gamiolero Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 καλησπερα ειμαι κατοχος του coolpad f1 αλλα δεν υπαρχει πλεον σε αξιοπιστα μαγαζια και θελω να αγορασω παλι coolpad για εναν φιλο. η8ελα να ρωτισω εχεται δει αυτο ? http://www.to2c.com/coolpad-dazen-f2-fhd-version-2gb-ram-16gb-rom.html Coolpad Dazen F2 (FHD Version) ? εχει να πει καποιος την γνωμη του ? γιατι δεν το βρισκω το συγκεκριμενο στο forum genika :/ Νομίζω ότι 1ας-2 το έχουνε πάρει αν θυμάμαι καλά από το φορουμ μας. Δεν έχει καμμια διαφορά με αυτο που εχουμε εκτος της οθονης και οι οδηγοι που υπαρχουν ειναι οι ιδιοι εκτός από τις roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Νομίζω ότι 1ας-2 το έχουνε πάρει αν θυμάμαι καλά από το φορουμ μας. Δεν έχει καμμια διαφορά με αυτο που εχουμε εκτος της οθονης και οι οδηγοι που υπαρχουν ειναι οι ιδιοι εκτός από τις roms σε ευχαριστω μπορεις να μου πεις τα αρνητικα και τα θετικα του τηλεφονου ? ειμαι υπερευχαριστριμενος με το coolpad f1 μπορεις να μου πεις τα μειονεκτιματα και τα θετικα με σχεση με το coolpad f1 ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) σε ευχαριστω μπορεις να μου πεις τα αρνητικα και τα θετικα του τηλεφονου ? ειμαι υπερευχαριστριμενος με το coolpad f1 μπορεις να μου πεις τα μειονεκτιματα και τα θετικα με σχεση με το coolpad f1 ?:) Εγώ που έχω αγοράσει το f1 σε φίλο και είμαι κάτοχος f2 θεωρώ ότι δεν υστερεί πουθενά από τον μικρό αδερφό του το κινητό μας. Ίσως ότι δεν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές σε roms που να είναι και πλήρως λειτουργικές (και miltilanguage) . Τουλάχιστον όχι ακόμα. Υπάρχουν λύσεις αλλά νομίζω όχι τόσες πολλές μην παρεξηγηθώ. Κατά τα άλλα το κινητό είναι αξιοπρεπέστατο, κάνει ότι λέει, τπτ λιγότερο. Απλά όλοι μας περιμένουμε την πολυπόθητη υποστήριξη 64 cpu. Αυτά από εμένα. Αν έχει κανείς άλλος κάτι ας με συμπληρώσει... Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι η απαράδεκτη εφαρμογή sms της stock rom όπου αν επιλέξεις να παραμείνεις σε αυτή θα έχεις θεμετάκια. Edited May 19, 2015 by mitsosnikolo Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Εγώ που έχω αγοράσει το f1 σε φίλο και είμαι κάτοχος f2 θεωρώ ότι δεν υστερεί πουθενά από τον μικρό αδερφό του το κινητό μας. Ίσως ότι δεν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές σε roms που να είναι και πλήρως λειτουργικές (και miltilanguage) . Τουλάχιστον όχι ακόμα. Υπάρχουν λύσεις αλλά νομίζω όχι τόσες πολλές μην παρεξηγηθώ. Κατά τα άλλα το κινητό είναι αξιοπρεπέστατο, κάνει ότι λέει, τπτ λιγότερο. Απλά όλοι μας περιμένουμε την πολυπόθητη υποστήριξη 64 cpu. Αυτά από εμένα. Αν έχει κανείς άλλος κάτι ας με συμπληρώσει... Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι η απαράδεκτη εφαρμογή sms της stock rom όπου αν επιλέξεις να παραμείνεις σε αυτή θα έχεις θεμετάκια. σε ευχαριστω πολυ φιλε δηλαδη το ξεχναω για τον θειο μου που μου ειπε για κινητο :lol: για μενα που μπορω να πειραματιζομαι πιστευω αξιζει σε λιγο καιρο θα το τσιμπισω :) και με go sms pro με βολευουν καλυτερα τα μυνηματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 σε ευχαριστω πολυ φιλε δηλαδη το ξεχναω για τον θειο μου που μου ειπε για κινητο :lol: για μενα που μπορω να πειραματιζομαι πιστευω αξιζει σε λιγο καιρο θα το τσιμπισω :) και με go sms pro με βολευουν καλυτερα τα μυνηματα :D Οι τριτες εφαρμογές sms δεν δουλεύουν. Εκτός και αν κάνω κάτι εγώ λάθος.... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Οι τριτες εφαρμογές sms δεν δουλεύουν. Εκτός και αν κάνω κάτι εγώ λάθος.... ε τοτε πως στελνετε μηνυματα ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 ε τοτε πως στελνετε μηνυματα ?:wacko: Είπε κανείς ότι δεν στέλνει μηνύματα;;; Κοίτα, σε άλλα παιδιά είτε δεν τους αρέσει το πρόγραμμα που έχει είτε αν έχεις μάθει άλλο δύσκολα το αποχωριζεσαι. Απλά εγώ δεν έχω θέμα αφού δεν χάνω μηνύματα είμαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Βγήκε και 3η εκδοση για lollipop όσοι θέλετε να την κατεβάσετε απο δώ http://pan.baidu.com/wap/link?uk=168909896&shareid=1395761416&third=0 Να χρησιμοποιησετε τον coolassistant που είναι για lollipop https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.gr&sl=auto&tl=en&u=http://bbs.coolpad.com/forum.php%3Fmod%3Dviewthread%26tid%3D4816793%26extra%3Dpage%253D1%2526filter%253Dtypeid%2526typeid%253D575&usg=ALkJrhhkFCBTIPy2ihmdadbqY9WygP90BQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Βγήκε και 3η εκδοση για lollipop όσοι θέλετε να την κατεβάσετε απο δώ http://pan.baidu.com/wap/link?uk=168909896&shareid=1395761416&third=0 Να χρησιμοποιησετε τον coolassistant που είναι για lollipop https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.gr&sl=auto&tl=en&u=http://bbs.coolpad.com/forum.php%3Fmod%3Dviewthread%26tid%3D4816793%26extra%3Dpage%253D1%2526filter%253Dtypeid%2526typeid%253D575&usg=ALkJrhhkFCBTIPy2ihmdadbqY9WygP90BQ Ναι, από χθες υπάρχει και τα έχω προσθέσει στον οδηγό στην πρώτη σελίδα. Να ρωτήσω προλαβες να την περάσεις, γιατί εγώ με βλέπω το απόγευμα λόγο δουλειάς. Είπαν την μαζεψανε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ναι, από χθες υπάρχει και τα έχω προσθέσει στον οδηγό στην πρώτη σελίδα. Να ρωτήσω προλαβες να την περάσεις, γιατί εγώ με βλέπω το απόγευμα λόγο δουλειάς. Είπαν την μαζεψανε λίγο... Ναι τωρα παιζω λιγο μαζι της .Ετσι φαινεται ! Μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα περασα και gapps αλλά root δεν εχω καταφερει να κανω. Κατεβαζει τ ο root.zip απο coolmanager και στο restart παει να κανει install to πακετο και γινεται aborted ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ναι τωρα παιζω λιγο μαζι της .Ετσι φαινεται ! Μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα περασα και gapps αλλά root δεν εχω καταφερει να κανω. Κατεβαζει τ ο root.zip απο coolmanager και στο restart παει να κανει install to πακετο και γινεται aborted ... Καλά γιατί δε παίρνεις αυτό που έχω στον οδηγό για την 5.0x; Γιαυτό το έχω εκεί για να μην τρέχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Το πέρασα με το zip που μου ειπές και όλα κομπλε :) Πολύ σταθερή φαίνεται η ρομ μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Το πέρασα με το zip που μου ειπές και όλα κομπλε :) Πολύ σταθερή φαίνεται η ρομ μέχρι στιγμής Εγω το έκανα απευθείας μεσω cool manager. Χωρίς αποτυχία. Όντως μέχρι στιγμης φαίνεται αρκετα καλη. Μονο ενοχλητικο η κινέζικη ημερομηνία όταν κατεβαζω το notification bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εγω το έκανα απευθείας μεσω cool manager. Χωρίς αποτυχία. Όντως μέχρι στιγμης φαίνεται αρκετα καλη. Μονο ενοχλητικο η κινέζικη ημερομηνία όταν κατεβαζω το notification bar Εμένα δεν είναι στα κινέζικα η ημερομηνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εμένα δεν είναι στα κινέζικα η ημερομηνία Έτσιεείναι σ εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Περίεργο έτσι είναι μόλις bootarei αλλά μετα φτιάχνει . Δοκίμασες να βάλεις κινέζικα και μετα παλι αγγλικά στις γλώσσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Διορθώθηκε το θέμα μήπως με τα 4ψήφια μηνύματα; Όχι με τη λύση που με τη sim μιας και δεν είναι και πολύ ικανοποιητική... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Περίεργο έτσι είναι μόλις bootarei αλλά μετα φτιάχνει . Δοκίμασες να βάλεις κινέζικα και μετα παλι αγγλικά στις γλώσσες; Έφτιαξε φίλε. Thanks. Εμένα πάντως μπουταρε κατευθείαν αγγλικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miranth Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλημέρα Εδώ και 4 ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος του φοβερού αυτού κινητού. Με τις αναλυτικές οδηγίες και τα εξαιρετικά σχόλια του thread μπήκε root και google store με τη μία. Το ζήτημά μου είναι ότι προσπαθώ να μεταφέρω calendar και sms αλλά ενώ τα έχω κατεβάσει με διάφορες μορφές και apps δεν μπορώ με τίποτα μα με τίποτα να τα ανεβάσω στο coolpad. Τα sms τα έχω μεταφέρει με gosms pro, και ενώ κάνει restore και complete μόλις γυρίσω στο αρχικό μενού τρώω πόρτα (oops sorry no message history now) Το calendar κατάφερα να το ανεβάσω στην stock εφαρμογή αλλά δεν με βολεύει. Έβαλα acalendar, digicalendar, jorte αλλά τίποτα. Κανένα δεν κάνει import από τη stock ή από το αρχείο ics που έχω κατεβάσει. Επιπλέον όλες οι εφαρμογές δεν βρίσκουν calendar και ενώ κάνω create συνεχίζει το ίδιο βιολί. Έχω βγάλει τα μάτια μου 3 μέρες τώρα με το συγκεκριμένο θέμα. Σημειώνω ότι το παλιό μου κινητό είναι Samsung S Advance rooted με Superuser το Titanium και το super sυ δεν δουλεύουν (το ένα κολλάει ζητώντας δικαιώματα και το s-su δεν κάνει update το binary). Όποιος μπορεί να βάλει ένα χεράκι βοηθείας θα του είμαι υπόχρεη… Επίσης μπορεί κανείς να μου πει τι είναι οι τρεις κινέζικες επιλογές που βγάζει κάθε φορά που ανοίγεις μία νέα εφαρμογή και ποιο πρέπει να πατάμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλημέρα Εδώ και 4 ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος του φοβερού αυτού κινητού. Με τις αναλυτικές οδηγίες και τα εξαιρετικά σχόλια του thread μπήκε root και google store με τη μία. Το ζήτημά μου είναι ότι προσπαθώ να μεταφέρω calendar και sms αλλά ενώ τα έχω κατεβάσει με διάφορες μορφές και apps δεν μπορώ με τίποτα μα με τίποτα να τα ανεβάσω στο coolpad. Τα sms τα έχω μεταφέρει με gosms pro, και ενώ κάνει restore και complete μόλις γυρίσω στο αρχικό μενού τρώω πόρτα (oops sorry no message history now) Το calendar κατάφερα να το ανεβάσω στην stock εφαρμογή αλλά δεν με βολεύει. Έβαλα acalendar, digicalendar, jorte αλλά τίποτα. Κανένα δεν κάνει import από τη stock ή από το αρχείο ics που έχω κατεβάσει. Επιπλέον όλες οι εφαρμογές δεν βρίσκουν calendar και ενώ κάνω create συνεχίζει το ίδιο βιολί. Έχω βγάλει τα μάτια μου 3 μέρες τώρα με το συγκεκριμένο θέμα. Σημειώνω ότι το παλιό μου κινητό είναι Samsung S Advance rooted με Superuser το Titanium και το super sυ δεν δουλεύουν (το ένα κολλάει ζητώντας δικαιώματα και το s-su δεν κάνει update το binary). Όποιος μπορεί να βάλει ένα χεράκι βοηθείας θα του είμαι υπόχρεη… Επίσης μπορεί κανείς να μου πει τι είναι οι τρεις κινέζικες επιλογές που βγάζει κάθε φορά που ανοίγεις μία νέα εφαρμογή και ποιο πρέπει να πατάμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρω Γεια χαρα και καλοδουλευτο. Οι 3 επιλογές που βγάζει είναι η άδεια που ζητάει η εφαρμογη απο το cool manager. Το "ναι" είναι το τρίτο νομίζω . Γνωμη μου είναι κατεβάζοντας το link2sd ή με το titanium να παγωσεις τις διαφορές κινεζικες εφαρμογές (cool manager, cool share κλπ). Για το αλλο που ρωτάς δεν εχω ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Οι 3 επιλογές που βγάζει είναι η άδεια που ζητάει η εφαρμογη απο το cool manager. Το "ναι" είναι το τρίτο νομίζω . To ναι ειναι το μεσαιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miranth Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Γεια χαρα και καλοδουλευτο. Οι 3 επιλογές που βγάζει είναι η άδεια που ζητάει η εφαρμογη απο το cool manager. Το "ναι" είναι το τρίτο νομίζω . Γνωμη μου είναι κατεβάζοντας το link2sd ή με το titanium να παγωσεις τις διαφορές κινεζικες εφαρμογές (cool manager, cool share κλπ). Για το αλλο που ρωτάς δεν εχω ιδέα To ναι ειναι το μεσαιο . Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια. Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε. Μάλλον κάτι είχε "κολλήσει" με τα πολλά freeze και unfreeze που είχα κάνει :wacko: Αν το μεσαίο είναι το ναι, το δεξί (3ο) που πατάω εγώ τι νά 'ναι άραγε; :what: Και μια χαζή ακόμα ερώτηση... Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάπου κάπως κάποιο αγγλικό manual και εφαρμογή διαχείρισης από pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια. Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε. Μάλλον κάτι είχε "κολλήσει" με τα πολλά freeze και unfreeze που είχα κάνει :wacko: Αν το μεσαίο είναι το ναι, το δεξί (3ο) που πατάω εγώ τι νά 'ναι άραγε; :what: Και μια χαζή ακόμα ερώτηση... Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάπου κάπως κάποιο αγγλικό manual και εφαρμογή διαχείρισης από pc; Το δεξι εχει και χρονο και ειναι αν θες να σε ξαναρωτησει ή κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ειμαι με την 5αρα την stock. Η συσκευή υποστηρίζει 3g μονο στην sim1 ; Αυτή τη στιμη εχω 2 sim Vodafone και φαινεται να μπορω να εχω μόνο στην θεση 1. Στη δευτερη μου βγαζει 2g. Νομιζω πως με καποια προηγουμενη ρομ μπορουσα να εχω και με στις 2 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ειμαι με την 5αρα την stock. Η συσκευή υποστηρίζει 3g μονο στην sim1 ; Αυτή τη στιμη εχω 2 sim Vodafone και φαινεται να μπορω να εχω μόνο στην θεση 1. Στη δευτερη μου βγαζει 2g. Νομιζω πως με καποια προηγουμενη ρομ μπορουσα να εχω και με στις 2 3g Ναι. Ειναι νεο bug :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts