mitsoschios Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Βέβαια αξίζει, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Προβλήματα γενικά δεν υπάρχουν, τρέχει σε ΜΜ και η μπαταρία μου βγάζει μεικτή χρήση περίπου 6 ώρες οθόνη με σερφάρισμα wifi και αρκετό youtube. Πολύ αξιόπιστο τάμπλετ, σε ιδανικές διαστάσεις/βάρος, με καλή οθόνη, εξαιρετικά ηχεία και αδιάβροχο (ιδανικό για παραλία κλπ). Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αυτό που με ενδιαφέρει (όπως και το περισσότερο κόσμο) είναι να μη "κολλάει" και η μπαταρία του να είναι καλή.Απο ότι βλέπω όμως πληρεί όλες αυτές τις προϋποθέσεις το θηριάκι! Μακάρι να έδινε κι άλλη μια αναβάθμιση η sony, διότι με 3gb ram νομίζω ότι δε θα είχε πρόβλημα. Ακόμα όμως κι έτσι είναι μια χαρά μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αυτό που με ενδιαφέρει (όπως και το περισσότερο κόσμο) είναι να μη "κολλάει" και η μπαταρία του να είναι καλή.Απο ότι βλέπω όμως πληρεί όλες αυτές τις προϋποθέσεις το θηριάκι! Μακάρι να έδινε κι άλλη μια αναβάθμιση η sony, διότι με 3gb ram νομίζω ότι δε θα είχε πρόβλημα. Ακόμα όμως κι έτσι είναι μια χαρά μου φαίνεται Δυστυχώς, καμία συσκευή με sd 800 -801 δεν πήγε στην Ν. Αλλά από θέμα απόδοσης θα σε ενθουσιάσει. Και η μπαταρία του είναι καλή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Δυστυχώς, καμία συσκευή με sd 800 -801 δεν πήγε στην Ν. Αλλά από θέμα απόδοσης θα σε ενθουσιάσει. Και η μπαταρία του είναι καλή. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Αγόρασε το εχθές. Δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή. Ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Αγόρασε το εχθές. Δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή. Ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 same here.best buy ever! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Έγινε η αγορά και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος! Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι όλη η σειρά z στα τάμπλετ είναι πολύ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Να το χαρείς όσο δεν πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Να το χαρείς όσο δεν πάει. Να είσαι καλά φίλε xapos! Το μόνο που θέλω να αλλάξω είναι το καπάκι της θύρας φόρτισης στο οποίο έχει χαλάσει το εσωτερικό ελαστικό με αποτέλεσμα να μη "μαγκωνει" πάνω στο σώμα του τάμπλετ και φυσικά να μη προσφέρει αδιαβροχοποίηση(όχι τίποτε άλλο αλλά το ετοιμάζω και για παραλια:p). Να φανταστώ,στο ebay θα βρω,σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 παιδια εκανα μια βλακεία περασα μονος μου την καινούρια μπαταρια αλλα εσπασα ενα πινακι που δινει εντολες για την ενταση και το power με αποτ. τωρα να μη μου λειτουργει το volume up.αυτο δε με πειραζει γιατι ειμαι root και τη ρυθμιζω απο αλλου την ενταση.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το vol up που θα χρειαστει μελλοντικα;για να μπω recovery και να το συνδεσω με υπολογιστη σε fastboot mode...νομίζω χρειαζεται το vol. down σε ολες τις εκδοσεις λογισμικου..σωστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 παιδια εκανα μια βλακεία περασα μονος μου την καινούρια μπαταρια αλλα εσπασα ενα πινακι που δινει εντολες για την ενταση και το power με αποτ. τωρα να μη μου λειτουργει το volume up.αυτο δε με πειραζει γιατι ειμαι root και τη ρυθμιζω απο αλλου την ενταση.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το vol up που θα χρειαστει μελλοντικα;για να μπω recovery και να το συνδεσω με υπολογιστη σε fastboot mode...νομίζω χρειαζεται το vol. down σε ολες τις εκδοσεις λογισμικου..σωστα;; Αν και λιγο καθυστερημενα η απαντηση, σωστα, το volume down ειναι για να περασεις το λογισμικο. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) περασα μονος μου την καινούρια μπαταριαΓιατί κατέληξες σε αυτή την λύση; Εννοώ γιατί δεν το ανέθεσες σε κάποιο σέρβις, λόγω κόστους ή μη εμπιστοσύνης; Σε ρωτάω γιατί και εγώ θέλω να την αλλάξω, έχω την καινούργια ήδη στα χέρια μου. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 30, 2017 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 λογω κοστους.την μπαταρια την αγορασα 10 ευρω καινουρια.και στο σερβις ζητανε υπερογκα ποσα.το ανοιξα απο μπροστα πανευκολα.λογικα η κολλα της διπλης οψεος ταινιας, μετα απο ενα χρονο χαλαρωσε και δεν ηθελε καν θετμαντικο πιστολακι για να μαλακωσει.οποτε θα σας συμβουλευα να μην το βρεχετε το ταμπλετακι.ενα κουμπωματακι μικρο ασπρομαυρο ηταν των κουμπιων..απο βλεκεια μου το εσπασα,ξεκουμπωνει πανευκολα.τουλαχ. λειτουργει το vol. down και μπαινω recovery..και κανονικα δε τα πατουσα ποτε γιατι είμαι root και αυξομειωνω ενταση με slide στη δεξια μερια της οθονης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 το ανοιξα απο μπροστα πανευκολα.λογικα η κολλα της διπλης οψεος ταινιας, μετα απο ενα χρονο χαλαρωσε και δεν ηθελε καν θετμαντικο πιστολακι για να μαλακωσει.Και πως το έκανες να κολλήσει πάλι, είχες προμηθευτεί ανταλλακτικό διπλής επικόλλησης; Βρήκες κάποιο βίντεο για το πως το αποσυναρμολογείς, ή το έκανες "στα κουτουρού"; Εγώ σκέφτομαι να το αναθέσω στην Omnitech. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 επειδή ειχε στεγνωσει η κολλα της ταινιας,δε σκιστηκε μόλις την ξεκολλησα και εβαλα την ίδια+ 4 σταγονιτσες απο μια κολλα (πορτοκαλι δεν θυμαμαι) στις γωνιες,σε ενα φιλαράκι ηλεκτρολογο που μου ειπε και μεσα σε κυκλωμα να μπει,δεν εχει θεμα.μια χαρα είναι.ναι εχει βιντεο στο y.t αλλα δε φτανει στο σημείο που ανοιγει το κλιπακι.Είναι γελοιο ομως,τωρα το έμαθα μετα τη ζημιά ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι ολο μου κόβει το μνμ;ειπα κατι σημαντικο και δε το εμφάνισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλησπέρα, ξέρει-έχει κανείς την Ελληνική (kit kat) ROM (FTF); για το SGP621 Αν δεν κάνω λάθος είναι η 23.0.1.A.0.167 Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κι ενώ πήγα για αγοράσω τη βάση φόρτισης του ταμπλέτ DK39, τυχαία είδα στο Αμαζον την λίγο πιο ακριβή βάση Sony BSC10. Έρχεται με φορτιστή που μοιάζει για λαπτοπ ,η βάση έχει έξοδο 1.8Α. , 40% σε μια ώρα φορτισε το ταμπλέτ ενώ έκανε streaming μουσική. Έχει Bluetooth NFC ηχείο Η βάση μεγάλη, ταμπλέτ κάθεται και όρθιο. Έχει υποδοχές για να φορτίσει τα Ζ1,Ζ2 κινητά, και τα Ζ2, Ζ3 ταμπλέτ. http://livedoor.blogimg.jp/kunkoku/imgs/7/6/767cec48.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κι ενώ πήγα για αγοράσω τη βάση φόρτισης του ταμπλέτ DK39, τυχαία είδα στο Αμαζον την λίγο πιο ακριβή βάση Sony BSC10. Έρχεται με φορτιστή που μοιάζει για λαπτοπ ,η βάση έχει έξοδο 1.8Α. , 40% σε μια ώρα φορτισε το ταμπλέτ ενώ έκανε streaming μουσική. Έχει Bluetooth NFC ηχείο Η βάση μεγάλη, ταμπλέτ κάθεται και όρθιο. Έχει υποδοχές για να φορτίσει τα Ζ1,Ζ2 κινητά, και τα Ζ2, Ζ3 ταμπλέτ. http://livedoor.blogimg.jp/kunkoku/imgs/7/6/767cec48.jpg ενδιαφερον!! και η τιμη του?? γιατι εχει πολλα παρελκομενα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Δεν νομίζω να αξιζει στην τιμή που θα ακούσεις..... :lol::rolleyes::X Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Δεν νομίζω να αξιζει στην τιμή που θα ακούσεις..... :lol::rolleyes::X δηλαδη ποσο?? κανα 70-80αρι?? αν εχει τοσα χρηματα αξιζει.εδω 35 ευρο κανει η απλη επωνυμη μαγνητικη βαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 δηλαδη ποσο?? κανα 70-80αρι?? αν εχει τοσα χρηματα αξιζει.εδω 35 ευρο κανει η απλη επωνυμη μαγνητικη βαση. Κάπου εκεί πιστεύω. Ας μας πει ο φίλος Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Απο το αμαζον Αγγλίας κοστίζει με τα μεταφορικά EUR 32,70 Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 H Sony το μακρινο 2014 την πουλουσε 130 ευρω :O Τωρα ειναι περιπου στα 32 οπως ειπε ο φιλος, με εγγυηση Αμαζον. Καταλαβαινεις την ποιοτητα και απο τον φορτιστη, που εχει και μετασχηματιστη(!) και ποιοτητα καλωδιων Sony-δεν ειναι ομως micro USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπέρα, ξέρει-έχει κανείς την Ελληνική (kit kat) ROM (FTF); για το SGP621 Αν δεν κάνω λάθος είναι η 23.0.1.A.0.167 Καλημέρα, το ξαναβάζω για να μη "χαθεί" Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 μετα απο αλλαγη μοαταριας το sot παραμένει ιδιο.7-7,5.στην αρχη ειχα 11.οποτε καταληγω σε γενική φθορά μεταλλων hardware.δεν εξηγείται αλλιως.κριμα παντως ουτε 2 χρόνια δεν έκλεισε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts