sasalas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 το εχω κανει πολλες φορες και παλι το ιδιο μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 το εχω κανει πολλες φορες και παλι το ιδιο μου βγαζει Παρε στην Avarto sto service μηπως μπορεσουν να σε βοηθησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asngr Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ας πει κάποιος που έβαλε την τελευταία την Β571 εντυπώσεις. Απ'ότι διάβασα όσοι είχαν βάλει 522 ή 560, επέστρεψαν σε 331 τρέχοντας και ούτε να ακούσουν δε θέλουν ξανά για ΜΜ. Από εκείνες τις εκδόσεις όμως και εως την 571 έχουν γίνει διορθώσεις προφανώς. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με την 331 που δυσκολεύομαι να με πείσω για την 571. Κάθε μέρα όμως και όλη μέρα, βλέπω στο κινητό μου την ειδοποίηση για αναβάθμιση συσκευής και με "γαργαλάει" το δάχτυλο να πατήσω "ενημέρωση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ας πει κάποιος που έβαλε την τελευταία την Β571 εντυπώσεις. Απ'ότι διάβασα όσοι είχαν βάλει 522 ή 560, επέστρεψαν σε 331 τρέχοντας και ούτε να ακούσουν δε θέλουν ξανά για ΜΜ. Από εκείνες τις εκδόσεις όμως και εως την 571 έχουν γίνει διορθώσεις προφανώς. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με την 331 που δυσκολεύομαι να με πείσω για την 571. Κάθε μέρα όμως και όλη μέρα, βλέπω στο κινητό μου την ειδοποίηση για αναβάθμιση συσκευής και με "γαργαλάει" το δάχτυλο να πατήσω "ενημέρωση". Πατα το δαχτυλο ειναι κομπλε δεν μου εχει κανει προβλημα κανενα clean install ομως να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asngr Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Θεωρώ πως πρέπει να αναφέρω κάτι που με ταλαιπωρούσε 1-2 μήνες και τη λύση του οποίου βρήκα τυχαία αυτή την εβδομάδα και θεωρώ πολύ πιθανό να έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Είχα παρατηρήσει λοιπόν μια μείωση της έντασης στο ακουστικό. Έπρεπε να έχω την ένταση στο φουλ, να πιέζω το τηλέφωνο στο αυτί μου και να λέω στον άλλο να φωνάζει ώστε να ακούω ίσα-ίσα. Νόμιζα ότι μπορεί να είναι bug, ιός, ή πρόβλημα στο hardware της συσκευής. Πέρασα άπειρες ώρες ψάχνοντας στο google και διαβάζοντας διάφορα φόρουμ στα οποία πάρα πολύς κόσμος έλεγε πως έχει το ίδιο πρόβλημα. Οι πιθανές λύσεις που προτείνονταν ήταν root και διαγραφή των codecs του audio (δεν ήθελα να το κάνω), ή εφαρμογές ενίσχυσης της έντασης του ακουστικού (δεν βοηθούσαν καθόλου). Τη λύση την βρήκα μόνος και τυχαία και είναι η εξής: Πήρα μια οδοντόβουρτσα (εννοείται απολύτως στεγνή) και έτριψα για 2-3 λεπτά τη "γρίλια" του ακουστικού επιμελώς. Η διαφορά τεράστια. Όχι μόνο ενισχύθηκε η ένταση, αλλά καθάρισε και ο ήχος της συνομιλίας. Τώρα δεν έχω την ένταση στο φουλ, δεν ζητάω από τον άλλο να φωνάζει και ακούω πεντακάθαρα και πολύ δυνατά. Προφανώς οι "υπερμικρές" τρύπες του ακουστικού βουλώνουν πολύ εύκολα και η οδοντόβουρτσα διεισδύει και τις ξεβουλώνει. Όσοι ενδιαφέρονται ας το δοκιμάσουν, θα εντυπωσιαστούν από το αποτέλεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Για την 571 και παρότι με ενοχλούσαν αρχικά 1-2 πράγματα (απώλεια απόκρυψης μπάρας και multi tasking) και είχα γυρίσει πίσω σε Lollipop τελικα την πέρασα και είμαι ικανοποιημενος πάρα την απώλεια των παραπάνω. Βέβαια ήταν απαραίτητο το factory reset γιατί διαφορετικά η μπαταρία ήταν κάτω του αναμενόμενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbraKatabra21 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα. Έχω την έκδοση Β324, ποιά είναι η νεότερη official έκδοση που υπάρχει; Και πως μπορώ να την εγκαταστήσω; Με ΟΤΑ δεν μου βγάζει update, αλλά από ότι βλέπω υπάρχουν καινούριες εκδόσεις.. Για ποιον λόγο γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Στο huawei. gr έχει την Β331, για το απλό L09. Και το premium. Κατέβασε το ανάλογο αρχείο. Οδηγίες με αναζήτηση στη google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Γεια σας παιδια Πραγματικα θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι ειμαι ετοιμος να σπασω το κινητο Χθες εβαλα ενα pin number για να κανει lock καθε φορα το κινητο κ για να δοκιμασω κ το fingerprint Τωρα ομως που θελω να το αλλαξω δεν με αφηνει!!!Δεν μπορω να κανω set το password σε none Το εχει αχνο κ δεν μπορω να το επιλεξω Μεχρι και clear credetials εκανα αλλα τιποτα.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Γεια σας παιδια Πραγματικα θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι ειμαι ετοιμος να σπασω το κινητο Χθες εβαλα ενα pin number για να κανει lock καθε φορα το κινητο κ για να δοκιμασω κ το fingerprint Τωρα ομως που θελω να το αλλαξω δεν με αφηνει!!!Δεν μπορω να κανω set το password σε none Το εχει αχνο κ δεν μπορω να το επιλεξω Μεχρι και clear credetials εκανα αλλα τιποτα.... Θα πας ρυθμισεις επιλογες για προγραμματιστες(για να ενεργοποιησεις αυτο το μενου θα πας πρωτα σχετικα με το τηλεφωνο και θα πατησεις πολλες φορες επανω στον αριθμο εκδοσης μεχρι να σου πει οτι εισαι πλεον προγραμματιστης)και θα απεργοποιησεις το κλειδωμα οθονης και μετα παλι ενεργοποιηση κανε μια επανεκκινηση και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ευχαριστω παρα παρα πολυ Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι,εβαλα την B571 με ota και χάθηκε ο μαμά browser. Σε όλους έτσι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 παιδια καλημερα. ακομα δεν μπορω αναβαθμισω το κιν. συνεχεια μου κολλαει στο 4%. ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. εχω κανει root το κιν. με το kingroot και καταλαθος εσβησα την εφαρμογη του phone manager. ξερει κανενας πως μπορω να την ξαναπερασω. την χρειαζομαι κυριως για να φτιαξω τα notifications του viber που δεν μου ερχεται τιποτα. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλύτερα να κάνεις clean install τη rom από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 καλημερα σ ευχαριστω για την απαντηση. πως ακριβως γινεται. γιατι οποια rom και να κατεβασω μολις παω να την περασω μου κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 καλημερα σ ευχαριστω για την απαντηση. πως ακριβως γινεται. γιατι οποια rom και να κατεβασω μολις παω να την περασω μου κολλαει. Αν θυμαμαι καλα κατεβασε παλι το kingroot εχει επιλογη να το κανεις unroot το κινητο μαλλον αυτο φταιει και σου βγαζει fail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αν θυμαμαι καλα κατεβασε παλι το kingroot εχει επιλογη να το κανεις unroot το κινητο μαλλον αυτο φταιει και σου βγαζει fail παιδια πως κανω root σε mate 7 2gb ram και 6.0 marshmallow; θελω να περάσω adblock Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι,εβαλα την B571 με ota και χάθηκε ο μαμά browser. Σε όλους έτσι είναι; Ρε παιδιά γιατί δεν μου απάντησε κανένας;μήπως δεν φαίνονται αυτά που γράφω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mailiakos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ρε παιδιά γιατί δεν μου απάντησε κανένας;μήπως δεν φαίνονται αυτά που γράφω; Οντως χανεται. Πρεπει να κατεβασεις καποιον αλλον. εγω εχω τον CM browser. ειχα βρει ενα λινκ για τον κανονικο τον εγκατεστησα αλα κολλουσε. υπαρχει κα αυτο το λινκ αλλα ειναι προσωρινα "κατω" https://www.androidfilehost.com/maintenance.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 παιδια καλημερα. μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ξανακατεβασω το phone manager apk του κινητου γιατι το εσβησα καταλαθος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Οντως χανεται. Πρεπει να κατεβασεις καποιον αλλον. εγω εχω τον CM browser. ειχα βρει ενα λινκ για τον κανονικο τον εγκατεστησα αλα κολλουσε. υπαρχει κα αυτο το λινκ αλλα ειναι προσωρινα "κατω" https://www.androidfilehost.com/maintenance.phpχίλια ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 παιδια πως κανω root σε mate 7 2gb ram και 6.0 marshmallow; θελω να περάσω adblock kingroot ειναι η ευκολη λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 παιδια μια ερωτηση.....πειραζει να φορτιζει το κινητο με το καλωδιο στο λαπτοπ?ρωταω γιατι φορτζιει πολύ αργα...φθειρει την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 παιδια μια ερωτηση.....πειραζει να φορτιζει το κινητο με το καλωδιο στο λαπτοπ?ρωταω γιατι φορτζιει πολύ αργα...φθειρει την μπαταρια? Οχι δεν εχεις θεμα και εγω απο το pc το φορτιζω τις περισσοτερες φορες να μην αφηνεις την μπαταρια κατω απο 20% εκει φθειρει πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ξερει κανεις αν δουλευει το tap and go στο Google Στο Mate 7??εχω κανει τα παντα απο ρυθμισεις αλλα δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts