alex_1982 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και γω θελω να μείνω στην κιτκατ, πως γίνεται όμως να φυγει το σπαστικό εικονίδιο της αναβάθμισης στη μπαρα ειδοποιησεων ? Ρυθμίσεις, Εξατομίκευση, Διαχείριση ειδοποιήσεων και ξετικάρεις το Update center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Εγώ δεν πολυκρατηθηκα τελικά και την έβαλα την 5.0.2. Σαν πρώτη εικόνα(πολύ πολύ μικρή) δεν έχω κανένα θεματάκι. Θα δω και με την μπαταρία τι θα παίξει. Οσο για την μπάρα,πάλι με δυο δάχτυλα κατεβαίνει φίλε Νίκο. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Έβαλα πριν 3 μέρες την 5.0.2 και -ενώ θα ήθελα- δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών. Το κινητό πάει μια χαρα και δεν έχω αισθανθεί κάτι διαφορετικό με την κατανάλωση της μπαταριας. Οι γρήγορες ρυθμισεις που θέλουν 2 τραβήγματα μου τη δίνουν και μένα, αλλά μικρό το κακό. Τις ειδοποιήσεις του facebook που ανοίγουν σε ένα χαζό ασπρο παράθυρο πάνω-πάνω, πώς τις σταματαμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ρυθμίσεις, Εξατομίκευση, Διαχείριση ειδοποιήσεων και ξετικάρεις το Update center. Χίλια ευχαριστώ φίλε είχα φάει τον τόπο για να το βρω. Είμαι και γω τις άποψης ότι, ότι δουλεύει καλά δε το πειραζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Για διαχείριση της ram ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Για διαχείριση της ram ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Κανένα. Δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά, σε όλους του forum εδώ. Καλά ακούσματα να έχουμε και καλά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) 1.Και γω βλεπω διαφορά στην μπαταρία μετά το update..(με λιγότερες εφαρμογές απ'οτι είχα) ούτε 1μιση μέρα δε βλεπω να μου βγάζει με την ίδια χρήση.. 2.Όταν ανοιγα τον chrome μου εμφανιζε ότι καρτέλα είχα ανοιχτή από την τελευταία φορά που είχα ανοίξει το προγραμμα ενώ τώρα όχι.. 3.το καρφιτσωμα οθόνης τι είναι ? Άκυρο το 2 το βρήκα πως αλλάζει Edited April 12, 2015 by Fousekis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Για διαχείριση της ram ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Κανένα. Δεν χρειάζεται τέτοιες εφαρμογές καθώς οτι κι αν κλείσεις θα ξανανοίξει μετά από λίγη ωρα.μόνο με root και greenify μπορούν να παραμένουν κλειστές εφαρμογές. Αλλα ετσι κι αλλιώς,δεν έχει θέμα το κινητό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 με την λολιποπ οταν μεσω powertoggles παταω για να ανοιξω τα δεδομενα για να ενωθω στο ιντερνετ με παει στη "χρηση δεδομενων" και εκει θελει να συμφωνησω να τα ανοιξω και παταω το κουμπι για να ανοιξει. με την κιτκατ κατευθειαν ανοιγαν απο το powertoggles. υπαρχει τροπος να παρακαμφτει η διαδικασια καθε φορα να δινω αδεια να ανοιξουν τα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) με την λολιποπ οταν μεσω powertoggles παταω για να ανοιξω τα δεδομενα για να ενωθω στο ιντερνετ με παει στη "χρηση δεδομενων" και εκει θελει να συμφωνησω να τα ανοιξω και παταω το κουμπι για να ανοιξει. με την κιτκατ κατευθειαν ανοιγαν απο το powertoggles. υπαρχει τροπος να παρακαμφτει η διαδικασια καθε φορα να δινω αδεια να ανοιξουν τα δεδομενα? και μενα το κανει αυτο για την περιαγωγη..δηλαδη πρεπει πρωτα να κατεβασω μπαρα να πατησω δεδομενα κινητης(δε μου ανοιγει καρτελα) και μετα περιαγωγη δεδομενων οπου με παει στην καρτελα οπου εχει το switch on-off και μόλις πατήσω on μου βγάζει παράθυρο για επιβεβαίωση.. Edited April 12, 2015 by Fousekis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χριστός ανέστη με υγεία εύχομαι σε όλους. Μετά από λίγες μέρες με lollipop έχω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στα παλιά. Ταχύτητα - απόκριση σε άριστο επίπεδο, μπαταρία έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα ( ίσως και να είναι απλά η αίσθηση μου, σίγουρα όμως όχι χειρότερα από πριν), με την μπάρα δεν έχω θέμα, άλλωστε την έχω συνηθίσει από το nexus 4. Τώρα δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά πριν την εγκατάσταση της lollipop έκανα επαναφορά, εγκατάσταση της (OTA) χωρίς διατήρηση ρυθμίσεων και ξανά επαναφορά. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Επίσης παρόλο που το βάζω σε stamina μου έρχονται οι ειδοποιήσεις απο το quizdom κανονικά, με σβηστή την οθόνη. Δεν έχω βάλει την εφαρμογή στις εξαιρέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω και για ποιο λόγο δεν λειτουργεί το led σε stamina, τόσο πολύ ενέργεια θα έτρωγε; και μενα το κανει το ιδιο game..τα led δουλευουν κανονικα με stamina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Θέλουν update για lollipop αρκετές εφαρμογές. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Θέλουν update για lollipop αρκετές εφαρμογές. Ισχύει.. έχω αγορασμένο το camera FV-5 και συνέχεια κρασάρει ούτε φωτογραφία προλαβαίνω να βγάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ισχύει.. έχω αγορασμένο το camera FV-5 και συνέχεια κρασάρει ούτε φωτογραφία προλαβαίνω να βγάλω. Δουλεύει κανονικά το fv-5 (στο ζ3 εδώ και μέρες! με lollipop!) και τώρα που το δοκίμασα στο compact της συζύγου δουλεύει επίσης! κάνε clear cache και data, αν πάλι δεν δουλεύει! = κάνε το ίδιο + uninstall + restart της συσκευής και ξανακατέβασετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remenos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μετά την εγκατάσταση της Lollipop που δεν ξέρω αν το επηρέασε αυτό παρατηρώ ότι ο ήχος πολυμέσων παρόλο που στις ρυθμίσεις είναι στο τέρμα είναι πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα το walkman στα ηχεία να παίζει πολύ χαμηλά και το navigon να μιλάει και να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου. Ο ήχος κλήσεων είναι οκ όταν με καλούν. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ή να ετοιμάζομαι για επανεγκατάσταση??? False alarm. Με restart έφτιαξε τελικά. Edited April 12, 2015 by remenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 πάντως, δοκιμάστε την εφαρμογή camera pro. Δε καταλαβαίνω πως το κάνει ο τυπάς που την φτιάχνει και είναι 800κάτι kb(!) και πολύ ανώτερη από άλλες δεκάδων mb... Απλή και αυτό που χρειάζεται και με ρυθμίσεις ανώτερη της ενσωματωμένης. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 πάντως, δοκιμάστε την εφαρμογή camera pro. Δε καταλαβαίνω πως το κάνει ο τυπάς που την φτιάχνει και είναι 800κάτι kb(!) και πολύ ανώτερη από άλλες δεκάδων mb... Απλή και αυτό που χρειάζεται και με ρυθμίσεις ανώτερη της ενσωματωμένης. Δωσε Link γιατί βγάζει διάφορες μ αυτό το όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Δωσε Link γιατί βγάζει διάφορες μ αυτό το όνομα http://www.tequnique.com/wb/pages/products/camerapro.php Στο store δεν την έχει. Googlaρε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Παίδες καλησπέρα, λοιπόν παρατηρώ ότι έχουμε αυξημένη κατανάλωση με lollipop. Μου κάνει εντύπωση ότι στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης είναι το λειτουργικό σύστημα, Facebook, fb messenger που δεν έχω αλλάξει τη χρήση τους από παλιά.. Τώρα λοιπόν αυτά τα τριαψ έχουν 45% κατανάλωση μαζί και πρώτα είχαν 10 πχ. Και η οθόνη με μιάμιση ώρα έχει 5%. Αν πάλι άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού κτλ πάλι κάτι δεν πάει καλά. Για όποιον έβγαζε μια ημέρα ίσως δεν υπάρχει σπουδαία διαφορά.. Εγώ που έβγαζα δύο όμως τώρα πάω στη μιάμιση, άρα στη μία.. Και είναι 50% λιγότερο για μένα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Παίδες καλησπέρα, λοιπόν παρατηρώ ότι έχουμε αυξημένη κατανάλωση με lollipop. Μου κάνει εντύπωση ότι στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης είναι το λειτουργικό σύστημα, Facebook, fb messenger που δεν έχω αλλάξει τη χρήση τους από παλιά.. Τώρα λοιπόν αυτά τα τριαψ έχουν 45% κατανάλωση μαζί και πρώτα είχαν 10 πχ. Και η οθόνη με μιάμιση ώρα έχει 5%. Αν πάλι άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού κτλ πάλι κάτι δεν πάει καλά. Για όποιον έβγαζε μια ημέρα ίσως δεν υπάρχει σπουδαία διαφορά.. Εγώ που έβγαζα δύο όμως τώρα πάω στη μιάμιση, άρα στη μία.. Και είναι 50% λιγότερο για μένα. Νίκο τα ξέρεις. Ξανά clean install και μετά πίσω σε Κit Kat.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) http://www.tequnique.com/wb/pages/products/camerapro.php Στο store δεν την έχει. Googlaρε. Αυτή είναι ? http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teapps.camerapro ή http:// http://m.hiapphere.com/apk-camerapro_camerax Edited April 13, 2015 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Νίκο τα ξέρεις. Ξανά clean install και μετά πίσω σε Κit Kat.;) Πάντως την έχω βάλει δύο φορές με clean.. Δεν φταίει η διαδικασία σίγουρα. Τι να πω, κρίμα γιατί φαινόταν ωραία γενικά. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Άμα βαριούνται οι προγραμματιστές να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους θα αυξάνονται οι πιθανότητες κάπου η αναβάθμιση να μην συμπεριφέρεται καλά σε ορισμένους χρήστες. Πιστεύω το καλοκαίρι προς φθινόπωρο θα υπαρχει ομαλοποίηση και σε επίπεδο λειτουργικού και εφαρμογών. Εδώ το ios ήθελε ένα 6-9 μήνες έως στρωσει στα επίπεδα της προηγουμενης έκδοσης, τα ίδια θέλει και εδώ και παραπάνω θα ελεγα λόγο της φύσης του λειτουργικού. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts