joe-4 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 το εβγαλε και ο γερμανος το compact σε τιμη 300 ευρω ειναι να γελας εγω δεν θα εδινα 300 ευρω για ενα κινητο του 2014 μοντελο ενω με 50 ευρω παραπανω περνω το ιδιο σε Ζ5c Δε νομιζω η Sony να ξαναβγάλει καλύτερο κινητο απο το Z3 compact, στο θεμα μπαταρίας ειδικά. Πανω απο 1,5 χρονο το εχω και δε σκέφτομαι καθόλου να παρω καινούριο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Στο πάνω μέρος της οθόνης δίπλα στο εικονίδιο του σήματος εμφανίστηκε ένα αστέρι. Ξέρεις κανείς τι είναι αυτό; Πως φεύγει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Στο πάνω μέρος της οθόνης δίπλα στο εικονίδιο του σήματος εμφανίστηκε ένα αστέρι. Ξέρεις κανείς τι είναι αυτό; Πως φεύγει; Το silent mode. http://support.sonymobile.com/global-en/xperiaz3compact/userguide/Icons-in-the-status-bar/ Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα, Πρόσφατα έγινα και εγώ κάτοχος του Z3 Compact (έχοντας στο παρελθόν και Z1 Compact αλλά και Xperia Z), και είμαι 100% ευχαριστημένος. Ολοκληρωμένο κινητό από κάθε άποψη, με κανένα μελανό σημείο κατά τη γνώμη μου. Μία ερώτηση μόνο, το κινητό έχει Marshmallow μέσα, και στις ειδοποιήσεις έχει μία χαζομάρα που λέγεται "Πληροφορίες Κυψέλης" και είναι μόνιμο αυτό χωρίς να βγαίνει. Ξέρει κανείς, πως μπορώ να το βγάλω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Η τελευταία έκδοση του Flashtool μου βγάζει αυτό το error: 22/016/2016 10:16:01 - ERROR - root : this bundle is not valid Με τις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω ότι έχω εγκαταστήσει κανονικά όλους τους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 απο οτι ειδα στους xda, η σονυ εχει δωσει στο μεγαλο Ζ3, την developer preview του android N , οποτε βασει αυτου θεωρω οτι και τα δικα μας ,τουλαχιστον θα παρουν ακομα μια μεγαλη αναβαθμιση σε επομενη εκδοση. Τωρα θα μου πειτε οτι οι πιο πολλοι ακομη δεν εχουμε παρει την ΜΜ ,αλλα εγω θα σας πω... λεπτομερειες!:D Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ψάχνω για γνωστό θήκη για το Z3 Compact που να το προστατεύει όσο το δυνατό καλύτερα περιμετρικά και πλάτη, όχι book type αλλά απ' ότι βλέπω είναι πολύ λίγες οι επιλογές σε επώνυμες. Οι κάτοχοι έχουν κάτι αξιόλογο και δοκιμασμένο να προτείνουν; Έχω κάνει ήδη αναζήτηση σε παλαιότερα post και διάφορες προτάσεις που έχουν γίνει αλλά θέλω να δω αφενός αν έχει αλλάξει κάτι και αφετέρου την εμπειρία χρήσης μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ψάχνω για γνωστό θήκη για το Z3 Compact που να το προστατεύει όσο το δυνατό καλύτερα περιμετρικά και πλάτη, όχι book type αλλά απ' ότι βλέπω είναι πολύ λίγες οι επιλογές σε επώνυμες. Οι κάτοχοι έχουν κάτι αξιόλογο και δοκιμασμένο να προτείνουν; Έχω κάνει ήδη αναζήτηση σε παλαιότερα post και διάφορες προτάσεις που έχουν γίνει αλλά θέλω να δω αφενός αν έχει αλλάξει κάτι και αφετέρου την εμπειρία χρήσης μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. εγω ειχα δοκιμασει μια θηκη της Puro Ultra Slim 0.3 .το αποτελεσμα ηταν καλουτσικο.θελω να πω..οτι δεν ειχες την αισθηση οτι το κινητο εχει θηκη.ομως την εβγαλα και την χαρισα γιατι δεν κουμπωνε σωστα ο μαγνητικος φορτιστης.και το ειχα χωρις θηκη.παντως απο ψαξιμο τοτε που ειχα κανει..δεν βρηκα κατι καλο για το κινητο.πολυ μικρη γκαμα ειχε σε θηκες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ψάχνω για γνωστό θήκη για το Z3 Compact που να το προστατεύει όσο το δυνατό καλύτερα περιμετρικά και πλάτη, όχι book type αλλά απ' ότι βλέπω είναι πολύ λίγες οι επιλογές σε επώνυμες. Οι κάτοχοι έχουν κάτι αξιόλογο και δοκιμασμένο να προτείνουν; Έχω κάνει ήδη αναζήτηση σε παλαιότερα post και διάφορες προτάσεις που έχουν γίνει αλλά θέλω να δω αφενός αν έχει αλλάξει κάτι και αφετέρου την εμπειρία χρήσης μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Ringke fusion ψάξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ringke fusion ψάξε. Ναι, μόνο αυτή είναι ικανοποιητική. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ringke fusion ψάξε. Ναι, την έχω στα υπόψιν αυτή, το παράξενο είναι οτι δεν υπάρχουν οι μεγάλοι παίχτες εδω όπως spigen, nillkin κτλ. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ναι, την έχω στα υπόψιν αυτή, το παράξενο είναι οτι δεν υπάρχουν οι μεγάλοι παίχτες εδω όπως spigen, nillkin κτλ. :confused: Γενικά, υπάρχει φτώχεια Γιάννη. Πάντως, όσο είχα το τηλέφωνο, είχα βολευτεί τη fusion, καθώς και μια θήκη τύπου πουγκί, που είχα πάρει από το ebay με 5 ευρώ. Αλλά ήταν πραγματικά πολύ καλή. Η fusion μου έκανε λίγα "νερά" στην πλάτη , αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι είχα και tempered στο πίσω μέρος. Επίσης, από τη μεριά που είναι τα καπάκια και η επαφή μαγνητικής φόρτισης, έχει πολλά ανοίγματα και την αισθάνεσαι λίγο χαλαρή στο χέρι. Γενικά πάντως, δεν νομίζω να βρείς κάτι καλύτερο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε αυτό το στύλ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το παράξενο είναι ότι η φτώχεια περιορίζεται στις compact συσκευές χωρίς να μπορώ να βρω έναν προφανή λόγο. Anyway, πορευόμαστε με αυτά που έχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Το παράξενο είναι ότι η φτώχεια περιορίζεται στις compact συσκευές χωρίς να μπορώ να βρω έναν προφανή λόγο. Anyway, πορευόμαστε με αυτά που έχουμε... πάντως αν δεν ψάχνεις heavy duty υπάρχουν και nilkin και imac - έχω την δεύτερη σε μαύρο περίπου ένα χρόνο, έχει πολύ καλό fit και προσωπικά μου αρέσει το matt look στην πίσω όψη. Την nillkin την είχα στο Z1 compact (και στα xperia M), εξίσου καλό fit αλλά λίγο πιό πλαστικούρα, η του xperia M έσπασε όταν προσπάθησα να την βγάλω μετά από καιρό! Το λινκ θέλει λίγο edit στην αρχή, δεν είναι live h**p://www.aliexpress.com/item/Original-IMAK-Ultra-thin-Frosted-Back-Cover-Case-For-Sony-Xperia-Z3-Compact-Z3-Mini-M55W/32272389709.html?spm=2114.01010208.3.3.TOqxn2&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10037_10034_507_10032_10020_10017_10005_10006_10021_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=3cd9b63b-6287-4517-a56a-389656dd8a1e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αν μιλάς για τη super frosted shield της Nillkin τη θεωρώ τραγική από τη στιγμή που αφήνει τη συσκευή στο πάνω και στο κάτω μέρος τελείως εκτεθειμένη. Πόσο μάλλον όταν ήδη απαιτεί τόσα ανοίγματα η συσκευή στα πλάγια. Άλλη της Nillkin δεν υπάρχει για τη συγκεκριμένη συσκευή (αν εξαιρέσεις την ίδια αλλά με καπάκι σαν δεύτερη επιλογή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Πού λέει ότι αν είναι χτυπημένο βγαίνει εκτός εγγύησης?? Ρε τι απατεώνες είναι τούτοι ???? η απάντηση του υπαλλήλου του τηλεφωνικού κέντρου στην ερώτηση αυτή ήταν ότι δεν το γράφει πουθενά άλλα είναι η λογική να μην το καλύπτει η εγγύηση σε τέτοιες περιπτώσεις και με έστειλε αδιάβαστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 η απάντηση του υπαλλήλου του τηλεφωνικού κέντρου στην ερώτηση αυτή ήταν ότι δεν το γράφει πουθενά άλλα είναι η λογική να μην το καλύπτει η εγγύηση σε τέτοιες περιπτώσεις και με έστειλε αδιάβαστο... Μάλιστα... φαντάζομαι ότι αν τους ζητήσεις να σου αλλάξουν (επι πληρωμή) το χτυπημένο πλαίσιο του κινητού, μετά η συσκευή σου θα είναι πάλι εντός εγγύησης ε??? αχαχαχαχαχα!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μάλιστα... φαντάζομαι ότι αν τους ζητήσεις να σου αλλάξουν (επι πληρωμή) το χτυπημένο πλαίσιο του κινητού, μετά η συσκευή σου θα είναι πάλι εντός εγγύησης ε??? αχαχαχαχαχα!!!! πολύ πετυχημένη η ερώτηση σου :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Χθες φλασαρα Android 6 και μπορώ να πω ότι οι αλλαγές είναι αρκετές.. Double tap για κλείδωμα οθόνης και πολλά ακόμα. Για μένα βάλτε όσοι δεν έχετε βάλει..αξίζει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Κάμερα; Πως πάει; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Χθες φλασαρα Android 6 και μπορώ να πω ότι οι αλλαγές είναι αρκετές.. Double tap για κλείδωμα οθόνης και πολλά ακόμα. Για μένα βάλτε όσοι δεν έχετε βάλει..αξίζει. Τι εννοεις double tap για κλειδωμα οθονης; Αυτο δεν υπαρχει σε κανενα xperia. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious1 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Τι εννοεις double tap για κλειδωμα οθονης; Αυτο δεν υπαρχει σε κανενα xperia. Μάλλον φλάσαρε την marshmallow concept και όχι την official.Το έχω κι εγώ,είναι feature που τεσταρουν στον νέο sony home launcher. Edited April 26, 2016 by furious1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μακαρι να το ενσωματωσουν!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Χθες φλασαρα Android 6 και μπορώ να πω ότι οι αλλαγές είναι αρκετές.. Double tap για κλείδωμα οθόνης και πολλά ακόμα. Για μένα βάλτε όσοι δεν έχετε βάλει..αξίζει. Το μεγάλο στοίχημα είναι πως θα τα πάει με την μπαταρία μιας και αυτό είναι το ατού της συγκεκριμένης συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μάλλον φλάσαρε την marshmallow concept και όχι την official.Το έχω κι εγώ,είναι feature που τεσταρουν στον νέο sony home launcher. λες να την πατησα? απο το flashtool την εριξα και ειχε ιδιο αριθμο εκδοσης με ολες τις αλλες 6αρες. Απλα διαλεξα την nordic. Τωρα δεν το ξανα στηνω γιατι ειναι της μανας μου και με ζαλισε που της αλλαξε το μενου.. οσο για μπαταρια, θεωρω οτι δε θα εχει θεμα αλλα μενει να το δουμε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts