Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο Δημήτρη!!

Πόσο στοίχισε και από που??

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

369E 32gb εκδοση κινεζικη αλλα ηρθε με google play και λογισμικο Α.

απο topresellerstore και μαλιστα την επομενη μερα απο 369Ε το πηγαν 399... :lol:

του εβαλα αμεσως την 4.1.8,θα περιμενω να περασω στην μεθεπομενη.

μαλιστα ειχαν μεσα ενα apk για το google install πολυ ομορφο και απροβληματιστο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Νομίζω ότι I εκδόσεις (δηλαδή ευρωπαικά μοντέλα) πουλάει το συγκεκριμένο μαγαζί, πως κ είχαν περασμένη την Α?
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Νομίζω ότι I εκδόσεις (δηλαδή ευρωπαικά μοντέλα) πουλάει το συγκεκριμένο μαγαζί, πως κ είχαν περασμένη την Α?

πουλαει Ι εκδοσεις μονο στο χρωμα γκρι και silver

Αν δεν εχουν διαθεσιμοτητα σου λεει αν θες σου στελνω την κινεζικη εκδοση αλλα με εγγυηση 2 ετων στους ιδιους που εχουν και το επισημο σερβις meizu.it

απο την αλλη η εκδοση gold δεν εχει γινει ακομα διαθεσιμη σε international

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

πωλείται το τζάμι για meizu mx4 το είχα παραγγείλει όταν πήρα το κινητό άλλα πλέον δεν το χρειάζομαι γτ το έδωσα

http://imageshack.com/a/img537/2879/G0KUth.jpg

Edited by Karpoutzidis

369E 32gb εκδοση κινεζικη αλλα ηρθε με google play και λογισμικο Α.

απο topresellerstore και μαλιστα την επομενη μερα απο 369Ε το πηγαν 399... :lol:

του εβαλα αμεσως την 4.1.8,θα περιμενω να περασω στην μεθεπομενη.

μαλιστα ειχαν μεσα ενα apk για το google install πολυ ομορφο και απροβληματιστο.

Καλορίζικο Δημήτρη όλα τα τυχερά σε εσένα.... Άμα θέλεις μου στέλνεις το χρυσόσου δδίνω το άσπρο μου....

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Καλορίζικο Δημήτρη όλα τα τυχερά σε εσένα.... Άμα θέλεις μου στέλνεις το χρυσόσου δδίνω το άσπρο μου....

ειναι πανεμορφο σε χρυσο,

ενα κλικ πανω απο Μ8 σε ομορφια,ειδικα απο μπροστα.

αστο,ερωτας.

Περιμενω πως και πως το 64αρι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ειναι πανεμορφο σε χρυσο,

ενα κλικ πανω απο Μ8 σε ομορφια,ειδικα απο μπροστα.

αστο,ερωτας.

Περιμενω πως και πως το 64αρι.

Και η χαμηλοτερη τιμη που μπορω να το βρω εντος Ευρωπης;

Η αναγκαστικα απο Κινα;

Και η χαμηλοτερη τιμη που μπορω να το βρω εντος Ευρωπης;

Η αναγκαστικα απο Κινα;

To 32gb αποκλειστικα 399+10E αποστολη αλλιως περιπου 360 απο Κινα.

επισης εχεις ΠΜ.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ενδιαφέρομαι για χρυσό 32αρι..όποιος έχει πμ παρακαλώ..

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

αν καποιο απο τα παιδια δινει το δικο του θα ενδιαφερομουν και γω (δεν ξερω αν θα πρεπει να το γραψω γιατι μπορει να θεωρηθει αγοραπωλησια)

Καλησπέρα παιδιά. Αγορά της συσκευής από Aliexpress έχει κάνει κανείς να μου πει εντυπώσεις;

Πρόσεχε το aliexpress γιατί πουλάει πολλούς κλώνους.

Meizu MX4

Το έχω βρει εδώ. Πώς σου φαίνεται ο συγκεκριμένος πωλητής;

εγω σκεφτομαι τη παραγγελια απο to2c που ειναι πολυ αξιοπιστο μαγαζι αλλα λενε στα τελευταια σχολια οτι δεν μπορουν να το ρουταρουν και να περασουν Google play store. γιατι ετσι;

Πάντως σε θέμα οθόνης και φωτεινότητας είναι χάλια! Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό. Πρέπει να το βάλεις σχεδόν στο 90% για να είναι λίγο φωτεινή η οθόνη. Γενικότερα η οθόνη μου φαίνεται ξεθωριασμένη και αρκετά γκριζωπή για να μην πω ότι έχει μια ιδέα από γκρι-ρόζ... Το βάζω δίπλα στο LG G2 και στο NOTE 3 και είναι η χειρότερη αίσθηση οθόνης. Έχω την επίσημη έκδοση 4.0.4.2Α, δεν ξέρω αν με την 4.1.9Α διορθώνεται το θέμα αυτό ή όχι.

Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο βίντεο για το θέμα τύπου οθονών και τους υποτιθέμενους χρωματισμούς γενικότερα που χρησιμοποιούν ορισμένες συσκευές (μεταξύ αυτών και το LG G2 το οποίο και μισώ από άποψη χρωμάτων).

Δεν είναι κακό να σου αρέσουν τα υπερκορεσμένα και αφύσικα χρώματα αλλά είναι εξαιρετικά αποπροσανατολιστικό να λες ότι έχει χάλια φωτεινότητα και ξεθωριασμένα χρώματα η οθόνη του ΜΧ4. Αν εξαιρέσεις το λευκό που δεν είναι λευκό (και αυτό τύχη είναι για το ποιο πάνελ θα σου τύχει) όλα τα υπόλοιπα χρώματα της οθόνης είναι πάρα πολύ καλά και φυσικά.

Edited by donkyxotis

Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο βίντεο για το θέμα τύπου οθονών και τους υποτιθέμενους χρωματισμούς γενικότερα που χρησιμοποιούν ορισμένες συσκευές (μεταξύ αυτών και το LG G2 το οποίο και μισώ από άποψη χρωμάτων).

http://www.sexytube.me/video/65029208/amateur-gets-a-surprise-facial-outdoor?utm_source=referrer&utm_medium=ref&utm_campaign=t1

Δεν είναι κακό να σου αρέσουν τα υπερκορεσμένα και αφύσικα χρώματα αλλά είναι εξαιρετικά αποπροσανατολιστικό να λες ότι έχει χάλια φωτεινότητα και ξεθωριασμένα χρώματα η οθόνη του ΜΧ4. Αν εξαιρέσεις το λευκό που δεν είναι λευκό (και αυτό τύχη είναι για το ποιο πάνελ θα σου τύχει) όλα τα υπόλοιπα χρώματα της οθόνης είναι πάρα πολύ καλά και φυσικά.

Ωραία όλα αυτά. Αλλά το βίντεο με το τσοντίδι που κολλάει;:lol::lol::lol:

Μόλις ανέβασε review ο Βλαχάκης.

αργησε ενα τριμηνο

να αναφερω μια εμπειρια με το topresellerstore.it

εχω αγορασει και ενα 2ο mx4/gold/32gb για συγγενικο μου προσωπο.

Ηρθε με ενα θεματακι αισθητικο.Η γομα αναμεσα απο το display και το μεταλλικο πλαισιο ηρθε σχεδον βγαλμενη σε ενα σημειο.(κατω αριστερα)

Ημουν ετοιμος να το ξεπουλησω απο 380Ε που το ειχα αγορασει ,στα 290Ε περιπου.Με 2 χρονια εγγυηση στην Ιταλια εννοειται.

Και ομως δεν χρειαζεται.

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ζητησαν φωτογραφιες.Αποτελεσμα;Μου το αλλαζουν με καινουριο την Δευτερα.

Αν αυτο δεν ειναι μαγαζι με σερβις και υπευθηνοτητα τοτε ποιο ειναι;

οριστε και τι ειχε το κινητο.

http://i58.tinypic.com/117s5d2.jpg

κορυφαιοι σε ολα.

Θα ξαναγορασω απο εκει σιγουρα

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ωραία όλα αυτά. Αλλά το βίντεο με το τσοντίδι που κολλάει;:lol::lol::lol:

Μόλις ανέβασε review ο Βλαχάκης.

OMG!! Μόλις το διόρθωσα. Το τσοντίδι μου το έστειλε φίλος στο fb και μάλλον έμεινε στο copy μου :lol:

αργησε ενα τριμηνο

να αναφερω μια εμπειρια με το topresellerstore.it

εχω αγορασει και ενα 2ο mx4/gold/32gb για συγγενικο μου προσωπο.

Ηρθε με ενα θεματακι αισθητικο.Η γομα αναμεσα απο το display και το μεταλλικο πλαισιο ηρθε σχεδον βγαλμενη σε ενα σημειο.(κατω αριστερα)

Ημουν ετοιμος να το ξεπουλησω απο 380Ε που το ειχα αγορασει ,στα 290Ε περιπου.Με 2 χρονια εγγυηση στην Ιταλια εννοειται.

Και ομως δεν χρειαζεται.

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ζητησαν φωτογραφιες.Αποτελεσμα;Μου το αλλαζουν με καινουριο την Δευτερα.

Αν αυτο δεν ειναι μαγαζι με σερβις και υπευθηνοτητα τοτε ποιο ειναι;

οριστε και τι ειχε το κινητο.

http://i58.tinypic.com/117s5d2.jpg

κορυφαιοι σε ολα.

Θα ξαναγορασω απο εκει σιγουρα

Εδώ κολλάει το σύνθημα είναι τρελός είναι τρελός ο Ιταλός!!!!!!!!

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Σήμερα παρέλαβα και το 2ο meizu MX4, και αυτό από topresellerstore.it

Άψογοι όπως πάντα, το έστειλαν 20/01 απόγευμα, το παρέλαβα 23/01 πρωί με FedEx.

Αυτή τη φορά σε Silveredge/white pearl limited edition, όντως είναι πανέμορφο! Όχι ότι και το τωρινό μου γκρι υστερεί, αλλά.. :D

Απο ali το πηρα εκανε 19μερες και ειναι μια χαρα. Ηρθε με εκδοση 4.0.2u εβαλα a και δεν εχω κανενα προβλημα. Ποτε προλαβαν κ εβγαλαν κλωνους mx4??? Λιγο χλωμο μου φενεται αυτο...

Εγώ απο Ali παντός είχα πάρει γκρι 32GB στα 300€ τέλη Νοεμβρίου. (και εγω πρώτη φορά ακούω για κλονο) Έκανε γύρω στίς 20 μέρες να έρθει απο Κίνα. Πάντα να ψάχνεται για Sellers με πολλές παραγγελίες και κριτικές. Δέν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το τηλ super!!!!!

Τελικά είναι προτιμότερο να περάσει κανείς τη 4.1.9Α έκδοση ή να αφήσει την τελευταία επίσημη 4.0.4.2Α?