filosofos77 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 ποια ειναι η ποιο σταθερη και με full ελληνικα ? Δοκίμασε την 5.7.31. Την πρότειναν εδώ σαν την πιο σταθερη. Οι αμέσως 2 μετά μια και παίζουν σε miui7 η εισαγωγή γλώσσας δεν έκατσε σε όλα, ρυθμίσεις μηνύματα -επαφές έχει Αγγλικά και Ελληνικά. Ότι όμως και να κάνεις παρε ένα backup πρώτα για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Φίλε αν μπορείς ανέβασε τη. Δεν εχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτές τις μέρες και με κινητο δε το βλέπω... Θα την ανεβασω αλλά προσπαθω να την περασω στο κινητο και μου λεει verifying update package failed . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μπορείς να παρουσιάσεις τον τρόπο που πας να την κάνεις εγκατάσταση και σε ποια κατάσταση (έκδοση Android) έχεις τη συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μπορείς να παρουσιάσεις τον τρόπο που πας να την κάνεις εγκατάσταση και σε ποια κατάσταση (έκδοση Android) έχεις τη συσκευή σου? Eχω την εκδοση 5.0.005.P1 beta και παω στο recovery της coolpad παταω στην τελευταια επιλογη που ειναι Update κατι επιλεγω το zip και μετα ή κολλάει στο verifying για πάντα ή μου βγάζει failed to verify signature Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Eχω την εκδοση 5.0.005.P1 beta και παω στο recovery της coolpad παταω στην τελευταια επιλογη που ειναι Update κατι επιλεγω το zip και μετα ή κολλάει στο verifying για πάντα ή μου βγάζει failed to verify signature Για δοκίμασε να μεταφέρεις το αρχειο στο χώρο αποθήκευσης του κινητού και μετά να το τρέξεις πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Για δοκίμασε να μεταφέρεις το αρχειο στο χώρο αποθήκευσης του κινητού και μετά να το τρέξεις πάλι. Εκει το εχω (apply update from sdcard). Δεν γραφει για external sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εκει το εχω (apply update from sdcard). Δεν γραφει για external sd Μήπως γίνεται εγκατάσταση μόνο απο υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μήπως γίνεται εγκατάσταση μόνο απο υπολογιστη? Πως ; μεσω adb ; Ειναι zip αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Πως ; μεσω adb ; Ειναι zip αρχειο Όχι, μέσω recovery πας σωστά είσαι αλλά από τα λίγα που κατάλαβα όσα λένε πρέπει να είσαι στη τελευταία έκδοση 006. bbs.coolpad.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4875992&extra=page%3D1&page=1&mobile=no Edited September 30, 2015 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Όχι, μέσω recovery πας σωστά είσαι αλλά από τα λίγα που κατάλαβα όσα λένε πρέπει να είσαι στη τελευταία έκδοση 006. bbs.coolpad.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4875992&extra=page%3D1&page=1&mobile=no Την εβαλα το προσπαθησα αλλά τζιφος παλι τα ιδια .Δοκιμασα και μεσω adb και εβγαλε το ιδιο error Παίδες επιτέλους ανέβηκε .android 5.0.006 custom rom : https://mega.nz/#!tlYFTZ5T!fo7NHrjgeUDgtgfxuRRQo0qUuEPQPAgScCLuOoSaxzE Πριν προσπαθήσετε να την φλασάρετε να είστε σε android 5.0 .Φλασάρεται μέσω recovery . Edited September 30, 2015 by gamiolero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Αν καταφέρετε να την βάλετε , ενημερώστε ! Κάπου διάβασα ότι για να λυθεί αυτό το προβλημα με το signature πρέπει να βάλουμε cmw ή twrp αλλά για το 5.0 δεν εχει βγει κατι για μας σωστα ; Edited September 30, 2015 by gamiolero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αν καταφέρετε να την βάλετε , ενημερώστε ! Κάπου διάβασα ότι για να λυθεί αυτό το προβλημα με το signature πρέπει να βάλουμε cmw ή twrp αλλά για το 5.0 δεν εχει βγει κατι για μας σωστα ; Θα τη δοκιμασω αύριο αν εχω υπολογιστη να περασω πρωτα την official lollipop. Ξέρεις κάποιος πληροφορίες για τη cyanogen απο το yureka? Θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Δε ξέρω τι θέμα ειχε. Υπόψιν οτι δουλεύω το κινητο με μια καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Θα τη δοκιμασω αύριο αν εχω υπολογιστη να περασω πρωτα την official lollipop. Ξέρεις κάποιος πληροφορίες για τη cyanogen απο το yureka? Θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Δε ξέρω τι θέμα ειχε. Υπόψιν οτι δουλεύω το κινητο με μια καρτα Δεν νομιζω να αξιζουν και πολύ .Μονο οι miui είναι καλές . Πάντως φαγαμε μεγαλη ηττα με το κινητακι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν νομιζω να αξιζουν και πολύ .Μονο οι miui είναι καλές . Πάντως φαγαμε μεγαλη ηττα με το κινητακι . Μια χαρα είναι το κινητο. Και να σου πω την αλήθεια η επισημη 4.4 που ειχα παντα, εκτός της τελευταίας βδομάδας περιπου που είμαι με miui, είναι πληρως λειτουργικη! Και πιο γρήγορη σίγουρα! Απλα το μικρόβιο σε βάζει και δοκιμαζεις κι αλλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μια χαρα είναι το κινητο. Και να σου πω την αλήθεια η επισημη 4.4 που ειχα παντα, εκτός της τελευταίας βδομάδας περιπου που είμαι με miui, είναι πληρως λειτουργικη! Και πιο γρήγορη σίγουρα! Απλα το μικρόβιο σε βάζει και δοκιμαζεις κι αλλες! Για να έχεις καλή rom κατάλαβα στην παρούσα φάση ότι πρέπει να την κάνεις εν ολίγοις μόνος σου. Για την ώρα ψάχνω συνέχεια, μια και οι miui πάνε καλά, να δέσω τις 7 με σωστές μεταφράσεις. Αν δε βρω άκρη δεν θα ηρεμήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μια χαρα είναι το κινητο. Και να σου πω την αλήθεια η επισημη 4.4 που ειχα παντα, εκτός της τελευταίας βδομάδας περιπου που είμαι με miui, είναι πληρως λειτουργικη! Και πιο γρήγορη σίγουρα! Απλα το μικρόβιο σε βάζει και δοκιμαζεις κι αλλες! Σιγουρα ειναι μια χαρα σαν συσκευη αλλά υποστηριξη android καμμια .Θα ηθελα μια καλη lollipop και τίποτα άλλο μόνο και μονο για το art .Στο τέλος βέβαια ίσως σταθουμε τυχεροι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Σιγουρα ειναι μια χαρα σαν συσκευη αλλά υποστηριξη android καμμια .Θα ηθελα μια καλη lollipop και τίποτα άλλο μόνο και μονο για το art .Στο τέλος βέβαια ίσως σταθουμε τυχεροι . Oi beta υπάρχουσες lollipop δεν παίζουν καλά; Ποια θεωρείται σχετικά καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Oi beta υπάρχουσες lollipop δεν παίζουν καλά; Ποια θεωρείται σχετικά καλή; Παιζουνε κομπλε αλλά εχουν ενα κοινο προβλημα.Οταν σε παιρνουν τηλ δεν εμφανιζεται το UI για να απαντησεις .Απλα χτυπαει το κινητο και δειχνει στο Notification ότι σε παιρνουν χωρις να μπορεις να απαντησεις ......Και στη ρομ που ανεβασα λενε οτι το χουν λυσει αυτο το θεμα .Εγω προσπαθησα να το περασω αλλά μάταια , αν εχετε χρονο εσεις και το δοκιμασετε ισως τα καταφερετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δοκίμασε την 5.7.31. Την πρότειναν εδώ σαν την πιο σταθερη. Οι αμέσως 2 μετά μια και παίζουν σε miui7 η εισαγωγή γλώσσας δεν έκατσε σε όλα, ρυθμίσεις μηνύματα -επαφές έχει Αγγλικά και Ελληνικά. Ότι όμως και να κάνεις παρε ένα backup πρώτα για παν ενδεχόμενο. οκ,σε ευχαριστω. για πρωτη φορα θα κανω σε miui αναβαθμιση απο τον updater.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιζουνε κομπλε αλλά εχουν ενα κοινο προβλημα.Οταν σε παιρνουν τηλ δεν εμφανιζεται το UI για να απαντησεις .Απλα χτυπαει το κινητο και δειχνει στο Notification ότι σε παιρνουν χωρις να μπορεις να απαντησεις ......Και στη ρομ που ανεβασα λενε οτι το χουν λυσει αυτο το θεμα .Εγω προσπαθησα να το περασω αλλά μάταια , αν εχετε χρονο εσεις και το δοκιμασετε ισως τα καταφερετε Προσπαθησα κι εγω το μεσημέρι... ματαια όμως. Προσπάθησα και απο 006 και απο 005. Και απο την 055. Τιποτα. Πως θσ βρούμε custom recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Προσπαθησα κι εγω το μεσημέρι... ματαια όμως. Προσπάθησα και απο 006 και απο 005. Και απο την 055. Τιποτα. Πως θσ βρούμε custom recovery Σου βγαζει failed verifying signature package ε ; Άρα όλοι θα εχουμε το ιδιο προβλημα .Απορω πως δεν το χουν αναφερει στα σχόλια της ρομ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Σου βγαζει failed verifying signature package ε ; Άρα όλοι θα εχουμε το ιδιο προβλημα .Απορω πως δεν το χουν αναφερει στα σχόλια της ρομ ... Αυτο ναι. Δε ξέρω για πιο λόγο. Η ειρωνεία είναι ότι το πρωι παρέλαβα ένα doogee x5 των 50 ευρω και ψαρωσα με το λογισμικο! 5.1 και πολυ ελαφρυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Έβαλα την 5....4 κάτι προτελευταία ίσως, δεν έχω data με apn settings που έβαλα, αν έχει κανείς what's up να στείλει... Έχω apn Internet 202 mcc κ 01 mnc Edited October 8, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έβαλα την 5....4 κάτι προτελευταία ίσως, δεν έχω data με apn settings που έβαλα, αν έχει κανείς what's up να στείλει... Έχω apn Internet 202 mcc κ 01 mnc Γραψε Cosmote Internet στο name και Internet στο apn. Μη πειράξεις τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Ευχαριστώ δούλεψε Ή και καλά lollipop , έτσι λεει, όμως είναι 32bit, περασμένη με download assistant είναι σταθερή και καλή (πιο γρήγορη από miui). Καμία στο 64 bit υπόψιν? Edited October 9, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts