darklord77 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Δεν είσαι ο μόνος και εγώ περιμένω την MM σε Ελληνικό Unbranded. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μου αρέσει που πήραμε unbranded για να παίρνουμε πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις και στη Vodaphone πήραν πρώτοι την αναβάθμιση. Τέλος πάντων να ευχηθώ χρόνια πολλά στη SONY που χθες έκλεισε τα 70 της χρόνια :love: και να μας κάνει σύντομα δωράκι την αναβάθμισή:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σήμερα ήρθε στο unbranded της γυναίκας μου η αναβάθμιση. Για να δούμε πως θα τα πάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλημερα,πως βγαινει απο την μπαρα οι ειδοποιησεις για την αναβαθμιση;Θελω να την κανω σε κανα μηνα και ειναι σπαστικο να τις βλεπεις μπροστα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλημερα,πως βγαινει απο την μπαρα οι ειδοποιησεις για την αναβαθμιση;Θελω να την κανω σε κανα μηνα και ειναι σπαστικο να τις βλεπεις μπροστα σου. Πήγαινε στις εφαρμογές-ΟΛΑ και βρες το update center και καντο διακοπή. Θα στο ξαναπετάξει με επανεκκίνηση. Άλλη λύση είναι αν είσαι rooted να παγώσεις την ίδια την εφαρμογή. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δεν έχει και επιλογή εκεί να μην βγάζει ειδοποιήσεις; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σήμερα ήρθε στο unbranded της γυναίκας μου η αναβάθμιση. Για να δούμε πως θα τα πάει.. OTA ή από Companion ; Ελληνικό unbranded και εγώ αλλά πουθενά στον ορίζοντα η MM :( Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Update service έχει μόνο,το έκανα αναγκαστική διακοπή αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σήμερα ήρθε στο unbranded της γυναίκας μου η αναβάθμιση. Για να δούμε πως θα τα πάει.. Η 6 δεν έχει βγει ούτε στο flashtool για την unbranded, πως ήρθε σε σένα? Δε θα είναι ελληνικό μάλλον. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ναι δίκιο έχεις δεν είναι ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160515/d59de8f8d41a30c5dcd1915f1629614e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160515/5e37b6f9d1f6a5efedbb0a4a53a9a871.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160515/7b43c557132a2fab6813f9d4b7cbba78.jpg Μάγκες καμια Ρομ δεν μπαίνει με τίποτα ενω εκανα τα παντα κανονικά. Καμια βοήθεια; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Βγήκε στο Flashtool η customized GR 23.5.A.0.570 / R4D. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 παιδιά όποιος έχει περάσει 6αρα αξίζει?θέλω να πω που έχει διαφορές?ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Βγήκε στο Flashtool η customized GR 23.5.A.0.570 / R4D. Δεν είναι ΟΤΑ ακόμα. Λογικά αύριο το πρωί θα ανεβεί στους servers να το κατεβάσω μέσω ΟΤΑ. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπέρα, έχει καμία διαφορά η nordic από την Ελληνική; γιατί πείρα το τηλ μου μεταχειρισμένο πριν καμιά βδομάδα και μου είχε έρθει ηδοποίηση για update και υπέθεσα οτι είναι κάτι σε vodafon οπότε για να μην έχω θέματα με branded έβαλα την nordic αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω την Ελληνική τώρα που βγήκε, θα έχει διαφορές; Πάντως δεν έχω παρατήρησή κάτι κακό αλλά δεν το είχα δουλέψει και με την 5.χχ οπότε δεν ξέρω αν είναι κάτι καλύτερο απο πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Που θα βρούμε την 6άρα customized Gr και pre-rooted τώρα ρε παίδες? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μόλις μου έβγαλε ενημέρωση συστήματος (965.5 ΜΒ) OTA ... Ρίξτε και σεις μια ματιά στην ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ακούστε τι παρατήρησα Άμα είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιτάς το κινητό ευθεία απέναντι από το πρόσωπο σου, κλειδώνει η οθόνη μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Αυτό δεν γίνεται αν αλλάξει η γωνία που το κρατάς. Μόνο άμα είναι η οθόνη παράλληλα με το πρόσωπο σου ενώ είσαι ξαπλωμένος. Δοκιμάστε το. Έχω αδράνεια στα 30 δεύτερα και απενεργοποιημένο τον οπίσθιο φωτισμό, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ελληνικό unbranded και ήρθε η ειδοποίηση για update της MM. Έχει διαφορά αν την κάνω με το Companion ή αν κάνω επαναφορά από την συσκευή και εγκατάσταση μετά OTA ; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ελληνικό unbranded και ήρθε η ειδοποίηση για update της MM. Έχει διαφορά αν την κάνω με το Companion ή αν κάνω επαναφορά από την συσκευή και εγκατάσταση μετά OTA ; Εγώ θα την κάνω OTA και μετά reset. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ θα την κάνω OTA και μετά reset. Εγώ κάνω επαναφορά, update OTA και ξανά επαναφορά χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα αλλά είπα μήπως δουλέψω το Companion αυτή την φορά, αλλά μπα θα ακολουθήσω την παλιά μου μέθοδο. P.S Α βγάζω την SIM και την memory card. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά θυμάμαι κάπου το είχα διαβάσει. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Υπάρχει τρόπος να φύγει το εικονίδιο της ενημέρωσης λογισμικού; Δεν θέλω να κάνω τώρα το update και δε θέλω να το βλέπω όλη την ώρα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Υπάρχει τρόπος να φύγει το εικονίδιο της ενημέρωσης λογισμικού; Δεν θέλω να κάνω τώρα το update και δε θέλω να το βλέπω όλη την ώρα εκεί. εαν δεν είσαι ρουτ δεν υπάρχει τρόπος γιατί το ρημάδι το whats new δεν παγώνει πραγματικά. Την αναβάθμιση την έκανα 1η Μαίου από PC companion αλλά χωρίς reset (ούτε πριν ούτε μετά) και έγινε ευκολότατα χωρίς να χαθεί τίποτα. 18 μέρες αργότερα, δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα και βελτιώθηκε και η κατανάλωση μπαταρίας που στην αρχή μου φαινόταν προβληματική... άρα πιστεύω οτι άδικα θα ταλαιπωρηθείτε για clean install, στο κάτω κάτω κάντε απλή αναβάθμιση κια αν κάτι δεν κάτσει σωστά, μετά από 15 μέρες κάντε την full διαδικασία του clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Την πέρασα και εγω ΟΤΑ χωρις clean install με 110 εφαρμογές μεσα και ειναι αρκετά πιο γρήγορο σε σχέση με την 5 χωρις το παραμικρό lagging. Η κάμερα ειναι πολυ πιο γρήγορη και εύχρηστη ειδικα στο manual και εστιάζει πιο γρήγορα. Γενικά αισθάνομαι σαν να εχω καινούριο κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts