Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα το εβαλα διπλα απο ενα G2 και επαθα σοκ! Μεχρι προτινως νομιζα οτι το G2 ειχε καλο λευκο! Κατα τα αλλα, πειτε με ιδιοτροπο αλλα καποια πολυ απλα πραγματα θα μπορουσαν τα υπαρχουν και δεν υπαρχουν, π.χ. πως ειναι δυνατον να υπαρχει το double tap για να ανοιγει η οθονη και να μην υπαρχει το double tap για να κλεινει. Τουλαχιστον τωρα φτανουμε να πατησουμε το κουμπι βεβαια.. :p Αλλα ειναι ανοητο πως να το κανουμε. Επισης το dynamic notifications που εχω συνηθισει να χρησιμοποιω δεν δουλευει σωστα αλλα με τα φεγγαρια του.

Οταν κανεις DOUBLE TAP σε κλειστη οθονη ειναι λογικο το κινητο να ανοιγει την οθονη...οταν ομως ειναι ανοιχτη και γεματη εικονιδια ή καποια εφαρμογη τοτε που θα κανεις double tap και πως θα ξερει το κινητο οτι με αυτο θελεις να κλεισεις την οθονη? Γιατι double tap χρησιμοποιουν και πολλες εφαρμογες.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν κανεις DOUBLE TAP σε κλειστη οθονη ειναι λογικο το κινητο να ανοιγει την οθονη...οταν ομως ειναι ανοιχτη και γεματη εικονιδια ή καποια εφαρμογη τοτε που θα κανεις double tap και πως θα ξερει το κινητο οτι με αυτο θελεις να κλεισεις την οθονη? Γιατι double tap χρησιμοποιουν και πολλες εφαρμογες.

σε κάποιο κενό σημείο κάνεις,εκτος αν γεμίσεις την επιφανεια εργασίας γεμάτο εικονίδια(και αισθητικά άσχημα είναι εξίσου εδωπου τα λέμε)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

προφανως δεν εχεις δουλεψει LG...;) Με τον stock launcher αρκουσε να πατησεις καπου σε κενο οπως ανεφερε ο συμφορουμιτης ή στη μπαρα ειδοποιησεων. Με τον nova που (παντα) βαζω εχω πατας πανω στην μπαρα ειδοποιησεων. Ευκολο και πρακτικο.

Χωρια που αν ενστερνιστω τη δικη σου λογικη, και το double tap για να ανοιγει η οθονη περιττο ειναι μιας και η χρησιμοτητα του προηλθε απο την υπερβολικη αυξηση μεγεθους των τηλεφωνων, πραγμα που δεν ισχυει στην περιπτωση μας ασφαλως...

Edited by bill79

Καλα ρε παιδια...και που εχει double tap για να ανοιγει μια χαρα βολικο ειναι!

Αν δεν είχε καθόλου δεν θα λέγαμε τίποτα αφου έχουμε συνηθίσει τα Lg να έχουν μονο.

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Καλα ρε παιδια...και που εχει double tap για να ανοιγει μια χαρα βολικο ειναι!

Αν δεν είχε καθόλου δεν θα λέγαμε τίποτα αφου έχουμε συνηθίσει τα Lg να έχουν μονο.

Μα αν δεν ειχε καθολου δεν θα το ανεφερα για μειονεκτημα γιατι δεν ειναι και απαραιτητο λογω του μεγεθους του. Αλλα να υποστηριζει ο kernel τη λειτουργια και να μην τη δινουν στους χρηστες δεν ειναι μ....κια?

Έχω απενεργοποιήσει το google + και πολύ από την λεγόμενη σαβούρα. Αυτό που υποψιάζομαι μιας και δεν είναι upload πουθενά είναι ότι χρησιμοποίησα διάφορες photo library μήπως κάνει replace από φάκελο σε φάκελο τις εικόνες .και με file manager που έχανα δεν βρήκα άλλουs folders. Δεν ξέρω τι παίζει

............................

Κατα τα αλλα οι διαφορες ειναι ελαχιστες, αλλα σιγουρα ......

Νίκο , δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο με το κινητό! Θα είχες γίνει χείμαρρος εδώ αν σου άρεσε!:p

Τώρα που το περιεργάστηκες αρκετές ώρες, για πες τις σκέψεις σου.

Τελικά όντως οι φώτο το βράδυ είναι ίδιες?

Καλοδούλευτο! Εγώ ακόμα το περιμένω! Οι μεταφορικές παίζουν τον οβολό τους... :(

Νίκο , δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο με το κινητό! Θα είχες γίνει χείμαρρος εδώ αν σου άρεσε!:p

Τώρα που το περιεργάστηκες αρκετές ώρες, για πες τις σκέψεις σου.

Τελικά όντως οι φώτο το βράδυ είναι ίδιες?

Καλοδούλευτο! Εγώ ακόμα το περιμένω! Οι μεταφορικές παίζουν τον οβολό τους... :(

Καλησπερα Γιαννη, καταρχην για να εχεις κανει παραθεση αυτο το μηνυμα μαλλον δεν ειδες το πιο κατω που ειναι μεγαλο...

Ειναι νωρις να γραψω πραγματα καθως η μεταβαση απο το Ζ1c δεν ειναι καμια μεγαλη αλλαγη, οποτε το να διαπιστωσω λεπτομερειες απο τωρα ειναι δυσκολο..

Αν παλι εγγραφα πολλα θα σημαινει οτι θα ηταν πολυ μεγαλη η αναβαθμιση που ολοι ξερουμε οτι δεν ισχυει.

Μεχρι τωρα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την οθονη, αρκετα καλυτερη, ειδικα στο λευκο αλλα και στα χρωματα (δεν το εχω συγκρινει με του πατερα μου που ειχε το πανελ με τα ζωντανα χρωματα αν θυμασαι, απο δευτερα θα το συγκρινω που επιστρεφει απο ταξιδι..)

Επισης το ακουστικο ειναι καλυτερο οπως και το ηχειο, και πιο δυνατο αλλα και ποιοτικο.

Οσο αφορα την ταχυτητα, δεν καταλαβα διαφορα αφου και τα 2 ειναι γρηγορα, τωρα αν πχ πατας τη λιστα κλησεων και κανει μισο δευτερολπτο νανοιξει ή λιγοτερο, οφειλεται και στο εφε κινησεων που εχουν τα κινητα το οποιο ειναι προρυθμισμενα..Πχ ενας φιλος που εκανε jailbrake το αι φον το 6, το πειραξε στο συγκεκριμενο τομεα και ανοιγει πολυ πιο ακαριαια, ομως ειναι θεμα εφε...Αυτο απλα γιατι καποιοι λενε για το Μ8 που ειναι πιο γρηγορο και ποσο καλη διαχειριση κανει κτλ κτλ, δε θεωρω οτι ειναι θεμα μονο επιδοσεων, αλλα και στησιματος των εφε.

Η μπαταρια ακομα δε με εχει ενθουσιασει, αν και εχει πεσει πιο αργα, ομως στα νουμερα μου εδειχνε περιεργα αποτελεσματα,πχ το πρωι που ξυπνησα και μεχρι τις 9 στη δουλεια, ενω δεν ειχε μιση ωρα οθονης και αλλο τοσο κλησεις, ειχε παει στο 90% οταν το Ζ1c ηταν στο 95%...

Του εκανα μια επανεκινηση, εψαξα μερικες ρυθμισεις συγρχονισμου ακομα που εκλεισα, πχ το xperia facebook, και απο τοτε πεφτει πιο αργα..Ομως θελω να τοδω σε 10 μερες, να εχει παρει 2-3 φορτισεις..

Ολα τα κινητα θελουν σωστο στησιμο, αλλα αυτο ειναι σχετικο με τις αναγκες του καθενος..Πχ αν καποιος εχει συγχρονισμο στα παντα, email στην προωθηση κτλ κτλ τοτε σιγουρα δε θαχει τις ιδιες επιδοσεις με εναν που τα μειωνει ή φτιαχνει ενα schedule (πχ εγω στα mail ) ο οποιος θα βγαζει με τις ιδιες ωρες οθονης πιο χαμηλη καταναλωση..γιατι απλα τα υπολοιπα δε θα το λιωνουν..

Τελος, καμερα δεν εχω δοκιμασει ακομα, το ΠΣΚ θα παω αραχωβα και θα την δω, ομως τοφλας νομιζω οτι δεν ειναι πιο δυνατο και αυτο με στενοχωρει..Θα το δω στην πραξη, αλλα με εναν προχειρο ελεγχο και των 2, δεν ειδα να με τυφλωνει πιο πολυ ή να κανει καμια διαφορα σπουδαια σε φωτο μες το σπιτι...αντιστοιχως το S5 το κανει μερα..βλεπεις τη διαφορα..

Χωρια την εξωτερικη εμφανιση που οκ, δειχνει κατωτερη του Ζ1c και του Ζ3..Το μονο που το σωζει ειναι οτι στο μαυρο το πλαστικο φαινεται ποιοτικοτερο και πιο μαλακο, και με τα μικρα μπεζελ και το καλυτερο πιασιμο που σου δινει, το νιωθεις οντως πιο μαζεμενο και ευχρηστο..Ακομα και στο βαρος η διαφορα ειναι αισθητη.

Συνολικα, οποιος εχει Ζ1c δε θεωρω οτι αξιζει να παει σε Ζ3c..αλλα σαν κινητο νομιζω ειναι απο τα καλυτερα σε αυτες τις ιντσες και θεωρω οτι η καμερα αποδιδει πολυ καλα ειδικα αν ξερεις να παιξεις στο Μ λιγο τα isο, εκθεση, φλας κτλ κτλ. Θα το διαπιστωσω τις επομενες μερες..

Α! ξεχασα να αναφερω πως οι προσθηκες σε features αλλα και στο μενου ειναι αρκετες..απο το double tap, και πολλα αλλα που ανακαλυπτω μες το μενου, εκει οντως ειναι πολλες οι αναβαθμισεις αλλα θεωρω οτι τα πιο πολλα θα τα παρουν τα Ζ1..ομως και εγω ακομα το ψαχνω, πολλες χρησιμες βελτιωσεις..

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το μικρό και αν ήθελα 4.5-4.7 ίντσες συσκευη θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.

Ούτε και περιμετρικά με χάλασε κάν.

Αλλα πλέον συνήθισα τα 5-5.2 ίντσες και μου κακοφάνηκε μικρό μπροστα στο μεγάλο.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ωραίος Νίκος, όπως πάντα πολύ χρήσιμα τα σχόλια σου...

Αυτό με το φλας που λες με ξενέρωσε λίγο! Είχα την εντύπωση από τα προηγούμενα σχόλια ότι θα ήταν ένα κλικ δυνατότερο από το Z1c και όχι χειρότερο!!:( Όσο με την μπαταρία που λες, σίγουρα θ' αλλάξει μετά από κάποιες φορτίσεις!

Ωραίος Νίκος, όπως πάντα πολύ χρήσιμα τα σχόλια σου...

Αυτό με το φλας που λες με ξενέρωσε λίγο! Είχα την εντύπωση από τα προηγούμενα σχόλια ότι θα ήταν ένα κλικ δυνατότερο από το Z1c και όχι χειρότερο!!:( Όσο με την μπαταρία που λες, σίγουρα θ' αλλάξει μετά από κάποιες φορτίσεις!

οπως ειπα και πριν, και για το φλας ειναι νωρις να βγαλω συμπερασμα, μοιαζει να διαχεεται πιο σωστα το φως, ενω στο Ζ1c στο κεντρο ηταν πιο δυνατο και απεξω εκανε σαν εναν δακτυλιο, με αποτελεσμα οι φωτο που δεν ηταν πολυ κοντινες να ειναι πολυ φωτισμενες κεντρικα και περιμετρικα να ειναι σκοτεινες..Τωρα εβγαλε πολυ καλυτερες φωτογραφιες πχ στα 2 μετρα, με καλυτερα χρωματα,λεπτομερεια κτλ, ομως δεν εχει το φλας που λες οτι κανει τη διαφορα απο πριν..Αν ειναι λιγο πιο δυνατο ζητημα, ομως θα το δω μεχρι τη δευτερα εκτενεστερα, στην Αραχωβα :lol: :p

Για την μπαταρια απλα αυτο που λεω ειναι οτι σιγουρα εχει διαφορα απλα ειναι νωρις να καταλαβω ποση, θα δουμε τις επομενες μερες..Εγω το Ζ1c το φορτιζα καθε δευτερη μερα κανοντας λιγο προσεκτικη χρηση, ομως αν το ελιωνα εβγαζε ανετα τη μερα ενω αν το πηγαινα χαλαρο πηγαινε και 2,5 μερες..Θα ειμαι ικανοποιημενος απο το Ζ3c αν εχω τις 2 μερες στο σιγουρο..δηλαδη σε αρκετη χρηση, σε λιωσιμο σιγουρα και αυτο θα ζοριστει..η μεγαλη μπαταρια δινει πολυ μεγαλες αναμονες, οταν τα δουλευεις ολα τερμα καμια μπαταρια δεν την παλευει ευκολα..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το μικρό και αν ήθελα 4.5-4.7 ίντσες συσκευη θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.

Ούτε και περιμετρικά με χάλασε κάν.

Αλλα πλέον συνήθισα τα 5-5.2 ίντσες και μου κακοφάνηκε μικρό μπροστα στο μεγάλο.:p

και εγω ετσι ελεγα φιλε Αλεξ οσο ειχα Ζ1/Ζ αλλα μολις πηρα το Ζ1c βρηκα την υγεια μου..

Απο τη στιγμη που η χρηση που κανεις με ενα κινητο δεν ειναι ιντερνετ και ταινιες, δεν βρισκω το λογο να εχεις μεγαλη οθονη..

Και οταν λεω ιντερνετ, να θες να γραφεις ολη μερα στο Myphone πχ απο το κινητο..που εγω δλδ με swype το κανω πιο ανετα πλεον απο ο,τι με το Ζ1...

Γενικα λοιπον το Ζ3c που εχει και μεγαλυτερη οθονη απο το Ζ1c ειναι το τελειο κινητο για λογικες διαστασεις..απλα θα ηθελα λιγο καλυτερα υλικα εξωτερικα, 1gb παραπανω στη ραμ απλα για το ψυχολογικο οτι και 3 χρονια να το κρατησω δε θα μπουκωσει, και φυσικα καλυτερο φλας..Αυτα για αρχη...Τα πλεονεκτηματα ειναι επισης αρκετα του κινητου, οπως τα εχω ηδη πει και θα τα πω στην πορεια

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μετα απο 22 μερες το κινητο παει για service.κολησε η δονηση και δεν λεει να σταματησει ακομα και απενεργοποιημενο.

Δοκίμασε αυτά πρώτα και μετά το πας στην αντιπροσωπεία:

http://support.sonymobile.com/gr/xperiaz3compact/userguide/Resetting-your-device/

Τελικα εντυπωσιαζομαι σιγα σιγα...2η φορτιση χθες και σημερα ειναι απο το πρωι στο 77% με 1 ωρα κλησεων και 1 ωρα οθονης..χωρια τα υπολοιπα που ειναι ολα ανοιχτα, δηλαδη wifi/3G, κτλ. Με stamina βεβαια και εξαιρεσεις σε ολες τις εφαρμογες επικοινωνιας που χρησιμοποιω αρκετα..Τωρα το Ζ1c θα ηταν καπου στο 70%..Αρχιζει να μαρεσει και το μαυρο πολυ..μαλλον δε θα τη μετανοιωσω την αγορα :P

Νίκο το έχεις σε θήκη? ... Το γυαλί πάντως στην πλάτη, απ' ότι έχω διαβάσει είναι πολύ ανθεκτικό σε γρατσουνιές!

Εμένα το έχουν στείλει εδώ και μέρες και δεν το βρίσκουν στην μεταφορική! :lol: Μαμώ την γκαντεμιά μου!:p

Νίκο το έχεις σε θήκη? ... Το γυαλί πάντως στην πλάτη, απ' ότι έχω διαβάσει είναι πολύ ανθεκτικό σε γρατσουνιές!

Εμένα το έχουν στείλει εδώ και μέρες και δεν το βρίσκουν στην μεταφορική! :lol: Μαμώ την γκαντεμιά μου!:p

ναι στου Ζ1c :lol::lol:

Απο δευτερα παραλαμβανω tempered και θηκες για τουτο.. Αλλα για πισω θα βαλω και μεμβρανη, οπως και ναχει θα γδαρθει, ποτε κανεις δεν ακουμπαει το κινητο τελειως καθετα..παντα σερνεται λιγο σε τραπεζια κτλ και θα θαμπωσει με τον καιρο..

Καλό το γυαλί δεν λέω αλλά σε λειες επιφάνειες παίρνει δρόμο και φεύγει αν χτυπήσει δόνηση ή αν έχει λίγο κατήφορικη κλίση Edited by tsamers

Α! ξεχασα να αναφερω πως οι προσθηκες σε features αλλα και στο μενου ειναι αρκετες..απο το double tap, και πολλα αλλα που ανακαλυπτω μες το μενου, εκει οντως ειναι πολλες οι αναβαθμισεις αλλα θεωρω οτι τα πιο πολλα θα τα παρουν τα Ζ1..ομως και εγω ακομα το ψαχνω, πολλες χρησιμες βελτιωσεις..

Καλομιλητο Νικο :)

Sony: 9 πράγματα που δεν ξέρατε ότι κάνει η σειρά Xperia Z3!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλομιλητο Νικολα! Μονο εγω εφυγα απo την οικογενεια της Sony...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλομιλητο κι από μένα.

Κωνσταντίνε κι εγώ ζήλεψα, Τελικά επέλεξα g2. ;)

Konakis.

Παρέλαβα κ γω. Με το που το έπιασα στο χερι μου ήρθε στο μυαλό η διαφήμιση της apple "your thumb. it goes from here to here" :lol: ιδανικές διαστάσεις επιτέλους!

Στα υπόλοιπα τώρα πρέπει να είναι κ η πρώτη φορά που δεν με ενδιαφέρει το root σε μια συσκευή (με εξαίρεση ίσως το adfree). Το τηλ φυσάει. Επίσης όλο το bloatware πήρε πόδι. Σε αναμονή παραλαβής skin απο dbrand για την πλάτη και τέλος.

Επόμενο σκάλισμα όταν βγάλει η μαμά sony το lollipop. (ή όταν βγει κανα towelroot για locked bootloader). Μπράβο στην sony ! (δεν περίμενα ποτέ να το πω αυτό :lol:)

Το παρέλαβα την Τρίτη, το σεταρα και αρχισα να το χρησιμοποιώ σημερα. Είναι πραγματικά γρήγορο και ελαφρώς μικρότερο απο το Τ που είχα. Είναι όμως πολύ... γλυστερό και φοβάμαι τις στενές επαφές με το πάτωμα.

Να ρωτήσω και κάτι: Στο συγχρονισμό των επαφών του Facebook το Τ κατέβαζε την εικόνα προφίλ της επαφής σε καλη αναλυση. Τωρα, παρολο που εχω ενεργοποιημενους αυτοματους συγχρονισμους κλπ δεν ενημερωνει την εικονα προφιλ απο το fb στην εφαρμογη των επαφων του κινητού. Το κάνει και σε άλλους;

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά..μπορεί να μοιάζει μικρή η αναβάθμιση από το Ζ1c όμως οι βελτιώσεις είναι τόσο ουσιώδεις που θεωρώ ότι αν σου περισσεύουν τα λεφτά της διαφοράς αξίζει..κυρίως η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ καλύτερη πλέον, και η οθόνη γεμίζει το σώμα με τα μικρά μπεζελ που έχει. Όσο για το Τ, επειδή το έχω σπίτι, είναι πολύ καλύτερη η αίσθηση.. Η κάμερα είναι πιο γρήγορη και καλύτερη,θεωρώ ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό της αγοράς με διαφορά.

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact