Psikarinio Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλημέρα στην ομάδα. Έχω το lenovo vibe x2 εδώ και 9 μήνες και μεσα σε ένα βράδυ και ενώ φορτιζε σταμάτησε να δουλεύει κανονικά. Παρατήρησα εκείνη την ώρα ότι είχε ζεσταθει πολύ το καπάκι πίσω και ότι η οθόνη δεν άνοιγε. Αφού του έκανα επανεκκίνηση διαπίστωσα ότι το κινητό λειτουργεί κανονικά δέχεται κλήσεις αλλά δεν εμφανίζει στην οθόνη τίποτα. Το θέμα είναι ότι μερικές φορές η οθόνη λειτουργεί κανονικά αλλά για λίγο χρονικό διάστημα μετά πάλι τα ίδια κάνει λες και βραχυκυκλωνει κάτι μέσα και αναβοσβήνει. Το πήγα σε ένα τεχνικό και μου είπε ότι θέλει αλλαγή η οθόνη ότι έχει χαλάσει. Το θέμα είναι ότι είναι μόνο η οθόνη; γιατί και η μπαταρία ξεφορτιζει πολύ γρήγορα. Το κινητό το έχω αγοράσει από το minideal και δεν μου κάνουν αντικατάσταση της οθόνης. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Λογικα αλλαγη chipset ειναι και οχι οθονης. Αφου το καταλαβαινεις να καει και να τελειωνει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Mount Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Χτες αποφάσισα επιτέλους να περάσω την X2-EU ROM! Καθώς το έχω ξανακάνει (να flashάρω μια ROM), δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν έχω κάνει ακόμα root το κινητό, ούτε πέρασα TWRP και modem. Προχώρησα στα updates και έφτασα μέχρι την S223 της EU ROM. Δηλαδή μόλις πέρασα από Kit Kat σε Lolipop. ΑΛΛΗ αίσθηση! Λες και έχω νέο κινητό! Όλα τα προβληματάκια που ανέφερα σε παραπάνω post μου εξαφανίστηκαν! Θα επανέλθω όταν το χρησιμοποιήσω λίγο με Lollipop. Ακόμα δεν έχω περάσει τις επόμενες ενημερώσεις, αλλά μάλλον θα το κάνω. Όσο για root και λοιπά... είδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis4780 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Λογικα αλλαγη chipset ειναι και οχι οθονης. Αφου το καταλαβαινεις να καει και να τελειωνει η μπαταρια. Μπορεί και αυτό αλλά από τι μπορεί να προήλθε; τι να κάνω δεν το αναλαμβάνει κανένας ούτε καν η lenovo γιατί λέει ότι είναι από Κίνα και δεν το φτιάχνει ούτε με χρέωση δικιά μου. Ξέρεις κάποιος κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis4780 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Λογικα αλλαγη chipset ειναι και οχι οθονης. Αφου το καταλαβαινεις να καει και να τελειωνει η μπαταρια. Αλλάζει το chipset? Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το επιδιόρθωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiderpig Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και περιπου 8 μηνες το κινητο και απλα εχω αλλαξει την ρομ σε ευρωπαικη με την διαδικασια που ακολουθησα απο αυτο το ποστ.Εχω ακομα το android 4.4.2 και θελω να το κανω αναβαθμιση. Μου βγαζει συνεχως το μηνυμα για αναβαθμιση αλλα δεν το κανω γιατι κατι ειχα διαβασει παλιοτερα εδω οτι πρεπει να αλλαξω και κατι αλλο απο μονος μου μεσα απο το kingroot και δεν εχω ιδεα. Μπορει να με βοηθησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Micciman Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, έχω το vibe x2 και τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την οθόνη. Υπάρχει συγκεκριμένο κομμάτι της οθόνης το οποίο δεν ανταποκρίνεται. Έβαλα το Lenovo Companion - Mobile και έκανα το τεστ για την οθόνη και το αποτέλεσμα ήταν αυτό (όπου άσπρα είναι τα σημεία που δεν ανταποκρίνεται η οθόνη): http://i67.tinypic.com/2s926wx.jpg Βρήκα στο φόρουμ της λενόβο ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα (δείτε εδώ), αλλά σε διαφορετικό σημείο στην οθόνη. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί να είναι πρόβλημα λειτουργικού (έχω τη ROM του baralajbi) Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (και μάλιστα στο ίδιο σημείο) είχα και εγώ. Μην το καθυστερείς. Πέρασε και η κινέζικη Πρωτοχρονιά. Επικοινώνησε μαζί τους και στείλ' το με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ με ca 10€. Βγάζεις photo το γράμμα σου και την απόδειξη και τα στέλνεις στο paypal για να πάρεις πίσω τα έξοδα αποστολής. Εμένα πήγαν όλα καλά, τζάμπα όλα. Το μόνο τίμημα ήταν ο χρόνος. Το έστειλα 24 Δεκ 15 και το πήρα σήμερα (09 Μαρ 16) στα χέρια μου. Edited March 9, 2016 by Micciman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Για εμενα καλο ειναι να χρησιμοποιειτε φορτιστες εως 1αμπερ ωστε να μην ζοριζεται την μπαταρια σας και να μην ζεσταινεται και η συσκευη κατα την φορτιση, απλα θα περιμενετε λιγο περισσοτερο για να φορτισει αλλα πιστευω θ αποφυγετε καποια θεματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemensakias Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (και μάλιστα στο ίδιο σημείο) είχα και εγώ. Μην το καθυστερείς. Πέρασε και η κινέζικη Πρωτοχρονιά. Επικοινώνησε μαζί τους και στείλ' το με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ με ca 10€. Βγάζεις photo το γράμμα σου και την απόδειξη και τα στέλνεις στο paypal για να πάρεις πίσω τα έξοδα αποστολής. Εμένα πήγαν όλα καλά, τζάμπα όλα. Το μόνο τίμημα ήταν ο χρόνος. Το έστειλα 24 Δεκ 15 και το πήρα σήμερα (09 Μαρ 16) στα χέρια μου. Επειδή ακριβώς δεν θέλω να χάσω το κινητό για τόσες ημέρες, μίλησα μαζί τους (Pandawill) και μου πρόσφεραν 15 δολλάρια σαν αποζημίωση ώστε να αγοράσω εγώ touch screen και να τα περάσω με δική μου ευθύνη. Παράθεση Vamos :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasP0YT1N Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Επειδή ακριβώς δεν θέλω να χάσω το κινητό για τόσες ημέρες, μίλησα μαζί τους (Pandawill) και μου πρόσφεραν 15 δολλάρια σαν αποζημίωση ώστε να αγοράσω εγώ touch screen και να τα περάσω με δική μου ευθύνη. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να αλλάξεις μόνος σου μόνο το touch. Εγώ είχα σπάσει την οθόνη και αρχικά πήρα μόνο το touch. Δε μπόρεσα να το αλλάξω και πήρα τελικά αυτή: http://www.ebay.com/itm/272097620246?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT με frame. Την άλλαξα μόνος μου σύμφωνα με το βίντεο του Ρώσου: Όλα καλά με την οθόνη, αλλά κάπου μάλλον έκανα ζημιά στην κάμερα και δε δουλεύει. Δεν έχω ανακαλύψει όμως ακόμα ποια από τις δύο. Το έχω ξεκούμπωτο ακόμα γιατί περιμένω και μία μπαταρία να αλλάξω μήπως και βελτιωθεί το θέμα της αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladim Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 καλημερα και καλη σαρακοστη ενα λινκ για να κατεβασω το τελευταιο firmware,γιατι παω να του κανω update και ολο μου βγαζει σφαλμα και τι εκανα και unroot.Nα δοκιμασω να το φλασαρω μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BARBARIANTUNING Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Mετά απο πολύ καιρό ξανά γράφω για το ενλογο τηλ διάβασα πολλά απο όσα είπατε με διάφορα προβλήματα το δικό μου είναι ένα μετά την τελευταία αναβάθμιση που έβγαλαν πέρσι και την έκανα το τηλ κολλάει κάποιες φορές και η ένταση απο το ακουστικό πρέπει να κάποιες φορές αν την ανεβάζω ξανά μόνος μου γενικά δεν πάει τόσο γρήγορα όσο πήγαινε Και το δικό μου το αγόρασα απο εδώ απο ελληνικό μαγαζί απο το public Υπάρχει λύση σε αυτό ??? Παράθεση https://www.facebook.com/pschiptuning.power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astakos8 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση.. η rom AP-ROW παίζει με 2 κάρτες sim η όχι? Του έκανα format και προς το παρόν βλέπει μόνο την δεύτερη (nano) ενώ η πρώτη δεν είναι διαθέσιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusi Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Γεια σας πεδία έχω την row x-ap κ δε ανιγι καν 3g καμια βοήθεια ππλζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση.. η rom AP-ROW παίζει με 2 κάρτες sim η όχι? Του έκανα format και προς το παρόν βλέπει μόνο την δεύτερη (nano) ενώ η πρώτη δεν είναι διαθέσιμη.. ROOT περασμα TWRP και μετα το modem image για να τα δει ολα !!! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astakos8 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ROOT περασμα TWRP και μετα το modem image για να τα δει ολα !!! thanks lazaros!του ειχα κανει format αλλαζοντας απο πριν τα αρχεια για το modem αλλα δουλευε η μια καρτα..εντελως τυχαια εβαλα το συρταρακι με τις καρτες πολυ αργα διαβαζοντας πρωτα την μια και στο καπακι την δευτερη.. κουλο αλλα δουλεψαν και οι δυο!Απλα οποτε κανω restart πρεπει να ακολουθω την ιδια διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 @astakos8..... 5 λεπτά υπόθεση είναι να το κάνεις βρέ. Κάντο καί ησύχασες Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πως μπορώ να φλασαρω την modem.img plz κάποιος ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω. X2-ap kαι θέλω να φλας την modem. Img δε μ δουλεύει ι. Σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_dimi_7 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπερα παιδια!! Ειναι πολυ σημαντικο αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω downgrade το Κιτ Κατ στο Lenovo x2 Vibe!! πραγματικα εχω τεραστιο προβλημα με τα Lollipop!! Οποιος ξερει παιδες να μ στειλει!! ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Για οτι θεματα εχεις κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Θα δεις οτι μικροθεματα θα λυθουν.Αμα υπαρχουν ακομα ψαξε καποιο walkthrough-how to βιντεο στο Youtube για το Downgrade. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Κανε μια επαναφορα οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω. Αν δεν στρωσει εδω ειναι η επισημη kit kat. http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-eu/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Παιδιά μια ερώτηση....η έκδοση eu λεει δεν υποστηρίζει dual sim... Αν αλλάξουμε την ρομ με cn θα γίνει dual? Το tray της κάρτας στο eu είναι για 2 σιμ η για 1 σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Παιδιά μια ερώτηση....η έκδοση eu λεει δεν υποστηρίζει dual sim... Αν αλλάξουμε την ρομ με cn θα γίνει dual? Το tray της κάρτας στο eu είναι για 2 σιμ η για 1 σιμ; μία . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μια θα υποστηρίζει αν αλλάξουμε η μία ατο tray... Γτ το tray αλλάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernyy Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπερα!!εχω ενα προβλημα που εχει ξανα παιξει...μετα απο αλλαγη τις ρομ CU σε AP δεν μου δουλευουν και οι δυο καρτες...βασικα η μια δεν εχει σημα και δεν την αναγνωριζει και συνηθως ειναι η cosmote!!τι παιζει;;τα φωτα σας please!!! Σε απλα ελληνικα διοτι δεν το κατεχω και παρα πολυ αθλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowluna Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 καλησπερα παιδιά, εχω και το γω το lenovo vibe x2 με τα γνωστά προβληματα με τις εφαρμογες που πεταει συνεχεια να κανεις install οποτε αποφασησα να περασω την rom του banjarami. Μεχρι εδω καλα, ειχα σκοπο να το κανω αυτο μες την βδομαδα!!! Σημερα το πρωι ομως ειπα λιγο να παιξω με τον es exlporer και εσβησα δυο εφαρμογες συστηματος, το fm radio και το idea της lenovo που ουτε ξερω τι κανουν. τεσ πα το τηλεφωνο αμεσως κολλησε, εκανα ρεσταρτ και εχει μεινει στην αρχικη οθονη οταν ξεκιναει το τηλεφωνο και δεν κανει τιποτα!!!!!το συνδεω στον υπολογιστη και δεν το βλεπει, οποτε ουτε να το φλασαρω μπορω. εχεις κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω???? ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts