filosofos77 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 otg μπορει να δοκιμασει καποιος αν υποστηριζει? Τελικά δε παίζει, δοκίμασα με ένα στικακι που δανειστικα από φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Υπάρχει το (μάλλον μικρό, δυστυχώς) ενδεχόμενο να μην υποστηρίζεται το OTG από το kernel, οπότε μπορεί κανείς να δοκιμάσει να εγκαταστήσει μια εφαρμογή όπως π.χ. το USB OTG Helper, αλλά δυστυχώς πιο πιθανό είναι να μην υποστηρίζεται από το hardware, καθώς (όπως σωστά έχει επισημάνει ο gerstavros2 κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν, σε κάποιο γειτονικό thread) μπορεί πολύ απλά η συσκευή να μη δίνει ρεύμα στο USB port... Πάντως το θεωρώ απαράδεκτο συσκευές που παρουσιάζονται εν έτει 2014 (και δεν αναφέρομαι μόνο στα Coolpad) να μην υποστηρίζουν USB host (OTG), ενώ μάλιστα διαθέτουν πληθώρα από άλλα features...! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monopoly Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html αυτο τι λεει ; μοιαζει καλυτερο εσεις τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλά, κάτσε να κυκλοφορήσει πρώτα.....(υπάρχει και νήμα στο my phone) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παίδες σε λίγο έρχεται , και σκέφτομαι να το ελληνοποιήσω (όσο γίνεται αυτό) με το More Local . Υπάρχει κάποιος που να το έχει επιχειρήσει σ' αυτό ή έστω σε κάποια άλλη συσκευή , για να μου δώσει τα φώτα του ? Αξίζει την όποια ταλαιπωρία ή να περιμένω έως να εμφανιστεί κάπου η multi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παίδες σε λίγο έρχεται , και σκέφτομαι να το ελληνοποιήσω (όσο γίνεται αυτό) με το More Local . Υπάρχει κάποιος που να το έχει επιχειρήσει σ' αυτό ή έστω σε κάποια άλλη συσκευή , για να μου δώσει τα φώτα του ? Αξίζει την όποια ταλαιπωρία ή να περιμένω έως να εμφανιστεί κάπου η multi ? Κοίτα το more local θα μετατρέψει ότι εφαρμογές έχουν Ελληνική μετάφραση, τα υπόλοιπα Αγγλικά. Όσο για official multilingual χλωμό να παίξει εκτός αν φτιάξει καμία rom κανα κατάστημα. Από κει και μετά θα περιμένουμε custom rom από το διαδίκτυο. Και γιαυτό για την ώρα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να αλλάξω recovery. Ακόμα άμεσα δεν το χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 πείτε μου κάποιο πρόγραμμα για να τεστάρω την χρήση που κάνει η μπαταρία. όπως αυτό που έχει η συσκευή αλλά καλύτερο Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 GSam Battery Monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παίδες σε λίγο έρχεται , και σκέφτομαι να το ελληνοποιήσω (όσο γίνεται αυτό) με το More Local . Υπάρχει κάποιος που να το έχει επιχειρήσει σ' αυτό ή έστω σε κάποια άλλη συσκευή , για να μου δώσει τα φώτα του ? Αξίζει την όποια ταλαιπωρία ή να περιμένω έως να εμφανιστεί κάπου η multi ? Με το More Local δεν υπάρχει και καμία ταλαιπωρία. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ότι είναι να μεταφραστεί μεταφράζεται. Πιο πολύ ώρα θα πάρει να το κατεβάσεις παρά να μεταφράσει ότι είπε και ο filosofos. Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει και πολύ μιας και μεταφράζει περίπου το 5-10% του συνόλου. Τώρα αν σου είναι τόσο απαραίτητο κατέβασέ το και βλέπεις. Δε χάνεις τπτ... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 OK παιδιά , ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Κάποια μπινια έχουν κάνει οι Κινέζοι με το τηλέφωνο που παρόλο που η μπαταρία δείχνει μικρή απο κατανάλωση τα πάει έξοχα.:happy: Μέτα απο δυο φορτίσεις κράτησε την οθόνη 6 1/2 ώρες,με gps,wifi & 3g συνέχεια ανέμενα,απο τα οποια κυρίως 3g +6ωρες χρήση στο internet. Και όλα αυτά χωρίς να εχω πειράξει η να απενεργοποιησω κατι ,σχεδόν όπως ήρθε και ενώ η μπαταρία είναι ακόμα στο στρώσιμο,μετά απο 4-5 κύκλους δείχνει αποτελέσματα. Αν εξαιρέσουμε οτι δεν δέχεται απο 4ψηφια νούμερα μηνύματα,που και αυτό διορθώνετε με έξτρα εφαρμογή, άλλα και οτι εχει μόνο Αγγλικά στο μενού,που και αυτό εν μέρη μαζεύεται,δε βλέπω λόγο για να ψάχνονται πολλοί μόνο για multi η για άμεση αλλαγή rom,ενώ όλα δουλεύουν. Το σιγουρο ειναι οτι αξιζει τα λεφτα του κ με το παραπανω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 παρελαβα και εγω χθες. λιγο που ασχοληθηκα φαινεται πολυ καλο,με πολλες δυνατοτητες αλλα εχει πολλες κινεζιες και πρεπει να το συμμαζεψω λιγο μεχει να βγει καμια multi γιατι αυτος που θα το εχει δεν ξερει αγγλικα.οθονη πολυ καλη.μου εκανε εντυπωση που η συσκευασια δεν ειχε μεσα ακουστικα,γυφτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Κάποια μπινια έχουν κάνει οι Κινέζοι με το τηλέφωνο που παρόλο που η μπαταρία δείχνει μικρή απο κατανάλωση τα πάει έξοχα.:happy: Μέτα απο δυο φορτίσεις κράτησε την οθόνη 6 1/2 ώρες,με gps,wifi & 3g συνέχεια ανέμενα,απο τα οποια κυρίως 3g +6ωρες χρήση στο internet. Και όλα αυτά χωρίς να εχω πειράξει η να απενεργοποιησω κατι ,σχεδόν όπως ήρθε και ενώ η μπαταρία είναι ακόμα στο στρώσιμο,μετά απο 4-5 κύκλους δείχνει αποτελέσματα. Αν εξαιρέσουμε οτι δεν δέχεται απο 4ψηφια νούμερα μηνύματα,που και αυτό διορθώνετε με έξτρα εφαρμογή, άλλα και οτι εχει μόνο Αγγλικά στο μενού,που και αυτό εν μέρη μαζεύεται,δε βλέπω λόγο για να ψάχνονται πολλοί μόνο για multi η για άμεση αλλαγή rom,ενώ όλα δουλεύουν. Το σιγουρο ειναι οτι αξιζει τα λεφτα του κ με το παραπανω.:D Δεν νομίζω ότι πρόκειται για μπινιά, έχω την εντύπωση πως έχω διαβάσει κάπου ότι η πρόθεση της Qualcom είναι με τους νέους επεξεργαστές να δίνει την ίδια ισχύ, με μικρότερη κατανάλωση, οπότε κάπου εκεί μάλλον οφείλεται η καλή αυτονομία του F2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν νομίζω ότι πρόκειται για μπινιά, έχω την εντύπωση πως έχω διαβάσει κάπου ότι η πρόθεση της Qualcom είναι με τους νέους επεξεργαστές να δίνει την ίδια ισχύ, με μικρότερη κατανάλωση, οπότε κάπου εκεί μάλλον οφείλεται η καλή αυτονομία του F2 Άπλα βάση cpu έχει γίνει καλή δουλειά στο θέμα της κατανάλωσης αλλά και δεν ζεσταίνεται αρκετά σε μεγάλη και έντονη χρήση. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι στο τομέα αυτό η επιλογή του είναι συμφέρουσα και ικανοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Από φωτο πώς πάει παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Από φωτο πώς πάει παιδιά? αρκετά ικανοποιημενος. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 http://www.ideaphonehk.com/goods-169.html Original Coolpad F2 MTK6592 Mobile Phone Multi Language HD 1280x720 Octa Core 5.5" Gorilla Glass 720P 2G RAM+16GB ROM 13 euro 152 αυτό δεν κάνει για τα δικά μας δίκτυα , για το δικό μας είναι με τον snapdragon 610 ( MSM 8939 ) coolpad F2 8675-w00 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 http://www.ideaphonehk.com/goods-169.html Original Coolpad F2 MTK6592 Mobile Phone Multi Language HD 1280x720 Octa Core 5.5" Gorilla Glass 720P 2G RAM+16GB ROM 13 euro 152 Κινεζο, τα κουβαδακια σου και σε αλλο θρεντ. Ακομα και το δικο μας να ηταν, υπαρχουν ποιο αξιοπιστα site και με σωρο δωρων. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porosigs3 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Καλημερα, παρελαβα κι εγω και μονο καλα μπορω να πω , μια βοηθεια μονο, πως παιρνει ρυθμισεις APN; Έχω vodafone internet φοιτητικο Ευχαριστω. Edited December 17, 2014 by porosigs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 porosigs3 ποτε εκανες την παραγγελια γιατι εγω ακομη περιμενω απο τις 3 δεκεμβρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porosigs3 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) porosigs3 ποτε εκανες την παραγγελια γιατι εγω ακομη περιμενω απο τις 3 δεκεμβρη; Εφυγε απο τις 29/11 και ηρθε 16/12 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-11-2014 15:15 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-12-2014 27:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 13-12-2014 16:20 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 15-12-2014 06:27 Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15-12-2014 08:02 Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Edited December 17, 2014 by porosigs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημερα, παρελαβα κι εγω και μονο καλα μπορω να πω , μια βοηθεια μονο, πως παιρνει ρυθμισεις APN; Έχω vodafone internet φοιτητικο Ευχαριστω. Έψαξα λίγο στο φόρουμ αλλά δεν το βρήκα, αν βρεις τις ρυθμίσεις για το φοιτητικό της Vodafone ρίξε ένα ΠΜ αν σου είναι ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Από εχτές το 'χω κι εγώ στα χέρια μου ,άντε σιγά - σιγά να πληθαίνουμε . Παραγγελία από b2c 24/11 παραλαβή 16/12 , νομίζω ότι 22 ημέρες είναι καλά ,ειδικά για την παρούσα περιόδο των γιορτών . Η πρώτη εντύπωση είναι ότι το τηλεφωνάκι φυσάει .Βέβαια δεν είμαι ο καταλληλότερος κριτής δεδομένου ότι είμαι ολίγον , έως πολύ , άσχετος με το άθλημα. Πάντως η μεταπήδηση από NOKIA 625 στη συσκευή του παροντός νήματος είναι μέρα με την νύχτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Φοβαμαι απο νεο ετος εγω μεσα στα χριστουγγενα μου εκατσε:(....porosigs3 γιαννιωτης και εσυ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 εμένα πάντως από παραγγελία στις 21/11 και είναι κολλημένο εδώ και μέρες Number: RF298023159SG Status: Transit Destination: Greece 2014-11-25 14:47 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Origin: Singapore 2014-11-27 14:47 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-11-25 14:47 Received from Customer ====================================== Powered by http://www.17track.net ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχίσανε και οι κλώνοι :p http://www.ibtimes.co.in/soon-be-launched-micromax-yu-clone-coolpad-f2-4g-report-617498 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts