Jump to content

stekosto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stekosto

  1. Το κινητό δεν bootarei ποτε. μένει στην αρχική οθόνη, image signature verufy failed, πάει στην επόμενη οθόνη (δηλαδητην ίδια χωρις το image signature verify failed) , μετά μαύρη όθονη και ξανα το ίδιο. δεν σβηνει με το on πρέπει να βγάλω την μπαταρία. Δεν μπαίνει σε recovery. Οταν ξαναβάλω την μπαταρία πάτω το on και μπαίνει σε αυτή την λούπα. Καμία σκέψη κανείς?
  2. Thanks. Το θέμα είναι οτι δεν το αναγνωρίζουν πλεον τα windows. Βάζω το usb τίποτα dead. Αλλαξα καλώδια, δοκίμασα διαφορετικά usb ports, διαφορετικά PC, τίποτα μαλλον τα έπαιξε το usb port του κινητου. καμια συμβουλή?
  3. Προσπαθώ να κατεβάσω την τελευταία 4.4 από εδώ http://yun.baidu.com/wap/l...403776&third=0 αλλά κάνει 10 ώρες να κατέβει. Μπορώ να την κατεβάσω από κάπου αλλού πιο γρήγορα?
  4. Το λινκ για την επίσημη τελευταία lolipop 5 rom ζητάει user/ password v.006 http://yun.baidu.com/s/1pJ1JtFH κάποιος κάποιο άλλο λινκ? Ολα οκ, έφτιαξα account εδώ http://motu.baidu.com/register.html
  5. Κάποιες παρατηρήσεις (για όποιον σκοπεύει να το αγοράσει) για το F2 σε σχέση με το F1, που τυχαίνει να το έχω παρει στην γυναίκα μου. F2 Lolipop 5.0.5 F1 Kitkat 4.4.2 Η οθόνη του είναι ένα κλικ κάτω σε ποιότητα (υποδεέστερη) από αυτήν του F1, Το F1 είναι ποιό smooth στα menou. wifi κάπως καλύτερα από το F1. Από μπαταρία looks promising αν και τα του τηλεφώνου δεν τα έχω τεστάρει ακόμα. Αυτά μετά χρήση 15 ημερών το ένα κινητό δίπλα στο άλλο.(F1,F2) Οταν θα έρθει ο sim cutter ;P θα γράψω και για το κομμάτι του τηλεφώνου Επίσης η παραγγελία από vickmall έκανε λιγότερο από 10 ημέρες.
  6. Τελικά εκεί που έκανα κάποια restarts δοκιμάζοντας διάφορους boot loader, ξαφνικά τα windows το είδαν. Πάλι φυσικά είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές εκτός απο την File Transfer. Οι υπόλοιπες ενεργοποιούνται? Και κάτι ακόμα, κατέβασα το link2sd και έκανα freeze όποια app ξεκινάει από cool* και όποια κινέζικη βρήκα επίσης. Υπάρχει και μια επιλογή για επεγκατάσταση, τί γίνεται εάν τις απεγκαταστήσω? Και μια ερώτηση άσχετου: H οθόνη πριν απο τον bootloader είναι του custom recovery? Λέει dazen root custom.
  7. Ναι έχω εγκαταστήσει τους drivers. Και τους coolpad, και pdanet. Κατέβασα ενα app ονόματι USB MAss storage enabler το είδε σαν MTP USB Device και με usb debugging enable μπορώ να συνδεθώ μόνο με κάποιο πρόγραμμα όπως το mobilego. Ομως στο PC συνεχίζει να μην το βλέπει. Με disable το usb debugging στον device manager των windows 7 χ64 το βλέπει σαν MTP USB Device με κίτρινο θαυμαστικό. Ευχαριστώ Παρατήρησα ότι ζεσταίνεται λίγο πάνω δίπλα στην κάμερα, κανείς άλλος το ίδιο? έκανα downclock τη cpu για να το τεστάρω.
  8. Γεια χαρά, Πήρα και εγώ το κινητό και εγκατέστησα την 5.0.005.P1.150520.8675_W00. Οταν συνδέω το τηλ. στο PC μου βγάζει την επιλογή Charge Only. Οι άλλες επιλογές είναι ανενεργές. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό?
  9. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει γιατί στο Coolpad F1 το search στις επαφές (ίσως και όχι μόνο) δεν δουλεύει σωστά. Τι εννοώ: Π.χ. εάν πατήσεις "στ" δεν φέρνει και τα "Στ" παρά μόνο τα "στ" δηλ σαν να δουλεύει σε case sensitve mode. Επίσης έχει πρόβλημα και με τους τονισμένους χαρακτήρες (accented chars). δηλ. αν γράψεις "στε" δεν φέρνει τα "στέ". Έβαλα το google search app και το πρόβλημα με τα κεφαλαία ξεπεράστηκε αλλά αυτό με τους τονισμένους συνεχίζει. Αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποιο workaround? Ένα Jiayu G3 που έχω δεν έχει τέτοια προβλήματα. Ευχαριστώ.
  10. Γεια χαρά, και εγώ μάλλον για το u9gt2 θα πάω. Παιδιά τι επιλέγετε για ταχυδρομέιο στο merimobile.com EMS ή Regular Mail; Επίσης απο τελωνεία κ.λ.π. τι γίνεται; Σταματαέι ή δεν σταματάει; Ζαριά; Πρέπει να τους πώ να γράψουν κάτι πάνω για να τα αποφύγω; Επίσης βρήκα αυτό http://www.dhgate.com/cube-u9gt2-android4-0-capacitive-9-7-tablet/p-ff808081353bfcc301355c4291762aef.html το οποίο το στέλνει μέσω Hong Kong Post (Προφανώς το κρατικό ταχυδρομείο του Hong kong). Αυτο έρχεται μέσω Ε.Λ.Τ.Α. λογικά. Εχει παραγείλει καποιος μέσω Hong Kong Post; Από την άλλη ο Ελληνας το έχει κατεβάσει στα 289€ (-30€) και σου δίνει 2 χρόνια εγγύηση. (Μου είπε ότι λόγω ζήτησης θα το έχει τέλη Φλεβάρη) Είναι γύρω στα 100€ η διαφορά Ελληνα - Κινέζου. Τί λέτε; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...