radiophonic Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ότι χρώμα και να διαλέξεις στο Ζ3 compact έχουν την ίδια τιμή . Κυκλοφορεί σε άσπρο , μαύρο ,πράσινο . πορτοκαλί Απο το Σκρουτζ οχι ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οντως καλο θα ηταν να μην σχολιαζουμε εδω τετοιες φημες, ειναι ασχετες με το θεμα, και δε θεωρω οτι υπονομευουν κανενα μοντελο, αυτο νομιζω οτι το εχουμε υπεραναλυσει οσο δεν παιρνει! Δηλαδη αν βγαλει μεγαλο Ζ4 δεν υπονομευει το μεγαλο Ζ3? φυσικα και οχι, ομοιως και με το μικρο.. Οσο για το αν θα βγαλει, θα ξερουμε σε κανα μηνα, αλλα θεωρω οτι δεν εχει νοημα να βγαζεις 2 συσκευες πανω απο 5,5", οσο για το αν θα πηγαινε ορθιο και αν θα εριχνε το Ζ3c σε πωλησεις, οσο πουλαει ακομα το Ζ και το Ζ1, αλλο τοσο θα πουλανε ακομα και τα Ζ1c,Z3c οταν θα βγουν τα επομενα..γιατι απλα ο κοσμος θα εχει επιλογη στο πιο ακριβο και καινουριο ή στο πιο φθηνο και παλιοτερο..Εξαλλου η σονυ ειναι χαμενη αν δε βγαλει γιατι απλα οι τιμες της πεφτουν διαρκως, δες που εχει φτασει το Ζ3compact!παει για το 350αρι μετα τις γιορτες, και ο λογος που εβγαζε νεο κινητο καθε 6 μηνες ηταν και αυτος, ανανεωνει την τιμη..ξεκιναει ξανα να μετραει απο το 500αρικο..νομιζω την συμφερει. Αλλιως θα επρεπε η σειρα Ζ3 ναναι πανω απο 450 ευρω τωρα. Μακάρι να πέσει στα 370 στις αρχές Δεκέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πάντως αν και εδώ και πολλά χρόνια έχω πάει σε κινητά των 5+ ιντσών νομίζω πως οι εκδόσεις Compact έχουν λόγο ύπαρξης και φυσικά το κοινό τους. Από την άλλη βέβαια αν είναι οικονομικά βιώσιμες ως επιλογές για την Sony που θέλει να συμμαζευτει αυτό είναι άλλη ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Απο το Σκρουτζ οχι ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι να πέσει στα 370 στις αρχές Δεκέμβρη μακαρι αλλα δυσκολο, αντε να εχει παει 390.. εδω και 20 μερες πεφτει περιπου 1 ευρω τη μερα, αλλα πιστευω οτι προς τις γιορτες θα πεσει περισσοτερο. Προσωπικα ετοιμαζομαι να το χτυπησω για τη μπαταρια του μιας και πιστευω οτι θα ειναι το τελευταιο κινητο με τετοια αυτονομια! μετα αν βγαλει με ?FHD οθονη και δεν μεγαλωσει πολυ την μπαταρια θα παμε σε επιπεδα Ζ1 και χειροτερα, οποτε το Ζ3c θεωρω οτι θα εχει την κορυφαια μπαταρια. Αν ειχε και το μεταλο του Ζ1c γυρω γυρω θα ηταν το πιο ομορφο κινητο της αγορας.. Οσο για το αν εχει το κοινο του το μικρο Ζ3, πιστευω οτι απλα ο κοσμος τωρα αρχιζει να τα εκτιμαει τα μικρα μιας και τα μεγαλα παραεγιναν..οσοι φιλοι εχουν παρει S5/Ζ3 ζοριζονται..κανεις δεν το χαιρεται οπως χαιρονταν s4 κτλ. και πολλοι θα γυρισουν αν το ανακαλυψουν, καθως ξεραν τις φολες των αλλων εταιρειων οπου τα μινι ειναι μινι σε ολα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Νικο, μην εισαι απολυτος για την μπαταρια. Το Ζ3 ερχεται να σε διαψευσει που με μικροτερη μπαταρια απο το Ζ2 αλλα και πιο φωτεινη οθονη εχει καλυτερη αυτονομια.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Νικο, μην εισαι απολυτος για την μπαταρια. Το Ζ3 ερχεται να σε διαψευσει που με μικροτερη μπαταρια απο το Ζ2 αλλα και πιο φωτεινη οθονη εχει καλυτερη αυτονομια.. ;) μιλησα ως προς την αναλυση..αν ειχε 2Κ οθονη (δεν λεω καν 4) θα σου ελεγα που θα πηγαινε η τρομερη αυτονομια του Ζ3..οχι οτι θα γινοταν Ζ, αλλα θα επεφτε κατω απο το Ζ2 πιστευω..και παντα σε κατασταση χρησης, οχι αναμονης.. Εκει φαινεται η διαφορα. Ομοιως και το Ζ4c, αν παρει 1080 οθονη με ιδιο μεγεθος και δεν καταφερουν να περασουν τα 3000mha ποσο καλυτερη αυτονομια θα εχει απο το Ζ3c? Θεωρω οτι θα εχει κατωτερη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Νικο, μην εισαι απολυτος για την μπαταρια. Το Ζ3 ερχεται να σε διαψευσει που με μικροτερη μπαταρια απο το Ζ2 αλλα και πιο φωτεινη οθονη εχει καλυτερη αυτονομια.. ;) To Z3 compact έχει ακόμη καλύτερη αυτονομία . όσο για το Ζ3 μπορεί να έχει μικρότερη μπαταρία αλλά έχει καλύτερη αυτονομία από το Ζ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Απο το Σκρουτζ οχι ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι να πέσει στα 370 στις αρχές Δεκέμβρη 369 στην Ιταλία http://www.mediaprezzi.it/cellulari/71137-sony-sony-xperia-z3-compact-green-garanzia-italia-codice-produttore-d5803gmh750r-d5803gmh750r-7311271486336.html Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εγώ πήγα σήμερα να το δω στα public (στα Χανιά ) κι ο υπάλληλος (πρωτότυπο ) ούτε που ήξερε ότι έχει βγει Ζ3 compact μου λέει και με ύφος είστε σίγουρος μάλλον το μπερδευετε με το Ζ3 :eek: αυτή η ασχετοσυνη των υπαλλήλων έχει καταντήσει αηδια :mad: και το Ζ1 compact που έχω το έχουν προσφορά στα 449 ευρώ :eek: σπευσατε :p Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Χθες το πήρα!!! σε μαύρο και είναι κομψότατο. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω αλλά του φόρεσα μια Case Mate barely there θήκη η οποία μπορώ να πω οτι είναι φοβερή. Δε δείχνει να το προστατεύει 100% βέβαια, αλλά αφήνει όλες τις εισόδους (usb, Sd card κτλ) ανοιχτές, δε του δίνει όγκο και του ταιριάζει. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι να βγει κάτι καλύτερο (αν βγει ποτέ). Πάω τώρα για μετατροπή της Sim σε νάνο ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια εχω δοκιμασει 2 φορες να κανω επαναφορα το τηλεφωνο απο backup που ειχα κανει στο sony pc companion , αλλα μενει προς το τελος λεγωντας οτι θελει 39 ωρες ακομα . Γιατι γινεται αυτο ? Τι μπορω να κανω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εγώ πήγα σήμερα να το δω στα public (στα Χανιά ) κι ο υπάλληλος (πρωτότυπο ) ούτε που ήξερε ότι έχει βγει Ζ3 compact μου λέει και με ύφος είστε σίγουρος μάλλον το μπερδευετε με το Ζ3 :eek: αυτή η ασχετοσυνη των υπαλλήλων έχει καταντήσει αηδια :mad: και το Ζ1 compact που έχω το έχουν προσφορά στα 449 ευρώ :eek: σπευσατε :p Έντάξει έχω ακούσει και έσω ακούσει, αλλά να μην γνωρίζει το καλύτερο κινητό στην κατηγορία του, τι να πω... Τεσπα μην το ξεντώσουμε παραπέρα. Μια απορία έχω για τις φωτογραφίες που βγάζει το κινητό -και τις νυκτερινές- ανταποκρίνονται στις προσδοκίες γιατί ακούγονται κάποιες μουρμούρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δες εδώ μερικές φωτογραφίες που έχω τραβήξει Google Plus album εμένα σε όλες φαίνεται ο κοκος έχω δοκιμάσει την απλή app camera, την google camera αλλά έχω απογοητεύτηει. οι φωτογραφίες φαίνονται να μην είναι καθαρές... εσυ τι ακριβώς κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Έντάξει έχω ακούσει και έσω ακούσει, αλλά να μην γνωρίζει το καλύτερο κινητό στην κατηγορία του, τι να πω... Τεσπα μην το ξεντώσουμε παραπέρα. Μια απορία έχω για τις φωτογραφίες που βγάζει το κινητό -και τις νυκτερινές- ανταποκρίνονται στις προσδοκίες γιατί ακούγονται κάποιες μουρμούρες. οριστε και οι νυχτερινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 οριστε και οι νυχτερινες Αυτη τη φωτο την εχουμε δει κι αλλες φορες στις πισω σελιδες...νομιζω για να ειναι πιο εντιμο, θα πρεπει να δουμε περισσοτερες νυχτερινες φωτο απο τη καμερα και οχι απο εφαρμογες OpenCamera κλπ. Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boliotis Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Χθες το πήρα!!! σε μαύρο και είναι κομψότατο. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω αλλά του φόρεσα μια Case Mate barely there θήκη η οποία μπορώ να πω οτι είναι φοβερή. Δε δείχνει να το προστατεύει 100% βέβαια, αλλά αφήνει όλες τις εισόδους (usb, Sd card κτλ) ανοιχτές, δε του δίνει όγκο και του ταιριάζει. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι να βγει κάτι καλύτερο (αν βγει ποτέ). Πάω τώρα για μετατροπή της Sim σε νάνο ;-) Μια χαρά είσαι . Είναι πολύ βολικό και κομψό το Ζ3 compact . Το καλό με το μαύρο που πήρες είναι ότι δεν θα λερώνει και έτσι μπορείς να το διατηρείς σε καλή κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 καλησπερα σε ολους,κατοχος z3 compact, οταν ειμαι συνδεδεμενος με bluetooth,ενω κανω κλησεις κανονικα,και απανταω κανονικα,ολες οι ειδοποιησεις ακουγονται απο τα ηχεια του κινητου και οχι απο το bluetooth.επισης ο ηχος αυξομειωσης της εντασης απο τα πλαινα πληκτρα ,το ιδιο. σε iphone ακουγα τα παντα μονο στο bluetooth. σε samsung s5 ακουγοντουσαν και στο ηχειο του κινητου και στο bluetooth. μηπως γνωριζεται πως μπορω να τα ακουω ολα στο bluetooth?(γιατι χανω ειδοποιησεις στο αυτοκινητο ολη μερα,λογ δουλειας) το bluetooth ειναι plantronics και ειναι το ιδιο σε ολες μου τις δοκιμες με ολες τις συσκευες ευχαριστω εκ των προτερων, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μια χαρά είσαι . Είναι πολύ βολικό και κομψό το Ζ3 compact . Το καλό με το μαύρο που πήρες είναι ότι δεν θα λερώνει και έτσι μπορείς να το διατηρείς σε καλή κατάσταση Φαίνονται οι δαχτυλιες παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 τωρα που εχει φτασει στα 400 δεν υπαρχει σε ασπρο ή πρασινο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πόσο χρόνο χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση, δηλαδή από 0% έως 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 τωρα που εχει φτασει στα 400 δεν υπαρχει σε ασπρο ή πρασινο :mad: υπάρχει σε άσπρο το Ζ3 compact σε αυτα τά χρήματα που λες http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_61&product_id=367 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Μια χαρά είσαι . Είναι πολύ βολικό και κομψό το Ζ3 compact . Το καλό με το μαύρο που πήρες είναι ότι δεν θα λερώνει και έτσι μπορείς να το διατηρείς σε καλή κατάσταση Μάλλον εννοείς ότι το μαύρο λερώνεται εύκολα και φαίνονται συνέχεια οι δαχτυλιές!!! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πόσο χρόνο χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση, δηλαδή από 0% έως 100%; Απο το 1% έως το 100% μου παιρνει 3 ώρες. Απο το 3% έως το 100% περιπου 2,5 ώρες. Αλλά από ότι έχω ακούσει με τον φορτιστή DK-48 μπορεί να κάνει και πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Απο το 1% έως το 100% μου παιρνει 3 ώρες. Απο το 3% έως το 100% περιπου 2,5 ώρες. Αλλά από ότι έχω ακούσει με τον φορτιστή DK-48 μπορεί να κάνει και πιο γρήγορα. Είναι σίγουρο αυτό που λες φίλε? Εγώ έχω την εντύπωση πως μαγνητικά θα κάνει περισσότερη ώρα να φορτίσει? Μήπως εννοούσες αυτόν εδώ τον φορτιστή? (EP881) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Είναι σίγουρο αυτό που λες φίλε? Εγώ έχω την εντύπωση πως μαγνητικά θα κάνει περισσότερη ώρα να φορτίσει? Μήπως εννοούσες αυτόν εδώ τον φορτιστή? (EP881) Δεν εχω δοκιμάσει το DK-48 ακόμα αλλα το είχα διαβάσει σε σχόλια. Αμα τον εχει κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι όσο πιο αργά φορτίζει ή μπαταρία τόσο πιο αποδοτική είναι και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Με γνήσιους φορτιστές sony πάντα. Edited December 2, 2014 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Και γω το πιστεύω αυτό που λες με την αργή φόρτιση, αλλά μιας και ο ταχυ-φορτιστής είναι της Sony, τους έστειλα ένα μήνυμα και τους ρώτησα αν ο φορτιστής αυτός προκαλεί κακό στην μπαταρία! (Όχι φυσικά ότι περιμένω να μου πουν αρνητικά σχόλια για ένα δικό τους προϊόν :p:lol: , απλά μπας και πέσω σε κάποιον υπάλληλο που είναι έτοιμος για απόλυση ή σύνταξη και μου ανοίξει την καρδιά του! :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts