Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 830

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sent neither from iphone nor android phone

• Απαντήσεις 943
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τιμές στην Ευρώπη (χρώμα λευκό):

http://compare.eu/nokia-lumia-830-white-a1161855.html

Πολύ σύντομα θα είναι κάτω από τα 300 €...

Nα κάνω μια ερώτηση.Διάβαζα σε σχόλια απ'έξω ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει το pureview λογω των 10mp.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Γενικά από τα δείγματα πάντως που βλέπω,ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Nα κάνω μια ερώτηση.Διάβαζα σε σχόλια απ'έξω ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει το pureview λογω των 10mp.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Αν εννοείς το oversampling που υπάρχει στα 930 / 1020 /1520 και παράγει ταυτόχρονα ένα "μεγάλο" κι ένα "μικρό" αρχείο, από όσο γνωρίζω εδώ απουσιάζει...

Η Nokia / Microsoft βέβαια με το Pureview στο 830 (όπως και στο 920, 925) ονοματίζει την οπτική σταθεροποίηση, δηλαδή μας λέει οτι Pureview δεν είναι απαραιτητα = oversampling.

Περιμένω να δω αναλυτικά δείγματα της κάμερας, ο αισθητήρας είναι πραγματικής αναλογίας 16:9 και τα αρχεία είναι 3840 x 2160~8,3 mpixels σε 16:9 και 3520 x 2640~9,3 mpixels σε 4:3...

Επίσης υποστηρίζει RAW για όσους θέλουν να σκαλίζουν τις φωτο στο Lightroom ή σε παρόμοια προγράμματα επεξεργασίας.

Για να δούμε τι κατάφεραν με έναν μικρό (1/3.4") αισθητήρα....

Το review που αναφερθηκε σε βιντεο και σε εντυπη μορφη:

http://www.wpxbox.com/lumia-830-review/

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Aλλο ενα indie review.

Απορω που δεν εχουν βγει ακομα reviews απο τους πιο γνωστους reviewers.

LG G8s Black

Νικόλας

έλα να λογικεύονται η τιμές λέμε... 369€ εδώ: http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-830-black-266772/

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Περασα σημερα απο το πλαίσιο και ρώτησα. Ο υπάλληλος μου είπε απλά ότι δεν γνωρίζει πότε θα είναι διαθέσιμο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Break your TV. Enter the unwired revolution.

-Dexter

Ξέρει κανείς από προηγούμενα μοντέλα αν η ασύρματη φόρτιση θα δουλεύει με φορεμένη θήκη σιλικόνης;

Ε, γιατί αν πρέπει να αφαιρείται κάθε φορά, ίδιος μπελάς με το να βάζεις φορτιστή είναι.

Και παραειμαι απρόσεκτος για να το έχω χωρίς θήκη.

LG G8s Black

Νικόλας

Ξέρει κανείς από προηγούμενα μοντέλα αν η ασύρματη φόρτιση θα δουλεύει με φορεμένη θήκη σιλικόνης;

Ε, γιατί αν πρέπει να αφαιρείται κάθε φορά, ίδιος μπελάς με το να βάζεις φορτιστή είναι.

Και παραειμαι απρόσεκτος για να το έχω χωρίς θήκη.

100% δουλευει γιατι η ασυρματη φορτιση πιανει απο περιπου 1-1,5 εκατοστο. οποτε η θηκη σιγουρα δεν θα δημιουργει προβλημα.

100% δουλευει γιατι η ασυρματη φορτιση πιανει απο περιπου 1-1,5 εκατοστο. οποτε η θηκη σιγουρα δεν θα δημιουργει προβλημα.

Eυχαριστω φιλε μου. :)

Αλλο ενα ριβιουδακι , ευρωπαικο αυτη τη φορα και τα λεει μια χαρα το παλικαρι.

LG G8s Black

Νικόλας

και το link για οσους εχουν limited data..

http://recombu.com/mobile/article/nokia-lumia-830-review

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Περασα σημερα απο το πλαίσιο και ρώτησα. Ο υπάλληλος μου είπε απλά ότι δεν γνωρίζει πότε θα είναι διαθέσιμο...

Παρακάτω λεει οτι το εχει

http://www.grab-it.gr/smartphones/nokia-lumia-830-black.html

24 ωρες με το 830 απο το AAWP

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20178_24_Hours_With_The_Lumia_30.php

απο δευτερα το review

- Πέρασα σήμερα από mediamarkt και το έχει στημένο!!!! Πρώτη εντύπωση αρκετά μικρότερο πάχος από το 930, αλλά και βαρος!

- Δίπλα διπλα με το 930, είναι μισό πόντο πιο κοντο περίπου !! Με μια ματια η διάφορα της ανάλυσης δεν είναι παρατηρήσιμη ,όμως στο 930 είναι πιο έντονα τα χρώματα και το μαύρο πιο βαθύ!

- Θα το ξαναδώ για πιο ασφαλή συμπέρασμα !!

- Stathis -

- Πέρασα σήμερα από mediamarkt και το έχει στημένο!!!! Πρώτη εντύπωση αρκετά μικρότερο πάχος από το 930, αλλά και βαρος!

- Δίπλα διπλα με το 930, είναι μισό πόντο πιο κοντο περίπου !! Με μια ματια η διάφορα της ανάλυσης δεν είναι παρατηρήσιμη ,όμως στο 930 είναι πιο έντονα τα χρώματα και το μαύρο πιο βαθύ!

- Θα το ξαναδώ για πιο ασφαλή συμπέρασμα !!

Σε ποιο mediamarkt πηγές;

Γνωρίζει κανείς πως τα πάει η μπροστινή κάμερα ; Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις και δεν είναι το πρώτο μέλημα μου όταν σκέφτομαι να αγοράσω μια συσκευή ωστόσο όμως όταν επιλέξω να πραγματαποιήσω μια κλήση μέσω skype ή να τραβήξω μια φωτογραφία θέλω να το κάνει σωστά .

Σε ποιο mediamarkt πηγές;

Συγγρού.

- Μου φάνηκε στενομακρο !!!.... (139*70) καρα16*9 φορματ !

- Προτιμώ το 16*10 του 625 (133*72), είναι πιο αρμονικό και λειτουργικο κατ'εμε σε portrait. Το 930 με 137*71 ,παροτι δείχνει στενομακρο είναι πιο αποδεκτο! Προσωπικές απόψεις.

- Stathis -

δεν βλεπω κανενα review...μηπως ειναι αλλο link;;