ignus Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Redragon τι εννοείς με το soft reset 1 φορά την εβδομάδα?Είναι απαραίτητο? εννοεί να επανεκκινεις/σβήνεις το 735 κάθε τόσο γιατί με το rebooting όπως στους υπολογιστές επανέρχονται όλα σε αρχική/φυσιολογική κατάσταση ισχύει για όλες τις συσκευές βέβαια απαραίτητο δεν είναι αλλά βοηθάει γενικότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Redragon τι εννοείς με το soft reset 1 φορά την εβδομάδα?Είναι απαραίτητο? Απαραίτητο δεν είναι, αλλά θα δεις ότι μετά από μερικές εβδομάδες μπορεί να μην ανοίγουν εφαρμογές οπότε αναγκαστικά θα το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ουσιαστικά δηλαδή το soft reset είναι να κλείνω το κινητό. Εγώ το κλείνω το βράδυ το κινητό άρα γίνεται soft reset;;; Επειδή ανησυχώ και λέω μήπως να το επιστρέψω αφού έχω DOA ακόμα..Στο κατάστημα τους είπαν η πρώτη φόρτιση να είναι 8 ώρες,πράγμα που το έκανα χθες βράδυ αλλά το κινητό δεν έκλεινε για να φορτίσει!! Είναι χαλασμένο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ουσιαστικά δηλαδή το soft reset είναι να κλείνω το κινητό. Εγώ το κλείνω το βράδυ το κινητό άρα γίνεται soft reset;;; Επειδή ανησυχώ και λέω μήπως να το επιστρέψω αφού έχω DOA ακόμα..Στο κατάστημα τους είπαν η πρώτη φόρτιση να είναι 8 ώρες,πράγμα που το έκανα χθες βράδυ αλλά το κινητό δεν έκλεινε για να φορτίσει!! Είναι χαλασμένο;;; Καλα το οτι υπαρχουν ακομα καταστηματα που σου λενε η πρωτη φορτιση να ειναι 8 ωρες με ξεπερνα..Η πρωτη φορτιση ειναι μεχρι να φορτισει. Δεν ειναι χαλασμενο, ετσι ειναι ολα τα lumia..και κλειστα να τα εχεις οταν φορτιζουν ανοιγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μία ερώτηση:Επειδή ακόμα ψάχνω το κινητό- λειτουργίες,εφαρμογές κλπ-δεν βρίσκω την Cortana.Πού είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μία ερώτηση:Επειδή ακόμα ψάχνω το κινητό- λειτουργίες,εφαρμογές κλπ-δεν βρίσκω την Cortana.Πού είναι;; Πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα και την περιοχή σε Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα και την περιοχή σε Αγγλικά. Μόνο αυτό χρειάζεται;;Και θα εμφανιστεί ως εφαρμογή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μόνο αυτό χρειάζεται;;Και θα εμφανιστεί ως εφαρμογή;; Ναι και μετά επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους σας.Χθες το βράδυ έκανα ενημέρωση στους χάρτες του κινητού.Δεν κάνεις όμως και μια ενημέρωση του κινητού λέω από μέσα μου; Όντως και το έκανα.Αμέσως ενημερώθηκαν οι εξής εφρμογές : Μουσική,Βίντεο,Lumia Selfie,Lumia Storyteller,Skype,OneDrive,Υγεία και Άσκηση,Ειδήσεις,Ημερολόγιο,ι.κανω και μια ενημέρωση του λογαριασμου μου Microsoft και άρχισε η ενημέρωση του κινητού.Μόλις γίνει λήψη της ενήμερωσης,πατήστε << εγκατάσταση>>.Μόλις τελειώσει και η εγκατάσταση, το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα σας ζητήσει τον κωδικό pin.Μόλις κάνετε και αυτό,αυτόματα θα εμφανιστεί επάνω αριστερά ένα εικονίδιο που θα δείχνει την κάρτα σας <<κλειδωμένη>>,αυτό φαντάζομαι γίνεται για να μην δεχθείτε κλήσεις εκείνη τη στιγμή.Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα θα σας αναγράψει : <<Μετεγκατάσταση δεδομένων>>εσείς δεν κάνετε τίποτα,όλα γίνονται αυτόματα.Μόλις τελειώσει και αυτή η διαδικασία έχετε τελειώσει.Η καινουργια έκδοση είναι η : 8.10.14219.341 Σήμερα παρατηρησα και 2 αλλαγες.Στο live tile της μπαταριας αναγραφει πλεον το υπολοιπο διαρκειας της μπαταριας και στην << ενημερωση τηλεφωνου >> τερμα κάτω εχει ενα κουτακι το οποιο αναγραφει << Προτιμώμενη ώρα εγκαταστασης>> και φυσικα διαλεγουμε οποια ωρα θελουμε.Πρέπει μονο να σας πω οτι ολη η διαδικασια κραταει περιπου 1 ώρα (ίσως και λιγότερο),την έκανα μέσω wi-fi με πολυ καλο σημα,επίσης πρέπει να έχετε τουλάχιστον 3 γραμμες σημα απο τον παροχο σας και η μπαταρια σας να ειναι τουλαχιστον στο 70%. Ελπίζω να βοήθησα. Edited February 14, 2015 by mimakos1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Πόσες ώρες κάνει να φορτίσει πλήρως η μπαταρία;; Για να αποκτήσω μια ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Πόσες ώρες κάνει να φορτίσει πλήρως η μπαταρία;; Για να αποκτήσω μια ιδέα... Περίπου 4 ώρες αν έχω υπολογίσει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Περίπου 4 ώρες αν έχω υπολογίσει σωστά. Εμένα κάνει λιγότερο από 2 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εμένα κάνει λιγότερο από 2 ώρες... λιγότερο απο 2 ώρες με τίποτα το δικό μου.Αντε να κάνει 3 ώρες.Αλλά πάντα το αφήνω να φτάσει στο 2% και μετά το φορτίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα σε όλους σας.Χθες το βράδυ έκανα ενημέρωση στους χάρτες του κινητού.Δεν κάνεις όμως και μια ενημέρωση του κινητού λέω από μέσα μου; Όντως και το έκανα.Αμέσως ενημερώθηκαν οι εξής εφρμογές : Μουσική,Βίντεο,Lumia Selfie,Lumia Storyteller,Skype,OneDrive,Υγεία και Άσκηση,Ειδήσεις,Ημερολόγιο,ι.κανω και μια ενημέρωση του λογαριασμου μου Microsoft και άρχισε η ενημέρωση του κινητού.Μόλις γίνει λήψη της ενήμερωσης,πατήστε << εγκατάσταση>>.Μόλις τελειώσει και η εγκατάσταση, το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα σας ζητήσει τον κωδικό pin.Μόλις κάνετε και αυτό,αυτόματα θα εμφανιστεί επάνω αριστερά ένα εικονίδιο που θα δείχνει την κάρτα σας <<κλειδωμένη>>,αυτό φαντάζομαι γίνεται για να μην δεχθείτε κλήσεις εκείνη τη στιγμή.Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα θα σας αναγράψει : <<Μετεγκατάσταση δεδομένων>>εσείς δεν κάνετε τίποτα,όλα γίνονται αυτόματα.Μόλις τελειώσει και αυτή η διαδικασία έχετε τελειώσει.Η καινουργια έκδοση είναι η : 8.10.14219.341 Σήμερα παρατηρησα και 2 αλλαγες.Στο live tile της μπαταριας αναγραφει πλεον το υπολοιπο διαρκειας της μπαταριας και στην << ενημερωση τηλεφωνου >> τερμα κάτω εχει ενα κουτακι το οποιο αναγραφει << Προτιμώμενη ώρα εγκαταστασης>> και φυσικα διαλεγουμε οποια ωρα θελουμε.Πρέπει μονο να σας πω οτι ολη η διαδικασια κραταει περιπου 1 ώρα (ίσως και λιγότερο),την έκανα μέσω wi-fi με πολυ καλο σημα,επίσης πρέπει να έχετε τουλάχιστον 3 γραμμες σημα απο τον παροχο σας και η μπαταρια σας να ειναι τουλαχιστον στο 70%. Ελπίζω να βοήθησα. αυτο που δε καταλαβα ειναι πως εκανες ενημέρωση του λογαριασμου σου Microsoft και άρχισε η ενημέρωση του κινητού,θελω να δω αν θα ερθει και σε μενα ενημερωση,μηπως πηγες ρυθμισεις -ενημερωση τηλεφωνου? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 αυτο που δε καταλαβα ειναι πως εκανες ενημέρωση του λογαριασμου σου Microsoft και άρχισε η ενημέρωση του κινητού,θελω να δω αν θα ερθει και σε μενα ενημερωση,μηπως πηγες ρυθμισεις -ενημερωση τηλεφωνου? Συγνώμη αν δεν έγινε σαφής νωρίτερα.και βέβαια πήγα ρυθμισεις-ενημέρωση τηλεφώνου,αλλά η ενημέρωση δεν άρχισε αμέσως,άργησε κανά 10λεπτο,σε αυτό το 10λεπτο λοιπόν,πήγα ρυθμίσεις-email+λογαριασμοί και ενήμερωσα τον Λογαριασμό Microsoft,μόλις τελείωσε η ενημέρωση του Λογαριασμού άρχισε και η ενημέρωση του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με τις ώρες φόρτισης.Εγώ προσωπικά το φόρτισα όταν έφτασε στο 2% η μπαταρία και έκανε 2 ώρες και 40 λεπτά για να φτάσει το 100%. Ερώτηση: το here maps πώς δουλεύει;;Πρέπει να είμαι συνέχεια online;;Γιατί ζητάει λογαριασμό και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με τις ώρες φόρτισης.Εγώ προσωπικά το φόρτισα όταν έφτασε στο 2% η μπαταρία και έκανε 2 ώρες και 40 λεπτά για να φτάσει το 100%. Ερώτηση: το here maps πώς δουλεύει;;Πρέπει να είμαι συνέχεια online;;Γιατί ζητάει λογαριασμό και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.. Για να μπορείς να χρησιμοποιείς τους HERE Maps offline, πρέπει να κατεβάσεις τους χάρτες της χώρας που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Συγνώμη για την χαζή ερώτηση,αλλά πώς μπορώ τα τραγούδια που έχω περάσει στο κινητό να τα κάνω ήχο κλήσης;;' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Συγνώμη για την χαζή ερώτηση,αλλά πώς μπορώ τα τραγούδια που έχω περάσει στο κινητό να τα κάνω ήχο κλήσης;;' Κατεβάζεις την εφαρμογή Ringtone Maker της Nokia και μέσα από την εφαρμογή τα κάνεις ringtone. Ringtone Maker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε όταν ακούτε ραδιόφωνο στο κινητό?Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά όταν πάω να ακούσω ραδιόφωνο με ακουστικά υπάρχει ένας παραξενοσ ήχος κάθε 3 Δευτερόλεπτα.Κάτι σαν "ντουπ".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε όταν ακούτε ραδιόφωνο στο κινητό?Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά όταν πάω να ακούσω ραδιόφωνο με ακουστικά υπάρχει ένας παραξενοσ ήχος κάθε 3 Δευτερόλεπτα.Κάτι σαν "ντουπ".. Πάρε αυτά τα χρωματιστά της Nokia, τα colloud που δεν μπερδεύονται. Θα ακούς κρυστάλλινο ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πάρε αυτά τα χρωματιστά της Nokia, τα colloud που δεν μπερδεύονται. Θα ακούς κρυστάλλινο ήχο. Συμφωνώ,και εγώ τα ίδια έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πάρε αυτά τα χρωματιστά της Nokia, τα colloud που δεν μπερδεύονται. Θα ακούς κρυστάλλινο ήχο. Συμφωνώ,και εγώ τα ίδια έχω. Λοιπόν,είχατε δίκιο!!! Μόλις έβαλα ακουστικά της Nokia σταμάτησε ο θόρυβος!!! Αλλά τα σκασμένα δεν στέκονται!!Μου πέφτουν συνέχεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminos Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Λοιπόν,είχατε δίκιο!!! Μόλις έβαλα ακουστικά της Nokia σταμάτησε ο θόρυβος!!! Αλλά τα σκασμένα δεν στέκονται!!Μου πέφτουν συνέχεια!!! Κάτι άσπρα ακουστικά είναι??? Αν ναι θέλουν λίγο συνήθεια.:cool: Παράθεση Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925 Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) τελευταία ενημέρωση του κινητού πριν από λίγη ώρα,η καινούργια έκδοση είναι η : 8.10.14234.375. Αύριο που θα <<ψαχουλέψω>> το κινητό,θα σας πω και για τυχόν αλλαγές.Ενημερώθηκαν και οι εφαρμογές : Αθλητισμός,Καιρός,Ταξίδι,Microsoft remote desktop και Μουσική. Edited March 7, 2015 by mimakos1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts