niotheros Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 μετά την αναβάθμιση σε 10 και ενώ όλα τρέχουν εμφανώς καλύτερα από πριν που είχα την technical, παρουσιάζει ελαφρά κακή ποιότητα λήψης φωτογραφίας σε εσωτερικό χώρο με χαμηλό φωτισμό ( αυξημένος θόρυβος) κάτι που δεν το έκανε πριν, παρατήρησε κανείς κάτι αντίστοιχο? H αναβάθμιση που έκανες εξακολουθεί να είναι technical preview έκδοση των Windows 10 Mobile μιας και δεν έχει δοθεί επίσημα ακόμα το νέο λειτουργικό σύστημα, απλά είναι πιο καινούρια έκδοση που είναι πιο σταθερή έναντι των προηγούμενων. Προφανώς κάποιες συσκευές χρειάζονται την ολοκληρωμένη έκδοση του λειτουργικού, που συμπεριλαμβάνει και αναβάθμιση στο firmware της συσκευής, για να μπορεί να λειτουργεί σωστό το hardware που έχουν. Για περισσότερες απορίες σχετικά με την Technical Preview των Windows 10 Mobile μπορείς να απευθύνεσαι στο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program). :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 1) πως γίνεται το soft reset; 2) κάτι κατάφερα χωρίς να έχω πολύ-καταλάβει πως ακριβώς το έκανα. 3) για να περάσουν οι επαφές τηλεφωνικού καταλόγου, μήπως πρέπει να έχω και κάρτα sim μέσα; (δε νομίζω, αλλά λέω μήπως) -- μετά από όλα όσα έκανα, στην οθόνη έναρξης έχουν εμφανιστεί τα εξής πλακίδια. a) Gmail, στο οποίο βάζω το σωστό κωδικό και μου γράφει Εσφαλμένες πληροφορίες λογαριασμού gmail. δε καταλαβαίνω τι γίνεται, αφού τα email αυτά μου τα δείχνει στο Google mail. b) Google mail το οποίο συγχρονίζει κανονικά, όμως δε χωράνε στην οθόνη της συσκευής τα εισερχόμενα email c) ημερολόγιο το οποίο μάλιστα είναι και συγχρονισμένο με εκατοντάδες υπενθυμίσεις, γιορτές κ.α. που έχω. d) yahoo mail στο οποίο βάζω το σωστό κωδικό και μου γράφει Εσφαλμένες πληροφορίες λογαριασμού yahoo mail. 1) Volume Down + Power Button για 10-15' μέχρι να κάνει μία δόνηση... 2) :confused: 3) Όχι... Η όλη ουσία είναι αν στο OUtlook έχεις βάλει κάποιο account... Μην ψάχνεις αλλού... Προφανώς το δουλεύεις offline οπότε δεν θα συγχονίζει... Δεν έχω δουλέψει καθόλου το outlloοk το 2010 για να σου πω όμως, ούτε ποτέ το είχα στήσει χωρίς account... Ψάξει για Αρχείο -> Δημιουργία Λογαριασμού ή κάτι τέτοιο για να βάλεις το mail στο Outlook... a) Κάνε κατάργηση λογαριασμού και ξαναβάλτο μετά από soft reset όπως σου είπα και πιο πάνω... b) Μεγάλωσε το tile (πάτα παρατεταμένα πάνω και με το βελάκι στη γωνία μεγάλωσε το αν θες να δείχνει κανονικά το μέιλ) c) Αν μπεις στις ρυθμίσεις του Ημερολογίου μπορείς να διαλέξεις εσύ τι θα φαίνεται... d) Ότι σου γράφω και για το a Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 1) Volume Down + Power Button για 10-15' μέχρι να κάνει μία δόνηση... 2) :confused: 3) Όχι... Η όλη ουσία είναι αν στο OUtlook έχεις βάλει κάποιο account... Μην ψάχνεις αλλού... Προφανώς το δουλεύεις offline οπότε δεν θα συγχονίζει... Δεν έχω δουλέψει καθόλου το outlloοk το 2010 για να σου πω όμως, ούτε ποτέ το είχα στήσει χωρίς account... Ψάξει για Αρχείο -> Δημιουργία Λογαριασμού ή κάτι τέτοιο για να βάλεις το mail στο Outlook... a) Κάνε κατάργηση λογαριασμού και ξαναβάλτο μετά από soft reset όπως σου είπα και πιο πάνω... b) Μεγάλωσε το tile (πάτα παρατεταμένα πάνω και με το βελάκι στη γωνία μεγάλωσε το αν θες να δείχνει κανονικά το μέιλ) c) Αν μπεις στις ρυθμίσεις του Ημερολογίου μπορείς να διαλέξεις εσύ τι θα φαίνεται... d) Ότι σου γράφω και για το a Μήπως ο φίλος παραπάνω πρέπει να περάσει τις επαφές και τα άλλα στοιχεία μέσω του outlook connector; Επειδή είπε ότι τα έχει περασμένα στο Office Outlook 2010 και όχι του web outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μήπως ο φίλος παραπάνω πρέπει να περάσει τις επαφές και τα άλλα στοιχεία μέσω του outlook connector; Επειδή είπε ότι τα έχει περασμένα στο Office Outlook 2010 και όχι του web outlook. katsiletra, τι είναι το outlook connector; καμιά παραπάνω πληροφορία κι αν είναι στα ελληνικά, ακόμη καλύτερα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 katsiletra, τι είναι το outlook connector; καμιά παραπάνω πληροφορία κι αν είναι στα ελληνικά, ακόμη καλύτερα. Δες εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=24677 Με λίγα λόγια μεταφέρειις ότι έχεις στο Outlook 2007 στο λογαριασμό σου hotmail και όταν το βάλεις στο κινητό σου να συγχρονιστούν και εκεί. Με το Gmail, Yahoo, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, φαντάζομαι πας ρυθμίσεις και μετά λογαριασμοί για να τα δημιουργήσεις. Ειδικά στο Gmail συγχρονίζονται τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 πέρασα το email μου ---@outlook.com, στο Microsoft outlook 2013 που έχω στο tablet μου με windows 10- κάτι που για άγνωστο λόγο δε κατάφερα να κάνω στο σταθερό μου υπολογίστη. το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι πως δε μπορώ να περάσω σ αυτό, επαφές, σημειώσεις, εργασίες, ημερολόγιο. ενώ στο Microsoft outlook 2013 είναι περασμένα όλα, δε μπορώ να τα περάσω στους φάκελους του ---@outlook.com. ούτε με αντίγραφο-αρχείο pst που είναι και το λογικό, μου βγάζει μήνυμα η λειτουργία δεν υποστηρίζεται από την υπηρεσία παροχής. επίσης δοκίμασα όμως δε γίνεται ούτε με αντιγραφή επικόλληση. δημιούργησα δοκιμαστικά μία επαφή μία εργασία και μία σημείωση. την επαφή τη συγχρόνισε με το lumia 730 και τη βρήκα στις επαφές που έχει καταχωρημένα και τα email, είναι λογικό αυτό; την σημείωση και την εργασία, δε ξέρω που να τα βρω. καμιά βοήθεια; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 το οποιο double tap δουλευει μια στις πεντε φορες κατα τα αλλα μια χαρα τηλεφωνο δουλεύει κανονικά 100% κάτι κάνεις λάθος. κανονικά θέλει δυο πατήματα στην οθόνη και ανοίγει. μήπως εσύ κάνεις δύο κτυπήματα στην οθόνη αντί για πατήματα; γιατί έτσι δε λειτουργεί. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 το τηλεφωνο σκοτωνει παιδες στη τιμη των 140 ευρω..., ειδικα η οθονη...το βαζω διπλα με ενα 830 ενος φιλου καμια σχεση του ριχνει στ αυτια ! σεταρα το τηλεφωνακι, αγορασα και κατι εφαρμοφες απαραιτητες οπως molipalyer, sygic, κ.α μια ερωτηση μονο, εχει παρει κανεις το update 2 ?, γιατι εχω πολωνικη variant συσκευη και με ζωσανε τα μαυρα snakes ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 H αναβάθμιση που έκανες εξακολουθεί να είναι technical preview έκδοση των Windows 10 Mobile μιας και δεν έχει δοθεί επίσημα ακόμα το νέο λειτουργικό σύστημα, απλά είναι πιο καινούρια έκδοση που είναι πιο σταθερή έναντι των προηγούμενων. Προφανώς κάποιες συσκευές χρειάζονται την ολοκληρωμένη έκδοση του λειτουργικού, που συμπεριλαμβάνει και αναβάθμιση στο firmware της συσκευής, για να μπορεί να λειτουργεί σωστό το hardware που έχουν. Για περισσότερες απορίες σχετικά με την Technical Preview των Windows 10 Mobile μπορείς να απευθύνεσαι στο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program). :)κι εγώ είδα windows mobile 10 και λέω νάτα ήρθαν χα χα, οκ πάντως ευχαριστώ μακάρι να είναι αυτό που λες.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 το τηλεφωνο σκοτωνει παιδες στη τιμη των 140 ευρω..., ειδικα η οθονη...το βαζω διπλα με ενα 830 ενος φιλου καμια σχεση του ριχνει στ αυτια ! σεταρα το τηλεφωνακι, αγορασα και κατι εφαρμοφες απαραιτητες οπως molipalyer, sygic, κ.α μια ερωτηση μονο, εχει παρει κανεις το update 2 ?, γιατι εχω πολωνικη variant συσκευη και με ζωσανε τα μαυρα snakes ! Το 830 εχει IPS γι αυτό! Στα υπόλοιπα όμως;... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) θέλω να βάλω δύο κάρτες sim στο τηλέφωνο. η μία θα είναι μόνο για κλήσεις και sms και η άλλη μόνο για σύνδεση στο ιντερνέτ 3g 1) μπορώ να κόψω τις υπάρχουσες κάρτες που έχω, η πρέπει να αγοράσω άλλες καινούριες από τη vodafone; 2) παίζει ρόλο σε ποια από τις δύο θύρες θα βάλω την καθεμιά, η μπαίνουν όπου νάναι; υ.γ για το πρόβλημα που είχα με τις επαφές, λύθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη microsoft. μόνο που δε βρήκα που είναι οι σημειώσεις μου, η συσκευή δεν έχει κανένα εικονίδιο που να λέγεται σημειώσεις, γνωρίζει κάνεις να βοηθήσει; υ.γ 2 πάνω στο καπάκι που κλείνει τη μπαταρία γιατί έχει δυο μεταλλικές επαφές; είναι για ασύρματη φόρτιση; γιατί διάβασα πως το καπάκι αυτό πωλείται έξτρα η κάνω λάθος; Edited November 5, 2015 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 θέλω να βάλω δύο κάρτες sim στο τηλέφωνο. η μία θα είναι μόνο για κλήσεις και sms και η άλλη μόνο για σύνδεση στο ιντερνέτ 3g 1) μπορώ να κόψω τις υπάρχουσες κάρτες που έχω, η πρέπει να αγοράσω άλλες καινούριες από τη vodafone; 2) παίζει ρόλο σε ποια από τις δύο θύρες θα βάλω την καθεμιά, η μπαίνουν όπου νάναι; υ.γ για το πρόβλημα που είχα με τις επαφές, λύθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη microsoft. μόνο που δε βρήκα που είναι οι σημειώσεις μου, η συσκευή δεν έχει κανένα εικονίδιο που να λέγεται σημειώσεις, γνωρίζει κάνεις να βοηθήσει; Καλύτερα να πάρεις καινούριες SIM και να μην κόψεις τις παλιές γιατί με κομμένη SIM έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στο σήμα ακόμα και καταστροφή των επαφών της πλακέτας κατά την εξαγωγή της (κάτι που κοστίζει σχεδόν όσο μια καινούρια συσκευή για να επισκευαστεί). Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα σε ποιά από τις δύο θέσεις θα μπει η κάθε SIM. Ας μας πει για σιγουριά κάποιος κάτοχος dual sim συσκευής. Για σημειώσεις θα πρέπει να κατεβάσεις κάποια ανάλογη εφαρμογή. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο). Η εφαρμογή σημειώσεων της MS είναι το Onenote αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν συγχρονίστηκαν οι σημειώσεις σου εκεί. Για ό,τι έχει να κάνει με εφαρμογές μπορείς να απευθύνεσαι στα θέματα Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8 και Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) έκανα και πέρασα την καινούρια microsim όμως κάτι έκανα μάλον λάθος γιατί δε μπορώ να πάρω τηλέφωνο με βγάζει ένα μήνυμα που κάτι λέει για τη λειτουργία FDN τι είναι και πως μπορώ να το διορθώσω; το ξαναδοκίμασα λέει να απενεργοποιήσω το FDN πως; εντάξει το βρήκα είναι μια λειτουργία που απαιτεί pin2. Edited November 5, 2015 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εχει κανενας αλλος προβληματα με συνδεση σε wifi ? Εμφανιζει κανονικα τα δικτυα αλλα οταν παταμε δεν μπορει να συνδεθει. Δεν ειναι λαθος ο κωδικος ουτε τετοιο μηνυμα βγαζει. Εχει γινει και επανεκκινηση και hard reset και το προβλημα επιμενει. Το blue tooth κλειστο μην τυχον κανει conflict. Το ποια εκδοση λειτουργικου ειναι θα το ξερω σε λιγο. Δεν ειναι δικο μου, το βραδυ θα το δω και απο κοντα το κινητο και θελω να ακουσω καμια ιδεα μεχρι να το δω. Ειναι καινουργιο (μιας ημερας) και θελω να δω μηπως πρεπει να το στειλει πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εχει κανενας αλλος προβληματα με συνδεση σε wifi ? Εμφανιζει κανονικα τα δικτυα αλλα οταν παταμε δεν μπορει να συνδεθει. Δεν ειναι λαθος ο κωδικος ουτε τετοιο μηνυμα βγαζει. Εχει γινει και επανεκκινηση και hard reset και το προβλημα επιμενει. Το blue tooth κλειστο μην τυχον κανει conflict. Το ποια εκδοση λειτουργικου ειναι θα το ξερω σε λιγο. Δεν ειναι δικο μου, το βραδυ θα το δω και απο κοντα το κινητο και θελω να ακουσω καμια ιδεα μεχρι να το δω. Ειναι καινουργιο (μιας ημερας) και θελω να δω μηπως πρεπει να το στειλει πισω. Reset στο ρουτέρ δοκιμάσατε; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Reset στο ρουτέρ δοκιμάσατε; Δυσκολο γιατι ηταν της δουλειας της. Αλλα δοκιμασε και ενα ελευθερο που ειχε και δεν την εβαζε ουτε αυτο. Θα το πιασω σε λιγο στα χερια μου και θα το δω. Απλα να παρω μερικες ιδεες ηθελα. Στο δικο της στο σπιτι την εβαλε. Στη δουλεια της μπορει να μην την εβαζε αλλα απο αλλες συσκευες εμπαινε κανονικα. Μηπως εχει θεμα με τυχον καναλι ή Hz του router? Edited November 12, 2015 by Antretng Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Τελικα στα περισσοτερα routers συνδεεται κανονικα οποτε υποθετω ασυμβατοτητα και οχι ελαττωμα. Edited November 14, 2015 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλημέρα παιδιά.. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου εδώ και 8 μήνες. Την περασμένη εβδομάδα το πρότεινα σε μια φίλη να το αγοράσει μιας και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την συσκευή. Το αγόρασε από σκρουτζομάγαζο στην τιμή των 149 ευρώ. Ο φίλος της της έκοψε την sim με (ψαλίδι η χαρτοκόπτη ή και εγώ δεν ξέρω με τι) σε διαστάσεις microsim και μετά από μερικές ώρες χρήσης της έκανε επανεκκίνηση και της ζητούσε το pin. Της πρότεινα να πάει να αγοράσει μια καινούρια sim και συνέχισε να της κάνει τα ίδια. Το έστειλε πίσω μετά από 2 μέρες και της είπανε ότι θα το κοιτάξουν και αν χρειαστεί θα αντικαταστήσουν με καινούριο. Υπάρχει πιθανότητα να καταστράφηκαν οι επαφές της υποδοχής της sim όταν έβαλε την κομμένη κάρτα; Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλημέρα παιδιά.. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου εδώ και 8 μήνες. Την περασμένη εβδομάδα το πρότεινα σε μια φίλη να το αγοράσει μιας και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την συσκευή. Το αγόρασε από σκρουτζομάγαζο στην τιμή των 149 ευρώ. Ο φίλος της της έκοψε την sim με (ψαλίδι η χαρτοκόπτη ή και εγώ δεν ξέρω με τι) σε διαστάσεις microsim και μετά από μερικές ώρες χρήσης της έκανε επανεκκίνηση και της ζητούσε το pin. Της πρότεινα να πάει να αγοράσει μια καινούρια sim και συνέχισε να της κάνει τα ίδια. Το έστειλε πίσω μετά από 2 μέρες και της είπανε ότι θα το κοιτάξουν και αν χρειαστεί θα αντικαταστήσουν με καινούριο. Υπάρχει πιθανότητα να καταστράφηκαν οι επαφές της υποδοχής της sim όταν έβαλε την κομμένη κάρτα; Αν δεν τοποθετήθηκε σωστά, το πιο πιθανό είναι να χάλασαν. Αν το αντικαταστήσουν θα είναι τυχερή, γιατί αν καταλάβουν ότι είναi δικό της λάθος, θα πληρώσει την αντικατάσταση της υποδοχής sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν δεν τοποθετήθηκε σωστά, το πιο πιθανό είναι να χάλασαν. Αν το αντικαταστήσουν θα είναι τυχερή, γιατί αν καταλάβουν ότι είναi δικό της λάθος, θα πληρώσει την αντικατάσταση της υποδοχής sim. Αυτο που φοβομουνα δλδ...το πολυ πολυ να βαλει την υποδοχη sim 2 σε λειτουργια και να δουλευει με μια sim :p Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 έχω βάλει δύο κάρτες στο lumia 730 εκ των οποίων η μία είναι μόνο κλήσεις φωνής και sms και η άλλη μόνο δεδομένα-ίντερνετ. όμως ίντερνετ δεν έχω. γνωρίζει κάποιος κάτι; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της SIM και να ορίσεις από ποια θα παίρνει ιντερνετ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Αυτο που φοβομουνα δλδ...το πολυ πολυ να βαλει την υποδοχη sim 2 σε λειτουργια και να δουλευει με μια sim :pτο ιδιο επαθα κι εγω μόλις το πρωτοπήρα, επειδή χρησιμοποίησα αντάπτορα και σκάλωσε στην σιμ1, έσκασα 70 ευρά ζεστά καυτά και ήρθα στα ισα μου κι έχασα και την εγγύηση και περίμενα και 10 μέρες περιπου για να το πάρω.Είναι η σιμ 1 ( η εσωτερική) πάντως που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, όχι η σιμ2 Edited November 19, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της SIM και να ορίσεις από ποια θα παίρνει ιντερνετ... Τελικά πήγα σε κατάστημα της vodafone και βρέθηκε η λύση. Το πρόβλημα ήταν μια ρύθμιση APN, που δε ξέρω καν τι είναι, σύμφωνα με τον τεχνικό της vodafone έλειπε αυτή η ρύθμιση από την κάρτα sim. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 το ιδιο επαθα κι εγω μόλις το πρωτοπήρα, επειδή χρησιμοποίησα αντάπτορα και σκάλωσε στην σιμ1, έσκασα 70 ευρά ζεστά καυτά και ήρθα στα ισα μου κι έχασα και την εγγύηση και περίμενα και 10 μέρες περιπου για να το πάρω.Είναι η σιμ 1 ( η εσωτερική) πάντως που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, όχι η σιμ2 Δεν είναι πρόβλημα κάποιας σιμ... Το έχουμε πει άπειρες φορές αλλά το λένε και οι εταιρείες... Μην χρησιμοποιείτε αντάπτορες ή κομμένες σιμ... Είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν πρόβλημα, είτε με επανεκκινήσεις, είτε με πρόβλημα στην υποδοχή της SIM... Δεν αξίζει να ρισκάρετε τη συσκευή σας για 5 ευρώ που είναι το κόστος της αλλαγής SIM... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts