miketra Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλορίζικο Δημήτρη!! Πόσο στοίχισε και από που?? Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 369E 32gb εκδοση κινεζικη αλλα ηρθε με google play και λογισμικο Α. απο topresellerstore και μαλιστα την επομενη μερα απο 369Ε το πηγαν 399... :lol: του εβαλα αμεσως την 4.1.8,θα περιμενω να περασω στην μεθεπομενη. μαλιστα ειχαν μεσα ενα apk για το google install πολυ ομορφο και απροβληματιστο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Νομίζω ότι I εκδόσεις (δηλαδή ευρωπαικά μοντέλα) πουλάει το συγκεκριμένο μαγαζί, πως κ είχαν περασμένη την Α? Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Νομίζω ότι I εκδόσεις (δηλαδή ευρωπαικά μοντέλα) πουλάει το συγκεκριμένο μαγαζί, πως κ είχαν περασμένη την Α? πουλαει Ι εκδοσεις μονο στο χρωμα γκρι και silver Αν δεν εχουν διαθεσιμοτητα σου λεει αν θες σου στελνω την κινεζικη εκδοση αλλα με εγγυηση 2 ετων στους ιδιους που εχουν και το επισημο σερβις meizu.it απο την αλλη η εκδοση gold δεν εχει γινει ακομα διαθεσιμη σε international ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τελικά έκανα επανεκκίνηση και είναι μια χαρά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) πωλείται το τζάμι για meizu mx4 το είχα παραγγείλει όταν πήρα το κινητό άλλα πλέον δεν το χρειάζομαι γτ το έδωσα http://imageshack.com/a/img537/2879/G0KUth.jpg Edited January 22, 2015 by Karpoutzidis Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 369E 32gb εκδοση κινεζικη αλλα ηρθε με google play και λογισμικο Α. απο topresellerstore και μαλιστα την επομενη μερα απο 369Ε το πηγαν 399... :lol: του εβαλα αμεσως την 4.1.8,θα περιμενω να περασω στην μεθεπομενη. μαλιστα ειχαν μεσα ενα apk για το google install πολυ ομορφο και απροβληματιστο. Καλορίζικο Δημήτρη όλα τα τυχερά σε εσένα.... Άμα θέλεις μου στέλνεις το χρυσόσου δδίνω το άσπρο μου.... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλορίζικο Δημήτρη όλα τα τυχερά σε εσένα.... Άμα θέλεις μου στέλνεις το χρυσόσου δδίνω το άσπρο μου.... ειναι πανεμορφο σε χρυσο, ενα κλικ πανω απο Μ8 σε ομορφια,ειδικα απο μπροστα. αστο,ερωτας. Περιμενω πως και πως το 64αρι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 ειναι πανεμορφο σε χρυσο, ενα κλικ πανω απο Μ8 σε ομορφια,ειδικα απο μπροστα. αστο,ερωτας. Περιμενω πως και πως το 64αρι. Και η χαμηλοτερη τιμη που μπορω να το βρω εντος Ευρωπης; Η αναγκαστικα απο Κινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Και η χαμηλοτερη τιμη που μπορω να το βρω εντος Ευρωπης; Η αναγκαστικα απο Κινα; To 32gb αποκλειστικα 399+10E αποστολη αλλιως περιπου 360 απο Κινα. επισης εχεις ΠΜ. Edited January 22, 2015 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ενδιαφέρομαι για χρυσό 32αρι..όποιος έχει πμ παρακαλώ.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 αν καποιο απο τα παιδια δινει το δικο του θα ενδιαφερομουν και γω (δεν ξερω αν θα πρεπει να το γραψω γιατι μπορει να θεωρηθει αγοραπωλησια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αγορά της συσκευής από Aliexpress έχει κάνει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Πρόσεχε το aliexpress γιατί πουλάει πολλούς κλώνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Πρόσεχε το aliexpress γιατί πουλάει πολλούς κλώνους. Meizu MX4 Το έχω βρει εδώ. Πώς σου φαίνεται ο συγκεκριμένος πωλητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 εγω σκεφτομαι τη παραγγελια απο to2c που ειναι πολυ αξιοπιστο μαγαζι αλλα λενε στα τελευταια σχολια οτι δεν μπορουν να το ρουταρουν και να περασουν Google play store. γιατι ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Πάντως σε θέμα οθόνης και φωτεινότητας είναι χάλια! Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό. Πρέπει να το βάλεις σχεδόν στο 90% για να είναι λίγο φωτεινή η οθόνη. Γενικότερα η οθόνη μου φαίνεται ξεθωριασμένη και αρκετά γκριζωπή για να μην πω ότι έχει μια ιδέα από γκρι-ρόζ... Το βάζω δίπλα στο LG G2 και στο NOTE 3 και είναι η χειρότερη αίσθηση οθόνης. Έχω την επίσημη έκδοση 4.0.4.2Α, δεν ξέρω αν με την 4.1.9Α διορθώνεται το θέμα αυτό ή όχι. Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο βίντεο για το θέμα τύπου οθονών και τους υποτιθέμενους χρωματισμούς γενικότερα που χρησιμοποιούν ορισμένες συσκευές (μεταξύ αυτών και το LG G2 το οποίο και μισώ από άποψη χρωμάτων). Δεν είναι κακό να σου αρέσουν τα υπερκορεσμένα και αφύσικα χρώματα αλλά είναι εξαιρετικά αποπροσανατολιστικό να λες ότι έχει χάλια φωτεινότητα και ξεθωριασμένα χρώματα η οθόνη του ΜΧ4. Αν εξαιρέσεις το λευκό που δεν είναι λευκό (και αυτό τύχη είναι για το ποιο πάνελ θα σου τύχει) όλα τα υπόλοιπα χρώματα της οθόνης είναι πάρα πολύ καλά και φυσικά. Edited January 23, 2015 by donkyxotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο βίντεο για το θέμα τύπου οθονών και τους υποτιθέμενους χρωματισμούς γενικότερα που χρησιμοποιούν ορισμένες συσκευές (μεταξύ αυτών και το LG G2 το οποίο και μισώ από άποψη χρωμάτων). http://www.sexytube.me/video/65029208/amateur-gets-a-surprise-facial-outdoor?utm_source=referrer&utm_medium=ref&utm_campaign=t1 Δεν είναι κακό να σου αρέσουν τα υπερκορεσμένα και αφύσικα χρώματα αλλά είναι εξαιρετικά αποπροσανατολιστικό να λες ότι έχει χάλια φωτεινότητα και ξεθωριασμένα χρώματα η οθόνη του ΜΧ4. Αν εξαιρέσεις το λευκό που δεν είναι λευκό (και αυτό τύχη είναι για το ποιο πάνελ θα σου τύχει) όλα τα υπόλοιπα χρώματα της οθόνης είναι πάρα πολύ καλά και φυσικά. Ωραία όλα αυτά. Αλλά το βίντεο με το τσοντίδι που κολλάει;:lol::lol::lol: Μόλις ανέβασε review ο Βλαχάκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) αργησε ενα τριμηνο να αναφερω μια εμπειρια με το topresellerstore.it εχω αγορασει και ενα 2ο mx4/gold/32gb για συγγενικο μου προσωπο. Ηρθε με ενα θεματακι αισθητικο.Η γομα αναμεσα απο το display και το μεταλλικο πλαισιο ηρθε σχεδον βγαλμενη σε ενα σημειο.(κατω αριστερα) Ημουν ετοιμος να το ξεπουλησω απο 380Ε που το ειχα αγορασει ,στα 290Ε περιπου.Με 2 χρονια εγγυηση στην Ιταλια εννοειται. Και ομως δεν χρειαζεται. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ζητησαν φωτογραφιες.Αποτελεσμα;Μου το αλλαζουν με καινουριο την Δευτερα. Αν αυτο δεν ειναι μαγαζι με σερβις και υπευθηνοτητα τοτε ποιο ειναι; οριστε και τι ειχε το κινητο. http://i58.tinypic.com/117s5d2.jpg κορυφαιοι σε ολα. Θα ξαναγορασω απο εκει σιγουρα Edited January 23, 2015 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ωραία όλα αυτά. Αλλά το βίντεο με το τσοντίδι που κολλάει;:lol::lol::lol: Μόλις ανέβασε review ο Βλαχάκης. OMG!! Μόλις το διόρθωσα. Το τσοντίδι μου το έστειλε φίλος στο fb και μάλλον έμεινε στο copy μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 αργησε ενα τριμηνο να αναφερω μια εμπειρια με το topresellerstore.it εχω αγορασει και ενα 2ο mx4/gold/32gb για συγγενικο μου προσωπο. Ηρθε με ενα θεματακι αισθητικο.Η γομα αναμεσα απο το display και το μεταλλικο πλαισιο ηρθε σχεδον βγαλμενη σε ενα σημειο.(κατω αριστερα) Ημουν ετοιμος να το ξεπουλησω απο 380Ε που το ειχα αγορασει ,στα 290Ε περιπου.Με 2 χρονια εγγυηση στην Ιταλια εννοειται. Και ομως δεν χρειαζεται. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ζητησαν φωτογραφιες.Αποτελεσμα;Μου το αλλαζουν με καινουριο την Δευτερα. Αν αυτο δεν ειναι μαγαζι με σερβις και υπευθηνοτητα τοτε ποιο ειναι; οριστε και τι ειχε το κινητο. http://i58.tinypic.com/117s5d2.jpg κορυφαιοι σε ολα. Θα ξαναγορασω απο εκει σιγουρα Εδώ κολλάει το σύνθημα είναι τρελός είναι τρελός ο Ιταλός!!!!!!!! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σήμερα παρέλαβα και το 2ο meizu MX4, και αυτό από topresellerstore.it Άψογοι όπως πάντα, το έστειλαν 20/01 απόγευμα, το παρέλαβα 23/01 πρωί με FedEx. Αυτή τη φορά σε Silveredge/white pearl limited edition, όντως είναι πανέμορφο! Όχι ότι και το τωρινό μου γκρι υστερεί, αλλά.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Απο ali το πηρα εκανε 19μερες και ειναι μια χαρα. Ηρθε με εκδοση 4.0.2u εβαλα a και δεν εχω κανενα προβλημα. Ποτε προλαβαν κ εβγαλαν κλωνους mx4??? Λιγο χλωμο μου φενεται αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsounakisan Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εγώ απο Ali παντός είχα πάρει γκρι 32GB στα 300€ τέλη Νοεμβρίου. (και εγω πρώτη φορά ακούω για κλονο) Έκανε γύρω στίς 20 μέρες να έρθει απο Κίνα. Πάντα να ψάχνεται για Sellers με πολλές παραγγελίες και κριτικές. Δέν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το τηλ super!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τελικά είναι προτιμότερο να περάσει κανείς τη 4.1.9Α έκδοση ή να αφήσει την τελευταία επίσημη 4.0.4.2Α? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts