Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω θελω να μείνω στην κιτκατ, πως γίνεται όμως να φυγει το σπαστικό εικονίδιο της αναβάθμισης στη μπαρα ειδοποιησεων ?

Ρυθμίσεις, Εξατομίκευση, Διαχείριση ειδοποιήσεων και ξετικάρεις το Update center.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν πολυκρατηθηκα τελικά και την έβαλα την 5.0.2. Σαν πρώτη εικόνα(πολύ πολύ μικρή) δεν έχω κανένα θεματάκι. Θα δω και με την μπαταρία τι θα παίξει. Οσο για την μπάρα,πάλι με δυο δάχτυλα κατεβαίνει φίλε Νίκο. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Έβαλα πριν 3 μέρες την 5.0.2 και -ενώ θα ήθελα- δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών. Το κινητό πάει μια χαρα και δεν έχω αισθανθεί κάτι διαφορετικό με την κατανάλωση της μπαταριας.

Οι γρήγορες ρυθμισεις που θέλουν 2 τραβήγματα μου τη δίνουν και μένα, αλλά μικρό το κακό. Τις ειδοποιήσεις του facebook που ανοίγουν σε ένα χαζό ασπρο παράθυρο πάνω-πάνω, πώς τις σταματαμε;;;

Ρυθμίσεις, Εξατομίκευση, Διαχείριση ειδοποιήσεων και ξετικάρεις το Update center.

Χίλια ευχαριστώ φίλε είχα φάει τον τόπο για να το βρω. Είμαι και γω τις άποψης ότι, ότι δουλεύει καλά δε το πειραζουμε.

Για διαχείριση της ram ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;

Κανένα. Δεν χρειάζεται

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά, σε όλους του forum εδώ.

Καλά ακούσματα να έχουμε και καλά προγράμματα.

1.Και γω βλεπω διαφορά στην μπαταρία μετά το update..(με λιγότερες εφαρμογές απ'οτι είχα) ούτε 1μιση μέρα δε βλεπω να μου βγάζει με την ίδια χρήση..

2.Όταν ανοιγα τον chrome μου εμφανιζε ότι καρτέλα είχα ανοιχτή από την τελευταία φορά που είχα ανοίξει το προγραμμα ενώ τώρα όχι..

3.το καρφιτσωμα οθόνης τι είναι ?

Άκυρο το 2 το βρήκα πως αλλάζει

Edited by Fousekis_

Για διαχείριση της ram ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;

Κανένα.

Δεν χρειάζεται τέτοιες εφαρμογές καθώς οτι κι αν κλείσεις θα ξανανοίξει μετά από λίγη ωρα.μόνο με root και greenify μπορούν να παραμένουν κλειστές εφαρμογές.

Αλλα ετσι κι αλλιώς,δεν έχει θέμα το κινητό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

με την λολιποπ οταν μεσω powertoggles παταω για να ανοιξω τα δεδομενα για να ενωθω στο ιντερνετ με παει στη "χρηση δεδομενων" και εκει θελει να συμφωνησω να τα ανοιξω και παταω το κουμπι για να ανοιξει. με την κιτκατ κατευθειαν ανοιγαν απο το powertoggles.

υπαρχει τροπος να παρακαμφτει η διαδικασια καθε φορα να δινω αδεια να ανοιξουν τα δεδομενα?

με την λολιποπ οταν μεσω powertoggles παταω για να ανοιξω τα δεδομενα για να ενωθω στο ιντερνετ με παει στη "χρηση δεδομενων" και εκει θελει να συμφωνησω να τα ανοιξω και παταω το κουμπι για να ανοιξει. με την κιτκατ κατευθειαν ανοιγαν απο το powertoggles.

υπαρχει τροπος να παρακαμφτει η διαδικασια καθε φορα να δινω αδεια να ανοιξουν τα δεδομενα?

και μενα το κανει αυτο για την περιαγωγη..δηλαδη πρεπει πρωτα να κατεβασω μπαρα να πατησω δεδομενα κινητης(δε μου ανοιγει καρτελα) και μετα περιαγωγη δεδομενων οπου με παει στην καρτελα οπου εχει το switch on-off και μόλις πατήσω on μου βγάζει παράθυρο για επιβεβαίωση..

Edited by Fousekis_

Χριστός ανέστη με υγεία εύχομαι σε όλους. Μετά από λίγες μέρες με lollipop έχω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στα παλιά. Ταχύτητα - απόκριση σε άριστο επίπεδο, μπαταρία έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα ( ίσως και να είναι απλά η αίσθηση μου, σίγουρα όμως όχι χειρότερα από πριν), με την μπάρα δεν έχω θέμα, άλλωστε την έχω συνηθίσει από το nexus 4. Τώρα δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά πριν την εγκατάσταση της lollipop έκανα επαναφορά, εγκατάσταση της (OTA) χωρίς διατήρηση ρυθμίσεων και ξανά επαναφορά.
Welcome to Rapture

Επίσης παρόλο που το βάζω σε stamina μου έρχονται οι ειδοποιήσεις απο το quizdom κανονικά, με σβηστή την οθόνη. Δεν έχω βάλει την εφαρμογή στις εξαιρέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω και για ποιο λόγο δεν λειτουργεί το led σε stamina, τόσο πολύ ενέργεια θα έτρωγε;

και μενα το κανει το ιδιο game..τα led δουλευουν κανονικα με stamina

Θέλουν update για lollipop αρκετές εφαρμογές.

Ισχύει.. έχω αγορασμένο το camera FV-5 και συνέχεια κρασάρει ούτε φωτογραφία προλαβαίνω να βγάλω.

Ισχύει.. έχω αγορασμένο το camera FV-5 και συνέχεια κρασάρει ούτε φωτογραφία προλαβαίνω να βγάλω.

Δουλεύει κανονικά το fv-5 (στο ζ3 εδώ και μέρες! με lollipop!) και τώρα που το δοκίμασα στο compact της συζύγου δουλεύει επίσης!

κάνε clear cache και data, αν πάλι δεν δουλεύει! = κάνε το ίδιο + uninstall + restart της συσκευής και ξανακατέβασετο

καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μετά την εγκατάσταση της Lollipop που δεν ξέρω αν το επηρέασε αυτό παρατηρώ ότι ο ήχος πολυμέσων παρόλο που στις ρυθμίσεις είναι στο τέρμα είναι πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα το walkman στα ηχεία να παίζει πολύ χαμηλά και το navigon να μιλάει και να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου. Ο ήχος κλήσεων είναι οκ όταν με καλούν. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ή να ετοιμάζομαι για επανεγκατάσταση???

False alarm. Με restart έφτιαξε τελικά.

Edited by remenos

πάντως, δοκιμάστε την εφαρμογή camera pro. Δε καταλαβαίνω πως το κάνει ο τυπάς που την φτιάχνει και είναι 800κάτι kb(!) και πολύ ανώτερη από άλλες δεκάδων mb... Απλή και αυτό που χρειάζεται και με ρυθμίσεις ανώτερη της ενσωματωμένης.

πάντως, δοκιμάστε την εφαρμογή camera pro. Δε καταλαβαίνω πως το κάνει ο τυπάς που την φτιάχνει και είναι 800κάτι kb(!) και πολύ ανώτερη από άλλες δεκάδων mb... Απλή και αυτό που χρειάζεται και με ρυθμίσεις ανώτερη της ενσωματωμένης.

Δωσε Link γιατί βγάζει διάφορες μ αυτό το όνομα

Δωσε Link γιατί βγάζει διάφορες μ αυτό το όνομα

http://www.tequnique.com/wb/pages/products/camerapro.php

Στο store δεν την έχει. Googlaρε.

Παίδες καλησπέρα, λοιπόν παρατηρώ ότι έχουμε αυξημένη κατανάλωση με lollipop. Μου κάνει εντύπωση ότι στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης είναι το λειτουργικό σύστημα, Facebook, fb messenger που δεν έχω αλλάξει τη χρήση τους από παλιά.. Τώρα λοιπόν αυτά τα τριαψ έχουν 45% κατανάλωση μαζί και πρώτα είχαν 10 πχ. Και η οθόνη με μιάμιση ώρα έχει 5%.

Αν πάλι άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού κτλ πάλι κάτι δεν πάει καλά. Για όποιον έβγαζε μια ημέρα ίσως δεν υπάρχει σπουδαία διαφορά.. Εγώ που έβγαζα δύο όμως τώρα πάω στη μιάμιση, άρα στη μία.. Και είναι 50% λιγότερο για μένα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίδες καλησπέρα, λοιπόν παρατηρώ ότι έχουμε αυξημένη κατανάλωση με lollipop. Μου κάνει εντύπωση ότι στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης είναι το λειτουργικό σύστημα, Facebook, fb messenger που δεν έχω αλλάξει τη χρήση τους από παλιά.. Τώρα λοιπόν αυτά τα τριαψ έχουν 45% κατανάλωση μαζί και πρώτα είχαν 10 πχ. Και η οθόνη με μιάμιση ώρα έχει 5%.

Αν πάλι άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού κτλ πάλι κάτι δεν πάει καλά. Για όποιον έβγαζε μια ημέρα ίσως δεν υπάρχει σπουδαία διαφορά.. Εγώ που έβγαζα δύο όμως τώρα πάω στη μιάμιση, άρα στη μία.. Και είναι 50% λιγότερο για μένα.

Νίκο τα ξέρεις. Ξανά clean install και μετά πίσω σε Κit Kat.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.tequnique.com/wb/pages/products/camerapro.php

Στο store δεν την έχει. Googlaρε.

Αυτή είναι ? http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teapps.camerapro

ή

http:// http://m.hiapphere.com/apk-camerapro_camerax

Edited by sinepofli

Νίκο τα ξέρεις. Ξανά clean install και μετά πίσω σε Κit Kat.;)

Πάντως την έχω βάλει δύο φορές με clean.. Δεν φταίει η διαδικασία σίγουρα.

Τι να πω, κρίμα γιατί φαινόταν ωραία γενικά.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Άμα βαριούνται οι προγραμματιστές να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους θα αυξάνονται οι πιθανότητες κάπου η αναβάθμιση να μην συμπεριφέρεται καλά σε ορισμένους χρήστες.

Πιστεύω το καλοκαίρι προς φθινόπωρο θα υπαρχει ομαλοποίηση και σε επίπεδο λειτουργικού και εφαρμογών.

Εδώ το ios ήθελε ένα 6-9 μήνες έως στρωσει στα επίπεδα της προηγουμενης έκδοσης, τα ίδια θέλει και εδώ και παραπάνω θα ελεγα λόγο της φύσης του λειτουργικού.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact