολικα.

Το original που λες είναι σε όλα σχετικό.

Γιά πιό κοιτάς το απλό ή το HD?

Από aliexpress κοιτάξες?