konstantinoslp Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Joe, απλα το ανεφερα γιατι παιζουν μπινιες απο το εξωτερικο μερικες φορες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Έτσι σκέφτηκα κι εγώ και μου βγήκε τελικά θα έλεγα.... Έμεινα με το Ζ το οποίο είναι άθικτο και πήρα κι ένα tab.pro 8.4 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.! χαχα, και εγω μια απο τα ιδια, με Z1c και galaxy tab S και τελικα και το ταμπλετ καθεται..καμια χρησιμοτητα σχεδον μιας και τρεχω για δουλεια ολη μερα και δεν προλαβαινω να το ευχαριστηθω.. μονο σε κανα ταξιδι και αν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εχω 2 ερωτησεις: 1) Ειδα σημερα τη καμερα σε ενα καταστημα. Στο αυτοματο εβγαζε πολυ μετριες φωτο,με λιγο κοκκο,οχι πολυ καθαρες δλδ. Οχι κουνημενες,αλλα δεν ηταν ικανοποιητικες...και ειχε επαρκες φως αφου ημουν σε μεγαλο καταστημα. Εχει οντως αυτο το προβλημα και πρεπει να μαθω manual? 2) Η οθονη ξεκλειδωνει οντως με διπλο ταπ οπως στα lg? Ευχαριστω! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εχω 2 ερωτησεις: 1) Ειδα σημερα τη καμερα σε ενα καταστημα. Στο αυτοματο εβγαζε πολυ μετριες φωτο,με λιγο κοκκο,οχι πολυ καθαρες δλδ. Οχι κουνημενες,αλλα δεν ηταν ικανοποιητικες...και ειχε επαρκες φως αφου ημουν σε μεγαλο καταστημα. Εχει οντως αυτο το προβλημα και πρεπει να μαθω manual? 2) Η οθονη ξεκλειδωνει οντως με διπλο ταπ οπως στα lg? Ευχαριστω! 1) Σίγουρα ήταν στο αυτόματο και δεν είχε πειραχτεί καμία ρύθμιση? 2) Ναι κανονικά και μάλιστα δουλεύει υποδειγματικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εχω 2 ερωτησεις: 1) Ειδα σημερα τη καμερα σε ενα καταστημα. Στο αυτοματο εβγαζε πολυ μετριες φωτο,με λιγο κοκκο,οχι πολυ καθαρες δλδ. Οχι κουνημενες,αλλα δεν ηταν ικανοποιητικες...και ειχε επαρκες φως αφου ημουν σε μεγαλο καταστημα. Εχει οντως αυτο το προβλημα και πρεπει να μαθω manual? 2) Η οθονη ξεκλειδωνει οντως με διπλο ταπ οπως στα lg? Ευχαριστω! ειναι σχετικο αυτο, και εγω ελεγα οτι τa samsung βγαζουν καλες στο αυτοματο και σε αντιστοιχες συνθηκες εβαζε πολυ κοκο επειδη ανεβαζε το iso.. Γενικα δηλαδη εχει να κανει με το Iso κτλ..Το να μαθεις το Manual δεν ειναι τιποτα τρομερο, με το iso παιζεις κυριως, το οποιο προσπαθεις να μην το πας πανω απο 200 ή 400 πχ οπου εχεις αψογα αποτελεσματα, απο εκει και πανω, αναλογα τι βγαζεις αρχιζει ο θορυβος να φαινεται.. Παρολα αυτα, γενικα ολες οι συσκευες σε δυσκολο φωτισμος και ειδικα σε κλειστους χωρους ή σε απογευματινες φωτο εχουν θεμα.. Εγω μεσα σε μαγαζια πχ εβγαζα μονο οσο ειχα το Ν8 με xenon, που το εκανε μερα..και δεν ανεβαζε και iso Με τιποτα αν εβγαζα μια μακρινη, ειχε φοβερη καμερα.. Γενικα πιστευω οτι δεν εχει την καλυτερη καμερα αλλα αν ξερεις να τραβας, πχ να χρησιμοποιεις το κουμπι της καμερας σωστα, θα βγαλεις καλες φωτο..το ειχα δωσει σε εναν το δικο μου να με βγαλει και δεν ηξερε να το πατησει, και εβγαιναν κουνημενες! Ε αφου το κουνουσε την ωρα που ανοικλεινε το διαφραγμα, πως να μην ειναι κουνημενη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Το ειδος του φωτισμου επηρεαζει πολυ την ποιοτητα της φωτογραφιας γιατι μπερδευει τους αισθητηρες των μηχανων. Τα εμπορικα καταστηματα εχουν συνηθως λαμπες φθορισμου ή αλλους τυπους που ειναι οι χειροτεροι για φωτισμο φωτογραφιας. Για να συγκρινεις κινητα σε τετοιο χωρο πρεπει οχι μονο να στεκεσαι στο ιδιο σημειο αλλα και η μηχανη να βρισκεται στο ιδιο υψος καθως και να μην μεταβαλεται το περιβαλλον. Δηλαδη αν την στιγμη που εσυ πας να τραβηξεις, γυρω σου κινουνται αλλοι πελατες και καλυπτουν οι αποκαλυπτουν ανακλαστικες επιφανειες δεν υπαρχει περιπτωση το αυτοματο να υπολογισει σωστα και να βγαλει καλη φωτο. Και φυσικα οταν το περιβαλλον αλλαζει δεν μπορεις να εχεις συγκρισιμα αποτελεσματα μεταξυ κινητων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 ρε παιδια, εγω θελω μια απορια να μου λυστε, ειδικα οσοι ειχατε Ζ1, Ζ1c ή Ζ3 μεγαλο. Το φλας του ποσο πιο δυνατο ή αδυναμο ειναι σε σχεση με τα αλλα που ανεφερα? Γενικα το Ζ1c δεν ειχε δυνατο φλας, και θα με ενδιεφερε μια συγκριση..Ειδικα αν ειναι σαν του Ζ3 το οποιο ειναι πολυ βελτιωμενο αν εχω καταλαβει σωστα (απο εναν φιλο που το πηρε και το ειδα λιγο). Τι λετε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Joe, απλα το ανεφερα γιατι παιζουν μπινιες απο το εξωτερικο μερικες φορες.. Δεν το αγόρασα απο το εξωτερικό οπότε μπορεί να έχεις δίκιο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδια, εγω θελω μια απορια να μου λυστε, ειδικα οσοι ειχατε Ζ1, Ζ1c ή Ζ3 μεγαλο. Το φλας του ποσο πιο δυνατο ή αδυναμο ειναι σε σχεση με τα αλλα που ανεφερα? Γενικα το Ζ1c δεν ειχε δυνατο φλας, και θα με ενδιεφερε μια συγκριση..Ειδικα αν ειναι σαν του Ζ3 το οποιο ειναι πολυ βελτιωμενο αν εχω καταλαβει σωστα (απο εναν φιλο που το πηρε και το ειδα λιγο). Τι λετε? Απο οτι ξέρω απο reviews τα Ζ3c & Ζ3 έχουν ακριβώς ιδιο flash και αισθητήρα κάμερας και διαφέρουν μόνο στο λογισμικό, και επίσης το φλας ειναι πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά οχι και πολύ. Πάντως εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ φλας γιατι η κάμερα εχει ήδη υψηλό ISO και ακόμα και με χαμηλό φωτισμό και κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες και χωρίς φλας. Φλας χρησιμοποιώ μόνο για πρόσωπά και από κοντινή απόσταση που βγαίνουν αρκετά ικανοποιητικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Σωστός ο joe_ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Απο οτι ξέρω απο reviews τα Ζ3c & Ζ3 έχουν ακριβώς ιδιο flash και αισθητήρα κάμερας και διαφέρουν μόνο στο λογισμικό, και επίσης το φλας ειναι πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά οχι και πολύ. Πάντως εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ φλας γιατι η κάμερα εχει ήδη υψηλό ISO και ακόμα και με χαμηλό φωτισμό και κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες και χωρίς φλας. Φλας χρησιμοποιώ μόνο για πρόσωπά και από κοντινή απόσταση που βγαίνουν αρκετά ικανοποιητικές. Μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις μια φωτογραφία σε σκοτάδι? (σε κάποιο δωμάτιο πχ) Για παράδειγμα, δες μια φωτογραφία από το z1 c ... http://oi62.tinypic.com/axk29j.jpg Απαράδεκτη φώτο γεμάτη θόρυβο και πολύ χαμηλό φλας για τόσο μικρή απόσταση! Δεν έβαλα κάποια με πολύ βάθος, γιατί δεν υπάρχει λόγος μιας και το φλας φτάνει στο μέτρο και αν! Δες και την ίδια από το Huawei Ascend P6 της γυναίκας! Μέτρια ποιότητα, αλλά τουλάχιστον πολύ καλύτερη από το z1c! http://oi61.tinypic.com/14dm5c3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν το αγόρασα απο το εξωτερικό οπότε μπορεί να έχεις δίκιο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο οτι ξέρω απο reviews τα Ζ3c & Ζ3 έχουν ακριβώς ιδιο flash και αισθητήρα κάμερας και διαφέρουν μόνο στο λογισμικό, και επίσης το φλας ειναι πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά οχι και πολύ. Πάντως εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ φλας γιατι η κάμερα εχει ήδη υψηλό ISO και ακόμα και με χαμηλό φωτισμό και κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες και χωρίς φλας. Φλας χρησιμοποιώ μόνο για πρόσωπά και από κοντινή απόσταση που βγαίνουν αρκετά ικανοποιητικές. Ουτε εγω το χρησιμοποιω γενικα, μετα το xenon του Ν8 δεν μπορεσα να συμβιβαστω με οτιδηποτε αλλο, αλλα πχ ειδα το S5 Και εχει τοσο δυνατο Led Που στα 3-4 μετρα εβγαζε τρομερη φωτογραφια.. Γιαυτο λοιπον, ο λογος που το θελω ειναι ακριβως αυτο που λες...σε τραπεζι, σε παρτυ που θες να βγαλεις μια φωτογραφια στα 1-2 μετρα την παρεα, να φωτιζει επαρκως..κατι που το Ζ1 δεν κανει ενω το xenon ή το S5 πχ κανουν..Ειδα απο Ζ3 ενος φιλου οτι σε τετοιες φωτογραφιες ηταν πολυ καλο, τους ειχε φωτισει αρκετα, αλλα δεν το εχω δοκιμασει εγω να ειμαι σιγουρος..ουτε ξερω αν το compact εχει ιδιο φλας..καθως τα Ζ1 και Z1 compact δεν εχουν το ιδιο δυνατο (το μικρο εχει πιο αδυναμο) ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις μια φωτογραφία σε σκοτάδι? (σε κάποιο δωμάτιο πχ) Για παράδειγμα, δες μια φωτογραφία από το z1 c ... http://oi62.tinypic.com/axk29j.jpg Απαράδεκτη φώτο γεμάτη θόρυβο και πολύ χαμηλό φλας για τόσο μικρή απόσταση! Δεν έβαλα κάποια με πολύ βάθος, γιατί δεν υπάρχει λόγος μιας και το φλας φτάνει στο μέτρο και αν! Δες και την ίδια από το Huawei Ascend P6 της γυναίκας! Μέτρια ποιότητα, αλλά τουλάχιστον πολύ καλύτερη από το z1c! http://oi61.tinypic.com/14dm5c3.jpg Ετσι ειναι, μονο για εκει χρησιμευει, και τα Ζ1 δεν ηταν δυνατα..πρεπει να παιξεις πολυ με το Iso κτλ για να βγαλεις καλη χωρις φλας.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι θεση στην sd card που αποθηκευει το αρχειο της η εφαρμογη της Sony Backup & Restrore ? Εχω κανει backup τα sms μου και καθε φορα που κανω επανεκκινηση το κινητο μου βγαζει οτι μπορω να κανω επαναφορα του backup στις ειδοποιησεις . (λογικα το κανει γιατι εχω σβησει καποια sms μετα το backup , αλλα ειναι σπαστικο ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι θεση στην sd card που αποθηκευει το αρχειο της η εφαρμογη της Sony Backup & Restrore ? Εχω κανει backup τα sms μου και καθε φορα που κανω επανεκκινηση το κινητο μου βγαζει οτι μπορω να κανω επαναφορα του backup στις ειδοποιησεις . (λογικα το κανει γιατι εχω σβησει καποια sms μετα το backup , αλλα ειναι σπαστικο ) Δες στη διαδρομή: sdcard1/.semc-fullbackup Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Παίδες πάντως θα έλεγα ότι η μπαταρία μέχρι στιγμής μιας και είναι η τρίτη μέρα που το έχω δεν με έχει εντυπωσίασει 8 ώρες οθόνη άκουγα .του m8 είναι καλύτερη αλλά θα δείξει η πορεία. Τα γραφήματα είναι χωρίς stamina .Πάντως με έχει προβληματίσει το cell standby που είναι μετά το screen time και σε άλλους έτσι είναι?? Edited December 7, 2014 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παίδες πάντως θα έλεγα ότι η μπαταρία μέχρι στιγμής μιας και είναι η τρίτη μέρα που το έχω δεν με έχει εντυπωσίασει 8 ώρες οθόνη άκουγα .του m8 είναι καλύτερη αλλά θα δείξει η πορεία. Τα γραφήματα είναι χωρίς stamina .Πάντως με έχει προβληματίσει το cell standby που είναι μετά το screen time και σε άλλους έτσι είναι?? Σε 'μένα το έχει κάτω κάτω με 2% κατανάλωση!!! Δεν ξέρω τι γίνεται με το δικό σου! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παίδες πάντως θα έλεγα ότι η μπαταρία μέχρι στιγμής μιας και είναι η τρίτη μέρα που το έχω δεν με έχει εντυπωσίασει 8 ώρες οθόνη άκουγα .του m8 είναι καλύτερη αλλά θα δείξει η πορεία. Τα γραφήματα είναι χωρίς stamina .Πάντως με έχει προβληματίσει το cell standby που είναι μετά το screen time και σε άλλους έτσι είναι?? Σε 'μένα το έχει κάτω κάτω με 2% κατανάλωση!!! Δεν ξέρω τι γίνεται με το δικό σου! Παίζει ρόλο η ισχύς του σήματος της κεραίας στο σημείο που είσαι. Αν το κινητό παλεύει να βρει σήμα, προφανώς και θα καταναλώσει περισσότερη ενέργεια το ανάλογο υποσύστημα του κινητού, και αυτό ακριβώς μετράει το cell standby (ετοιμότητα κυψέλης). Εγώ όταν είμαι σπίτι, που γενικώς είναι ψιλοπροβληματικός σαν χώρος ως προς το σήμα, μου καταναλώνει από 4-5% μέχρι και 10-12%. Αν βγω έξω σε σημείο της πόλης που έχω σήμα καμπάνα, προφανώς και θα μου δώσει καλύτερα ποσοστά. Και εννοείται ότι αν σε προβληματικό χώρο έχεις γυρισμένο τον πομποδέκτη σε 3G ή 4G, το ποσοστό το cell standby θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Γι΄ αυτό όταν δεν το χρειαζόμαστε (π.χ είμαστε σε εσωτερικό χώρο και σερφάρουμε με WiFi), το γυρνάμε σε απλό GSM. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δες στη διαδρομή: sdcard1/.semc-fullbackup Δεν υπαρχει τετοιος φακελος (εχω ενεργοποιησει τα κρυφα αρχεια) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις μια φωτογραφία σε σκοτάδι? (σε κάποιο δωμάτιο πχ) Για παράδειγμα, δες μια φωτογραφία από το z1 c ... http://oi62.tinypic.com/axk29j.jpg Απαράδεκτη φώτο γεμάτη θόρυβο και πολύ χαμηλό φλας για τόσο μικρή απόσταση! Δεν έβαλα κάποια με πολύ βάθος, γιατί δεν υπάρχει λόγος μιας και το φλας φτάνει στο μέτρο και αν! Δες και την ίδια από το Huawei Ascend P6 της γυναίκας! Μέτρια ποιότητα, αλλά τουλάχιστον πολύ καλύτερη από το z1c! http://oi61.tinypic.com/14dm5c3.jpg Τράβηξα τις φωτογραφίες μόλις τώρα σε απόλυτο σκοτάδι και γύρω στο 1,5-2 μέτρα. Οι φωτογραφίες ειναι σε διαφορετικές συνθήκες ISO μαζι με το Φλας για να συγκρίσεις. Superior Auto: http://i61.tinypic.com/14m6wit.jpg 20mp - ISO 400: http://i59.tinypic.com/9zpcm.jpg 20mp - ISO 800: http://i57.tinypic.com/whb5s5.jpg 8mp - ISO 1600: http://i57.tinypic.com/292lbfb.jpg 8mp - ISO 3200: http://i59.tinypic.com/2yoztxh.jpg Edited December 7, 2014 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παίδες πάντως θα έλεγα ότι η μπαταρία μέχρι στιγμής μιας και είναι η τρίτη μέρα που το έχω δεν με έχει εντυπωσίασει 8 ώρες οθόνη άκουγα .του m8 είναι καλύτερη αλλά θα δείξει η πορεία. Τα γραφήματα είναι χωρίς stamina .Πάντως με έχει προβληματίσει το cell standby που είναι μετά το screen time και σε άλλους έτσι είναι?? Η φωτεινότητα της οθόνης σου τρωει ολη τη μπαταρία. Δοκίμασε την εφαρμογή Lux Auto Brightness που προσαρμόζει την φωτεινότητα ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ευχαριστώ φίλε joe ..., έχω την εντύπωση πως είναι λίγο δυνατότερο το φλας του z3 c. Με είχαν μπερδέψει κάτι σχόλια για πολύ χάλια φλας, αλλά από τις παραπάνω φωτο (που είναι σε απόλυτο σκοτάδι όπως λες) μου φαίνεται μια χαρά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παίζει ρόλο η ισχύς του σήματος της κεραίας στο σημείο που είσαι. Αν το κινητό παλεύει να βρει σήμα, προφανώς και θα καταναλώσει περισσότερη ενέργεια το ανάλογο υποσύστημα του κινητού, και αυτό ακριβώς μετράει το cell standby (ετοιμότητα κυψέλης). Εγώ όταν είμαι σπίτι, που γενικώς είναι ψιλοπροβληματικός σαν χώρος ως προς το σήμα, μου καταναλώνει από 4-5% μέχρι και 10-12%. Αν βγω έξω σε σημείο της πόλης που έχω σήμα καμπάνα, προφανώς και θα μου δώσει καλύτερα ποσοστά. Και εννοείται ότι αν σε προβληματικό χώρο έχεις γυρισμένο τον πομποδέκτη σε 3G ή 4G, το ποσοστό το cell standby θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Γι΄ αυτό όταν δεν το χρειαζόμαστε (π.χ είμαστε σε εσωτερικό χώρο και σερφάρουμε με WiFi), το γυρνάμε σε απλό GSM. ;) Να σου πω την αλήθεια πιάνω 3 γραμμές με h+δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το σήμα και γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι και στα υπόλοιπα τηλέφωνα που έχω μιας και χρησιμοποιώ την ίδια κάρτα. Σκέφτομαι να του κάνω ένα factory reset μιας και μου ήρθε το κινητό με φορεμένη την 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ευχαριστώ φίλε joe ..., έχω την εντύπωση πως είναι λίγο δυνατότερο το φλας του z3 c. Με είχαν μπερδέψει κάτι σχόλια για πολύ χάλια φλας, αλλά από τις παραπάνω φωτο (που είναι σε απόλυτο σκοτάδι όπως λες) μου φαίνεται μια χαρά! ;) Χάρηκα που βοήθησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις μια φωτογραφία σε σκοτάδι? (σε κάποιο δωμάτιο πχ) Για παράδειγμα, δες μια φωτογραφία από το z1 c ... http://oi62.tinypic.com/axk29j.jpg Απαράδεκτη φώτο γεμάτη θόρυβο και πολύ χαμηλό φλας για τόσο μικρή απόσταση! Δεν έβαλα κάποια με πολύ βάθος, γιατί δεν υπάρχει λόγος μιας και το φλας φτάνει στο μέτρο και αν! Δες και την ίδια από το Huawei Ascend P6 της γυναίκας! Μέτρια ποιότητα, αλλά τουλάχιστον πολύ καλύτερη από το z1c! http://oi61.tinypic.com/14dm5c3.jpg για οσους αναρωτιεστε για τις δυνατοτητες της καμερας σε Low ligth condition...χωρις φλας. να πω οτι εχω ξεκλειδωσει τον bootloader και τραβαω με Open camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 για οσους αναρωτιεστε για τις δυνατοτητες της καμερας σε Low ligth condition...χωρις φλας. να πω οτι εχω ξεκλειδωσει τον bootloader και τραβαω με Open camera Έχει σχέση το ξεκλείδωμα του bootloader με την απόδοση της κάμερας; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχει σχέση το ξεκλείδωμα του bootloader με την απόδοση της κάμερας; Η σονυ είχε ανακοινώσει την αισθητή μείωση αποδόσεως της κάμερας με το ξεκλείδωμα του bootloader. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts