Jump to content

Micciman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Micciman

  • Ημ. Γέννησης 14/03/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Κόστος

Micciman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εννοείται πως δοκίμασα πρώτα απ'όλα το efs fix. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ για όλα. Θα επανέλθω αν βρω λύση.
  2. Efs backup δεν είχα πάρει. Μπορώ να το βρω από κάπου;
  3. Δοκίμασα και με qfil. Κατάφερα να πετάω τα imei αλλά imei sv μου γράφει 00. Καμιά άλλη ιδέα;
  4. Δυστυχώς τίποτα. Δεν μου εμφανίζει κανένα imei. Είμαι σε απόγνωση. Την πληροφορία την έχω (imei, sn). Δεν ξέρω πως μπορώ να τα περάσω. Δεν κρατησα (κακώς) backup. Αλλα mods? To qfil θα το ψάξω και επανέρχομαι
  5. Είμαι κάτοχος ενός X820. Μπορείτε να μου εξάγετε ένα backup του αρχείου xQSN μέσω του QPST, ώστε να εισάγω το δικό μου imei, διότι μάλλον έχει χαθεί;
  6. Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Apns update δεν βοήθησε δυστυχώς. Backup δεν υπάρχει τίποτα. Από efs έτρεξα μόνο το efs-fix της AEX. Μήπως επαναφέρνοντας το IMEI με κάποιο εργαλείο, λέτε να λύσει το πρόβλημα? Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω X820.
  7. Έχω αλλάξει αρκετές rom, αλλά πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα: Η συσκευή δεν καταλαβαίνει ότι εισάγω sim. Αυτή τη στιγμή έχω εγκαταστήσει AospExtended-v6.0-x2-20181011-1320-ALPHA με treble. Έχω δοκιμάσει και το εργαλείο της AEX για τις SIM (το οποίο δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει). Η SIM (WIND) δουλεύει κανονικά σε άλλη συσκευή (OP2). Να προσθέσω και κάτι που παρατηρησα μολις τώρα: imei:0 Είμαι σε αδιέξοδο. Παρακαλώ για βοήθεια...
  8. Συγνώμη ρε παιδιά που επαναλαμβάνομαι, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Εγώ έχω εγκαταστήσει την VIBEUI_V3.5_1629_DEV. Όλα δουλεύουν ομαλά με εξαίρεση την ελληνική γραμματοσειρά (δεν μου εμφανίζει τα τονισμένα γράμματα κτλ). Υπάρχει τρόπος να αλλάξω μόνο τη γραμματοσειρά γιατί γενικότερα από τη Rom είμαι ευχαριστημένος.
  9. Γειά σε όλους. Εγώ έχω εγκαταστήσει την VIBEUI_V3.5_1629_DEV. Όλα δουλεύουν ομαλά με εξαίρεση την ελληνική γραμματοσειρά (δεν μου εμφανίζει τα τονισμένα γράμματα κτλ). Υπάρχει τρόπος να αλλάξω μόνο τη γραμματοσειρά γιατί γενικότερα από τη Rom είμαι ευχαριστημένος.
  10. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (και μάλιστα στο ίδιο σημείο) είχα και εγώ. Μην το καθυστερείς. Πέρασε και η κινέζικη Πρωτοχρονιά. Επικοινώνησε μαζί τους και στείλ' το με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ με ca 10€. Βγάζεις photo το γράμμα σου και την απόδειξη και τα στέλνεις στο paypal για να πάρεις πίσω τα έξοδα αποστολής. Εμένα πήγαν όλα καλά, τζάμπα όλα. Το μόνο τίμημα ήταν ο χρόνος. Το έστειλα 24 Δεκ 15 και το πήρα σήμερα (09 Μαρ 16) στα χέρια μου.
  11. Τι εννοεις "κάρτα που να δουλεύει'? Άλλο τρόπο πληρωμής δεν μπορω να χρησιμοποίησε;
  12. Πως μπορώ να πληρώσω ένα προιόν στο aliexpress, εφόσον δεν υποστηρίζει paypal?
  13. Λοιπόν έχω εγκαταστήσει Cyanogenmod 12.1 stable (5.1.1) στο δικό μου s4 gt-i9505. Όλα δουλεύουν τέλεια εκτός από την περιαγωγή δεδομένων. Ενεργοποιώ, δεν ενεργοποιώ, ένα και το ίδιο. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?
  14. Ακολούθησε κατά γράμμα το #1519, σελ.102 και όλα θα πάνε καλα.
  15. Αν είναι για τσίπουρο, που να αρνηθώ. Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
×
×
  • Create New...