Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαθέσιμη αναβάθμιση είδα σήμερα

23.0.1.A.5.77

Ναι φαίνεται μόλις βγήκε.

New update (23.0.1.A.5.77) rolling for Xperia Z3 and Z3 Compact

http://www.xperiablog.net/2014/12/11/new-update-23-0-1-a-5-77-rolling-for-xperia-z3-and-z3-compact/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι φαίνεται μόλις βγήκε.

New update (23.0.1.A.5.77) rolling for Xperia Z3 and Z3 Compact

http://www.xperiablog.net/2014/12/11/new-update-23-0-1-a-5-77-rolling-for-xperia-z3-and-z3-compact/

Προστέθηκε όπως γράφει το άρθρο του ρετουσαρισμα πορτραίτου και είδα την εφαρμογή keep από την google.

www.slotgames.gr

Προστέθηκε όπως γράφει το άρθρο του ρετουσαρισμα πορτραίτου και είδα την εφαρμογή keep από την google.

Ένας ανέφερε οτι έχει πρόβλημα στο bt με το sbh80 άρα εγω κάθομαι στα αυγά μου και δεν το εγκαθιστώ εως έχω καλύτερη εικόνα τις επόμενες ημέρες διότι χρησιμοποιώ all the time bt stereo hands free.

Btw:Όσοι κάνετε αναβάθμιση και κατέχετε το sbh80 δωςτε feedback αν έχετε θέματα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ένας ανέφερε οτι έχει πρόβλημα στο bt με το sbh80 άρα εγω κάθομαι στα αυγά μου και δεν το εγκαθιστώ εως έχω καλύτερη εικόνα τις επόμενες ημέρες διότι χρησιμοποιώ all the time bt stereo hands free.

Btw:Όσοι κάνετε αναβάθμιση και κατέχετε το sbh80 δωςτε feedback αν έχετε θέματα.

Με το Bluetooth του αμαξιού που το συνδέω συνήθως δεν είδα κάποια διαφορά. Μια χαρά κάνει streaming και μεταφέρει τις κλήσεις.

Σίγουρα πρέπει να έχουμε επιφυλάξεις για κάθε αναβάθμιση. Αν κάτι δουλεύει καλά εξάλλου πολλοί δεν το πειράζουν. Προσωπικά προσέχω όταν αλλάζει το Android έκδοση

www.slotgames.gr

Βλέπω να το τσιμπάω μέσα στις γιορτές, να μη δώσω extra λεφτά δίνοντας το 5s, φοβερή μπαταρία(εμπιστεύομαι το gsmarena σε αυτό), και δυνατή κάμερα!!

Οντως τρομερη μπαταρια..Εμενα χθες χωρις κλησεις μονο σε wifi μου εβγαλε 8 ωρες οθονη.. :happy:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Του έβαλα σήμερα μια θήκη της Case Mate

case-mate-tough-sony-xperia-z3-compact-black-3.jpg

Σκέτη κ@ύλα, είναι και σε μαύρο το δικό μου και δείχνει απίστευτο.Την προτείνω σε όλους.

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Του έβαλα σήμερα μια θήκη της Case Mate

Σκέτη κ@ύλα, είναι και σε μαύρο το δικό μου και δείχνει απίστευτο.Την προτείνω σε όλους.

Να έδινες και κανένα link τι ωραία που θα ήταν... :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ωραία είναι η θήκη αλλά με το κόψιμο αριστερά για να κάθεται στην βάση μάλλον αναιρεί τον σκοπό της καθώς προστατεύει το μισό μόνο κινητό.

Ωραία είναι η θήκη αλλά με το κόψιμο αριστερά για να κάθεται στην βάση μάλλον αναιρεί τον σκοπό της καθώς προστατεύει το μισό μόνο κινητό.

Μα και στο πλάι να σου πέσει από την μεριά που έχει το κόψιμο, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αφού προεξέχει η θήκη πάνω και κάτω. Το κόψιμο είναι έτσι για να ανοίγει το πορτάκι φόρτισης. Πάντως σου δίνει πολύ ωραία αίσθηση με το κόψιμο εκεί.

Edited by Billeridis

http://logaypektay.com/image/cache/data/Sony/Xperia%20Z3%20Compact%20D5803/Case-mate%20Tough%20Sony%20Xperia%20Z3%20Compact%20D5803-800x800.jpg

Μάλλον βλέπουμε κάτι διαφορετικό γιατί τουλάχιστον η μισή αριστερή εμπρός πλευρά είναι εκτεθειμενη οπότε αν τύχει και χτυπήσει εκεί δεν προστατευεται αλλά φαντάζομαι πως είναι αναγκαίο κακό να θέλεις να την τοποθετεις στην βάση μαζί με την θήκη.

Edited by gpgalanis

Αν σου πέσει σε ανώμαλο σημείο, π.χ πέτρα από εκείνη την μεριά τότε ναι έχεις θέμα. Στον δρόμο η στο πάτωμα όχι.

Τεσπα το κινητό είναι ότι καλύτερο, προερχόμενος από Galaxy Alpha έχω να πω ότι είναι μέρα με την νύχτα, πολύ καλύτερη οθόνη σε ευκρίνεια και μπαταρία που σκοτώνει.

Τεσπα το κινητό είναι ότι καλύτερο, προερχόμενος από Galaxy Alpha έχω να πω ότι είναι μέρα με την νύχτα, πολύ καλύτερη οθόνη σε ευκρίνεια και μπαταρία που σκοτώνει.

Απο θεμα ταχυτητας, lag?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν σου πέσει σε ανώμαλο σημείο, π.χ πέτρα από εκείνη την μεριά τότε ναι έχεις θέμα. Στον δρόμο η στο πάτωμα όχι.

Επειδή είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο Galaxy Alpha και στο Z3C, τι σε έκανε να αλλάξεις συσκευή γιατί για λίγο που τα έπιασα στα χέρια μου, στο κατάστημα, το Alpha μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής, οθόνη και κάμερα (με καλό φωτισμό πάντα).

Επειδή είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο Galaxy Alpha και στο Z3C, τι σε έκανε να αλλάξεις συσκευή γιατί για λίγο που τα έπιασα στα χέρια μου, στο κατάστημα, το Alpha μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής, οθόνη και κάμερα (με καλό φωτισμό πάντα).

Θα αστειεύεσαι φυσικά!:lol::lol: Δεν μπορεί να πιστεύεις κάτι τέτοιο.. θα συνιστούσα να τα ξαναπιάσεις στα χέρια σου. Εντελώς φιλικά το λέω.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ευκρίνεια οθόνης, Amoled και 720p δεν είναι καλός συνδυασμός και μπαταρία. Το Alpha έχει την διάρκεια μπαταρίας που έχει ένα iPhone 5. Ποιότητα κατασκευής σίγουρα ανώτερη του Z3. Επίσης καλύτερο μέγεθος το Z3.

Από lag δεν έχει κανένα αλλά ρολλαρει καλύτερα το Z3 ίσως λόγο UI. Αυτά, βασικά νομίζω η μπαταρία είναι ο νούμερο ένα λόγος. Επίσης το ότι είναι αδιάβροχο , έχει ράδιο και παίρνει κάρτες SD, πραγματικά τι άλλο να ζητήσει κάνεις... Α και να μην ξεχάσω , το δικό μου ήρθε με το Navigon Xperia edition πάνω Δωρεάν ! Δεν ξέρω αν το έχουν όλα ...

Edited by Billeridis

Ευκρίνεια οθόνης, Amoled και 720p δεν είναι καλός συνδυασμός και μπαταρία. Το Alpha έχει την διάρκεια μπαταρίας που έχει ένα iPhone 5. Ποιότητα κατασκευής σίγουρα ανώτερη του Z3. Επίσης καλύτερο μέγεθος το Z3.

Από lag δεν έχει κανένα αλλά ρολλαρει καλύτερα το Z3 ίσως λόγο UI. Αυτά, βασικά νομίζω η μπαταρία είναι ο νούμερο ένα λόγος. Επίσης το ότι είναι αδιάβροχο , έχει ράδιο και παίρνει κάρτες SD, πραγματικά τι άλλο να ζητήσει κάνεις... Α και να μην ξεχάσω , το δικό μου ήρθε με το Navigon πάνω Δωρεάν ! Δεν ξέρω αν το έχουν όλα ...

Αιτιολογησε αν μπορεις την πεποιθηση σου για ανωτερη ποιοτητα κατασκευης του αλφα.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Αιτιολογησε αν μπορεις την πεποιθηση σου για ανωτερη ποιοτητα κατασκευης του αλφα.

Ειμαι και εγω αναμεσα στα δυο και αυτα που με απασχολουν ειναι...

1. ποιοτητα κατασκευης σιγουρα το Alpha εχει καλυτερη...

-Μεταλλο VS πλαστικο (+ φημες για τα κρακ στο Ζ3).

- Υπερθερμανση στο Ζ3c

Δεν θεωρω ομως οτι η διαφορα ποιοτητας ειναι τετοια που με αποτρεπει να αγορασω το Z3c

2. Οθόνη. 2 διαφορετικα τελειως πραγματα.

μεγεθος: μεγαλο + στο alpha γιατι εχει 4.7 vs 4.6 του Ζ3, ενω το sony εχει και onscreen buttons και μαλλον πεφτει στις 4.4

απεικονηση: υποκειμενικα για τον καθενα ειναι το oversaturation της samsung αλλα και το πολυ κρυο και off χρωμα του sony. Θεωρω οτι το alpha εχει πολυ πιο ακριβη απεικονηση των χρωματων αλλα μαλλον χειροτερη αναλυση και λεπτομερια μιας και εχει λιγοτερα ppi σε συνδιασμο με την τεχνολογια των Amoled. Απο την αλλη αν χρησιμοποιεις πολυ μαυρο στο κινητο, με την Amoled εχεις πολυ μεγαλη εξοικονομηση μπαταριας.

amoled tech

Sometimes when you read about AMOLED screens, you might hear people complaining about something called a “pentile” display. This is a feature of most color AMOLED screens. Instead of having just a single red, blue, and green sub pixel per actual pixel, pentile displays have a RGBG sub pixel layout which has two green sub pixels for each red and blue. The positive of this technology is that you are able to create a screen that is just as bright as normal screens with one third the amount of sub pixels. The negative of pentile screens is that they can appear grainy, or appear to be lower resolution due to the larger, more visible sub pixels.

3. Μπαταρια.

Σιγουρος νικητης το Ζ3C συμφωνα με τα τεστ. Θεωρω ομως πως και το ALPHA ειναι πιο κοντα σε αποδοση απο οσο το παρουσιαζουν τα τεστ γιατι στα τεστ δεν προσoμοιαζουν ολες τις ένεργειες' ενος μεσου χρηστη. Σε πραγματικη χρηση νομιζω το Ζ3 θα πεσει λιγο ποιο κατω απο την αποδοση του στο τεστ ενω το alpha θα ανεβει ψηλοτερα απο την αντιστοιχη δικη του. και αυτο γιατι στην amoled δεν αναβει ολη η οθονη σε ορισμενες περιπτωσεις (δεν το κανουν στα τεστ) καθως και στα τεστ δεν γινεται σωστη χρηση του EXYNOS που μπορει να δουλεψει σε μικροτερες συχνοτητες και καταναλωσεις οταν ζρειαζεται λιγοτερη επεξ. ισχυ (BIG_little tech)

4. Μεγεθος. Μικροτερο το Ζ3 αλλα και αντισοιχα μικροτερη ''ενεργη οθονη''

5. Τιμη. το Ζ3 ~20 ΕΥΡΩ φτηνοτερο.

Τα + του Alpha για μένα: design, βάρος, μέγεθος οθόνης, capacitive buttons, gorilla glass 4, αποσπώμενη μπαταρία (σύντομα θα κυκλοφορήσει και μπαταρία 2500mah), αισθητήρας isocell (σε λήψεις με φως είναι κορυφή), 32gb internal (που είναι πάντα πιο γρήγορη από sd).

Τα + του Z3 : μπαταρία, sd card, front speakers, αδιάβροχο, dedicated camera button δύο επιπέδων.

Λάθος διατύπωση, εννοούσα το Z3 έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αν είναι δυνατόν ποτε να συγκρίνουμε πλαστικό με γυαλί ! Υπερθέρμανση δεν έχω δει μέχρι στιγμής. Όσο για την οθόνη , πίστεψε με, η ευκρίνεια του Alpha δεν είναι καλή, θα το καταλάβεις στο browsing. Η μπαταρία του Alpha είναι πολυ χάλια, γι'αυτό το πούλησα. Πάντως το Z3c είναι η σωστή επιλογή ανάμεσα στα 2 αυτά. Δεν είμαι προκατειλημμένος με την Samsung , σχεδόν είχα όλα τα μοντέλα της, πρώτη φορά όμως παίρνω Sony και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή.

Αμα το Galaxy Alpha ειχε μπαταριά της προκοπής και πισω δεν ειχε την πλαστικουρα με την κάμερα που προεξέχει μπροστά θα έλεγα οτι είναι καλή συσκευή αλλά όπως και να το κάνουμε στους περισσότερους τομείς υπερέχει το Z3c. Σε test αντοχής δεν ξερω πιο απο τα 2 ειναι καλύτερο αλλα αμα έχεις μια καλή θήκη δεν σε νοιάζει οτι κινητό και να έχεις.

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact