Jump to content

Coolpad F2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την τελευταία μεταφρασμένη MUI από τον philosofos και μου φάνηκε μια χαρά. Το μόνο κουφό που μου κάνει είναι ότι με "κλειστά" data ο παροχος (Wind) μου στέλνει μήνυμα ότι έκανα χρήση του ιντερνετ. Είναι σαφώς καλύτερη από την 5.7.31 τόσο σε διαχείριση μπαταρίας όσο και σε θερμοκρασίες, Lagαρισματα ομολογώ ότι δεν παρατήρησα αν η μετάφραση ήταν πιο ολοκληρωμένη νομίζω θα ήταν super.

Πολλά μπράβο στον philosofos και τα υπόλοιπα παιδιά για την προσφορά τους στο παρόν νήμα.

Είχα ένα ατύχημα και μου ράγισε το γυαλί της οθονης, σε ένα video στο YouTube η αλλαγή της δεν μου φάνηκε απαγορευτική διαδικασία.

Ξέρει κανείς που θα μπορουσα να αγοράσω κάποια γνησια alibaba η σε κάποιο από τα γνωστά κινεζομαγαζα ?

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πέρασα την τελευταία μεταφρασμένη MUI από τον philosofos και μου φάνηκε μια χαρά. Το μόνο κουφό που μου κάνει είναι ότι με "κλειστά" data ο παροχος (Wind) μου στέλνει μήνυμα ότι έκανα χρήση του ιντερνετ. Είναι σαφώς καλύτερη από την 5.7.31 τόσο σε διαχείριση μπαταρίας όσο και σε θερμοκρασίες, Lagαρισματα ομολογώ ότι δεν παρατήρησα αν η μετάφραση ήταν πιο ολοκληρωμένη νομίζω θα ήταν super.

Πολλά μπράβο στον philosofos και τα υπόλοιπα παιδιά για την προσφορά τους στο παρόν νήμα.

Είχα ένα ατύχημα και μου ράγισε το γυαλί της οθονης, σε ένα video στο YouTube η αλλαγή της δεν μου φάνηκε απαγορευτική διαδικασία.

Ξέρει κανείς που θα μπορουσα να αγοράσω κάποια γνησια alibaba η σε κάποιο από τα γνωστά κινεζομαγαζα ?

Κάνε μια ερώτηση στο vickmall να σου πούνε τιμή. Από κει και μετά μπες στο ebay, μια και υπάρχει εκεί, αφού και στο Aliexpress έχει ολόκληρη διαδικασία για πληρωμή με PayPal κτλ.

Για μένα πάρε τζάμι-οθόνη πακέτο, έχει λίγο παραπάνω αλλά πίστεψε με δεν είναι και τόσο εύκολο σε μερικά κινητά να αλλάξεις μόνο τζαμί,πιο πολύ όταν θα το κάνεις πρώτη φορά.. Εχω αλλάξει σε πολλά που σε κάποια,ευτυχώς λίγα,μετά έτρεχα και δεν εφτανα! :heat:

Όσο για την ρομ πριν λίγο είδα ότι ανέβασαν νέα έκδοση5.10.15 , άρα αύριο θα την ετοιμάσω.

Λοιπόν έτοιμη και η Miui7 5.10.15με ελληνικά.

https://mega.nz/#!SQYxEQoY!4gIt2r5ol3egwJr2_f37sta1a1cIn6PloHvaNeQLONw

Φιλοσοφε μπορω να τη περασω σαν απλο update πανω στη προηγούμενη? Χωρίς wipes κλπ.

Τελικα την εβγαλα τη mokee κι εβαλα τη miui 5.10.8 μιας κι αυτή ειχα στη καρτα. Η mokee λαγκαρε πολύ από ένα σημείο και μετα. Μου εμφανισε κι αυτή το θεμα με το incall ui 2 φορες. Ενω δε δουλευαν και τα notification Led παρ ολο που είχε ρυθμιση μεχρι και custom τιμες να βάλεις (ίσως γι αυτο δε δουλεψε). Gps δε δοκίμασα, wifi στα γνωστα επίπεδα, όπως κι η μπαταρία. Κάμερα κι αυτη καλή με στοκ εφαρμογή κιτκατ.

Υ. Γ. Σε όσες κλήσεις εχω κάνει σημερα από το πρωι με τη miui, σε ολες βγάζει το "incall ui δεν ανταποκρινεται κλπ". Ν αναφερω ότι έκανα 3 φορες wipe και reboot πριν τη περασω

Φιλοσοφε μπορω να τη περασω σαν απλο update πανω στη προηγούμενη? Χωρίς wipes κλπ.

Τελικα την εβγαλα τη mokee κι εβαλα τη miui 5.10.8 μιας κι αυτή ειχα στη καρτα. Η mokee λαγκαρε πολύ από ένα σημείο και μετα. Μου εμφανισε κι αυτή το θεμα με το incall ui 2 φορες. Ενω δε δουλευαν και τα notification Led παρ ολο που είχε ρυθμιση μεχρι και custom τιμες να βάλεις (ίσως γι αυτο δε δουλεψε). Gps δε δοκίμασα, wifi στα γνωστα επίπεδα, όπως κι η μπαταρία. Κάμερα κι αυτη καλή με στοκ εφαρμογή κιτκατ.

Υ. Γ. Σε όσες κλήσεις εχω κάνει σημερα από το πρωι με τη miui, σε ολες βγάζει το "incall ui δεν ανταποκρινεται κλπ". Ν αναφερω ότι έκανα 3 φορες wipe και reboot πριν τη περασω

Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις τέτοιο θέμα, το να στο βγάλει όμως και στην άλλη rom που έβαλες δεν είναι λίγο περίεργο, αφού δεν ήταν miui?

Εγώ μπορεί να μιλώ μερικές φορές 20~30 λεπτά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Άκου αν μπορείς πρόσεξε λίγο την εγκατάσταση, σου παραθέτω πιο κάτω οδηγίες που πήρα από αλλού, μην κάθομαι και τα γράφω από αρχή.

Πάρε ένα backup πρώτα, έτσι κάνω κάθε φορά που επανέρχομαι εκεί που ήμουν.

Πηγαίνετε Wipe - Advanced wipe και τσεκάρετε τα cache, dalvik , data, system, internal storage ( αφου πρώτα κρατήσετε backup αρχεία στην εσωτερική μνήμη που πιθανώς χρειάζεσαι) και μετά Swipe to wipe , περιμένετε να τελιώσει και μετά πάτε στο home του TWRP και πατάτε Reboot - Reboot recovery. Θα σας ρωτήσει αν είστε σίγουροι επειδή δεν υπάρχει εγκατεστημένο OS και θα κάνετε swipe για να επιβεβαιώσετε το Reboot και στην επόμενη οθόνη θα πατήσετε το Do not install. To τηλέφωνο θα κλείσει και θα ξανανοίξει στο TWRP. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία 3φορες Τώρα μπορείτε να κάνετε Ιnstall το zip της rom - και όταν ολοκληρωθεί, Reboot - Reboot recovery και την ξαναπερναμε άλλη μια φορά, μετά εγκατασταση το playstore και κατόπιν Reboot system.

Εγώ απλά όταν τελειώσει και η εγκατάσταση σε όλα κάνω Reboot Recovery όπου πάω στο Restore και επιλέγω για επαναφορά μόνο τα data, αργεί λίγο στην εκκίνηση αλλά μετά όλα Οκ.

• 2 weeks later...

Πέρασα κι εγώ την Miui 5.7.31 κατά τις πλήρεις οδηγίες του φιλόσοφου, απλά να ρωτήσω δύο - τρία πράγματα...

1) Στο ξεκίνημα μου βγάζει το κλασσικό με το signature failure...

2) πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το άναμμα του φλας στις εισερχόμενες κλήσεις..?

Αν πάω από τις ρυθμίσεις, MGK Tools, Flash on call, με πετάει έξω με σφάλμα...

3) Gravitybox μπορούμε να εγκαταστήσουμε..?

Γιατί όταν πατάω να το κατεβάσω, το downloading σταματάει ακαριαία...

Θενξ!

Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

• Administrators
Λοιπόν έτοιμη και η Miui7 5.10.15με ελληνικά.

https://mega.nz/#!SQYxEQoY!4gIt2r5ol3egwJr2_f37sta1a1cIn6PloHvaNeQLONw

Μπήκε στο πρώτο post. ;)

Modpic.gif

Μπήκε στο πρώτο post. ;)

Καλημέρα, θα μαζέψω καλύτερα όλες τις miui που είναι διαθέσιμες εδώ μέσα και θα στις στείλω μαζί με τον οδηγό, μόνο και μόνο για να είναι μαζεμένες.

Ακόμα ετοιμάζω μια νέα που βγήκε προχθε, miui V7.0.9.0.KHJCNCI.

• Administrators
Καλημέρα, θα μαζέψω καλύτερα όλες τις miui που είναι διαθέσιμες εδώ μέσα και θα στις στείλω μαζί με τον οδηγό, μόνο και μόνο για να είναι μαζεμένες.

Ακόμα ετοιμάζω μια νέα που βγήκε προχθε, miui V7.0.9.0.KHJCNCI.

Ενημερώθηκε το σχετικό post με όλες τις MIUI Roms συμπεριλαμβανομένης της νέας Miui v7.0.9.0 stable (όπως μου τα έστειλες)... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6186491#post6186491

Φυσικά μπήκε και στο πρώτο post. ;)

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Πέρασα κι εγώ την Miui 5.7.31 κατά τις πλήρεις οδηγίες του φιλόσοφου, απλά να ρωτήσω δύο - τρία πράγματα...

1) Στο ξεκίνημα μου βγάζει το κλασσικό με το signature failure...

2) πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το άναμμα του φλας στις εισερχόμενες κλήσεις..?

Αν πάω από τις ρυθμίσεις, MGK Tools, Flash on call, με πετάει έξω με σφάλμα...

3) Gravitybox μπορούμε να εγκαταστήσουμε..?

Γιατί όταν πατάω να το κατεβάσω, το downloading σταματάει ακαριαία...

Θενξ!

Για το Flash on call θα βρεις την ρύθμιση στο Settings>System Apps>Phone>Incoming call settings.

Πάντως θα σου πρότεινα να περάσεις σε κάποια απο τις τελευταίες που έχουν ανέβει.

Εγώ τώρα φοράω την 7to_ROM_8675-W00_MIUI7_5.10.30 που υπάρχει εδω http://rom.7to.cn/romdetail/44141.

Δεν είναι multi, καθώς δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά.

Επίσης να αναφέρω ότι είναι καθαρή, χωρίς MGK Tools ή κάτι αντίστοιχο και πως μετα την 5.10.15 το wsm manager δεν παίζει στις MIUI.

Για το Flash on call θα βρεις την ρύθμιση στο Settings>System Apps>Phone>Incoming call settings.

Πάντως θα σου πρότεινα να περάσεις σε κάποια απο τις τελευταίες που έχουν ανέβει.

Εγώ τώρα φοράω την 7to_ROM_8675-W00_MIUI7_5.10.30 που υπάρχει εδω http://rom.7to.cn/romdetail/44141.

Δεν είναι multi, καθώς δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά.

Επίσης να αναφέρω ότι είναι καθαρή, χωρίς MGK Tools ή κάτι αντίστοιχο και πως μετα την 5.10.15 το wsm manager δεν παίζει στις MIUI.

Το καλό είναι οτι υπάρχουν αρκετές rom για να επιλέξει ο καθένας ποιά του ταιριάζει. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά μπορείς να δοκιμασεις και αυτήν :http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=289&mobile=no

Είναι μια χαρά και καθαρη από πολλές φορες άσχετα έξτρα.

Όσο για τό signature failure είναι θέμα απο την μετάφραση, αν αρχίζεις σαν πρωτη φορά με Αγγλικά δε θα υπάρχει πρόβλημα, μετά γυρνας στα Ελληνικά.

Τουλάχιστον εγώ δέν το συνάντησα μία και σε κάθε νέα rom που βάζω επαναφερω ρυθμίσεις-εφαρμογές απο backup μέσα απο recovery.

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, η τελευταία rom miui που ανεβασα stable δεν είναι root,ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.

Αν επαναφερεις μετα την εγκατάσταση ενα backup που εχεις κρατήσει απο προηγούμενη τοτε απλά τρέχεις το supersu κανει update και είσαι έτοιμος.

Edited by filosofos77

Φιλόσοφε την τσέκαρες και αυτή την ρομ ; ειναι 5.1.1 αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά : http://bbs.coolpad.com/thread-5082326-1-1.html

και γω απο τα λιγα που καταλαβα πρεπει να ειναι η νεα της 360os.

Πώς την κατεβάζουμε?

Δεν ξέρω τι χρειάζεται για να τη φλασάρεις . Επειδή είναι Lollipop ίσως χρειάζεται να φλασάρεις μια lollipop beta coolpad πριν βάλεις αυτή τη ρομ .

Δεν ξέρω τι χρειάζεται για να τη φλασάρεις . Επειδή είναι Lollipop ίσως χρειάζεται να φλασάρεις μια lollipop beta coolpad πριν βάλεις αυτή τη ρομ .

Δε θα φλασαρεται δηλαδή απο stock 4.4? Τι προτείνεις? Την κατεβασα και λέω να τη δοκιμασω το μεσημέρι

Edit: Δε κάνει install από τη 4.4

Edited by nikos_nia86

Edit: Δε κάνει install από τη 4.4

Φλασαρε πρωτα μια beta 5.0 με το αντιστοιχο tool της cool Και μετά πέρνα αυτό από πάνω .Αν το κάνεις περιμένουμε εντυπώσεις !

Φλασαρε πρωτα μια beta 5.0 με το αντιστοιχο tool της cool Και μετά πέρνα αυτό από πάνω .Αν το κάνεις περιμένουμε εντυπώσεις !

Έτσι θα χασω το recovery όμως

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, η τελευταία rom miui που ανεβασα stable δεν είναι root,ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.

Αν επαναφερεις μετα την εγκατάσταση ενα backup που εχεις κρατήσει απο προηγούμενη τοτε απλά τρέχεις το supersu κανει update και είσαι έτοιμος.

Φιλόσοφε, υπάρχει άλλος τρόπος να πάρουμε root σ' αυτή τη ROM...? Φαίνεται πολύ καλή τρεις μέρες που την έχω, αλλά backup δεν έχω όπως λες...

Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

γεια σας παιδια, ειμαι καινουγιος στο φορουμ. Ειχα ενα coolpad f2 το οποιο μου εκλεψαν δυστυχως οποτε μπηκα στο to2c να δω τι παιζει με αυτο το μοντελο και βρηκα το coolpad dazen f2. Μπορειται να με κατατοπισετε αν αυτο το μοντελο ειναι αντιστοιχο με το απλο coolpad f2? Και θα ηθελα να μαθω αν το paypal ειναι ανοιχτο . Ευχαριστω !!!

μάλλον έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο , καθώς οι άλλοι με ακούνε στο βάθος η και καθόλου , κανενα λινκ για μικροφωνο ;
LeEco Le max 2 [x820]

μάλλον έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο , καθώς οι άλλοι με ακούνε στο βάθος η και καθόλου , κανενα λινκ για μικροφωνο ;

Λογικά αυτό θες http://m.aliexpress.com/item/32371743010.html

Έχει πάνω το mic και καλύτερα από το να το πάρεις χωριστά, αν το βρεις!

Σε ebay δεν κοίταξα μια και αυτό το είχα έτοιμο.

Λογικά αυτό θες http://m.aliexpress.com/item/32371743010.html

Έχει πάνω το mic και καλύτερα από το να το πάρεις χωριστά, αν το βρεις!

Σε ebay δεν κοίταξα μια και αυτό το είχα έτοιμο.

καλη τιμουλα φαινεται για όλο το πακετο , οταν λες το είχες έτοιμο εννοεις ότι ειχε παρόμοιο πρόβλημα ;

LeEco Le max 2 [x820]