Rocket_Raccoon Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ειναι ιδεα μου ή το κινητο παιρνει φωτια ωρες ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Είχα δερμάτινη τύπου βιβλίο και την εγκατέλειψα. Πήρα θήκη σιλικόνης διαφανή sentio από το πλαίσιο με κόστος περίπου 3€ και σώθηκα!!! πηγα πηρα αυτη τελικα δεν ξερω αν εχουμε ιδια 3,90 και ειναι μια χαρα η αληθεια ειναι οτι τις ειχα και πολυ καλες αλλα μια χαρα εκατσε και το καλο ειναι πως βγαινει μπροστα λιγο και ετσι αν το ακουμπας με τα μουρτρα δεν βρισκει καθολου!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Την ίδια έχουμε. Καλορίζικη. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osrac1 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ψαχνω να αγορασω νεο κινητο με καποια συγκεκριμενα χαρακτηρηστηκα: -1280x720p αναλυση οθονης -οθονη < 4,5" -4G-LTE μια καλη και φθηνη λυση φαινεται να ειναι το sp. παρ' ολα αυτα διαβασα αρκετα reviews και το κινητο εχει αρκετα προβληματα οπως το wifi. μια λυση ειναι να αναβαθμησειις στη τελευταια εκδοση android γιαυτο το κινητο 4.3 JB αλλα μετα την αναβαθμηση προβλεπεται να εχεις πολλα προβληματα-bugs με το κινητο οπως το οτι κολλαει υπερβολικα πολυ. τελικως αξιζει τα λεφτα του? στα χαρτα αξιζει και με το παραπανω, το θεμα ειναι να μην μου μεινει στα χερια μετα απο 5-6 μηνες... σε αντιθεση με το htc one mini που ειναι η αλλη επιλογη μου πιο πιστευετε ειναι καλυτερο? και για να μιλισουμε και για τιμες το sp το βρισκω στα 120euro και το htc one mini στα 160euro. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλύτερα πάρε το Motorola Moto G 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Φίλε osrac1 καλύτερα να κάνεις την ερώτηση σου στην ενότητα "επιλογή συσκευής". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osrac1 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλύτερα πάρε το Motorola Moto G 4G με προβληματιζει ο "αδυναμος" επεξεργαστης στα 1.2gHz και η κακη του καμερα... επισης τα αλλα 2 κινητα (το μινι και το σπ) τα βρισκω στο internet πολυ φθηνοτερα απο οτι στην ελλαδα, δλδ ειναι κινητα των 200ευρο και τα βρισκω στα 120-150, οποτε συμφερει να παρω ενα απο αυτα. θα το τσεκαρω και αυτο το κινητο παντος σαν επιλογη ευχαριστω @konstantinoslp ναι σορυ ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοια ενοτητα αλλιως θα πηγαινε εκει. παντος η κυρια ερωτηση, την οποια θα ηθελα να μου την απαντησει καποιος αν γνωριζει, δεν ειναι η συμβουλη ως προς νεο κινητο, αλλα το αν θα εχω οντος ολα αυτα τα προβληματα που ακουγεται οτι εχουν τα sp και αν θα μπορω να τα αντιμετωπισω με καποιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 http://forum.xda-developers.com/xperia-sp/development/rom-z3-experiencesp-t3039228 Ισως η καλύτερη custom rom για το xperia sp. Μεταμορφώνει πραγματικα το κινητό, πολύ γρήγορη, smooth και με πολλά καλύδια απο Z3. Δοκιμάστε την, ειναι και για LBL/UBL. Μετά απο τα απίστευτα lag και τα FC απο διάφορες rom, αυτή η ρομ ήρθε να το απογειώσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseasp Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα!Έχει κάνει κάποιος εγκατάσταση την έκδοση android 12.1.A.1.207?Την είχα κάνει κάνα χρόνο πιο πριν και τρεμοπαιζεη οθόνη.Το πήγα πίσω και μου το αλλάξανε.Τώρα το σκέφτομαι να ξανακάνω αναβάθμιση.Αν την έχει κάνει κάποιος ας με βγάλει από το δίλλημα!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εγώ την έχω και είναι η τελευταία που έχει έρθει. Και με την. 205 δεν είχα πρόβλημα και με την. 207. Πιο πριν το τηλέφωνο ήταν εντελώς χάλια, με αυτές τις αναβαθμίσεις μεταμορφώθικε πραγματικά. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseasp Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Την έχεις κατεβάσει καιρό την 207;δεν σου έχει παρουσιάσει τίποτα 'κολλήματα' ή προβλήματα στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επίσημη ROM 12.1.A.1.207 για το SP δεν υπάρχει, που την βρήκατε ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseasp Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αυτή μου έχει βγάλει μόνο του το τηλέφωνο στο update center... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επίσημη ROM 12.1.A.1.207 για το SP δεν υπάρχει, που την βρήκατε ; Κι όμως υπάρχει, τι δίκτυο έχεις; Εγώ έχω cosmote.... Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Την έχεις κατεβάσει καιρό την 207;δεν σου έχει παρουσιάσει τίποτα 'κολλήματα' ή προβλήματα στην οθόνη; Αν ψάξεις το νήμα πιο πάνω αναφέρω ότι έχω κάποιο θέμα με την οθόνη που για ένα δύο δευτερόλεπτα σβήνει σαν να καίγεται από πάνω προς τα κάτω και αμέσως επανέρχεται. Αυτό δεν έχει συχνότητα, το κάνει οπότε θέλει, μπορεί να το κάνει 2-3 φορές την ημέρα μπορεί και για 15 μέρες να μην το κάνει καθόλου. Έτσι το έχω πάνω από ένα χρόνο και το πρόβλημα αυτό το είχα και πριν από την .205... Την .207 την έχω από τότε που βγήκε, περίπου, αν θυμάμαι καλά, από τον Αύγουστο του 2014 και δεν είχα κανένα πρόβλημα έκτοτε. Πάντως για την καλύτερη λειτουργία χωρίς κωλύματα, ακολουθήστε την οδηγία του KIRIS, να κλείνεται για ένα δεκάλεπτο το κινητό κάθε δύο ημέρες και με τον τρόπο αυτό να κάνει επανεκκίνηση... Edited May 27, 2015 by CyberDEL Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseasp Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αν ψάξεις το νήμα πιο πάνω αναφέρω ότι έχω κάποιο θέμα με την οθόνη που για ένα δύο δευτερόλεπτα σβήνει σαν να καίγεται από πάνω προς τα κάτω και αμέσως επανέρχεται. Αυτό δεν έχει συχνότητα, το κάνει οπότε θέλει, μπορεί να το κάνει 2-3 φορές την ημέρα μπορεί και για 15 μέρες να μην το κάνει καθόλου. Έτσι το έχω πάνω από ένα χρόνο και το πρόβλημα αυτό το είχα και πριν από την .205... Την .207 την έχω από τότε που βγήκε, περίπου, αν θυμάμαι καλά, από τον Αύγουστο του 2014 και δεν είχα κανένα πρόβλημα έκτοτε. Πάντως για την καλύτερη λειτουργία χωρίς κωλύματα, ακολουθήστε την οδηγία του KIRIS, να κλείνεται για ένα δεκάλεπτο το κινητό κάθε δύο ημέρες και με τον τρόπο αυτό να κάνει επανεκκίνηση... Ωραία θα την κάνω λοιπόν κι ο Θεός βοηθός!Θα σας ενημερώσω ξανά,μόλις ολοκληρωθεί η αναβαθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Κι όμως υπάρχει, τι δίκτυο έχεις; Εγώ έχω cosmote....Της κόρης μου είναι και είναι Cosmote Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Κάνε έλεγχο για ενημερώσεις... Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Κάνε έλεγχο για ενημερώσεις... Δεν έχει έρθει άλλη ενημέρωση ούτε ΟΤΑ ούτε με PC Companion Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseasp Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Την έκανα! Το κινητό άλλαξε 180 μοίρες! Δεν κολλάει πια κ είναι πολύ πιο γρήγορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ωραία, τώρα θα έχεις "άλλο" κινητό. Μην ξεχνάς να το κλείνεις για κανένα δεκάλεπτο κάθε 2-3 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπεις αυτή την αναβάθμιση. Ο λόγος που ανέφερα την cosmote είναι γιατί είχε έρθει πρώτα σε δικούς της συνδρομητές. Δεν ξέρω γιατί, όπως και αν ήρθε και σε συνδρομητές άλλων εταιριών. Ας απαντήσουν όσοι έχουν Vodafone και wind... Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Κι όμως υπάρχει, τι δίκτυο έχεις; Εγώ έχω cosmote.... Κι εγώ δεν την έχω την 207 και έχω cosmote.... Τι να παίζει; Μέσω υπολογιστή την πέρασες; Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Μου ήρθε ΟΤΑ και την πέρασα μέσω pc companion. Είχα περάσει, πριν την .207, την .205 ένα με ενάμιση μήνα πριν. Μου ήρθε μήνυμα αναβάθμισης και την έκανα μέσω Η/Υ. Edited May 28, 2015 by CyberDEL Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εμένα πάλι ούτε καν μου ήρθε ειδοποίηση... Μήπως πρέπει να δω μέσω πσ... Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Εμένα πάλι ούτε καν μου ήρθε ειδοποίηση... Μήπως πρέπει να δω μέσω πσ... Η .207 είναι για την παραλλαγή για Cosmote στην Ελλάδα, και κατά κύριο λόγο σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που έχει δίκτυο η T-Mobile. Σε μερικές χώρες, όπως Αυστραλία ή Σιγκαπούρη για παράδειγμα, κυκλοφόρησε και για την ξεκλείδωτη έκδοση. Edited May 29, 2015 by Dark Scizor Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts