Craven Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ναι φυσικά.. έχω φροντίσει να έχω και τον απαραίτητο χώρο κτλ κτλ αλλά τίποτα είτε τσεκάρω με το χέρι είτε με companion κτλ τζίφος :( Στο unbranded της συζύγου δεν έχω δοκιμάσει με companion αλλά περίμενα ότι ειδικά εκεί ΟΤΑ θα είχε έρθει ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Η διαχείριση μνήμης μπορεί να βελτιωθεί; Με κάποιον custom kernel ίσως; Έχω μόνιμα 1gb ελεύθερο και παρόλα αυτά πολύ συχνά μου ξαναφορτώνει τις εφαρμογές όταν τις χρειαστώ, αντί να τις διατηρήσει ανοιχτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 το εχω παρατηρησει και γω με καποιες λιγες συγκεκριμενες εφαρμογες οπως π.χ ebay...δε νομιζω να ειναι θεμα μνημης.μηπως ειναι bug των ιδιων των εφαρμογων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 το εχω παρατηρησει και γω με καποιες λιγες συγκεκριμενες εφαρμογες οπως π.χ ebay...δε νομιζω να ειναι θεμα μνημης.μηπως ειναι bug των ιδιων των εφαρμογων; Μήπως θέλει κανένα memory fix τύπου One+3? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Μου φαίνεται κι εμένα ότι ή διαχείριση της μνήμης είναι χειρότερη από ότι σε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εμένα η μπαταρία δεν μου αρέσει πλέον. Βέβαια δεν έκανα hard reset όταν την πέρασα. Πρέπει να το κάνω και να το στήσω από την αρχή. Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εγώ το έκανα hard reset και ή μπαταρία του παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα!!!γενικά βγάζει παρά πολύ άνετα έναν ακόμη χρόνο και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Μου φαίνεται κι εμένα ότι ή διαχείριση της μνήμης είναι χειρότερη από ότι σε lollipop. Και η διαχείριση μνήμης και η μπαταρία ήταν καλύτερα στην 5.1.1. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Και η διαχείριση μνήμης και η μπαταρία ήταν καλύτερα στην 5.1.1. Η καλύτερη από όλες ήταν σίγουρα η KitKat. Ειδικά σε μπαταρία μου έβγαζε και δέκα ώρες οθόνη. Το σκέφτομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω σε αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Η 4.4.4 σε όλες τις συσκευες ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σε όλα. Τολμώ να πω πιο σταθερή και ομαλή έκδοση android ever. Ενα τρίμηνο το tablet 12/14 εως 3/15 που το έδωσα την 4.4.4 φορούσε. Πριν βγει η 5 το έδωσα. Το ίδιο σε Z3(κινητό)/M8 με την 4.4.4 είχα μείνει όσο καιρό είχα τα κινητά. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Η καλύτερη από όλες ήταν σίγουρα η KitKat. Ειδικά σε μπαταρία μου έβγαζε και δέκα ώρες οθόνη. Το σκέφτομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω σε αυτήν. Από όταν το πήρα (Οκτ. 15) του πέρασα κατευθείαν την 5.1.1 , δεν το είχα δουλέψει καθόλου με 4.4 για να σου πώ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 πανε 6 μηνες τωρα....απο την πρωτη μερα υποβαθμιση σε kitkat...με καμια 80αρια εφαρμογες και ποτε f.reset είναι οπως την πρωτη μερα..και οθονη εννοειται 10-11 ωρες καθε φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πάντως νομίζω ότι με τρολάρει λίγο το τάμπλετ μου. Πέρα απ το ότι έχουμε φτάσει 4 Αυγούστου και αναβάθμιση δεν βρίσκει (ούτε ΟΤΑ ούτε companion.. έκανα μέχρι και hard reset πριν λίγες μέρες) σήμερα αποφάσισα να βάλω το xperia companion στην εργασία μου ΜΗΠΩΣ και δω κάτι διαφορετικό. Το βάζω, μπαίνω και βλέπω το κλασσικό "η συσκευή σας είναι ενημερωμένη", πατάω το "Ενημέρωση λογισμικού" έτσι απο συνήθεια και βλέπω πως με ενημερώνει πως υπάρχει νέα έκδοση και να την κατεβάσω, πατάω να την κατεβάσω...τίποτα... ξσαναμπαίνω ξαναπατάω τίποτα.... περιμένω αρκετή ώρα και αφού δεν έγινε τίποτα κλείνω το companion, ξαναμπαίνω και πλέον και στο "ενημέρωση λογισμικού" με ενημερώνει πως έχω την τελευταία έκδοση (την 5.1.1 φυσικά) Στο site της ίδιας της Sony αν βάλω το IMEI να δω αν υπάρχει αναβάθμιση, με ενημερώνει απ την μια πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό 5.1.1 και απ την άλλη κάτω κάτω με ενημερώνει πως η τελευταία έκδοση για το τάμπλετ είναι η 6.0 .. έλα Μονίκ στον τόπο σου... Βέβαια με αυτά που διαβάζω περί μνήμης/μπαταρίας αρχίζω να απορώ αν όλο αυτό τελικά είναι για καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Γιατί θες να παιδευεσαι;βάλε ΟΠΟΙΑ rom θες με flashtool! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση ...Δεν είχα χρόνο και είχα και χαμηλή μπαταρία..Από αύριο send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Πιο παλια, ειχα αναφερει scrolling lag στον chrome. Για την ιστορια να πω οτι το προβλημα λυθηκε 100% με την απενεργοποιηση οσων λειτουργιων υπηρχαν στο μενου ρυθμισεις > προσβασιμοτητα> υπηρεσιες. Καποιο bug παιζει λοιπον στην 6. Επισης, το ραδιοφωνο δεν λειρουργει ταυτοχρονα με το google now. :wacko::wacko: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Πιο παλια, ειχα αναφερει scrolling lag στον chrome. Για την ιστορια να πω οτι το προβλημα λυθηκε 100% με την απενεργοποιηση οσων λειτουργιων υπηρχαν στο μενου ρυθμισεις > προσβασιμοτητα> υπηρεσιες. Καποιο bug παιζει λοιπον στην 6. Επισης, το ραδιοφωνο δεν λειρουργει ταυτοχρονα με το google now. :wacko::wacko: Ποια λειτουργία είχες ενεργοποιημένη; Μπήκα εκεί και είναι όλα απενεργοποιημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ποια λειτουργία είχες ενεργοποιημένη; Μπήκα εκεί και είναι όλα απενεργοποιημένα Το 1password automatic filling (ειναι για να μπαινουν αυτοματα τα passwords μεσω του 1password). Απενεργοποιωντας αυτο, οταν η σελιδα φορτωθει πληρως, δεν υπαρχει καθολου lag scrolling. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το 1password automatic filling (ειναι για να μπαινουν αυτοματα τα passwords μεσω του 1password). Απενεργοποιωντας αυτο, οταν η σελιδα φορτωθει πληρως, δεν υπαρχει καθολου lag scrolling. Άρα μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα που δημιουργεί το 1password. Εγώ έχω παρατηρήσει πάντως ότι κάποιες στιγμές ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία από ότι με τη lollipop. Ίσως είναι και λόγω καλοκαιριού βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Άρα μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα που δημιουργεί το 1password. Εγώ έχω παρατηρήσει πάντως ότι κάποιες στιγμές ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία από ότι με τη lollipop. Ίσως είναι και λόγω καλοκαιριού βέβαια Μπορει να φταιει και η εφαρμογη, αν και στην 5.1.1 ηταν απροβληματιστο. Για θερμοκρασιες, δεν εχω κατι να πω. Το χρησιμοποιω γυμνο εδω και μερες, παιζω real racing 3 και δεν καταλαβαινει τιποτα. Απλα το lag στον chrome με ειχε εκνευρισει πολυ και ψαχνοντας επεσα πανω σε ενα ποστ που ελεγε να απενεργοποιησετε οτιδηποτε υπαρχει στο μενου προσβασιμοτητα. Βεβαια, δεν απενεργοποιησα την αυτοματη περιστροφη, αρκουσε το 1pass. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Άρα μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα που δημιουργεί το 1password. Εγώ έχω παρατηρήσει πάντως ότι κάποιες στιγμές ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία από ότι με τη lollipop. Ίσως είναι και λόγω καλοκαιριού βέβαια Δες εδω https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=81950 Φαινεται οτι προκειται για γενικευμενο προβλημα που υπαρχει ηδη απο την 4.4.4 σε ολες τις συσκευες. Οποιαδηποτε υπηρεσια και αν ειναι ενεργοποιημενη στο ρυθμισεις > προσβασιμοτητα> υπηρεσιες, υπαρχει scrolling lag στον chrome (και σε αλλους browsers). Δοκιμασα επισης την υπηρεσια του nova launcher και του true phone. Τα ιδια και στο Ζ5. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 σημερα αναβαθμισα το ταμπλετ στην εκδοση 6.0.1. ολα καλα μεχρι στιγμης. :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 σημερα αναβαθμισα το ταμπλετ στην εκδοση 6.0.1. ολα καλα μεχρι στιγμης. :up: Ήρθε και σε εμένα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική βελτίωση. Βέβαια δεν το δούλεψα και πολύ από τότε. Πατατήρησες κάποια βελτίωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ήρθε και σε εμένα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική βελτίωση. Βέβαια δεν το δούλεψα και πολύ από τότε. Πατατήρησες κάποια βελτίωση; Μα η αναβάθμιση αυτή ήρθε πριν 3 μήνες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Μα η αναβάθμιση αυτή ήρθε πριν 3 μήνες. Ναι αλλά πήρα και μία αναβάθμιση σήμερα γύρω στα 500mb Αριθμός έκδοσης 23.5.Α.1.291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts